Gastenboek naaktstrand Ritthem


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Albert   20-09-2018 21:47
Ondanks de matige weersvoorspelling vandaag prima verblijf aldaar.In totaal 3 bezoekers dus we hadden alle ruimte en die is dan behoorlijk, vooral bij laag water. Je blijft hier als naturist zeer dicht bij de natuur:er zijn helemaal geen faciliteiten. Wel waterschoenen meenemen! Gemeente Vlissingen:wijs eens een stuk van het Duinstrand ten oosten van de Kon-Tiki strandbar aan als "badkleding optioneel".


LeuKee   27-07-2018 10:05
Gisteren weer eens naar dit strandje geweest. Wat een bevoorrechte positie hebben wij inwoners van Walcheren toch..!! Zéker als het van die prachtzomers zijn, zoals deze…
Met dit warme weer kijken wij dagelijks welk strand we bezoeken. De keuze wordt dan bepaald door de windrichting. Het ging dus hierheen omdat hier de meeste kans was op een beetje zeewind…
Ondanks het loeiwarme weer was het hier heerlijk rustig. Van enige vermeende “overlast” was ook nu weer totaal geen sprake..!!
Wij kunnen tot geen andere conclusie komen dan het feit dat er bij tijd en wijle sprake is van stemmingmakerij uit een bepaalde hoek.
Hier komen vooral mensen, die in alle rust heerlijk willen genieten van het strand. En gelukkig kan dat hier..!! Geweldig..!!
Eén verbeterpuntje zou het plaatsen van een extra afvalbak én een toiletgelegenheid kunnen zijn.
Voor de rest: niets dan LOF…!!
Johan   10-05-2018 08:13
Hier van de week zijn we geweest, en de duindoorns langs het onverharde pad zijn gesnoeid, zodat het weer redelijk te doen is. Dank hiervoor, jammer nog wel van de vele brandnetels langs het onverharde pad. Ben je met kids kan je die maar beter stukkie dragen, ander worden ze gegarandeerd geprikt door de brandnetels.Mooi uitzicht op de voorbij varende grote voornamelijk container zeeschepen. Heerlijk van de zon genoten en uitzicht op de Schelde. Een verkenning van het gebied ontdekte ik dat het achterliggende natuurgebied met slufter, wel heel erg in gebruik is als cruise gebied voor gays. Zolang je echter op strand blijft en niet de verboden zone van natuurgebied ingaat merk je er niks van en hebbie er geen last van overigens. Bij laag tij gaat de zee heel ver weg, en bij hoog tij blijft er maar smlle strook strand over. Geen vuilisbakken aanwezig dus mensen neem je eigen troep mee terug naar huis. Kortom leuk strandje ,helaas zonder enige voorziening.


Pagina: 1, 2..5


Terug