Gastenboek naaktstrand Meerwijck (Nieuwe naaktstrand)


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Roy   05-08-2018 01:45
Hallo, ik ben 25 en kom af en toe op dit strandje.

Wisselende ervaringen.

Met de surfers geen enkel probleem of moeilijk moment. Was er een keer aan het zwemmen, was de enige aanwezig. Er kwam iemand om te surfen en die wachtte heel netjes even tot ik uit het water was. Eenmaal weer gekleed nog even met hem gesproken, hele vriendelijke persoon.

Andere keren zitten er mensen die gewoon graag bloot buiten zijn, net als ik, en het gewoon normaal gezellig hebben. Seksuele activiteiten heb ik er niet aangetroffen gelukkig. Maar je ziet er wel allerhande mensen. Van lui die onderweg naar het ''gewone'' strand even snel over het naaktgedeelte lopen om iets te zien tot mensen die er met fiets of brommer gekleed blijven staan om de boel uitgebreid te bekijken en mensen die met hun stijve maar heen en weer blijven lopen.

Hoe je het ook went of keert, denk ik dat je het niet kunt voorkomen.

Maar vanavond wel een nare ervaring gehad. Eerst waren er ook andere mensen, niks aan de hand. Toen ik alleen overbleef, wou ik na een kwartier ook weggegaan. Maar toen ik me aan stond te kleden kwam er een oud mannetje naar me toe die gekleed vlak bij me ging zitten en vroeg of ik ook even lekker wou spelen. Ik zei nee en toen bleef hij aandringen. Toen ben ik heeel snel weggegaan. Dit vind ik écht een hele nare ervaring. Vies en eng. Zeer ongewenst!

Ondanks dat ik verder geen echt rare dingen heb meegemaakt daar, weet ik niet of ik er nog wel een keer weerkom. Zit me helemaal niet lekker.
Tjipke Tasma (Webmaster)   10-06-2018 22:14
Beste Harold,

Bedankt voor je bijdrage in het gastenboek.

Het gedrag van deze heren heeft helemaal niks met naturisme te maken en is volstrekt ontoelaatbaar. Ik hoop de surfers en de naturisten samen optrekken en de heren hierop aanspreken.
Als een waarschuwing niet voldoende is dan de politie bellen. Gewoon doen.Harold   05-06-2018 18:31
Wat mij opvalt als medegebruiker en vakantieganger, supper, van het surfstrandje. Dat aan het einde van de dag de sfeer een beetje omslaat. Overdag gemoedelijk met de naaktrecranten maar aan het einde van de middag moeten de heren hun Cockringen laten zien en diverse malen moeten ze spelen met hun pielemoos alleen of staand voor de andere mannen. Soms verdwijnen ze met 2 of meer even in de rietrand om te plassen of ?????? en daarna hun zaakje afspoelen in het water. Ik heb een aantal medegebruikers gesproken die ook kinderen bij zich hadden en dit meemaken. Wat ik heb begrepen dat er diverse klachten bij de gemeente ingediend want dit kan niet de bedoeling zijn. Jammer dat de goeden weer onder de kwaden moet lijden. Toevallig dit ook met Martijn, die het surfstrand bijhoudt, besproken en gaf mij het advies om dit hier te plaatsen. Misschien gebeurt er dan wat mee.


Pagina: 1, 2, 3..34


Terug