Gastenboek naaktstrand Berendonck


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

   27-02-2019 23:21
Het toiletgebouw is dus inderdaad geplaatst, maar moet nog aangesloten worden op waterleiding en riolering (waarvoor een sleuf moet worden gegraven naar het terrein van de sauna) en het sanitair moet nog worden geïnstalleerd.
Verder zal de wal nog worden opgehoogd tot 2,5 meter hoogte, zal nog een beste vracht zand gestort moeten worden om de instap kindveilig te maken, zal de fietsenstalling nog moeten worden geïnstalleerd en het hekwerk met poort moeten worden geplaatst. En tenslotte zal het terrein weer moeten geëgaliseerd en ingezaaid met gras..

Over smaak valt niet te twisten, maar het toekomstige hekwerk is gewoon functioneel. Voorkomen wordt immers dat fietsen en scooters het terrein opkomen en dat voetgangers het terrein als doorgaande route gaan gebruiken. Ook evenementen als de Strong Viking Obstacle Run worden effectief buiten de deur gehouden. Het beleid en vormgeving is hetzelfde als op het textielstrand: géén fietsen op het terrein en géén hondenuitlaatterrein gedurende de zomermaanden.
Maar tóch even over de natuurervaring: het uitzicht over de plas is ronduit schitterend en tot aan zonsondergang blijft de zon het terrein beschijnen - vooropgesteld dat het onbewolkt is en wat dat betreft werden we vandaag en gisteren enorm verwend, eind februari !
Verder biedt het terrein voor elk wat wils en blijft het intieme, beschutte karakter van de oorspronkelijke ligweide redelijk intact met voldoende windkering tegen de heersende westenwind..


Wim   27-02-2019 20:26
En vandaag werd prompt het toiletgebouw geplaatst.(zie bericht gisteren) De klacht over de ongelukkige nieuwe instap is inmiddels doorgegeven, hopelijk gaat dat ook goed komen. Verder valt te melden dat het vandaag weer erg gezellig was, en dat de mensen die het toiletgebouwtje kwamen plaatsen aangenaam ontspannen met ons, bloterikken omgingen.


Wim   26-02-2019 19:35
Er moet nog een hoop werk verricht worden voordat ons nieuwe strandje klaar is, maar de contouren worden zichtbaar. Ik denk dat het mooi gaat worden. Vandaag hebben we alvast een voorschot genomen op de vele mooie dagen die we er hopen te beleven; doordat er vandaag niet gewerkt werd konden we zelfs op het nieuwe "zandstrand" liggen. Er kwam wel gelijk al een probleempje aan het licht: de afloop van het nieuwe strand in het water is allerbelabberdst. Na twee stappen zink je ineens de diepte in. Kindveilig is het zo zeker nog niet. Daar moet dus nog wat aan gebeuren ! Verder is het toiletgebouw nog niet af, en is het veld flink stuk gereden door het werkverkeer, maar ja, ook Leasurelands zal niet hebben gerekend op zó'n vroeg zomerweer. Hopelijk volgt de voltooiing van de werkzaamheden snel, en krijgen we veel mooi weer dit jaar.


Pagina: 1, 2, 3..26


Terug