Gastenboek naaktstrand Berendonck


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

   26-01-2018 02:26
Hallo beste volgers,

We hebben een vruchtbaar gesprek gehad met Leisurelands en NFN. We hebben na 30 jaar gedoogstatus een erkende naturistische locatie binnen handbereik. Een stevig doekje voor het bloeden toch..

Gaat nog wel wat tijd kosten, want meeste bouwondernemers hebben genoeg te doen..


Ton de Bruin   23-10-2017 01:31
Niet vreselijk veel te melden aan het einde van het seizoen: De 'Boomsloop'-kladder is nog steeds actief. Ik bewonder bijna het geduld dat Leisurelands ermee heeft om telkens weer de borden schoon te maken.
BŪjna, want het is immers de oogst van een verkeerd beleid..

Binnenkort hebben drie leden van ons gezelschap een gesprek (wqaaronder ik) met Bernd Huijzer van de NFN om een actieplan op te stellen om de erkende locatie in te richten.
Wij houden jullie op de hoogte!


Kenneth   30-08-2017 13:32
Mooi verwoord en geschreven Ton!
Triest van die bekladdingen. Bijna altijd weer een paar enkelingen die het menen te moeten verpesten voor de meerderheid. Nu die (MEGA)sauna daar komt zouden de toekomstige bezoekers die ervaren hoe prettig het is om naakt te vertoeven in de saunatuin ook eens moeten weten/beseffen dat je ook zonder saunabezoek heerlijk bloot kunt recreŽren aan de Berendonck.
Sowieso vind je in de gemiddelde saunatuin voldoende potentiŽel om het naturisme en de naaktstranden in Nederland vitaal te houden. Wellicht iets voor de NFN?


Pagina: 1, 2..13


Terug