Gastenboek naaktstrand Amsterdamse Bos


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Rob   04-10-2018 22:44
Tja Frits vreemde mensen heb je overal denk ik, maar welke leuke (naakt)strandjes rond Amsterdam bedoe je dan? Gr Rob


Rob   01-10-2018 19:38
Hoi Frits, ik had geen idee en dacht het gesloten was voor ons, bedankt. Weet jij ook of je ergens in de buurt kan zwemmen? (naakt) gr Rob


Frits   01-10-2018 19:29
Naaktrecreatie is het hele jaar toegestaan op de daartoe aangewezen zonneweide met de restrictie dat van april tot oktober honden er niet mogen komen.

Hondenbezitster komt aan het begin en het eind van het seizoen steeds weer met haar onzinverhaal. Net als de vele gluurders en hordes homosexuele seksrecreanten die dagelijks de zonneweide bezoeken vertoont zij abnormaal en niet toelaatbaar gedrag ten aanzien van naaktrecreatie.

Al eerder in dit gastenboek verbaasde ik me over de aantrekkingskracht die openbare naaktstranden overal hebben op gedragsgestoorden.

Hondenbezitster heeft de ziekelijke drang om haar hond juist uit te willen laten op het naaktstrandje in het verder enorm grote bos waar dit natuurlijk ook kan.

Lichtpuntje is wel dat deze verknipte geesten juist voor de zonneweide kiezen zodat we geen last van ze hebben op de leukere naaktstrandjes rond Amsterdam


Pagina: 1, 2..151


Terug