Gastenboek naaktstrand Rhederlaag, Barhrsche Strand


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Daisy   02-08-2018 20:29
Wauw, wat een tof strandje is dit ! Strand, toiletten , douches én parkeren kan praktisch op het strand. Gisteren even geweest en erg gemengd publiek. Jong en oud, man en vrouw.Prachtige natuur en weinig tot geen “trekvogels”. Een aanrader voor eenieder die graag naakt zont en geen andere bedoelingen heeft.


Anoniempje   26-07-2018 10:43
Vanavond lekker met mijn vriendingenoten van het avond zonnetje. Heerlijk. We zijn lekker op het zand gaan liggen. Het water was top en we hadden een heerlijk uitzicht. De ondergaande zon en een knappe vent links naast ons zodat mijn meissie ook wat te loeren had😁al met al een heerlijk strand. Beetje jammer van de oude viespeuken bij de wc, maar dat houd je vrees ik toch wel een beetje.


Dimo   25-07-2018 22:39
Gisteren voor de eerste keer geweest in de ochtend en daar vandaag in de avond een gevolg aan gegeven. Ik moest wel steeds even een drempel over, maar tussen gedachten als "ik ben hier kwetsbaar" en "als ik nu uit het water kom dan is van het kleine ding helemaal niks meer over" begint het aardig te wennen.


Ik voelde me vandaag aan het eind overigens wat ongemakkelijk omdat wat mannen, deels in kleding, rond het toiletgebouw nogal merkwaardig rondkeken en op en neer liepen...
Pagina: 1, 2, 3..29


Terug