Gastenboek naaktstrand Bussloo


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Michel   21-05-2018 23:22
Ik ben gisteren weer even naar Bussloo geweest. Er hangt daar inderdaad een unieke sfeer en het is er heel druk. Dat betekent dat er dus veel animo voor dit naaktstrand is en als je dat gaat verkleinen zul je een hoop mensen teleurstellen want dat gaat nooit meer passen.


Reinier   19-05-2018 13:25
Beste Marije,

Ik heb ook vragen gesteld bij Leisurelands en hou ook nauw contact met webmaster Tjipke hierover. Leisurelands heeft mij onlangs gemeld om eind volgende week meer uitleg te geven omtrent de plannen van het terrein. Dit omdat de verantwoordelijke persoon van Leisurelands dan pas weer aanwezig is. (kennelijk kan niemand anders eerder reageren op alle ontrust die nu ontstaat). Ik denk dat het inderdaad goed is om verder navraag te doen bij de omliggende gemeenten. Mocht ik concrete antwoorden krijgen van Leisurelands dan stuur ik die direct door naar de webmaster.

Met vriendelijke groet,

ReinierMarije   18-05-2018 22:30
Een keiharde commercieel bedrijf gesteund door 22 gemeenten. Hoe kan het bestaan?
FF googlen en het wordt al wat duidelijker
Een zwaar commercieel bedrijf met een directie die top salarissen verdient (ver boven de balkenende norm) met (oud) wethouders die ook meedoen.Uit de Gelderlander:

RGV beheert 20 recreatie­plassen in heel Gelderland. De aandelen zijn geheel in handen van 23 gemeenten; Nijmegen be­zit daarvan 17 procent. Al sinds be­kend werd dat RGV-directeur Droogh in 2011 een salaris van 314.000 euro ontving, is er beroe­ring over diens beloning

Ik denk dat we lang kunnen wachten op antwoord op de mail. Die gaat echt niet komen. Dan ook maar eens vragen stellen via de gemeenteraden?
Pagina: 1, 2..114


Terug