Gastenboek naaktstrand t Twiske


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

   22-06-2017 00:10
Ik ben vandaag in Spaarnwoude naar het naaktstrandje gegaan. Voornamelijk mannen maar er was gelukkig wel toezicht die om de zoveel tijd kwam controleren waardoor bepaalde mannen direct weer vertrokken. Helaas kon je er niet zwemmen vanwege blauwalg.

@Ron hoe kom je er op om te beweren dat een Cockring een sieraad is? Je gebruikt een Cockring als je je penis niet lang genoeg stijf kan houden.

@Jongeman24 je zal wel de jongste bezoeker zijn geweest haha. Meestal zijn het wat oudere bezoekers die doordeweeks het eiland bezoeken maar in het weekend ben je zeker niet de enigste jongere bezoeker. Probeer een plekje op het grote grasveld te vinden en links van het terrein zit je ook nog redelijk “veilig”. Achter is inderdaad een homo ontmoetingsplaats waar je beter niet kan komen tenzij je HIV of AIDS wil oplopen. Zodra de zon onder gaat zie je die homo's zich haasten om elkaar daar te bespringen.

@Tjipke als je voor elk voorval de politie gaat bellen dan kunnen ze naar het eiland blijven komen. Het is achter op het eiland echt een ramp wat homo's betreft.


Jongeman 24j   21-06-2017 17:48
@ Tjipke Tasma

Je hebt gelijk, maar ik ben dit niet gewend. Ga normaal altijd naar Naaktstrand in Heemskerk. Daar heb ik dat nog nooit meegemaakt. Misschien nog maar een kans geven dan ;)

Komen er ook vaak mensen van mijn leeftijd in het Twiske?


Tjipke Tasma (webmaster)   21-06-2017 00:29
@Jongeman 24j

Waarom laat je je wegjagen?
Bij dit soort gevalletjes één keer waarschuwen en bij herhaling direct de politie bellen.

Pagina: 1, 2..49


Terug