Nederland


Algemeen Gastenboek

Elk naaktstrand heeft een eigen gastenboek. Op deze pagina staan de laatste 20 berichten die in het gastenboek zijn geschreven.
Voor het schrijven van een bericht, ga naar het naaktstrand en kies gastenboek.


Naaktstrand Vrouwenpolder
Maurice   20-09-2017 22:10  Twitter Google+ Facebook Email

https://www.pzc.nl/walcheren/25-mannen-vallen-naaktrecreanten-lastig-bij-oranjezon-en-oostkapelle-140-euro-boete~a82a0692/

Iemand hier iets van meegekregen?


Naaktstrand Scheveningen
Jan   20-09-2017 20:23  Twitter Google+ Facebook Email

Ik kom regelmatig op het naaktstrand in Scheveningen, maar ik eb nooit problemen met rukkende heren, of glurende voorbijgangers.
Als je er niet van houd moet je het ook niet opzoeken, ik hebt het over de duintjes, daar is genoeg plek waar het rustig is en waar niks gebeurt. Als ik zie dat er dingen gebeuren die mij niet aan staan loop ik door tot ik een mooi plekje gevonden hebt waar ik van niemand last heb. Ik ga ook vaak op het naaktstrand zelf liggen, daar heb je hele maal geen last, echt geloof me. Ik denk dat het wel mee valt, soms zie je wel eens wat mannen met elkaar bezig, ja en? Dan loop je tocg gewoon door!


Naaktstrand Noord Aa
Ronald   20-09-2017 13:09  Twitter Google+ Facebook Email

Ik kom regelmatig op het HOP en "normale" naaktgebied, HOP is alleen grasveldje dus geen strandje om het water in te gaan. Is goed vertoeven daar maar bij hoge temperaturen erg heet. Geen verkoeling mogelijk dmv water en/of douche. Op andere veld/strand is douche en kun je lekker het water in, hier inderdaad veel ganzenpoep,maar dat heb je op veel natuurgebieden, kom ook veel op vlietland en daar precies hetzelfde. Strandje is nog nieuw dus begroeiing nog jong. Het is niet groot vergeleken met de oude situatie maar het is er wel erg rustig,was voorheen wel stuk drukker. Vind dat wel jammer.


Naaktstrand Vrouwenpolder
Maurice   19-09-2017 15:59  Twitter Google+ Facebook Email

Helemaal waar Johan!


Naaktstrand Hoornse Plas
Richard   19-09-2017 10:42  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben er deze zomer regelmatig geweest en genoten. Me vriendin en vriendenstel net zo. Totdat er een groep buitenlanders gingen paraderen over het strand waarbij iedereen er maar vrede mee moet hebben. En ja dit voelt zeer ongepast. Later die 2 opvolgende weken is het nog 4x gebeurd. Ik hoorde van een onze buurvrouw recreant dat ze ook al een vrouw met toestemming of niet aan het bevredigen waren. Je kan roepen om actie te ondernemen en ik ben ook niet iemand die over zich heen laat lopen maar tegen 7 man begin je niks. En je weet niet waartoe die mensen in staat zijn.
Dit maakt het niet fijner voor ons als genieters. Of we doen er allemaal wat aan of je laat je vrouw gewoon betasten door vreemden. Sorry ik niet meer. Hun respect voor het vrouwlijk geslacht is mijlenver te zoeken. Gr vaste bezoekerNaaktstrand Vrouwenpolder
Johan   19-09-2017 05:08  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Beachlovers , ieder stel dat erotische aktiviteiten ontplooid op strand maar zeker in lage duinen, trek kijkers aan, en 1 kijker trekt meerderen aan. Dus wie hier niet van gediend is gelijk bij de eerste kijker dit duidelijk maken dat hij moet opkrassen. Sommige stellen lijken wel gek, om 2 keer van plek te verhuizen, alleen je mond open doen helpt. Informeren van politie en gemeente is niemand bij gebaat, resulteerd alleen in heksenjacht, op mensen die beschut in de duinen willen liggen, en vergeet niet de torenhoge boetes, voor wie betrapt word op het '' spelen'' met elkaar


Naaktstrand Wijthmenerplas
samenplezier   18-09-2017 20:50  Twitter Google+ Facebook Email

dit is toch geen dating site


Naaktstrand Breskens Groede
Alex   17-09-2017 21:08  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo, is het met zo een weer nog aangenaam vertoeven op het strand? Ik twijfel om nog te gaan.


Naaktstrand t Twiske
Jongen 19j   16-09-2017 10:59  Twitter Google+ Facebook Email

Hey,

volgende zomer wil ik naar dit naaktstrand komen en ik vroeg me af of of er meer mensen komen van mijn leeftijd. En zo ja, wanneer?

Jongen 19j


Naaktstrand Paulinapolder
Paulinalovers   15-09-2017 10:08  Twitter Google+ Facebook Email

Wat een abrupt einde van een toch wel mooie zomer aan ons geliefde strandje.
We wensen jullie allen een goede winterslaap en tot volgend jaar.


Naaktstrand Engelgaarde
Pieter   14-09-2017 12:48  Twitter Google+ Facebook Email

Ik kom geregeld op dit mooie strandje ik zie nooit die ongeregeldheden die hier onder omschreven zijn


Naaktstrand Amsterdamse Bos
Johan   14-09-2017 11:02  Twitter Google+ Facebook Email

Herman, dit is het toppunt. Je ligt te vozen met een andere relnicht en dan nog verbaast zijn, dat er geen kinderen en weinig vrouwen komen op de Zonneweide.


Naaktstrand Groene Ster
   12-09-2017 23:03  Twitter Google+ Facebook Email

Is dit nu het einde van zomer 2017? Waaien morgen de enkele bomen ook nog om op het mooie strandje?[13 sept].September leverde voorgaande jaren nog prachtige zonnige dagen op ,maar het lijkt nu anno 12 sept. 2017 eerder herfst.Maar wie weet heeft sept. nog wat in petto wat betreft warme dagen ,dus houdt moed.September is nog jong.


Naaktstrand Maasvlakte
BOK   12-09-2017 09:30  Twitter Google+ Facebook Email

Mooi strand alleen jammer dat het zo klein geworden is,er zijn met mooi meer mensen op dit gedeelte dan op het geklede uitbreiding lijkt me beter het groter te maken dan hoef je niet meer zo dicht op elkaar te zitten.


Naaktstrand Pannekoekenplas
Erik   12-09-2017 00:03  Twitter Google+ Facebook Email

@Eddy: Waar lag je naakt te recreŽren toen oom agent je sommeerde 'iets' aan te trekken? Aan het zon/zwemstrand of op het zogeheten 'eiland'?

Wat betreft juridische toestanden: wat wordt beschouwd als 'een plek die daartoe geschikt is'? Beetje erg rekbaar begrip, lijkt me. Of doelt de rechter op 'daartoe door de overheid aangewezen en middels borden herkenbare plekken'? Dat laatste is bij de Pannekoekenplas dus niet het geval, vrees ik.


Naaktstrand Amsterdamse Bos
Frits   11-09-2017 19:30  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben dit jaar zo'n 15 keer met mooi weer op de zonneweide geweest, half uurtje fietsen vanuit Amsterdam.
Nooit iets raars megemaakt daar als jongeman, wel af en toe oudere mannen die speciaal langs komen lopen of een enkele keer net iets te dichtbij komen zitten en hun ogen niet van je af kunnen houden. Dat beschouw ik dan maar als compliment.
De meeste overlast komt van het altijd aanwezige verkeer op de naastgelegen snelweg en soms landingsbaan Schiphol.
Dat, samen met de locatie aan een schimmige parkeerplaats in een uithoek van het bos, het ontbreken van een zwemlocatie en sanitaire voorziening, maakt dat er beter geschikte plekken in het bos te vinden zijn voor naaktrecreatie.
Voor textielrecreanten zijn die voorzieningen overal aanwezig. Het is geen kwestie van geld maar van prioriteiten stellen en de enorme ruimte in het bos evenwichtig verdelen onder de verschillende doelgroepen.
De overheid, gesteund door MSM voert helaas al lange tijd het beleid om nationale en traditionele europese cultuur uit te wissen zoals het Sinterklaasfeest valt ook het natuturisme hieronder. Zie bedreiging naturistenterreinen in Duitsland.
Aan de mensen hier die naturisten dit kleine terrein niet gunnen: besef goed dat u met uw kleinburgelijke intollerantie ook uw eigen graf graaft.


Naaktstrand Groene Ster
Jeanette   11-09-2017 17:52  Twitter Google+ Facebook Email

@Peter,
Het gebeurde juist op het strandje en bij nader inzien waren het 2 mannen.
Ik heb ook vermeden de kant van de bosjes op te kijken....


Naaktstrand Bussloo
peter   10-09-2017 17:48  Twitter Google+ Facebook Email

Het is weer voorbij die mooie zomer die zomer die begon in mei..............


Naaktstrand Amsterdamse Bos
Theo   10-09-2017 17:11  Twitter Google+ Facebook Email

Harrie waarom begin jij niet jouw eigen e-mail adres bij de reactie te zetten.
Zo te zien heeft jouw reactie ook niet veel begedragen.


Naaktstrand Vrouwenpolder
Paolo   10-09-2017 05:57  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo, wat een heksenjacht op mannen alleen. Als je jezelf op het strand laat zien als man alleen ben je gelijk een homo of een viezerik 🤔 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend