Gastenboek naaktstrand Paulinapolder


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Griet   03-06-2018 13:14
Aan alle sexueel gefustreerde mannen en cruisende homo's (niets tegen homo's), laat onze naaktstranden met rust want jullie maken het naturisme helemaal kapot. Voor sex ga je best naar een bordeel of homoclub. Naturisme heeft niets met sex te maken. Voor alles is een plaats. Geen enkele naturist geeft behoefte aan jullie. Sommigen snappen het blijkbaar nog steeds niet. Leve het naturisme.


Jan   29-05-2018 01:01
@Michael
Als je niet gediend bent van erotisch getinte toenaderingen kan ik je adviseren naar het naaktstrand van Groede te gaan. Een mooi, gezellig, gezins-naaktstrand.
http://www.naaktstrandje.nl/zeeland/breskens/breskens.html


Filip   23-05-2018 08:10
Maandag 21 mei, eerste keer geweest naar strandje. Was er aangenaam. Beetje onwennig het strandwegje in met de fiets even tot het einde gereden en terug. Dan gestopt en het strand betreden. Enkelen stonden te kijken naar mij. Ik kleede mij uit en legde me neer..heerlijk gevoel naakt die zachte zeebries te voelen. Er kwamen wel enkel mannen langs om te zien maar dit stoorde mij niet. Mogen me gerust bekijken. Anders doe je geen naaktcreatie toch? Waar zijn de beste plekje ik lag beetje vooraan? Mag je daar al naakt genieten? Wordt vervolgd..


Pagina: 1, 2..93


Terug