Gastenboek naaktstrand Berendonck


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Roger   24-11-2018 14:31
Afgelopen vrijdag toch nog twee uurtjes bloot van de zon kunnen genieten hier op het naturistendeel kon er lekker uit de wind liggen tegen een berg houtsnippers met uitkijk over het meer, weer een heerlijk dicht bij de natuurgevoel er was wel flink gesnoeid alle lage struiken zijn weg maar ook veel bomen het is nu veel opener dus lekker ook meer zon.


Ton   06-08-2018 22:29
Nog eens stap voor stap:
1) Je komt door het tunneltje onder de A73 aan fietsen/lopen en volgt dit betonnen pad tot je bij een asfaltweg komt.
2) Hier sla je linksaf en volg je de asfaltweg totdat je bij een keerlus/rotonde komt: Rechtsaf ligt een betonpad dat naar de grote brug leidt. Rechtdoor is een brede nog niet geasfalteerde weg dat naar het bouwterrein voert. Hélemaal links zie je een onverhard pad dat even verderop uitkomt op het betonnen pad dat langs de A73 naar het zuiden voert en uitkomt bij de driesprong met het bord 'Naturistenstrand'.
3) Volg dat pad !

Het betonnen pad langs de A73 is onderdeel van een knooppunt-route en zal de bereikbaarheid van het naturistenstrand blijvend garanderen..


Strandbezoeker 1e keer   04-08-2018 21:31
Bedankt voor alle informatie. Dus ik moet vanaf Tunnel Staddijk die vanuit Nijmegen (Meijhorst) onder de A73 gaat, meteen een pad links in en die grotendeels volgen tot een bordje ''naaktstrand''?

Hoe zit het met de sauna die gebouwd wordt, blijft het naaktstrand nog bereikbaar?


Pagina: 1, 2, 3..23


Terug