Gastenboek naaktstrand Hoornse Plas


Terug

Het gastenboek op deze site is alleen lezen. Voor het schrijven ga naar www.naaktstrandje.nl

Daan   15-04-2018 16:21
Hoi allemaal,

Ik ben Daan, een jongen van 28 jaar. Ik ga tegenwoordig door het leven als nudist en ik wil ook graag naar het nudistenstrand. Alleen lees ik wel dat er veel mensen komen voor de sex. komt dit vaak voor? of kan ik in alle rust genieten van mijn naakt zijn?

Groetjes


rein 1962   10-04-2018 21:20
10 april 2018. De zon schijnt en een fris windje vanaf het water zorgt ervoor dat de bezoekers een plekje in de luwte zoeken. De sfeer is gemoedelijk. Er is een divers publiek aanwezig maar toch zijn de oudere mannen weer in de meerderheid. De grond is plaatselijk nog erg nat, een stuk plastic onder je handdoek is dus noodzakelijk. Hopelijk is zo'n dag als vandaag het begin van een leuk bloot seizoen bij de Hoornse plas. Duim voor me.......


Kees   06-04-2018 23:28
Verschrikking hier. Je zit nog geen 5 seconden in je nakie een boekje te lezen of er draaien al 3 GEKLEDE homoos om je heen om je te “bekijken” . 1 in een joggingpak capuchon op en rukkend aan zijn zielige “geval” gaat hij naar je staan kijken. Waarschijnlijk zegt hij tegen zijn vrouw ik ga een stukje “joggen” (handjoggen zal ie bedoelen) Je middag is gelijk verziekt. En als je weggaat en later terugkomt blijkt dat die “mannetjes” op de dichtsbijzijnde parkeerplaats in hun auto zitten en het pad in de gaten houden en zodra ze iemand naar het naaktstraand zien lopen komen ze gelijk op ie af ?! Volgende keer gaan er klappen vallen ! Ben klaar hier mee. Beseffen ze niet dat deze mannetjes homohaat aanwakkeren met hun rare gedrag ? Homoos download grindr en spreek lekker thuis af !


Pagina: 1, 2, 3..31


Terug