Nederland


Algemeen Gastenboek

Elk naaktstrand heeft een eigen gastenboek. Op deze pagina staan de laatste 20 berichten die in het gastenboek zijn geschreven.
Voor het schrijven van een bericht, ga naar het naaktstrand en kies gastenboek.


Naaktstrand Pannekoekenplas
Paul   25-06-2017 14:56  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Allemaal.
Wat jammer van het slechte weer! Dat wordt helaas geen Pannekoekenplas vandaag...........
Weet iemand van jullie of de Facebook groep van de Pannekoekenplas: https://fb.com/groups/576343595872152 nog actueel is? Ik wil me aanmelden maar krijg geen reactie. Het lijkt me wel leuk om onderlinge ervaringen en nieuws te delen en op die manier ook contacten te leggen met andere nudisten.
Verder hoop ik dat het snel weer lekker warm wordt zodat we met z'n allen weer fijn kunnen gaan genieten van deze prachtige plek.


Naaktstrand t Twiske
   25-06-2017 11:25  Twitter Google+ Facebook Email

@reaguurder zonder naam

Dat weet ik uit eigen ervaring en van horen zeggen uit de eerste hand, dus van andere cockring dragers.
Dus, hoe kom jij erbij om te beweren dat een cockring er is om een erectieprobleem te verhelpen? Ook uit eigen ervaring ?

Wanneer ik een cockring draag, op locaties of feestjes waar dat geaccepteerd wordt, draag ik een cockring als sierraad, niets meer, niets minder.

Verder heeft deze discussie natuurlijk niets met blootlopen te maken dus "over en uit".

"Vrijheid, blijheid. Leven en laten leven"

Groetjes


Naaktstrand Neeltje Jans
Dominiek   25-06-2017 10:12  Twitter Google+ Facebook Email

De voorbije week maakten we een kort reisje in Zeeland, en stopten woensdag bij Neeltje Jans. We kennen dit schitterende strand van vorige (jaarlijkse) bezoekjes. Het weer was fantastisch. We voelden ons in het paradijs. Vooraan het strand reeds, een eind voor het bordje 'naaktstrand' lagen mensen bloot te zonnen. Maakte niemand zich druk in. Zelf installeerden we ons binnen de voorziene strook. Nergens last van gehad, niet van 'vervelende mannetjes' of mensen die per sé in badpak of meer langs het strand liepen om te gluren.
Op een bepaald moment patrouilleerde de politie en reed traag met een wagen over het strand, wat een gevoel van veiligheid geeft.
Wat een immens verschil met het enige naaktstrand van amper 350 meter dat we hebben in België (Bredene) !


Naaktstrand Laakse Strand
Mario   24-06-2017 22:21  Twitter Google+ Facebook Email

Ik heb dit voorjaar het Laakse Strand ontdekt. Andere stranden (dichterbij in het Noorden) zijn zo klein dat je dicht op elkaar ligt en er weinig ruimte is om een eindje te lopen.

Het Laakse Strand is zo uitgebreid dat je zowel een rustig plekje kunt vinden en ook lange einden naakt kunt lopen. Ik geniet van beiden. Jammer dat andere "lopers" kennelijk uit zijn op gluren en seks.

Een paar weken geleden viel ik in de zon op mijn kleedje in slaap. Toen ik wakker werd scharrelde er op een paar meter een ouderen man rond die aan zijn pik zat te trekken. Kennelijk had ik in mijn slaap een erectie gekregen en kwam hij daar als een vlieg op de stroop op af. Ik vond het allemaal vrij opdringerig en een reden om dit mooie strand niet weer te bezoeken of meer richting Nijkerk te gaan liggen. Volgens mij is het daar zowieso wat rustiger.


Naaktstrand Hoornse Plas
robin   24-06-2017 15:47  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo,

Ik (jongen van 23) ben vandaag voor het eerst bij het naaktstrand geweest. Op het feit na dat mensen gemiddeld 30 jaar ouder waren en 80% man is vond ik het er eerst echt prima vertoeven. Wel waren er een stuk of 3/4 mannen die ongegeneerd aan hun piemel aan het trekken waren en je ook op 2/3 meter afstand brutaal aan bleven kijken. Ondanks dat ik er licht door geschokt was niet heel veel last van gehad en al met al toch een prima dag gehad. Wel jammer dat er zo weinig jongeren zijn maar dat zal wel aan het 'naakt' aspect liggen.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
Wilma   24-06-2017 11:12  Twitter Google+ Facebook Email

Robert met jouw eens dat je klachten van de omgeving moet voorkomen. Sanne heeft een slechte ervaring met naaktrecreatie. Zij schrijft niet alleen hier maar vertelt haar verhaal weer aan haar omgeving. Zo krijgt het naaktrecreatie en de Zonneweide een zeer slechte naam. Het maakt niet uit hoe vaak het voorkomt. Elke klacht is er één te veel en is voor het beheer weer een reden om de Zonneweide te sluiten voor naaktrecreatie.
Loco bij de kanovijver mag je wettelijk gezien niet naakt recreëren. Er is geen wettelijke basis voor het gekleed zijn op de Zonneweide. Ik vindt het niet netjes als je gekleed tussen naakte mensen gaat liggen, maar in het geval van Sanne is er sprake van een vrouw met twee kinderen bij de uitgang, wat is hier nou mis mee. Ik vind dat jij Sanne zeer onbeschoft behandelt en dat komt de naaktrecreatie niet ten goede.

Dit geld ook over de reacties op de hondenbezitster. De hondenuitlaters hebben een zeer groot netwerk in het bos. Elke klacht over naaktrecreatie wordt daar zeer uitgebreid uitgemeten en voor het naaktrecreatie geen goede zaak. Roodbroekje is een negatieve begrip onder honden bezitters en dat geld ook voor Gerrit, die hier een tijd geleden schreef.
Sommige hondenbezitters zijn er inderdaad op uit om het hele jaar door de Zonneweide te kunnen gebruiken. Geef ze dus geen aanleiding voor klachten.

Dus als wij de Zonneweide open willen houden voor naakt recreatie voorkom dan klachten van de omgeving.


Naaktstrand Scheveningen
   24-06-2017 08:17  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo Emtee
is zeker niet vreemd en wees gerust je zal niet alleen zijn als man alleen ,éénmaal gedaan wil je niks meer anders ,gewoon doen


Naaktstrand Pannekoekenplas
F R   23-06-2017 20:09  Twitter Google+ Facebook Email

hoi

bij goed weer gaan we zondag naar dit mooie stukje ongerepte natuur
zijn er nog meer leuke stellen zondag of niet ................


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
Andries   23-06-2017 19:04  Twitter Google+ Facebook Email

Wat een heerlijk strandje is dit zeg. Donderdag voor het eerst ernaar toe geweest en heb besloten dit vaker te doen. Heerlijke sfeer en goed onderhouden strand. Top.


Naaktstrand Brielse Maas
Joost   23-06-2017 18:41  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag voor het eerst op dit strand geweest. Mooi strand, helaas was het erg rustig, waarschijnlijk vanwege het weer en omdat ik aan de vroege kant was. Wel even rustig een rondje gelopen over terrein. Goed onderhouden en geen afval te zien. Wel was er een man die zijn ogen niet van mij (jongen 21 jaar) af kon houden. Niet hinderlijk of zo.

Ik kom in ieder geval zeker een keer terug maar dan wel op een andere tijd en op een dag dat de temperatuur wat hoger is.


Naaktstrand Breskens Groede
Christophe   22-06-2017 23:09  Twitter Google+ Facebook Email

Gisterenavond was weer heel gezellig. Na een hele dag zweten in het binnenland deed het enorm deugd om weer naar Groede te komen. Rob, ik ben het helemaal met je eens, iets oudere mensen, maar ik denk dat dit is om dat het tijdens de week is, en het is pas binnenkort vakantie. Niettemin vond ik het alweer een heel mooie avond, zo een avonden zijn echt heel zeldzaam. Ik ben alvast zeer blij om deze plek te kennen. In het begin had ik een beetje mijn reserves, maar bij ieder vrij moment probeer ik toch te komen.


Naaktstrand Pannekoekenplas
Lieke   22-06-2017 19:14  Twitter Google+ Facebook Email

Wat een heerlijk ongerept paradijsje is dit naaktstrandje toch.
Heerlijk om hier te zijn en één te zijn met de natuur als het zonnetje schijnt. Het strandje is bovendien zeer schoon. Lekker naakt zonnen en af en toe een lekkere verkoelende duik in het frisse schone water.
Leuke gezellige groep mensen met respect voor elkaar. Ik voel me hier fijn en relaxt.
Dit is echt nudisme op z'n best.Naaktstrand De Potten Sneek
Jaap   22-06-2017 17:08  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag heerlijk gezwommen en lekker bloot kunnen zijn, wat is dit toch een prachtig plekje.
Jammer dat er zo weinig plekken zijn in Friesland, hier moeten we zuinig op zijn.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
Loco   22-06-2017 14:57  Twitter Google+ Facebook Email

Sanne ik ga wel een keer als je er ook bent bij kanovijver in mijn nakie naast je liggen kijken wat je gaat doen mij weg sturen of bellen?en Yousef heb je niks te doen dan je zelf er mee lastig te vallen door daar te komen op de zonneweide je verzint weer van alles met je discriminatie?


Naaktstrand De Grote Moere
Jan   22-06-2017 10:45  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren , 21-6 , even weer naar de Moere geweest en een uurtje van het zonnetje genoten. Maar ik heb mij enorm ge-ergerd , op een leuk plaatsje lagen 4 lege bierdozen en papier van chips enz. maar het ernstige waren twee gebruikte condooms !!!!! . waarom nou , neem je rotzooi mee !!!


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
ivo   22-06-2017 10:30  Twitter Google+ Facebook Email

Bedankt dat je me daar op wijst, hopelijk koelt het wat af.
Ivo


Naaktstrand Breskens Groede
rob   22-06-2017 07:57  Twitter Google+ Facebook Email

leuke dag aan zee gehad met de kids gisteren ,veel oudere mensen of veel te weinig jongere mensen .maar wel een heerlijke dag gehad .en die mensen van dat strandtentje vond ik ook heel vriendelijk.Naaktstrand Ellerstrand
Aleks   22-06-2017 07:05  Twitter Google+ Facebook Email

Ik was gisteren op dit strand en heb enorm genoten.
Ga er zeker nog een keer naar toe.


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
Kees & Thea   22-06-2017 06:48  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Ivo,

Als de zon ondergaat mag je er niet komen en zwemmen.
De politie controleert daar zeer geregeld op. en je krijgt dan gelijk een bekeuring.


Naaktstrand t Twiske
   22-06-2017 00:10  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben vandaag in Spaarnwoude naar het naaktstrandje gegaan. Voornamelijk mannen maar er was gelukkig wel toezicht die om de zoveel tijd kwam controleren waardoor bepaalde mannen direct weer vertrokken. Helaas kon je er niet zwemmen vanwege blauwalg.

@Ron hoe kom je er op om te beweren dat een Cockring een sieraad is? Je gebruikt een Cockring als je je penis niet lang genoeg stijf kan houden.

@Jongeman24 je zal wel de jongste bezoeker zijn geweest haha. Meestal zijn het wat oudere bezoekers die doordeweeks het eiland bezoeken maar in het weekend ben je zeker niet de enigste jongere bezoeker. Probeer een plekje op het grote grasveld te vinden en links van het terrein zit je ook nog redelijk “veilig”. Achter is inderdaad een homo ontmoetingsplaats waar je beter niet kan komen tenzij je HIV of AIDS wil oplopen. Zodra de zon onder gaat zie je die homo's zich haasten om elkaar daar te bespringen.

@Tjipke als je voor elk voorval de politie gaat bellen dan kunnen ze naar het eiland blijven komen. Het is achter op het eiland echt een ramp wat homo's betreft. 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend