Gastenboek naaktstrand Rhederlaag, Barhrsche Strand


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Anton   11-08-2018 23:43
Het Bahrsestrand dat eens een geweldige recreatieplek was is door Leasurelands ten behoeve van het jaarlijks terugkerend Dreamfields festival volledig naar de knoppen geholpen. Meerdere bomen zijn door de vernielingsdrang gekapt. Schaduw is er nog nauwelijks te vinden.
Omdat het strandje in de periode 2 t/m 11 juli niet toegankelijk was i.v.m. het Dreamfields festival, zijn wij uitgeweken naar Bussloo; wat een verademing!
Toen wij vandaag een kijkje gingen nemen op het Bahrse strand zijn we ons kapotgeschrokken. Er zijn daar door de vandalen van Leisurelands zoveel bomen gekapt dat er nauwelijks nog een schaduwplek is te vinden. Dat zal ook wel de reden zijn dat het aantal bezoekers dramatisch aan het teruglopen is. Vanaf dat RGV is omgedoopt in Leasurelands is het Bahrse strand van een leuke groene recreatieplek verworden tot een kale woestijnachtige plek.


Daisy   02-08-2018 20:29
Wauw, wat een tof strandje is dit ! Strand, toiletten , douches én parkeren kan praktisch op het strand. Gisteren even geweest en erg gemengd publiek. Jong en oud, man en vrouw.Prachtige natuur en weinig tot geen “trekvogels”. Een aanrader voor eenieder die graag naakt zont en geen andere bedoelingen heeft.


Anoniempje   26-07-2018 10:43
Vanavond lekker met mijn vriendingenoten van het avond zonnetje. Heerlijk. We zijn lekker op het zand gaan liggen. Het water was top en we hadden een heerlijk uitzicht. De ondergaande zon en een knappe vent links naast ons zodat mijn meissie ook wat te loeren had😁al met al een heerlijk strand. Beetje jammer van de oude viespeuken bij de wc, maar dat houd je vrees ik toch wel een beetje.


Pagina: 1, 2..29


Terug