Gastenboek naaktstrand Ellerstrand


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

JanenRic   15-10-2017 12:26
Gisteren 14 oktober nog een keer naar het Ellerstrand geweest

De zon kwam rond 12.00 lekkere middag gehad

Later rond 1500 begon de wind toe te nemen

Het was een rustig dagje denk een 15 zon aanbidders

Ik denk dat dit onze laatste zon dag is gewest voor dit jaar

Vandaag kunnen we jammer genoeg niet

Nou tot een volgende keer maar weer 👍👍👍👍
Luc   26-08-2017 08:29
Gisteren voor het eerst naar het Ellerstrandje geweest.
Na wat problemen om de parkeerautomaat met 5 euro muntjes te voeden, de auto op de parkeerstrook, het fietspad over en door een bosweggetje van 50 meter onmiddellijk op het strand waar het gezellig druk was.
Ik ben meer dan 25 jaar naturist, en voor mij is het strand een plaats waar ik graag een babbeltje doe over niks ... Over mij zegt men wel eens "zet een hond een hoed op en hij praat er mee!" Nu ja, een hoed had er niemand op, wel een petje.
Liefst wandel ik naakt rond, en een beetje pootje baden. Een babbelde doen, in een groepje mee een spelleke petanque, ... Ik ben voor de volle honderd procent hetero, maar als ik de vorige commentaren lees zullen er zich gisteren veel in mij vergist hebben, en misschien sommigen zich echt aan mij gestoord.
Aangekomen, kleren op een hoopje gesmeten en genoten van de volledige grote van het strandje voor een wandelingeske.
Ik ben erg geschrokken van de teneur in de oudere berichten! Wanneer een bezoeker zich niet afgezonderd van andere mensen neerploft op het zand, maar rond wandelt of zich dicht bij andere mensen legt, is hij een perverse poot, ... gluurder, ... op zoek naar strandsex of naar iemand die hem een "handje" helpt. Op je voetjes staan zou enkel kunnen op weg naar het sanitair of op weg naar het water.
Mensen mede naturisten, bij mij is naturisme een levensstijl waar vrijheid hoog in het vaandel gedragen wordt, met respect voor ieder ander individu. Ik las ooit dat een naturist geen lichamen ziet maar personen, of persoonlijkheden, en daar sluit ik me volledig bij aan. Ik geniet van een wandelingetje, rustig in alle vrijheid bewegen, ... ik vind het echt niet fijn, blijkend uit de voorgaande commentaren dat ik waarschijnlijk als een "op zoek zijnde poot" bestempeld ben. Totaal onterecht.
Na een fijn eerste bezoek op het strandje, waar ik zeer positief over ben, vallen de commentaren me sterk tegen. Op het strandje waren veel koppels, een mama alleen met drie jonge kindjes, en natuurlijk ook mannen alleen, zoals ikzelf ook, en enige vrouwen ook alleen. Bij de koppels waren meerdere man-man koppels. Ook waren er vrouwen die met een vriendin aan het genieten waren van de warme zonnestralen. Waarom bestempel ik direct twee mannen samen als een homokoppel, twee vrouwen samen als vriendinnen ???? Misschien normaal klein menselijk.
Op het strand heb ik totaal geen misdragingen gezien, wat zelden op andere stranden kan gezegd worden. Ik ben tevreden naar huis gekomen, maar zeer ontgoocheld over de commentaren, hoe er gedacht wordt over een man die over het strand wandelt.
Het belangrijkste, het is een fijn strandje, proper, en met sanitair en dat is iets wat men zelden of nooit vindt. Ik heb een fijn wandelingetje gedaan en een babbelke. Ik zou zeggen "terug gaan", maar voort gaande op de oudere commentaren, weet ik het nog niet.


Erik   17-07-2017 23:46
Hallo daar,Ik ben 2 weken terug naar dit strand geweest, en moet toch zeggen dat gluurders ed. me zwaar overroepen lijken: Het was een zondag,lekker warm, rustig, en veel plaats.
Niemand komt je storen, ook niet als man alleen.
Wel een paar minpuntjes:
- Die boten komen echt wat te dicht.
- Onevenwicht: 2/3 mannen, 1/3 vrouwen, GEEN kinderen.Ook de gemiddelde leeftijd van de bezoeker is wat hoog.
- Naar de avond toe, wat mannen die duidelijk naar iets anders op zoek waren, maar je verder met rust laten.
- 1 of andere naakt recreant wenste zijn boot aan te meren.. Wat ongepast vond ik.


Pagina: 1, 2, 3..35


Terug