Gastenboek naaktstrand Hoornse Plas


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

   27-02-2019 12:28
Het rechter gedeelte en de grote bult waren jaren geleden heel mooi "bebost". Niemand had daar zicht op. Maar mede door mensen met honden die daar dan gaan rond lopen en dan doen alsof ze geschokt zijn gaan klagen bij politie is daar een grote kaalslag geweest.


Kees   22-02-2019 14:02
Jammer dat dit naaktstrandje zo verpest wordt door een bepaald soort mannen, zelf kom ik uit Zoetermeer en daar heeft de gemeente al jaren geleden een oplossing bedacht, ze hebben 2 naaktstrandjes aan gelegd, 1 naaktstrand volledig omheind met gaas en struiken alwaar seksuele activiteiten worden gedoogd en 1 naaktstrandje voor de echte nudisten. Op dit laatste strandje wordt ook regelmatig gecontroleerd en als je hier gekleed rondloopt krijg je de 1e keer een waarschuwing, als je ongewenste handelingen verricht wordt je direct afgevoerd naar het politiebureau voor verhoor wat nog wel eens een etmaal kan duren, leg dat maar eens uit aan je vrouw. Kortom hierbij een oproep aan alle gemeentes met een naaktstrandje dit is de ultieme oplossing.


Harmen   07-01-2019 01:11
Gelukkig nieuwjaar allemaal, ik kan niet wachten tot ik mijn handdoek weer kan uitklappen om lekker bruin te bakken... grrr het gaat nog even duren helaas. Tot snel...


Pagina: 1, 2, 3..34


Terug