Nederland


Algemeen Gastenboek

Elk naaktstrand heeft een eigen gastenboek. Op deze pagina staan de laatste 20 berichten die in het gastenboek zijn geschreven.
Voor het schrijven van een bericht, ga naar het naaktstrand en kies gastenboek.


Naaktstrand De Grote Moere
Senecaut Peter   20-11-2017 01:26  Twitter Google+ Facebook Email

Met spoed geld nodig, maar kunt u nergens terecht door een BKR registratie?

Bij ons geen enkel probleem. Wij lenen iedereen geld, omdat wij van mening zijn dat ieder persoon recht heeft op een nieuwe kans en uit de problemen te komen.

U bepaalt het bedrag, de looptijd en wij stellen geen vervelende vragen.

Ziet u het niet meer zitten en weet u niet meer wat u moet doen? Wacht dan niet langer en grijp deze kans met beide handen aan. Wij helpen u echt verder. Gegarandeerd
contact met mij opnemen via e-mail: authentichomefinance@gmail.com


Naaktstrand Den Haag Westduinpark
Christian(26) en Birgit(29)   17-11-2017 15:21  Twitter Google+ Facebook Email

Wij zijn vrij nieuw in het nudisten gebeuren, maar hebben de afgelopen zomer geregeld van dit fijne strand genoten. Echt een aanrader! We zetten dan de auto of fietsen op de Laan van Poot net voordat hij een bocht naar rechts maakt. Het is dan een klein stukje lopen langs de sporthal en een heerlijk rustig pad door de duinen. Aangekomen op het strand is er altijd een hele relaxte sfeer en een heel gemengd publiek: vrouwen alleen, mannen alleen en ook veel jonge en oudere stellen. De mensen die wij zijn tegengekomen zijn netjes en sociaal en je maakt zo een praatje. Met een beetje goed weer is het 'gezellig druk' waardoor je niet snel het idee hebt alleen te liggen, maar het is ruim genoeg dat ieder een eigen plekje heeft.

Bij de strandtent kun je drinken/eten halen alsook naar de wc. En met name mijn vrouw is altijd blij met de douche om het zoute water af te spoelen.

Al met al een heerlijk strand ook met name voor twijfelaars een heel laagdrempelig beginnersstrand. Wij hebben ook een hele tijd gedacht dat naakt op het strand niets voor ons was, maar na een aantal saunabezoekjes en een keer proberen op een naaktstrand op vakantie zijn we nu helemaal om. Het voelt fantastisch vrij en eenmaal over de drempel heen blijkt er niets vreemds aan!


Naaktstrand Maarsseveense Plassen
henk   17-11-2017 01:07  Twitter Google+ Facebook Email

oproep voor samenzijn 19 November. as 11.00 uur bij Daelwijk om Arthur de Rijk te herdenken die overleden en reeds begraven is.
Arthur was decennia lang te vinden op het onbetaalde naaktstrand
vr. groet Henk 0617646645


Naaktstrand Vrouwenpolder
Maurice   16-11-2017 18:51  Twitter Google+ Facebook Email

Johan veel plezier,de groeten aan A.
(Als jullie tenminste Johan en A.zijn)Naaktstrand Vrouwenpolder
Johan   14-11-2017 13:28  Twitter Google+ Facebook Email

We missen het strand nu al , en we kunnen nauwelijks wachten tot het weer zomer is, daarom deze winter 2 weken naar stand van Maspalomas. Daar mag je wel de duinen in, hoewel het beschermd natuurgebied is. Hopelijk kan Zeeland nog iets leren van Laspalomas.


Naaktstrand Bussloo
...   08-11-2017 19:02  Twitter Google+ Facebook Email

Weet iemand of er bij bussloo nog iets gedaan wordt met een nieuwjaarsduik?


Naaktstrand t Twiske
Hans Mandjes   05-11-2017 20:47  Twitter Google+ Facebook Email

Het seizoen is nu toch echt afgelopen. Ik zwem nog wel elke dag, het koude water deert mij niet, ik drink hete thee na afloop en ik ben weer warm. Overigens is het verblijf in ons mooie naturistengebied ook in de winter, met kleren aan, weldadig. De stilte, natuur en overwinterende vogels geven de "mind" een "kick". Ik wordt daar in ieder geval,(samen met mijn blote zwemsessie) erg vrolijk van! Op 1 januari is er om 14.00 uur weer onze traditionele nieuwjaarsduik met heerlijke warme ecologische chocolademelk na afloop. Alles gratis want commercie daar doen wij niet aan. Kom gerust en neem vriend(inn)en mee!


Naaktstrand Galderse Meren (Breda)
Kees & Thea   30-10-2017 19:51  Twitter Google+ Facebook Email

15e Nieuwjaarsduik 2018 op komst:

Voor vele is het inmiddels vaste prik. Om op nieuwjaarsdag een verfrissende blote duik te nemen.

De eerste herfststormen hebben we inmiddels gehad, Sinterklaas is inmiddels onderweg naar Nederland om vele schoentjes te komen vullen. De voorbereidingen voor de kerst gaan binnenkort beginnen. Het volgende is oudjaar maar dan is het weer zover op maandag 1 januari 2018 zal wederom om 14.00 uur op het naaktstrand de jaarlijkse nieuwjaarsduik plaats vinden.

Jong en oud doe allemaal mee aan deze sportieve duik, om stip 14.00 uur gaan we te water. Verzamelen vanaf 13.30 uur op het strand.

Iedereen is van harte welkom


Naaktstrand Groene Ster
rein 1962   29-10-2017 08:59  Twitter Google+ Facebook Email

Een naaktstrandje bij Dokkum?
Waar en wanneer?
In de gemeente Dongeradeel?
Verklaar je nader,jongen van 32.


Naaktstrand Bredene
F   29-10-2017 08:15  Twitter Google+ Facebook Email

Het was weer leuk om de afgelopen zomer naakt te genieten op het naaktstrand van Bredene. Een oproep aan jonge mensen om volgend jaar hier naar toe te komen.


Naaktstrand Kraaijenbergse Plassen(Cuijk)
Harmen   28-10-2017 15:15  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo.
Is hier de hele zomer niemand meer geweest voor lekker te zonnen?
Lees hier geen enkele reactie meer van iemand.


Naaktstrand Engelermeer
Maurice   27-10-2017 23:27  Twitter Google+ Facebook Email

Zeg meneertje David Hughes ga even ergens anders lopen darren met je advertenties a.u.b.
Uw aanwezigheid op deze site is ongewenst en irritant.


Naaktstrand Bussloo
Nudist65   27-10-2017 22:42  Twitter Google+ Facebook Email

Nou ja voorbij die mooie zomer?
We mochten maandag 16 oktober samen met anderen nog één keer op Bussloo genieten van heerlijk weer.


Naaktstrand Vrouwenpolder
Johan   24-10-2017 22:30  Twitter Google+ Facebook Email

Was echt heel bijzonder om begin oktober nog op strand te kunnen vertoeven met vriendin & kids. De bordjes waar het naaktstrand begint waren inmiddels weggehaald. Maar het was echt 2 dagen puur genieten.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
Bert   24-10-2017 21:56  Twitter Google+ Facebook Email

Hondenbezitster kletst maar wat. Er is eerder gevraagd om een linkje waar beschreven staat dat naturisme seizoensgebonden is, maar daar komt ze niet mee over de brug. Dat kan ze ook niet, want het is onzin.


Naaktstrand Bisonbaai
Kenneth   24-10-2017 13:30  Twitter Google+ Facebook Email

@Dorine,
Heel erg bedankt voor je bericht en uiteraard de webmaster bedankt voor het verwijderen van Tony's bericht.
Helaas heeft hetgeen Tony beschreef door de jaren heen inderdaad ook figuren aangetrokken die de Bisonbaai bezochten om andere redenen. Maar gelukkig heb/had ik de indruk sinds (eind) vorige zomer en deze zomer dat het weer de goede kant op ging. Vaste types als de 'verhuizer' of 'bokito' niet meer gezien en hoop dat die voorgoed wegblijven. Het is en blijft goed toeven aan de mooie Bisonbaai en het beste stuk (publiek/sociale controle) is daar vanwaar je gemakkelijk naar het eiland kunt zwemmen.


Naaktstrand Twaalfmorgen, Reeuwijk
Rick   23-10-2017 17:30  Twitter Google+ Facebook Email

Ik zou graag een keer langs willen komen wanneer het gezellig druk is wanneer kan ik het best komen?Naaktstrand Berendonck
Ton de Bruin   23-10-2017 01:31  Twitter Google+ Facebook Email

Niet vreselijk veel te melden aan het einde van het seizoen: De 'Boomsloop'-kladder is nog steeds actief. Ik bewonder bijna het geduld dat Leisurelands ermee heeft om telkens weer de borden schoon te maken.
Bíjna, want het is immers de oogst van een verkeerd beleid..

Binnenkort hebben drie leden van ons gezelschap een gesprek (wqaaronder ik) met Bernd Huijzer van de NFN om een actieplan op te stellen om de erkende locatie in te richten.
Wij houden jullie op de hoogte!


Naaktstrand Scheveningen
Barry   22-10-2017 11:16  Twitter Google+ Facebook Email

Je zou het niet zeggen als je nu naar buiten kijkt, maar vorige week zondag heb ik nog heerlijk van de zon genoten in de duintjes. Helaas is het naaktstrand-seizoen nu echt voorbij. Hopelijk krijgen we volgend jaar weer een mooie, warme zomer :-)


Naaktstrand Bisonbaai
Dorine   19-10-2017 20:59  Twitter Google+ Facebook Email

Ik moet even iets kwijt aan Tony die hieronder een 'seksbericht' heeft gepost op 2 juni 2017. Wat jammer Tony dat je onze geliefde Bisonbaai niet alleen hebt gebruikt voor seks onder de blote hemel maar ook nog gemeend heb daar een bericht van te moeten posten op deze plek.
Weet je wel wat je hier allemaal mee stuk maakt? Besef je wel dat je hiermee nog meer mannen lokt met andere bedoelingen dan genieten van zon, water en natuur met respect voor andere gasten?
Besef je wel dat vrouwen, samen of alleen, hierdoor nog meer op hun hoede moeten zijn voor onsmakelijke types in de struiken of pal voor hun neus die hier ongevraagd hun gerief komen halen? Snap je misschien dat jij ze met jouw gedrag en jouw stukje hieronder in feite hiertoe oproept? Of denk jij hier niet over na en ben je met je vriendin alleen maar uit op je eigen behoefte?
En tot slot: Rijkswaterstaat blijft alert op mogelijkheden de Bisonbaai illegaal te verklaren, compleet met boetes. Jij geeft ze een prachtig argument in handen: vrije seks onder de blote hemel, vaak in het gezichtsveld van kinderen.
Je wordt bedankt Tony!

Webmaster:
Bedankt Dorine voor je opmerking. Het bericht van Tony is verwijderd. 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend