Gastenboek naaktstrand Amsterdamse Bos


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Hondenbezitters   11-02-2019 10:42
Toch gek dat de boswachters half november de man in de scootmobiel, die er veel vaker komt, bekeurde, omdat hij bloot lag. Net goed. Mijn hond is trouwens een grote hond.


Ron   28-01-2019 08:59
Hoi het is echt leuk stukje grond waar je lekker kan zonnen laast zag ik een man 1,95 op een Mountainbike Giant/zwart/rood die zich vreemd gedroeg verder niks gezien.


Frits   20-12-2018 22:05
Hi Nudist,

Het verbodsbord heeft alleen betrekking op honden.
De gemeente heeft de Zonneweide aangewezen voor naaktrecreatie en dit zonder seizoensbeperking.

Ook op andere plaatsen in het bos geldt gedurende het zomerseizoen eenzelfde verbod voor honden, bijvoorbeeld rond het kinderzwembad.
De reden voor dit verbod is de onwenselijkheid dat recreanten in contact kunnen komen met uitwerpselen en urine van de honden.

Je hond uitlaten op zo'n speciale recreatieplek in het bos is uiterst antisociaal en ontoelaatbaar. Daarom wordt er ook geverbaliseerd en beboet.

Hondenbezitster vertoont een ziekelijke aversie tegen naaktrecreatie en heeft op de Zonneweide dus helemaal niets te zoeken. Desondanks bezoekt zij zeer regelmatig gekleed de Zonneweide om haar hond er uit te laten en daarmee de naaktrecreanten te treiteren. Dan ben je dus flink ziek.
Een gebiedsverbod voor dit afgezonderde stukje bos zou wellicht een goede oplossing zijn.


Pagina: 1, 2..154


Terug