Gastenboek naaktstrand Het Rutbeek


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

GP   11-10-2018 13:56
Na het noorden (Meerwijck) en het zuiden (Isabellagriend), leek het me wel leuk om er een keer precies tussenin te gaan zitten. Het Rutbeek, dus. Op het station heb ik een fiets gehuurd, want van daaruit is het Rutbeek heel goed bereikbaar. Even ten zuiden van het station begint al de Haaksbergerstraat die je maar hoeft te volgen om bij het Rutbeek uit te komen. Eerst kom je nog door het dorpje Usselo, waarna je al bijna bij het Rutbeek bent. Ik fiets het liefst via de Eggelmorsweg, wel een klein beetje om maar zeker de mooiste route. Via de Oude Buurserdijk kom je dan in een fraai bosgebied terecht, waarna de Eggelmorsweg recht naar het naaktstrand loopt. Van het station af een kleine tien kilometer fietsen. Een mooie afstand.

Het was zeer rustig op het naaktstrand, met wel die ene andere persoon voor wat sociale controle. Precies zoals ik het graag heb. Ik heb de zonnige zijde uitgekozen om te gaan liggen. Er kwam nog wel een ‘mannetje’ kijken, maar daar heb ik mij niets van aangetrokken. In tegenstelling tot anderen, vind ik het juist goed dat er een fietspad over het naaktstrand is aangelegd. Want je hoort gewoon een rondje om de plas te kunnen maken. Onder meer hardlopers maken er dankbaar gebruik van. En het levert ook grappige situaties op. Loop je daar bijvoorbeeld in je blootje over het pad, komt daar ineens een hardloopster de hoek om. Ik vind het fantastisch dat zoiets kan in Nederland.


Victor   24-08-2018 11:26
Het loop- en fietspad over het naaktstrand is wat mij betreft een doorn in het oog (negatieve commentaar van jongeren en mensen met een islamitische achtergrond).

1 van de mooiste naaktstrandje is het Hilgelo (noordoosten van Winterswijk) en een halfuur rijden van Enschede. Kleinschalig maar wel WC en douche aanwezig.


Patrick   24-08-2018 10:58
Door de extreem goede recordzomer was het druk als vanouds met een gemengd publiek.
Door de hitte en droogte geel gras, veel mieren, warm water en een lage waterstand - maar geen blauwalg.
Het volleybalnet is weer opgehangen. De Scooters en fietsers over het pad blijven lastig. De ijscokar komt soms wel en soms niet.Pagina: 1, 2..31


Terug