Gastenboek naaktstrand Rhederlaag, Barhrsche Strand


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Peter   18-07-2018 13:23
Vandaag voor het eerst hier geweest. Wat een heerlijk rustig strandje in de ochtend en hoe heerlijk dat je met de auto bijna op het strandje kan parkeren. Ik vind dit een absolute aanrader


Dimo   17-07-2018 01:35
Al een tijdje kom ik hier regelmatig op het textielstrand. Ik zou het naaktstrand graag eens proberen denk ik, maar opgegroeid in een vrij preuts gezin vind ik dat ergens ook weer wat vreemd/ lastig. Het hoeft vadt niet maar ik ben bang dat ik me ongemakkelijk voel omdat het allemaal niet bepaald gigantisch is bij mij.

Komen er anno 2018 nog mensen rond de 25 - 35? Ook doordeweeks? Of ben ik dan de enige tussen ouderen?

Is het heel onethisch om, zonder echt naar intieme delen te kijken, in kleding eens rond te lopen om een beetje te kijken wat er ligt?

Zijn er misschien andere beginners die het samen eens willen gaan proberen?


Henk   09-07-2018 19:42
Geachte heer/mevrouw Verbost,

Helemaal met u eens. Het is net een ijsverkoper die besluit in juli de tent een maand dicht te doen. Mogelijk staan de evenementen wat hoger in lijst dan het zonnen. Het nadeel voor de zonnende bezoekers is niet alleen dat het gebied niet alleen langere tijd is afgesloten, een tweede nadeel is ook dat de grasmat nog een behoorlijke tijd nodig heeft om te herstellen. Schijnbaar is dit jaarlijkse evenement voor de organisatie die recreatie hoog in het vaandel heeft staan erg belangrijk. Maar ik blijf het vreemd vinden. Het is bijna te vergelijken met een vakantiepark wat in juli dicht gaat in verband met groot onderhoud.

Echter Giesbeek is een leuke locatie. Ik hoop dan ook dat we de komende dagen nog wat mooie dagen mee te kunnen pakken.Pagina: 1, 2, 3..27


Terug