Gastenboek naaktstrand Berendonck


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Ton   19-03-2019 01:39
Het hekwerk is geplaatst..
Voelt als óns terrein nu..


   27-02-2019 23:21
Het toiletgebouw is dus inderdaad geplaatst, maar moet nog aangesloten worden op waterleiding en riolering (waarvoor een sleuf moet worden gegraven naar het terrein van de sauna) en het sanitair moet nog worden geïnstalleerd.
Verder zal de wal nog worden opgehoogd tot 2,5 meter hoogte, zal nog een beste vracht zand gestort moeten worden om de instap kindveilig te maken, zal de fietsenstalling nog moeten worden geïnstalleerd en het hekwerk met poort moeten worden geplaatst. En tenslotte zal het terrein weer moeten geëgaliseerd en ingezaaid met gras..

Over smaak valt niet te twisten, maar het toekomstige hekwerk is gewoon functioneel. Voorkomen wordt immers dat fietsen en scooters het terrein opkomen en dat voetgangers het terrein als doorgaande route gaan gebruiken. Ook evenementen als de Strong Viking Obstacle Run worden effectief buiten de deur gehouden. Het beleid en vormgeving is hetzelfde als op het textielstrand: géén fietsen op het terrein en géén hondenuitlaatterrein gedurende de zomermaanden.
Maar tóch even over de natuurervaring: het uitzicht over de plas is ronduit schitterend en tot aan zonsondergang blijft de zon het terrein beschijnen - vooropgesteld dat het onbewolkt is en wat dat betreft werden we vandaag en gisteren enorm verwend, eind februari !
Verder biedt het terrein voor elk wat wils en blijft het intieme, beschutte karakter van de oorspronkelijke ligweide redelijk intact met voldoende windkering tegen de heersende westenwind..


Wim   27-02-2019 20:26
En vandaag werd prompt het toiletgebouw geplaatst.(zie bericht gisteren) De klacht over de ongelukkige nieuwe instap is inmiddels doorgegeven, hopelijk gaat dat ook goed komen. Verder valt te melden dat het vandaag weer erg gezellig was, en dat de mensen die het toiletgebouwtje kwamen plaatsen aangenaam ontspannen met ons, bloterikken omgingen.


Pagina: 1, 2..26


Terug