Gastenboek naaktstrand Amsterdamse Bos


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Peter   18-06-2019 10:15
Erg mooi onderhouden veld. Rustig, relaxed. Kom er vaak tegen de avond. Dan wel veel hele kleine vliegjes (vlooien?) die vervelend bijten en jeuk geven. Weet niet of anderen dezelfde ervaring hebben.


Lisette   30-05-2019 08:24
Gisteren op de Zonneweide geweest. Het was een mooie dag. Het was niet druk. Verder alleen maar mannen en het gras was gemaaid. Het was wel een beetje een hooiveldje.
Na een tijdje kwam de zeiksnor bij ons liggen. Wij kennen hem al en wisten wat er ging volgen. Wij zijn gelijk weggegaan. Wij hadden geen zin in dat irritante gedoe. Jammer dat wij deze mooie dag zo moesten afbreken.


Frits   17-04-2019 20:28
Gisteren en eergisteren weer eens naar de Zonneweide.

Fijn onthaal. Het bord 'Naaktrecreatie, verboden voor honden', was door een vandaal zodanig bekrast en overgespoten met verf dat juist het woord Naakt en de datum Verboden voor honden onzichtbaar zijn beklad. Wie de schoen past trekt hem aan, hondenbezitter/sters.

15 april lekker liggen zonnen met een glaasje sauvignon en een hapje, het geraas van de snelweg en de naderende vliegtuigen trotserend.
Af en toe een wolkje... en slechts één gluurder/vlaklangsloper na toch minstens drie kwartier. Type Geert Mak (grijs, oud, dik) zat op ongeveer 50 meter en was al sinds zijn aankomst uitermate geinteresseerd in mijn jonge en nog slanke lijf.

Uiteindelijk hakte hij de knoop door en liep achter mijn handoek langs en de struiken één meter daarachter. Toen ik mijn ogen opendeed voelde hij zich betrapt en deed net alsof hij iets in de vuilnisbak gooide, maar hij had helemaal niets in zijn hand!
Hilarisch! Het nieuwe 'Zwitzerlevengevoel!'

16 april, stralend weer. Op de hele weide niet meer dan vier/vijf mensen om 1 uur s'middags.
Na mijn lunch werd het drukker. Niet gezellig druk zoals op een normaal naturistenstrand, maar om mij heen, op een verder verlaten Zonneweide. 20 meter, 10, 5... vijf Geert Makjes en een blowende dikke dertiger die al vrij snel meer dood dan levend was. Twee Geert Makjes hielden het langer vol en hebben bijna een uur met hun piemel liggen spelen.

Eigenlijk een vreemde situatie. Aan de overzijde van het bos is een terrein, de Oeverlanden, aangewezen voor seksrecreanten.
Tot enkele jaren geleden was dit -na de sluiting van het naturisteneilandje in de Sloterplas - de enige plek in Amsterdam waar iedereen in z'n blootje kon zonnen en zwemmen.

In veel andere steden in Europa is in stadsparken naaktrecreatie mogelijk, maar in Nederland wordt door de overheid alles op dat gebied vernietigd.
Het is twee voor twaalf en hoogste tijd dat naturisten weer terreinen gaan aankopen om het recht op naaktrecreatie te behouden. Te beginnen in en rond Amsterdam. Daar is nu helemaal niets meer! Zonder ideologische of politieke bijbedoelingen.


Pagina: 1, 2..155


Terug