Gastenboek naaktstrand Engelgaarde


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

GP   13-11-2018 09:21
Het is voor mij een traditie geworden om elk jaar in betrekkelijk korte tijd tien provincies aan te doen om een naaktstrand te bezoeken. Deze begon dit jaar in de Wilhelminapolder te Goes om ruim drie weken later te eindigen bij Engelgaarde in Meppel. Het was een dag met nog rond de 20 graden op de thermometer. Gelukkig was het niet druk; het aantal naaktrecreanten zal niet boven de tien zijn uitgekomen. En hoewel ik een ontzettende hekel heb aan honden, kan ik mij voorstellen dat het geklede publiek een rondje om de plas maakt en hierbij dus ook het naaktstrand aandoet. Het leverde hier en daar wel wat gegiechel op van het vrouwvolk. En ach, zolang er gelachen wordt is het goed. Naaktrecreatie moet nooit als iets gewoons worden gezien; het moet altijd een beetje bijzonder blijven.

Onderschat trouwens de gezelligheid van Meppel niet, stad van water en terrasjes. Het feit dat ze ook een naaktstrand binnen haar grenzen heeft liggen, maakt dat Meppel voor mij de leukste stad van Drenthe is.


John   11-10-2018 11:14
Gisteren (ja, 10 oktober!) mooi weer en zeker 25 bezoekers op ons kleine strandje. Leuk gemengd publiek. Rond de rest van de plas geen mens te bekennen. Het water was 15 graden en de een na de ander ging er in en voelde zich een held. Er komen nog een paar mooie dagen aan.


TINEKE   05-09-2018 08:19
Ik geniet al jaren van deze fantastische plek. Leuke mensen en heerlijk schoon water.
En ik ben blij met T en G, die een oogje in het zeil houden dat het geen seks ontmoetingsplaats wordt, zodat wij naturisten kunnen blijven genieten van het zonnen en samenzijn met gelijkgestemden.
Hier geen herrie van radio's of afval. Het is het schoonste deel vh meer.

Pagina: 1, 2..39


Terug