Gastenboek naaktstrand Pannekoekenplas


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Paul   25-03-2018 19:13
Beetje overdreven Koos.
Ik ben er afgelopen zomer ook meerdere keren geweest en er een erg leuke tijd gehad. OK, misschien zie je er een keer een kerel die een biertje drinkt, een enkele keer een loslopende hond maar niemand is er iemand tot last. Ik vond dat er zelfs een zeer amicaal en vriendelijke sfeertje hing. Als je er wat vaker komt dan leer je wel de mensen kennen die bij jou passen.
Tokkiegedrag en bedreigingen heb ik er al helemaal niet waar genomen. Wel veel mensen die er lekker van de zon en de vrijheid genoten, precies waarvoor dit heerlijke plekje bedoelt is.
Wel is er 2 jaar geleden inderdaad een ziek persoon geweest die behoorlijk aan het hakken en snoeien is geweest. Deze persoon is echter al meer dan 1 1/2 jaar niet meer waargenomen op de Pannekoekenplas. Ongewild voordeel is nu wel dat er meer zonplekken zijn ontstaan en het strandje er groter op is geworden. Ieder nadeel heeft zijn voordeel dus. Als straks de bladeren weer aan de bomen zitten lig je er heerlijk beschut en onzichtbaar vanaf de straat. Van pottenkijkers heb je daar ook geen last.
Ik ben er vandaag weer de eerste keer geweest dit jaar. Het weer was heerlijk +/- 15 graden vooral omdat het daar pal in de zon ligt en je zou zo uit de kleren gaan ware het niet dat er nog geen blad aan de boom zit dus dit nog maar niet gedaan. Alles ligt er nu schoon en netjes bij, alleen ergens in de bosjes zag ik wat lege blikken liggen. Even binnenkort opruimen dus en waarschijnlijk afkomstig van jeugd die er 's avonds in de winter heeft rond gehangen.
Ik hoop dat we dit jaar een mooie zomer tegemoet gaan. Ik verheug me nu al op de heerlijke tijd die we aan de plas kunnen doorbrengen. Ik hoop dat er veel mensen dit jaar de plas komen bezoeken om de ongerepte natuur en de fijne sfeer te ervaren en natuurlijk om heerlijk van de zon te genieten.
Ik wens dus iedereen alvast een fijne zomer en tot ziens op de Pannekoekenplas!


koos   15-03-2018 20:42
Voor het eerst in 4 jaar weer eens op de Pannekoek geweest afgelopen zomer. Wat een treurnis dat naaktstrand. Geen boom meer geen schaduw niks! Houtwallen en versperringen. Wat was dat ooit een mooi plekje in het groen. Echt gezellig was het ook niet meer. Bier zuipende kerels. Allemaal loslopende honden. En dan het sfeertje. Tokkiegedrag en bedreigingen schijnen ook op de naakstrandjes normaal te zijn tegenwoordig. Ook die kale die er toen al dagelijks rondhing en denkt dat het zijn prive tuin is, had weer de nodige verhalen en commentaar. Gaat lekker zo. Komende zomer maar eens zien wat het daar wordt.Haaldiereactieweg   17-10-2017 12:29
Haal dat bericht van S.Mounier eraf, dit is door een of andere grapjas gedaan!


Pagina: 1, 2, 3..39


Terug