Gastenboek naaktstrand Bussloo


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Frederik   19-09-2020 16:38
Hallo luitjes, ik wil graag een keer naar het naaktstrand maar heb wat schaamte (ivm klein geschapen. Ik lig nu (19 sept) dus maar aan de andere kant.


Stefan   17-09-2020 12:03
@hagel: zoals de webmaster van deze site al heeft aangegeven op de hoofdpagina voor Bussloo zijn we bezig met een Beroep bij de Raad van State. Het gaat nu dus wel een stap verder dan een handtekeningenactie.
Veel mensen zijn inderdaad ongerust dat de verschillende bezoekersgroepen op een te klein oppervlak hun plek moeten vinden.


hagel   16-09-2020 20:40
Nu de gemeente Voorst het bestemming plan heeft gewijzigd ben ik bang dat we weer een leuk strandje moeten gaan missen ten gunste van asfalt voor de sauna. Als ik zie dat op dat gedeelte wel 300 mensen recreŽren dan vraag ik me af waar Leisuren al die mensen laat op een mooie zomer dag.
Het publiek wat er ligt zijn volwassen jonge mensen die je niet tussen de andere badgasten zou moeten hebben. Zij hebben hun eigen plek gevonden. Dat er wel eens iets onoorbaars gebeurd mag niet de reden zijn om het stuk grond te verhuren aan sauna. Waar is de term van Leisuren op gebaseerd dat er voldoende plek is als deze 300 mensen een andere plek moeten zoeken.
Er zij zeker te weinig zwem strandjes dan. Ik zou zeggen Leisuren probeer het maar eens uit het volgende seizoen. Dan kun je kijken hoe het gaat. Ik heb begrepen dat bezoekers een handtekening actie zijn begonnen. Ik hoop dat Leisuren deze mensen serieus neemt het zijn tenslotte hun klanten.Pagina: 1, 2..183


Terug