Gastenboek naaktstrand Berendonck


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Marcel   17-06-2019 11:06
Van de week geweest, er is geen water aangezet bij douche, toilet niet beschikbaar. En inderdaad veel puin rondom sanitair, douche en prullenbak. Suggesties: water aan(!), nieuwe zandlaag opbrengen op strand, traptreden van strand naar sanitair, water-entree maken (te steil), tegels/beton doorzetten naar prullenbak bij sanitair, fietsenstalling dichterbij zodat in zicht vanuit strand/grasveld, toilet niet afsluiten, steentjes verwijderen rondom gebouw weghalen en aardetoplaag aanbrengen en gras inzaaien.
Hoop dat iets van bovenstaande gaat lukken, want het is nog steeds een mooie plek...


Ton   15-06-2019 01:09
De regenbuien van afgelopen dagen hebben een ravage aangericht. De helft van het zand op het strandje is weggespoeld en het grind dat er doorheen zat is achtergebleven..
Een nieuwe episode in een falend project ..


Ton   03-06-2019 01:38
Ons is bekend geworden, dat Leisurelands uiteindelijk een waarschuwingsbord zal plaatsen, dat de instap inderdaad gevaarlijk steil is. Een 'mea culpa' ontbreekt nog..
Bij de fundering van de betonplaten rond het sanitaire gebouw en onder de fietsenstalling is bouwpuin gebruikt. Een aanzienlijk deel van het aangevoerde puin is gemakshalve niet als overtollig afgevoerd, maar rondom verspreid om het maar kwijt te zijn. Dus: schoeisel noodzakelijk om over het terrein te lopen. We doen ons best om het op te ruimen, maar het is een ontmoedigend grote klus!
Al met al: een getroebleerd project..Pagina: 1, 2..30


Terug