Gastenboek naaktstrand Zilverstrand


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Peter   18-07-2018 16:33
WAAAAAAUW, wat een schitterend strand is het nu geworden.
De Beach-cleaner is bijna klaar en heeft inmiddels bergen rommel uit het zand gezeefd. Je kan weer op blote voeten lopen en het water in. Toiletten zijn schoon en best wel lux te noemen. Wel zelf wc-papier meenemen! Staatsbosbeheer bedankt voor jullie snelle actie! Nu nog wachten op een permanente snack-kar en we hoeven nooit meer vroeg naar huis!


Peter   13-07-2018 17:56
BESTE GEBRUIKERS VAN HET NIEUWE ZILVERSTRAND!
Lees onderstaande brief van Staatsbosbeheer/Almeerderhout Almere:

Allereerst excuus voor de late reactie van onze kant. We begrijpen de frustratie die jullie als bezoekers ervaren.
We zullen daarom ook zo snel mogelijk kijken op welke punten we tot actie kunnen komen.

Er is contact geweest met gespecialiseerd bedrijf en aanstaande maandag 16-07 zal het strand gereinigd worden met een beach cleaner, deze machine zal al het aanwezige afval groter dan 2 cm uit het zand verwijderen.

Ook zullen we maandag met een aannemer de mogelijkheden bekijken om de landtong die afkalft te verstevigen met basalt keien. Het lijkt namelijk zo te zijn dat een deel van het aanwezige gesteente in het zwemwater hiervandaan komt en aanwezig is in een van de onderlagen die door het afkalven bloot komt te liggen. Het is echter wel zo dat het water zelf onder het beheer en toezicht van Rijkswaterstaat valt en dat Staatsbosbeheer verantwoordelijk is voor het strand gedeelte. Dit neemt niet weg dat we proberen de problemen zo goed als mogelijk te verhelpen.

We zullen de kwestie nogmaals intern bespreken maar naast bovengenoemde handelingen kunnen we op korte termijn geen andere toezeggingen doen.
We zullen u op de hoogte houden van de vorderingen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben ge´nformeerd.


Met vriendelijke groet,

Johan van Onna
Beheerder Almeerderhout


Bram   05-07-2018 20:41
Nog meer wensen? Ligbeddenverhuur? Massage service? Toe nou zeg. Heerlijk schoon water, mooi afgebakend zwemgebied, top sanitair en volop ruimte en een prachtig uitzicht. Bij voldoende bezoek zoeken de scheitende ganzen ( en wat dan nog?) wel een rustige plek om te overnachten elders. De begroeing doet haar best en het Zilverstrand wordt weer een heerlijke naakt locatie. De verspreide puin valt reuze mee waterschoenen zijn echt niet nodig.
RWS en gemeente Almere erg bedankt voor de heerlijke plek.


Pagina: 1, 2..40


Terug