Nederland


Algemeen Gastenboek

Elk naaktstrand heeft een eigen gastenboek. Op deze pagina staan de laatste 20 berichten die in het gastenboek zijn geschreven.
Voor het schrijven van een bericht, ga naar het naaktstrand en kies gastenboek.


Naaktstrand Breskens Groede
Marcel   23-07-2017 10:22  Twitter Google+ Facebook Email

Kom al jaren op dit strand, vaak met gezinnetje, ook vaak alleen. Van allerlei publiek: Veel ouderen, die zowat continu daar lijken te zijn, veel gezinnetjes, veel mannen alleen die netjes achteraan op het strand gaan zonnen. Naaktstrand Groede is echt het allerfijnste strand om naakt te recreeren. Zeker nu het strandpaviljoen opgewaardeerd is, zijn er totaal geen redenen meer om niet hier naar toe te gaan. Heb ook een seizoensplek op Strandcamping Groede, waardoor ik er regelmatig kan vertoeven, gelukkig..


Naaktstrand Amsterdamse Bos
   23-07-2017 07:22  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo ik ben Maartje 47 jaar en kom wel eens met mijn partner op de zonneweide het is er heerlijk daar om te zonnen ook goed dat er een drinkwater gekomen is ik zie bijna nooit vervelende mannen alleen maar leuke goede mensen daar met goede bedoelingen (om te zonnen) Wilma heeft het niet zo op de zonneweide als ik het zo lees val je er nauw niet je zelf er mee lastig om daar te komen ga liever ergens anders heen dan de zonneweide naar beneden te halen.en mensen als u wat ziet bel de boswachter of spreek deze persoon aan op zijn gedrag!!


Naaktstrand Noordwijk, Langevelderslag
Pat   23-07-2017 00:33  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren voor het eerst naar het naaktstrand geweest; een rustig plekje uit gezocht en na enige aarzeling mijn zwembroek uit getrokken. Na een tijdje heerlijk in mijn blootje heb liggen zonnen, vervolgens naar zee toe gelopen en ook heerlijk naakt wezen zwemmen; het was een heerlijk en bevrijdend gevoel om naakt te recreren en ik ga het zeker vaker doen!

Naaktstrand Twaalfmorgen, Reeuwijk
J   22-07-2017 11:09  Twitter Google+ Facebook Email

Als je foto's gaat plaatsen hier dan ook graag met: 1) bewijs dat je de bewuste persoon aangesproken hebt op het gedrag 2) bewijs dat je bij voortzetting de politie hebt gebeld. 3) bewijs van beoordeling voor een zeden delict. En de belangrijkste: 4) Een voorschot op de juridische kosten die de eigenaar van de deze site zal gaan maken vanwege het plaatsen van de foto's.

En check ook even wat er op de borden ed staat; naaktstrand of naturistenstrand .....


Naaktstrand Amsterdamse Bos
Robert   22-07-2017 09:01  Twitter Google+ Facebook Email

Dirk deze man is de dikke man met zwart krullend haar en staartje. Komt heel vaak en doet steeds het zelfde n.l. de hele dag rukken. De overige mannen moeten ook niets van hebben en gaan bij hem vandaan. Komt ook doordat hij een erg kleintje heeft en dat moet compenseren. Misschien is het een oplossing om aangifte te doen, dan is dat gedoe over. Zal wel voor zijn persoonlijke leven grote gevolgen hebben.
Ik heb gisteren toch twee dames gezien.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
Dirk   22-07-2017 06:51  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren ben ik voor het eerst op de Zonnewijde geweest. Het was heerlijk weer en er was alle ruimte om lekker rustig te liggen. Fijn was dat er een kraan met drinkwater aanwezig is.
Helaas waren er geen dames. Wel een kerel die zich een uur heeft liggen aftrekken.....


Naaktstrand Berendonck
Wim   21-07-2017 21:54  Twitter Google+ Facebook Email

Overigens is het routekaartje op deze site door de laatste ontwikkelingen ietwat verouderd. Het groene gebied is gelukkig niet meer de locatie van het toekomstig officieel naaktstrand. Dat komt in een deel van het rode (huidige gedoog-)gebied. Ook de looproute vanaf de parkeerplaats is gewijzigd. Als je vanaf de parkeerplaats aan de Staddijk komt, ga dan direct na het tunneltje links. Volg dit pad langs de snelweg tot je op een soort driesprong komt, ga daar rechts en je komt vanzelf in dit paradijsje.


Naaktstrand Engelermeer
F   21-07-2017 16:31  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren het strandje bezocht en hier een bericht getikt over een koppel dat het nodig vond om pontificaal midden op het strand vunzige dingen te gaan doen.

Een follow up: want kort n mijn bericht werd het stel aangesproken door een groep strandbezoekers en, even later toen ze nog niet stopten, door de strandwachten. Chapeau dus!!!


Naaktstrand Scheveningen
Rob   21-07-2017 15:24  Twitter Google+ Facebook Email

Heb de afgelopen twee weken twee keer een man tussen 26-35 jaar oud ongeveer gezien bij het naakstrand bij Naturel en het eind van het Scheveningse naakstrand die nogal raar bezig is. Eerste keer was hij aan zn pik aan het sjorren terwijl hij een vroiw aan het wegstaren was. Vrouw heeft het lang volgehouden maar is vervolgens ook weggegaan. Tweede keer bleef hij ook maar rond een vrouw in de duinen lopen, sprak haar ook aan, weet niet wat hij gezegd heeft maar 5 minuten later was ze weg. Zag er naar uit dat ze zich niet op haar gemak meer voelde. Kerel is te herkennen aan een trainingspak (ja zelfs met dit zomerse weer), gouden ketting, zonnebril, donkerblond haar, gebruind, sjonnie type.


Naaktstrand Vlietland
Gerard Boerma   21-07-2017 13:24  Twitter Google+ Facebook Email

In vergelijking met andere naaktstranden is Vlietland een chique naaktstrand observeer ik weer tot volle tevredenheid. Ik cultiveer wel dat aanwas van jonger publiek geconsulteerd moet worden , Het moge geen betoog dat door de tand des tijds ouderen vergrijzen en overlijden. En zeg nu zelf wat is mooier dan de aanblik van pril geluk zich achter en in het toiletgebouw of aan de randen onbespied wanend bij het ontdekken van elkander


Naaktstrand Hoornse Plas
Sunny buns   21-07-2017 13:17  Twitter Google+ Facebook Email

was er dinsdagochtend tegen 08.20 uur; verder nog bijna niemand; waarom moet die (geklede) travestiet nou uitgerekend op twee meter van mij af zijn/haar handdoek neerleggen terwijl er toch 100.000 m2 zand en gras beschikbaar is; heb er wat van gezegd en kreeg de wind van voren; na 10 minuten was hij/zij gelukkig verdwenen


Naaktstrand Twaalfmorgen, Reeuwijk
Wim   21-07-2017 11:25  Twitter Google+ Facebook Email

Johan, bedankt voor je reactie. Ik ben in dit soort situaties helemaal vr "naming and shaming", maar ik ben ook zo'n beetje de laatste Nederlander zonder mobieltje, dus foto's maken kan ik niet. Vandaar dat ik het nummer van de scootmobiel vermeldde, wellicht kunnen de vaste bezoekers er wat mee.
Wellicht een idee voor deze site, om foto's van sexdelinquenten op naturistenstrandjes te plaatsen ? Moeten wel "heterdaadjes" zijn, anders kun je iedereen wel beschuldigen en dat is niet de bedoeling.


Naaktstrand Pannekoekenplas
Roderick   21-07-2017 10:03  Twitter Google+ Facebook Email

Het is elk jaar een verassing!,eigenlijk elk bezoek.
Het aantal mensen die bij de deur komen te zitten blijft ook groeien.
Denk hierbij aan: bosbouwers,hoeveniers,tuiniers en andere hobby tuinders..geen problemen mee het valt toch niet tegen te houden.
Erger zijn bovenstaande personen die ook nog provocerend gedrag vertonen,( geen verwijzing naar de homos hier boven.)
Toch blijft het een fijne plek, en kom ook graag bij goed weerNaaktstrand Twaalfmorgen, Reeuwijk
Johan   21-07-2017 08:09  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Wim
Helaas gebeurt dit wel vaker.
Meer mensen zouden daar wat van moeten zeggen. Beste is foto van die persoon maken en op internet te kakken zetten.


Naaktstrand Pannekoekenplas
Biker   20-07-2017 23:18  Twitter Google+ Facebook Email

Was een frequente bezoeker en na ruim 2jr (na een ongeval weer in staat te sporten) besloten weer eens de plas te bezoeken.
Niet meer te herkennen zoveel er is gekapt in de afgelopen jaren. Weet niet door wie (Bulthuis of een overijverige recreant) maar vind het niet echt een verbetering geworden nu alles is weggehaald.

Sneu is dat de homo's ook overdag alom en (helaas) vooral ook merkbaar aanwezig zijn waarbij ze je (pontificaal staand aan het water) intimiderend bekijken. Niks mis met homo's, maar heb het niet met dt gedrag.
Had het daardoor ook al snel weer bekeken en ben weer gaan sporten ondanks de hitte.
Er waren een paar stelletjes en vrouwen aanwezig (lang daar niet gezien) Achteraf had het misschien beter geweest contact met hen te kunnen zoeken om de handdoek en bike bij hen te leggen ivm de negatieve ervaring ipv weg te gaan. Maar het "eerie" gevoel gaf aan vroegtijdig weg te gaan ipv te blijven.
Hopelijk een volgende keer beter.Naaktstrand Rockanje
Wim   20-07-2017 19:02  Twitter Google+ Facebook Email

@E Je hebt niets verkeerds gevraagd, je hebt blijkbaar alleen nog niet zo veel ervaringen met openbare naaktstranden. Geschoren zijn is tegenwoordig heel gewoon. Ik scheer zelf ook, ben er nog nooit op aangesproken. Zelfs niet die ene keer dat ik in Rockanje was...Naaktstrand Fun Valley bij Maastricht
Kenneth   20-07-2017 18:58  Twitter Google+ Facebook Email

Ik zocht eigenlijk naar het gastenboek van de Maasplassen maar kon die niet vinden. Ik las namelijk op L1 teletekst dat er Blauwalg gevonden is en dacht dat dat best relevante informatie is voor deze website.


Naaktstrand Rockanje
E   20-07-2017 18:32  Twitter Google+ Facebook Email

Samenplezier... Heb ik iets verkeerd gevraagd. Ik zag op div sites dat het niet altijd geaccepteerd word vandaar mijn vraag? Wil verder niemand tot last zijn natuurlijk ☺


Naaktstrand Meerwijck (Nieuwe naaktstrand)
   20-07-2017 12:00  Twitter Google+ Facebook Email

Toch vind ik die combinatie met surfers wel ok. Het voelt niet ongemakkelijk. De surfers lijken me er wel aan gewend.


Naaktstrand Groene Ster
   19-07-2017 22:22  Twitter Google+ Facebook Email

hallo mevr. [10-07-2017] .Je schrijft hoe de sfeer is als je als alleengaande vrouw het strandje gaat bezoeken.Nou de sfeer is gemoedelijk ,vriendelijke mensen en goede sociale controle ,wordt echt wel in de gaten gehouden dat niemand lastig wordt gevallen.Dat is het voordeel van het open karakter van het strandje.Eigenlijk zouden er wat meer vrouwen het strandje kunnen bezoeken,de mannen zijn ietwat oververtegenwoordigd.En s,morgens is het vaak vrij rustig nog maar s,middags wordt het vaak wel drukker ,t,is maar net waar je van houd,maar je bent van harte welkom en er komen echt wel meer vrouwen hoor ,maar zoals ik al schreef er zouden wat meer kunnen komen ,je maakt ook gauw een praatje met iemand ,kortom best gezellig.mvgr. teake uit burgum [man op witte scooter]. 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend