Gastenboek naaktstrand Pannekoekenplas


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

koos   15-03-2018 20:42
Voor het eerst in 4 jaar weer eens op de Pannekoek geweest afgelopen zomer. Wat een treurnis dat naaktstrand. Geen boom meer geen schaduw niks! Houtwallen en versperringen. Wat was dat ooit een mooi plekje in het groen. Echt gezellig was het ook niet meer. Bier zuipende kerels. Allemaal loslopende honden. En dan het sfeertje. Tokkiegedrag en bedreigingen schijnen ook op de naakstrandjes normaal te zijn tegenwoordig. Ook die kale die er toen al dagelijks rondhing en denkt dat het zijn prive tuin is, had weer de nodige verhalen en commentaar. Gaat lekker zo. Komende zomer maar eens zien wat het daar wordt.



Haaldiereactieweg   17-10-2017 12:29
Haal dat bericht van S.Mounier eraf, dit is door een of andere grapjas gedaan!


Erik   12-09-2017 00:03
@Eddy: Waar lag je naakt te recreŽren toen oom agent je sommeerde 'iets' aan te trekken? Aan het zon/zwemstrand of op het zogeheten 'eiland'?

Wat betreft juridische toestanden: wat wordt beschouwd als 'een plek die daartoe geschikt is'? Beetje erg rekbaar begrip, lijkt me. Of doelt de rechter op 'daartoe door de overheid aangewezen en middels borden herkenbare plekken'? Dat laatste is bij de Pannekoekenplas dus niet het geval, vrees ik.


Pagina: 1, 2, 3..39


Terug