Gastenboek naaktstrand Bisonbaai


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Hans   17-08-2018 20:37
Misschien is het beter als in de beschrijvingen van de stranden de plekken opgenomen worden waar zogezegd "intensief gerecreŽrd" wordt en dat die op de kaartjes worden aangegeven. Ik vind het namelijk niet prettig om daar nietsvermoedend ineens tussen te staan. Of het niet mag wat daar gebeurt is voor mij en vele anderen niet relevant, maar wel erg nuttig om te weten.
Nu kun je deze informatie lezen in de commentaren, maar die moet je dan wel goed doorlezen!

Verder wel een mooi strand die Bisonbaai.


M28   24-07-2018 22:58
Vandaag voor het eerst naar BisonBaai geweest , vond het even spannend maar heb er van genoten ga er zeker vaker heen


Kenneth   18-07-2018 15:38
Vandaag in de Gelderlander het volgende artikel:


Blauwalg in Bisonbaai: niet meer zwemmen

OOIJ - In de Bisonbaai bij Ooij is blauwalg geconstateerd. Zowel recreanten als hondenbezitters wordt afgeraden het water in te gaan, omdat dit tot huidirritaties, maag- en darmklachten kan leiden.
De provincie Gelderland, beheerder van de plas, waarschuwt zwemmers via de website zwemwater.nl. De blauwalg is geconstateerd nadat Rijkswaterstaat op verzoek van de provincie watermonsters nam; dit nadat recreanten bij de provincie het vermoeden van blauwalg hadden gemeld. Bij een eerdere controle, vorige week, werd de vervuiling nog niet aangetroffen.

Blauwalgen zijn kleine organismen die op de waterbodem van zowel zoet al zout water voorkomen. In stilstaand water ontwikkelen deze algen zich massaal zodra de temperatuur boven de twintig graden komt. Hierdoor ontstaat er een groene/blauwe laag op het water. Hoge concentraties blauwalg zorgen voor medische klachten.
Pagina: 1, 2, 3..37


Terug