Gastenboek naaktstrand Pannekoekenplas


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Renee   20-05-2020 22:27
@Niels;
Die boetes voor dat parkeren is al iets van jaren; een soort van ontmoediging.
Een boete boven de 100 euro is echt geen strafblad; hoeveel mensen krijgen er geen boetes voor snelheidsovertredingen die vaak 200 euro of meer zijn.
Er is zelden controle, maar krijg je een boete ivm het niet houden aan de regels voor corona dan betekent dat zeker wel een strafblad (weten de meesten niet).
Naakt recreëren wordt niet moeilijk over gedaan, zolang je het niet gelijk aan de openbare weg doet. Kom hier al jaren.


Niels   20-05-2020 14:21
De plas wordt momenteel vaak gecontroleerd door politie. Vorige week zijn ze alleen aan de overkant zandweg/strand kant geweest. En zojuist zijn ze een rondje wezen rijden zeer langzaam rondom te plas en hebben het eiland bezocht.

2-3 weken geleden zijn er flinke boetes uitgedeeld voor verkeerd parkeren van de auto’s/scooters rondom de wegen van de plas. Dus parkeer je auto of op het industrie terrein op als er plek is op de kleine parking zoals hier wordt gezegd.

We hebben navraag gedaan hoe het zit met naakt recreëren op een privé terrein zoals wat de Pannekoekenplas is en dit is verboden ! Als je betrapt wordt mag hier op bekeurd worden. Kosten bijna 300€ en dus een aantekening/strafblad want boetes boven de €100 betekend een strafblad. Ook al is het een privé terrein zegt de politie dan is het strafbaar want je bent zichtbaar vanaf de weg. Al lig je op het eiland of de zandweg. Je bent duidelijk zichtbaar voor jong en oud en dat is feitelijk strafbaar als je naakt loopt.

We mogen er rustig lopen en doen wat we willen ! Maar naakt niet. Korte broek of zwembroek is geen enkel probleem.


Simone   19-05-2020 13:18
@Wout Oke dank je wel. We hebben natuurlijk geen zin in een boete vandaar deze vraag


Pagina: 1, 2, 3..49


Terug