Gastenboek naaktstrand Rhederlaag, Barhrsche Strand


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Astrid   07-10-2018 19:33
Wow, wat een kadootje was het zonnetje gisteren. Een aantal mensen/stellen op het naaktgedeelte en niemand op het textielgedeelte. Ik heb zonder problemen heerlijk over de volle(!) breedte van het hele strand kunnen wandelen. Op het eind was er daar 1 man die zijn hond uitliet en die maakte er geen probleem van dat ik bloot was, nog een poos leuk mee staan praten. En dat in oktober!


Anton   11-08-2018 23:43
Het Bahrsestrand dat eens een geweldige recreatieplek was is door Leasurelands ten behoeve van het jaarlijks terugkerend Dreamfields festival volledig naar de knoppen geholpen. Meerdere bomen zijn door de vernielingsdrang gekapt. Schaduw is er nog nauwelijks te vinden.
Omdat het strandje in de periode 2 t/m 11 juli niet toegankelijk was i.v.m. het Dreamfields festival, zijn wij uitgeweken naar Bussloo; wat een verademing!
Toen wij vandaag een kijkje gingen nemen op het Bahrse strand zijn we ons kapotgeschrokken. Er zijn daar door de vandalen van Leisurelands zoveel bomen gekapt dat er nauwelijks nog een schaduwplek is te vinden. Dat zal ook wel de reden zijn dat het aantal bezoekers dramatisch aan het teruglopen is. Vanaf dat RGV is omgedoopt in Leasurelands is het Bahrse strand van een leuke groene recreatieplek verworden tot een kale woestijnachtige plek.


Daisy   02-08-2018 20:29
Wauw, wat een tof strandje is dit ! Strand, toiletten , douches én parkeren kan praktisch op het strand. Gisteren even geweest en erg gemengd publiek. Jong en oud, man en vrouw.Prachtige natuur en weinig tot geen “trekvogels”. Een aanrader voor eenieder die graag naakt zont en geen andere bedoelingen heeft.


Pagina: 1, 2, 3..30


Terug