Gastenboek naaktstrand Laakse Strand


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Nieuwjaarsduik   28-12-2017 22:35
Weet iemand of er 1 januari een nieuwjaarsduik plaats vind op het laakse strand?


beertje   13-12-2017 23:23
Beste Bert
Heb je al gedacht wat anderen vinden van echtparen die openlijke sex bedrijven. Wordt tijd dat er foto's van jou gemaakt gaan worden, of kun je beter zelf thuis blijven mss.


Bert   11-12-2017 13:22
Gisteren even met mijn vrouw gewandeld hier, en meteen kwam er weer die nare smaak naar boven. We hebben net dan over de vieze mannetjes, die ergens op uit zijn. We hebben het keer op keer meegemaakt hier. Zowiezo lopen ze de hele dag te drentelen en te loeren, achter hun zonnebrillen, de slappe l...llen. Is nog tot daaraantoe, maar bij de minste geringste aanraking tussen ons (getrouwd, man en vrouw!) komen ze al op je afvliegen om mee te willen doen. Dat gaat de komende zomer NIET MEER GEBEUREN als het aan ons ligt. De eerste de beste keer volgt er een waarschuwing, daarna , als de persoon in kwestie niet ophoudt, staat zijn foto en filmpje van zijn loopje op youtube.
Vergis u niet, wij hebben niets tegen tederheden op het strand, tussen (echt-) paren , maar de zgn 'cruisers' , de vieze mannetjes, doe moeten maar thuisblijven of gewoon naar de hoeren gaan, daar zijn die voor...


Pagina: 1, 2, 3..86


Terug