Gastenboek naaktstrand Bussloo


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Adriaan   17-07-2018 23:48
Aan het begin van de avond (rond 7 uur) lag ik nog op het "mannengedeelte" van Bussloo. Het was niet druk meer. Ineens zag ik dat twee politieagentes te paard over het strand reden. De paarden gingen stapvoets. De agentes te paard maakten geen agressieve indruk en waren dus alles behalve stiekem. Ik denk dat ze op zoek waren naar mensen die iets te intiem met elkaar bezig waren.


Groen   17-07-2018 11:25
De groep die hier bedoelt wordt veroorzaakt zelf ook overlast. Als aapjes zitten in een kring en voortdurend kijken van links naar rechts (uiltjes gedrag) en behoorlijk wat kabaal makend (je hoort de vogels niet meer) en mensen toch wel zeer belettend aanspreekt (ook als deze met een hond lopen) roept eerder ergenis op. Je zal bijna gaan afvragen of groepsverband niet verboden moet worden.

Wij komen ruim 10 jaar op Bussloo naakt recreŽren, aangezien het grootste gros van de mensen aldaar de zelfde insteek hebben word het eens tijd ons te verenigen, en daar bedoel ik mee dat als we ongewenst gedrag waarnemen, hier ook wat van zeggen, we liggen regelmatig als groep bij elkaar en spreken mensen ook aan op hun gedrag, en ik kan melden dat dat helpt. en anders melden bij de kiosk.
Het word tijd dat we eens saamhorig optreden, en niet wachten tot de gevestigde orde ingrijpt.Bas   15-07-2018 22:15
@jans; voor 5 euro kun je parkeren en de rest van de dag is alles gratis op dit schitterende terrein. Ook gehandicapten mogen naakt zonnen, ik zie niet in waarom jij dat niet kan (tenzij je geen 5 euro kan missen....).


Pagina: 1, 2, 3..121


Terug