Gastenboek naaktstrand Berendonck


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Strandbezoeker 1e keer   04-08-2018 21:31
Bedankt voor alle informatie. Dus ik moet vanaf Tunnel Staddijk die vanuit Nijmegen (Meijhorst) onder de A73 gaat, meteen een pad links in en die grotendeels volgen tot een bordje ''naaktstrand''?

Hoe zit het met de sauna die gebouwd wordt, blijft het naaktstrand nog bereikbaar?


Ton   24-07-2018 01:55
@Strandbezoeker 1e keer: De route komende vanaf de Staddijk vanonder de tunnel onder de A73 volgende. De oplossing is zoveel mogelijk links aanhouden en naar de A73 toe blijven lopen. Dan kom je vanzelf op het betonpad. Nooit naar rechts aansturen..


Wim   23-07-2018 20:46
Het is op dit moment inderdaad nogal lastig voor mensen die het gebied niet goed kennen om het naaktstrandje te vinden. Er zijn i.v.m. de bouw van de sauna paden opgebroken, en die situatie wijzigt voortdurend. Komend vanaf het tunneltje geldt: zoek een pad linksaf tussen de snelweg en het saunaterrein, volg dit tot je op een driesprong komt en ga dan rechts. Er staat daar een bord dat je naar het naturistenterrein wijst. Nog een tip: mocht je het na té lang zoeken gevonden hebben, vraag dan aan één van de vaste bezoekers, die zich meestal niet ver van het instapleuninkje ophouden, om je een betere route terug uit te leggen.
Succes en tot ziens.


Pagina: 1, 2, 3..22


Terug