Gastenboek naaktstrand t Twiske


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Hans Mandjes   28-01-2018 20:50
Onze nieuwjaarsduik was weer geweldig, 40 enthousiastelingen gingen het koude water in en genoten na afloop van de warme chocolademelk en gluhwijn. Een leuk filmpje over de nieuwjaarsduik staat op www.deorkaan.nl onder older posts. Ben twee dagen na de nieuwjaarsduik vertrokken naar de wonderschone Algarve in Portugal. Heb daar genoten van de natuur, zon (bloot),en een fijne vakantiesfeer. Moet na mijn thuiskomst weer wennen aan de triestheid van onze winter. Maar gelukkig komt het voorjaar weer snel!


   27-01-2018 16:08
De Nieuwjaarsduik was weer geweldig, 40 enthousiastelingen gingen het koude water in en genoten na afloop van de warme chocolademelk en gluhwijn leuk filmpje staat op www.deorkaan.nl onder older news) Ben twee dagen na de nieuwjaarsduik afgereist naar de woonderschone Algarve in Portugal. Heb daar genoten van veel zon (bloot), heerlijke temperaturen (19-20 graden)en een fijne vakantiesfeer. Moet nu weer wennen aan de triestheid van onze winter maar het voorjaar komt snel!


Hans Mandjes   26-12-2017 22:27
Nieuwjaarsduik in het Baaiegat in Het Twiske. Op 1 januari gaan wij, vaste bezoekers van het naturistengebied Baaiegat bij Oostzaan, samen met fervente naturisten nieuwjaarsduikers uit geheel NoordHolland, weer om 14.00 uur weer het koude water in. Na afloop staat de warme ecologische chocolademelk klaar. En ja alles is gratis want aan commercie en UNOX mutsen doen wij niet! Info bij mij tel. 06-48363237.


Pagina: 1, 2..53


Terug