Gastenboek naaktstrand Meerwijck (Nieuwe naaktstrand)


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

GP   07-10-2018 13:11
Onlangs was ik twee dagen in Groningen, oa om dit strandje te bezoeken. Het was mooi, zonnig weer en er stond een sterke wind; daarom verbaasde het mij niet dat op deze eerste dag Windsurfing At Meerwijck aanwezig was, evenals wat naaktrecreanten. Ik besloot er nog niet te gaan liggen. Op de tweede dag - toen het iets minder weer was - echter wel. Ik was nog de enige persoon op het strandje. Binnen de kortste keer was ik echter omringd met windsurfers, helaas alleen mannelijke ;) Ik hoorde een van de direct betrokkenen fluisteren dat daar een homo lag. Terwijl ik dat in de verste verte niet ben. Het geeft misschien wel aan hoe er in die kringen gedacht wordt.

Of het een logische combinatie is, naaktrecreanten en windsurfers? Aan de ene kant past het ongewone van bloot zijn wel bij het ietswat alternatieve karakter van windsurfen. Aan de andere kant nemen deze laatsten wel de nodige ruimte in beslag, viel me gelijk al op.


Sunny buns   09-08-2018 13:04
Gistermiddag wilde ik wat afkoelen en ging richting dit naakt- en surfstrand om bloot te gaan liggen. Het hele terrein lag vol met surfplanken en zeilen en er was geen enkele naaktrecreant. Ben na een tijdje maar weggegaan, want je gaat toch ook niet als enige in je blootje tussen al die surfers liggen en lopen! Veel (kite)surfers gingen trouwens het water in vanaf het geklede strand, een paar meter verderop. Voor mij blijft het een zeer vreemde combinatie.


Roy   05-08-2018 01:45
Hallo, ik ben 25 en kom af en toe op dit strandje.

Wisselende ervaringen.

Met de surfers geen enkel probleem of moeilijk moment. Was er een keer aan het zwemmen, was de enige aanwezig. Er kwam iemand om te surfen en die wachtte heel netjes even tot ik uit het water was. Eenmaal weer gekleed nog even met hem gesproken, hele vriendelijke persoon.

Andere keren zitten er mensen die gewoon graag bloot buiten zijn, net als ik, en het gewoon normaal gezellig hebben. Seksuele activiteiten heb ik er niet aangetroffen gelukkig. Maar je ziet er wel allerhande mensen. Van lui die onderweg naar het ''gewone'' strand even snel over het naaktgedeelte lopen om iets te zien tot mensen die er met fiets of brommer gekleed blijven staan om de boel uitgebreid te bekijken en mensen die met hun stijve maar heen en weer blijven lopen.

Hoe je het ook went of keert, denk ik dat je het niet kunt voorkomen.

Maar vanavond wel een nare ervaring gehad. Eerst waren er ook andere mensen, niks aan de hand. Toen ik alleen overbleef, wou ik na een kwartier ook weggegaan. Maar toen ik me aan stond te kleden kwam er een oud mannetje naar me toe die gekleed vlak bij me ging zitten en vroeg of ik ook even lekker wou spelen. Ik zei nee en toen bleef hij aandringen. Toen ben ik heeel snel weggegaan. Dit vind ik écht een hele nare ervaring. Vies en eng. Zeer ongewenst!

Ondanks dat ik verder geen echt rare dingen heb meegemaakt daar, weet ik niet of ik er nog wel een keer weerkom. Zit me helemaal niet lekker.
Pagina: 1, 2..35


Terug