Gastenboek naaktstrand Maarsseveense Plassen


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Jan   11-04-2019 10:23
Kan bijna niet wachten tot het naaktstrand (betaald) op 20 april weer open gaat.


Mosie   13-02-2019 23:46
Goh.. wat een verhitte discussie maar ik vraag me af of iedereen op jullie strand zich zo druk maakt.

Het had inderdaad zomaar gekund dat ik mijn broekje later wel uitgedaan zou hebben. Ik heb vroeger met mijn ouders ook vaak het naaktstrand bezocht. Maar op enig moment ging het me tegen staan. Nu wil ik het weer proberen.

Maar ik denk dat ik het maar aan me voorbij laat gaan en een ander strand op zoek. Zal er eens goed over nadenken. Dankjewel voor jullie reacties.


Sanne   11-01-2019 21:25
@Thom en Kenneth
De juridische status van een 'gedoogstrand' is dat het evident geschikt is voor naaktrecreatie (Maarsseveen-onbetaald).
Gemeenten en beheerders van recreatieterreinen mogen naaktrecreatie niet verbieden. Bij meningsverschil over geschiktheid beslist de rechter. Art. 430a Sr. Zie uitspraken: ECLI:NL:RBNHO:2013:6599 Recreatiepark Spaarnwoude en ECLI:NL:GHDHA:2017:46 Delftse Hout.

Mijn suggestie om naakt op het textielstrand te verblijven was vanzelfsprekend a-contrario bedoeld, maar dat kwartje is gezien de reacties nergens gevallen.

Buiten de naaktstrandjes zijn er voor Mosie en haar man legio mogelijkheden om bloot/textiel te vertoeven, de rustige stukken Noordzeestrand vr het naaktstrand: Zandvoort-Zuid, Bloemendaal, etc. Op mooie zomerdagen loopt/ligt textiel en bloot daar door elkaar. Verder mag je zelf overal in Nederland beslissen als de plek er maar niet evident voor ongeschikt is.

Textiel op het naaktstrand is echter ongewenst en heeft bovendien een extra aanzuigende werking op geklede gluurders en seksrecreanten die je dan ook moeilijk nog kunt aanspreken.

Het wordt ondertussen tijd voor een reactie van Mosie zelf.
Ik ben vooral benieuwd hoe het kan dat zij zich ongemakkelijk voelt in haar blootje maar zich dan niet ongemakkelijk voelt om als enige op het naaktstrand iets aan te houden.

Zo, genoeg voor nu, laat het voorjaar maar lekker snel beginnen!


Pagina: 1, 2..32


Terug