Gastenboek naaktstrand De Grote Moere


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Naturist   11-12-2018 01:37
Het was een vooropgezet plan om geen alternatief voor de Moere te gaan vinden ... De NFN heeft er dan ook bar weinig aan gedaan. Dat was slechts mediale opsmuk. Oosterhout zit nu met zijn "carrière" warm in Emmen en zijn opvolger kent het dossier niet eens.

Wellicht om de situatie nog eens bij de nieuwe burgervader aan te kaarten om alsnog een nieuwe plek te krijgen - en nee, niet op de wijze zoals dat in juli 2017 als "vergaderen" is gepresenteerd. Dat gaat nooit werken !!!


vrolijke vent   19-08-2018 19:06
Helaas is er geen alternatief gevonden voor de Moere, en het eens zo mooie gebied met veel leuke diverse bezoekers komt nooit weer om. Ik wil iedereen bedanken, hetero stellen, homo, zoekend maakt niet uit voor de gezellige dagen, met broodjes en drankjes mee, en de leuke bijzondere gesprekken. Ik kom helaas niemand meer tegen, afgelopen winter met een vriend even geweest en het was er weerzinwekkend, zo jammer. Ik wei even,, doe net alsof de zon schijnt, en hoor de winvlaag door de bomen heen, het water was zo mooi helder...oit. adieau.


f.rozendaal   31-07-2018 17:30
is er ook een naakt camping in Delft kan het niet vinden ik zoek een camping voor gezellig heid en rust ben singel nudist gay man
Pagina: 1, 2..153


Terug