Gastenboek naaktstrand Meerwijck (Nieuwe naaktstrand)


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Harold   05-06-2018 18:31
Wat mij opvalt als medegebruiker en vakantieganger, supper, van het surfstrandje. Dat aan het einde van de dag de sfeer een beetje omslaat. Overdag gemoedelijk met de naaktrecranten maar aan het einde van de middag moeten de heren hun Cockringen laten zien en diverse malen moeten ze spelen met hun pielemoos alleen of staand voor de andere mannen. Soms verdwijnen ze met 2 of meer even in de rietrand om te plassen of ?????? en daarna hun zaakje afspoelen in het water. Ik heb een aantal medegebruikers gesproken die ook kinderen bij zich hadden en dit meemaken. Wat ik heb begrepen dat er diverse klachten bij de gemeente ingediend want dit kan niet de bedoeling zijn. Jammer dat de goeden weer onder de kwaden moet lijden. Toevallig dit ook met Martijn, die het surfstrand bijhoudt, besproken en gaf mij het advies om dit hier te plaatsen. Misschien gebeurt er dan wat mee.


Bert   20-05-2018 17:22
Vanmiddag, sinds lange tijd het strandje bezocht. En ik moet zeggen, dat ik me er erg op m,n gemak voelde. Heb geen gluurders, of oude mannetjes in kleding gezien, hetgeen er vroeger wel gebeurde.
Verder vindt de combi, naakstrand/ surfstrand, geen enkel probleem.

Heb ook het idee, dat de surfers, er ook niet heel veel problemen mee hebben. Kom hier zeker, nog eens weer.

Oh ja en qua, inkijk vanaf het textielstrand, het groeit alweer aardig dicht.


Sjaak   13-05-2018 19:26
Vanmiddag na een dagje fietsen spontaan het strandje bezocht. Direct mijn kleding uit gedaan en het water in gegaan. Het was even wennen om voor de eerst op een naaktstrand zijn. Zo te zien werdt het strand goed bezocht door de andere recreanten. Heb heerlijk nog even kunnen zonnen om een bruin kleurtje te kunnen krijgen.
Ik ben verkocht en raad dit strandje aan.


Pagina: 1, 2, 3..34


Terug