Gastenboek naaktstrand Spaarnwoude


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Newbie42   30-07-2017 14:41
Onlangs voor het eerst op dit strandje geweest. Na het werk nog even naakt in het zonnetje relaxen. Ik was wel wat zenuwachtig na het lezen van alle verhalen. Ik heb echter niets onzedelijks gezien. Er waren vele gebruinde oudere heren en slechts één stel, dus de dames waren in de minderheid. Er werd wel wat rondgekeken door mannen maar dat vind ik niet storend.
Erg jammer dat er schijnbaar heren zijn die het nodig vinden om dames lastig te vallen met hun (asociale) gedrag, beetje meer afwisseling zou wel aardig zijn.


Jonge jongen   19-06-2017 11:25
.
Op 18-06-2017

Ben ik een kijkje gaan nemem op het naaktstrandje in Spaarnwoude daar aangekomen was het best druk met mannen en 2 stelletjes wat mij opviel is dat er een aantal mannen heen en weer lopen en je van dicht bij gaan staan bekijken en met zich zelf aan het spelen zijn beetje jammer en er liep ook een jonge gast rond die met iedereen gaat praten zelfs al heb je er geen zin in al met al vond ik het maar een rare sfeer weet niet of het altijd zo gaat daar maar vond het niet prettig.Fred C   08-06-2017 15:50
Volgens het Haarlems Dagblad is van de week een zwemverbod ingesteld. Dat moest er een keer van komen natuurlijk. Overigens vorige week een goed gesprek gehad met de 'boswachters' op het terrein.

Er zit op meerdere punten schot in het beleid van het recreatieschap, maar het ziet er niet naar uit dat er op korte termijn gebaggerd gaat worden in de recreatieplas.

De problemen met de waterkwaliteit zullen dus voorlopig aanhouden en gaandeweg het seizoen vermoedelijk verergeren. Waarschuw dus svp medebezoekers die het water in willen en dan met name (ouders van) kleine kinderen.


Pagina: 1, 2..23


Terug