Gastenboek naaktstrand Zilverstrand


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

A. Naves   12-06-2017 18:40
Ik heb zondag 11 juni 2017 een kort bezoek gebracht met een paar vrienden aan het vernieuwde zilverstrand Wij zijn enorm geschrokken wat wij daar aantroffen Wij hebben maar een klein gedeelte gezien, daar zagen wij vervuilde zwarte grond met stenen, scherven, kleine stukjes beton en zelfs glas Ook het zand was bezaaid met stenen, ook in het water. Onbegrijpelijk dat men zulke vervuilde zand en grond gebruikt bij het aanleggen van een strand! Ik denk dat de NFN eens ter plaatse moet gaan kijken wat voor materialen er gebruikt zijn Onder de wegen worden honderden vrachten met prachtig schoon zand gebruikt en voor het strand deze vervuilde materialen!! groeten Ap


Ron en Yvonne   26-12-2015 11:45
Hallo Allemaal fijne feestdagen en een gezond en zonnig 2016

Groetjes Ron en Yvonne van de patatkar


Ron en Yvonne   25-07-2015 13:04
Hondenstrand verplaatst voor tijdelijk naturistenstrand
naturistenstrand
.
.
Hondenstrand verplaatst voor tijdelijk naturistenstrand

Hondenkaart van nieuwe situatie uitlaatplaats en naturistenstrandOm naturistenorganisaties de mogelijkheid te bieden gebruik te maken van een naturistenstrand in Almere heeft het college van B en W een gewijzigde hondenkaart vastgesteld. Per direct is een gedeelte van het Almeerderstrand niet langer aangemerkt als hondenstrand, zodat hier naaktrecreatie mogelijk is.

In verband met verdubbeling van de Rijksweg A6 is het Zilverstrand tijdelijk gesloten als strandlocatie. Hiermee is ook het naturistenstrand, dat in 1999 door de raad is aangewezen, de komende jaren niet beschikbaar.
Naar aanleiding van verzoeken van de naturistenorganisaties om een andere tijdelijke locatie in Almere is onderzocht of er een geschikte alternatieve locatie is. Deze is gevonden in het zuidelijk deel van het hondenstrand op het Almeerderstrand.

Vanwege de hygiëne is zwemmen en strandrecreatie niet toegestaan op hondenstranden. Daarom is besloten om het hondenstrand iets te verplaatsen. Hierdoor is naaktrecreatie mogelijk is op het zuidelijk deel van het Almeerderstand gedurende de periode dat het Zilverstrand afgesloten is. De borden die het hondenstrand markeren worden verplaatst.

Correctie Radioweg

Er is nog een tweede wijziging aangebracht op de hondenkaart, een kaart van Almere waarop staat waar het is toegestaan met de hond te komen, waar het is toegestaan honden los te laten lopen en waar hondenuitlaatstroken zijn. Aan de Radioweg stond onterecht een privéterrein aangemerkt als hondenuitlaatgebied. Dit was al gecorrigeerd op de via www.almere.nl en de almere app te raadplegen hondenkaart, maar is nu ook officieel vastgesteld.

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit een bezwaarschrift indienen. Dit bezwaarschrift moet binnen zes weken worden ingediend.

Pagina: 1, 2, 3..32


Terug