Gastenboek naaktstrand t Twiske


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

   29-06-2017 18:24
Als je even wat informatie opzoekt dan weet je dat een cockring wordt gebruikt om langer een stijve penis te hebben. Het wordt ook afgeraden om een cockring langer dan een half uurtje om je penis te dragen. Als jij hem op seksfeestjes wil dragen dan moet je dat zelf weten. Het is niet mijn penis die wordt afgeknepen om de bloeddoorstroming tegen te houden.

De discussie heeft te maken met dat je niet met zo een erectiehulpmiddel om je geslachtsdeel op het naturisten eiland hoort rond te lopen. Het is geen exhibitionistisch eiland voor mannetjes die wanhopig op zoek zijn naar seks.


   25-06-2017 11:25
@reaguurder zonder naam

Dat weet ik uit eigen ervaring en van horen zeggen uit de eerste hand, dus van andere cockring dragers.
Dus, hoe kom jij erbij om te beweren dat een cockring er is om een erectieprobleem te verhelpen? Ook uit eigen ervaring ?

Wanneer ik een cockring draag, op locaties of feestjes waar dat geaccepteerd wordt, draag ik een cockring als sierraad, niets meer, niets minder.

Verder heeft deze discussie natuurlijk niets met blootlopen te maken dus "over en uit".

"Vrijheid, blijheid. Leven en laten leven"

Groetjes


   22-06-2017 00:10
Ik ben vandaag in Spaarnwoude naar het naaktstrandje gegaan. Voornamelijk mannen maar er was gelukkig wel toezicht die om de zoveel tijd kwam controleren waardoor bepaalde mannen direct weer vertrokken. Helaas kon je er niet zwemmen vanwege blauwalg.

@Ron hoe kom je er op om te beweren dat een Cockring een sieraad is? Je gebruikt een Cockring als je je penis niet lang genoeg stijf kan houden.

@Jongeman24 je zal wel de jongste bezoeker zijn geweest haha. Meestal zijn het wat oudere bezoekers die doordeweeks het eiland bezoeken maar in het weekend ben je zeker niet de enigste jongere bezoeker. Probeer een plekje op het grote grasveld te vinden en links van het terrein zit je ook nog redelijk “veilig”. Achter is inderdaad een homo ontmoetingsplaats waar je beter niet kan komen tenzij je HIV of AIDS wil oplopen. Zodra de zon onder gaat zie je die homo's zich haasten om elkaar daar te bespringen.

@Tjipke als je voor elk voorval de politie gaat bellen dan kunnen ze naar het eiland blijven komen. Het is achter op het eiland echt een ramp wat homo's betreft.


Pagina: 1, 2..49


Terug