De Potten Sneek

Terug  Gastenboek Naaktstrand De Potten Sneek
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Het gastenboek is niet bedoeld voor het maken van afspraken; deze worden verwijderd! Seksrecreanten zijn niet welkom op de naaktstranden en ook niet in het gastenboek!

Zijn er problemen op het strandje stel dan ook de NFN (Nederlandse Federatie van Naturistenverenigingen) op de hoogte via het speciale e-mailadres strand@nfn.nl.
Zij blijven dan goed op de hoogte wat er speelt en kunnen eventueel contact opnemen met de beheerder van het terrein. Kijk hier voor meer info.

Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund). Maximaal kan 1 bericht per uur worden geplaatst.

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code, typ in dit veld tien 


bruine beer   09-06-2018 10:49  Twitter Google+ Facebook Email

Erg jammer dat sommige mensen elkaar zo afbranden! Je hoeft elkaar niet aardig te vinden, maar respecter elkaar.Ik doel op het bericht van Agaath over Annet. Spreek elkaar op dingen aan! Ook niet iedereen mag mij. Sta er boven is total niet belangrijk wat iemand van je vindt. Maar elkaar in het gastenboek afbranden hoort niet. Verder nog een mooi en zoning 2018 toegewenst!


Peter   03-06-2018 21:07  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag heerlijk op de potten geweest. Lekker rustig kunnen liggen bij de eerste stijger vanaf de uitkijktoren gezien. Me fiets kon er ook mooi bij staan. Veel ouderen mannen, misschien lijkt dat ook wel omdat ik nog maar 23 ben haha


Agaath uit Bolsward   03-06-2018 17:04  Twitter Google+ Facebook Email

Sneekse schone ben jij een pot? Het pottenstrand nietwaar? Ben jij niet Annet? Hou je comentaar maar voor je.


Klaas Feenstra   02-06-2018 10:25  Twitter Google+ Facebook Email

Best stelletje. Even reagerend op jullie stukje in gastboek van 01-06-2018. Ben het helemaal met jullie eens. Ik kom al 32 jaar regelmatig op dit prachtige stukje natuurgebied. Meesten zijn op zoek naar sex. Als er verscherpt toezicht komt dan is er een vaste groep die er niet meer heen gaat. Velen lopen heen en weer en gaan in achter gelegen bosjes in. Soms ook stelletjes ( m/v ). Erg jammer!


stelletje   01-06-2018 10:12  Twitter Google+ Facebook Email

Is het niet een goed idee om als groep naaktrecreanten vervelende naar sex zoekende en telkens heen en weer lopende mensen op hun gedrag aan te spreken? Sta je sterker! Gr.stelletje


bruine beer   30-05-2018 09:54  Twitter Google+ Facebook Email

Geachte bezoeker. Volgens mij heft u mijn bericht niet begrepen! Wat is het verschil tussen de Potten en Groene ster dan? Lees gastenboek Groene ster maar. Ook daar veeel sex overlast. Ik keur het ten zeerste af sex te hebben bij naaktstrande Hoe komt u er bij dat ik sex goedkeur op naaktstrand de Potten? Geen dingen verdraaien!


Bezoeker   29-05-2018 09:10  Twitter Google+ Facebook Email

Dus als ik u begrijp 'bruine beer' kunnen alle mensen die behoeftes hebben aan seks hun gang gaan en de kinderen die daar in voorbij gaan alles meemaken? Ook hoef je niet te schamen als je de bosjes induikt en jezelf gaat bevredigen, wordt geaccepteerd! En de goed willende mensen die puur voor het water en zon liggen omdat ze het elders niet kunnen, hebben pech.
Bloot mag je daar zijn, het is niet snel broek aan ikke niet gedaan.
Heel officieel is het pad achter langs ook niet toegestaan bloot te bevinden. Het is bedoeld om de confrontatie te vermijden. Tuurlijk kan men door openingen iets zien. Maar zo is het ook nog eens een keer. Pad achterlangs ia niet te handhaven.
Maar het is ook een keuze wil je in De Potten liggen of ga je naar Leeuwarden 'Groene Ster'?


bruine beer   29-05-2018 07:53  Twitter Google+ Facebook Email

Geachte bezoeker van 28-05-2018. U moet wel de feieten onder ogen willen zien. Er wordt niet alleen door naaktrecreanten bij de Potten geklaagd. Ook wandelaars met eventueel kinderen en mensen met kindren zien regalmatig mannen in bosjes sex met elkaar hebben. Ook stelletjes. Iemand op zijn of haar gedrag aanspreken? Je weet nooit wie je voor je hebt. Politie heft vast andere prioriteiten. Dat het strandje gesloten wordt komt heus niet door slechte berichten te plaatsen. De geode moeten het met de slechten vergelden nietwaar?


Bezoeker   28-05-2018 10:23  Twitter Google+ Facebook Email

Volgens mij is deze gastenboek bedoeld om positieve berichten te plaatsen. Door het negatieve berichtgeving wordt het naaktstrandje in diskrediet gebracht. Dat heen en weer verwijten maken, heeft totaal geen enkele zin.
Het klopt er lopen mensen met andere bedoelingen. Daar heb ik een melding van gemaakt. Toezichthouders kunnen niet zoveel doen, meld het bij de politie als antwoord.
Of spreek de betreffende persoon aan op zijn/haar gedrag. Op die manier is iedereen tevreden en houden we het in de gastenboek netjes.Jesse   28-05-2018 08:54  Twitter Google+ Facebook Email

Heey tesip

Weet niet waarom het strand dicht moet maar was er vrijdag overdag en zaterdag ook en als je wil dat kinderen geen naakte mannen vrouwen zien kom daar dan niet je loopt voorbij een bord vanaf daar is het naakt strand en als daar es mensen lopen ja dat is logische ik loop soms ook een rondje na lang zonnen dat gedoe met die mensen moet maar eens klaar zijn die er problemen mee hebben heb je een probleem kom je daar gewoon niet klaar je kan het ook opzoeken namelijk dan blijf je lekker aan de andere kant van het strand is er ook geen gezeur

Ben het nu wel beu met die mensen sorry

Groet jesse


Rein 1962   27-05-2018 22:23  Twitter Google+ Facebook Email

26 en 27 mei 2018. Weer 2 fijne dagen mogen beleven op dit "bleatstrân". Een gemoedelijke sfeer met een gevarieerd publiek.
Ik heb gedurende deze 2 dagen niets vervelends gehoord of gezien. Houden zo met z'n allen. Dan blijft het ook een klein feestje om hier te mogen vertoeven.
Mag ook wel eens even gezegd worden na enige "vervelende" berichtjes in dit gastenboek.
Oant sjen?
Groetnis ût de Dockumer Wâlden, Rein1962

PS: Zwemsteigers zijn een ideale plek voor een goed gesprek, lees discussie, met mede strandgasten over een variatie aan onderwerpen.
Leuk!!!!


Tesip   27-05-2018 22:10  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo recreanten

Ik zeg het strand per direct sluiten liever vandaag nog dan morgen
Afgelopen zaterdag liep ik met me kinderen langs het pad dat er een kale man overstak en zijn geslacht komt laten zien aan mij waar de kinderen bij staan valt dit niet onder pedofielen zal hier ook aangifte tegen doen
Stoppen en sluiten het strand het is geen naaktstrand het is een sex strand welke mensen zouden daar nog willlen liggen ja vieze mensen


Sneekse schone   26-05-2018 10:25  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Agaath.Ben jij niet degene die mannen een lift vraagt voor een tegenprestatie? Wees niet zo hypocriet.


Agaath uit Bolsward   25-05-2018 11:26  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben een al wat oudere dame uit Bolsward, Ik kom al Jaren regelmatig naar de Potten. Ik vindt wel dat er te veel sex wordt bedreven door mannen met elkaar maar ook door stelletjes. Doe dat niet! Straks wordt dit mooie strandje ook gesloten voor naakt toerisme. Hoop op meer toezicht. Desnoods iemand van handhaving die daar ook naakt gaat recreeren. Uiteraard wel met een pas. O ja Annet niet zo veel kletsen en dingen verdraaien.


bruine beer   24-05-2018 07:54  Twitter Google+ Facebook Email

Beste recreanten. Pas a.u.b. op met het sex hebben op het naaktstrand! Er wordt gecontroleerd door handhaving. Deze personen kunnen zich legimiteren. Boetes zijn volgens mij niet mals. Verder een mooie zomer met veel zon toegewenst op dit mooie naaktstrand.


stel uit Stiens   16-05-2018 08:07  Twitter Google+ Facebook Email

Hier een reactive op Anoniem 15-05-2018. Dat iritante kale gebruinde mannetje heet Hendrik en komt uit Dearsum. De man heeft inderdaad mensen tegen die man op gezet. We hoeven elkaar allemaal niet aardig te vinden. Helaas zijn er leeg hoofden die hier in mee gaan. Dat irritante mannetje die mensen tegen elkaar opzet heet Hendrik en komt uit Dearsum, Man die nu gemeden wordt is een man uit Sneek met grijs haar en een sikje en ietwat gezet en rijdt op grijs/ bruine Giant.


Anoniem   15-05-2018 09:39  Twitter Google+ Facebook Email

Jammer dat er op dit mooie nudisten strand mensen zijn die denken dat het strandje van hen is. Zo is er een irritant gebruind kaal mannetje die denkt dat hij baas is daar. Hij zet mensen tegen elkaar op. Zo is er een erg sympathieke man grijs haar een een sikje die door toe doen van hem met de nek wordt aangekeken. Laaat ieder in zijn waarde. Gr Stel uit Stiens


annoniem   13-05-2018 14:40  Twitter Google+ Facebook Email

Beste wandelaar ik ben het met je eens ik hoor ook van die verhalen van mij mag het strand ook sluiten of beter toezicht


Wandelaar   13-05-2018 13:04  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo allemaal

Ik snap dat mensen het heerlijk vinden om lekker van de zon te genieten en dat is ook heerlijk. Het jammere is dat er mensen voor andere handelingen komen sex wel te verstaan.
Het strand is niet meer zoals vroeger het begint op een homo ontmoetings plek te lijken.
Loop ik hier s”winters zijn er ook allemaal mannen in de bosjes wil niet alleen mannen er vooraanzien maar het Zijn de feiten
Ik loop met me dochter van 8 op een avondje heerlijk over het pad en plots kolt er een naakte man uit de bosjes alsof wil hij bekeken worden vind zeer jammer zulk gedrag of toezicht houder er op of helaas maar waar het strand sluiten !!!!


Rein 1962   13-05-2018 00:36  Twitter Google+ Facebook Email

12 mei 2018. Weinig bezoekers op deze zaterdagmiddag op dit "bleatstrân".
Een hardnekkige gluurder wordt weggestuurd door een collega-naturist met niet mis te verstane woorden. (Oprotten!!!) Even later een wandeling van 2 politieagenten rondom het meertje en dus ook over het naaktstrand langs het water. Hoe toevallig???
Tot bijna half 8 heerlijk bloot kunnen genieten van m'n boek en kruiswoordpuzzeltjes.
Hoe fijn kan het zijn op dit "bleatstrân".

Mei freonlike groetnis, Rein 1962Bezoeker   12-05-2018 09:01  Twitter Google+ Facebook Email

Laatst op 7 en 8 mei j.l. was ik ook op de het naaktstrand geweest. De verhalen kloppen, zo sprak een man mij aan dat die twee mannen heeft gezien in de bosjes die het met elkaar deden. Die man mij aansprak kwam ik tegen toen ik naar het naaktstrandje liep. Hij begon gelijk over ballen en piemel in de zon. Ook lopen er mannen steeds rondjes te lopen. Die mannen lopen vaker vlot. Ook een man in kleren die steeds mensen bekeek. Dit zijn feiten gebaseerd en er zou wel toezicht mogen komen anders naakt opheffen?


Klaas Feenstra   11-05-2018 10:21  Twitter Google+ Facebook Email

Geachte Viesstrand. Haalt u nu weer specifiek alleen mannen die be zig zijn met elkaar er bij? Ben het er mee eens dat dat niet hoort! Ook zou er toezicht moeten zijn. Maar er zijn ook hypocrieten die het wel fijn vinden om een stel met elkaar bezig te zien. Hoop dat u niet bij die catorogie hoort. Gr Klaas Feenstra uit Sneek


Viesstrand   10-05-2018 21:44  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo nudisten

Zou het ook afgelopen kunnen zijn met bepaalde handelingen op het strand en daarachter in de bosjes liep laatst achter het strandje en zie ik 3 mannen bezig vindt dit zeer respectloos gedrag voor mensen die niet nudist zijn politie moet hier vaker optreden of een toezicht houder er op

Vriendelijke groet


Jens   04-05-2018 19:59  Twitter Google+ Facebook Email

Jeetje Marco, denk je zelf dat mensen aanstoot kunnen nemen aan je "ballen stretcher"? Lijkt me niet iets voor in het openbaar.


Marco   04-05-2018 16:21  Twitter Google+ Facebook Email

De foto's zien er veelbelovend uit, ik ben er nog nooit geweest, is een beetje uit de buurt, ik ga regelmatig naar Meerwijck.
Is dit naakt gebied de moeite waard?
Zijn er genoeg afgelegen beschutte plekjes met schaduw. ik verbrand liever niet:-)
Is het hier ook toegestaan naakt te zijn met een stretcher om mijn ballen?
Anders moet ik die thuislaten:-(
Ik hoor/lees graag wat de ervaringen hier zijn.

mvg,

M


rein 1962   03-05-2018 22:24  Twitter Google+ Facebook Email

De weersvoorspellingen zijn megagoed voor de komende dagen, dus uit die kleren en genieten van de zonnewarmte op je blote vel.
Vandaag nog rustig op dit "bleatstrân", door nog een frisse wind zijn we genoodzaakt om de luwte op te zoeken, maar de zonnewarmte maakt alles goed.
Het struikgewas groeit alweer mooi dicht en ook het riet
aan de waterzijde komt mooi omhoog. Het veld is gemaaid,
dus alle reden om de komende dagen te vertoeven op "de Potten" in Snits.

Groetnis fan Rein ût de Dockumer Wâlden.
rein 1962   22-04-2018 22:46  Twitter Google+ Facebook Email

Weer een fantastische dag gehad op dit "bleatstrân".
Waar een goed gesprek met mede bloterikken op de zwemsteiger al niet toe kan leiden.
Is een mens opener in het vertellen over z'n doen en laten als je samen naakt bent en/of als je elkaar niet kent? Kan ook verbeelding van mijn kant zijn, maar toch.........
Leuk om zo nieuwe mensen te leren kennen.
Kortom een fijne plek om te vertoeven.
Oant sjen,
Mei freonlike groetnis ût de Dockumer Wâlden.

Klaas Feenstra   18-04-2018 17:07  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag naar naaktstrandje de Potten geweest ( 18-4-). Was erg gezellig! Ook door het fantastische weer. Raad iedereen aan om er heen te gaan. Wel alleen mannen aanwezig vandaag! Hoop op meer diversiteit. Gr. Klaas uit Sneek.


peterbolscher   16-04-2018 00:07  Twitter Google+ Facebook Email

voor de gene die me nmiet kennen onder de naam peter bolscher ik ben stone uit almelo


Peter bolscher(almelo)   15-04-2018 22:48  Twitter Google+ Facebook Email

Jammer dat alles stuk is gemaakt ik heb er 15 jaar plezier gehad maar helaas is dat nu voorbij gezien de skibaan en het gebrek aan privacy ook is het waterpijl verhoogd dit is ook erg jammer


rein 1962   13-04-2018 22:25  Twitter Google+ Facebook Email

13 april 2018. Een fijne middag kunnen genieten op dit "bleatstrân". Rustige gemoedelijke sfeer,nog weinig drukte. Veel wandelaars met honden op het achterliggende pad. De begroeiing is behoorlijk weggesnoeid zodat de privacy beperkt is, even afwachten hoe snel dit allemaal weer dicht groeit. Verder ziet het er verzorgd uit.


Klaas Feenstra   09-04-2018 09:55  Twitter Google+ Facebook Email

Wat een sneue en kansloze trut ben jij! Johan heeft groot gelijk.


Johan   08-04-2018 09:39  Twitter Google+ Facebook Email

Vind ik heel triest Laura, er zijn in Friesland, Waddeneilanden buiten beschouwing gelaten slechts 2 officiele naaktstrandjes , kom U met een opmerking ,hoop dat het weggaat, denk dat er juist bij zouden moeten komen, 2 is wel heel weinig toch ?


laura   07-04-2018 16:21  Twitter Google+ Facebook Email

Ik hoop dat het naaktstrand weggaat en dat er een normale strand komt dat zou top zijn


Mooi weer   12-03-2018 13:56  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag weer voor het eerst op het naaktstrand gelegen was er alleen wat heerlijk weer dat het warme weer in aantocht is


Henkkie   24-02-2018 11:12  Twitter Google+ Facebook Email

Dat er een skibaan is, komen meer mensen naar De Potten.
Geen probleem leuk.
Maar het naaktstrand is vaak waar men ook even langs loopt.
Tot zover ook niet erg.
Ik hoop dat er alleen meer mensen ook blijven ipv kijkers.


Sneek   19-01-2018 11:39  Twitter Google+ Facebook Email

Beste frank

Wanneer het weer mooi weer is Kun je gewoon weer naar het naaktstrand de waterkwaliteit word 1 mei gemeten dus vermijd eerst het water

Groetjes


frank   14-01-2018 16:04  Twitter Google+ Facebook Email

Beste mensen wou graag even weten wanneer mag je op het naaktstrand naakt zijn


Jesse   10-10-2017 13:31  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Anoniem:)

Dankje voor je reactie ga ik daar ook eens kijken:)
had leeuwarden groenester ook gehad was ook een leuk strandje best wel druk maar wel lekker afgelegen

ooh heerlijk genoeten van de zon daar en af en toe een gezellig babbeltje

Groeten Jesse


M.J   04-10-2017 15:59  Twitter Google+ Facebook Email

Deze zomer hebben wij genoten van deze plek met zn aardige mensen.Ik vroeg me af of er in de "vrije sector"ook winter activiteiten zijn voor nudisten in deze omgeving . Jaaa Sauna maar is er meer ?
En zo niet zou het misschien eens aardig zijn om een party te organiseren?
Wij willen wel .....
Meer belangstellenden hier?


Anoniem   04-09-2017 20:52  Twitter Google+ Facebook Email

Hee Jesse Zestienroeden bij de knipe is een erg leuke plek groetjes


Jesse   12-07-2017 18:33  Twitter Google+ Facebook Email

Heerlijk op de potten lekker zonnen en genieten van het mooie weer in alle vrijheid. Maar ook zeker leuk om eens naar een ander strand te gaan iemand leuke suggestie's?

Groeten Jesse


Jaap   22-06-2017 17:08  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag heerlijk gezwommen en lekker bloot kunnen zijn, wat is dit toch een prachtig plekje.
Jammer dat er zo weinig plekken zijn in Friesland, hier moeten we zuinig op zijn.


Marco   19-06-2017 18:37  Twitter Google+ Facebook Email

Erg jammer dat deze mooie plek steeds verder kaal gemaakt wordt. Alle beschutting is nu weg. Het naaktstrand is langs het water een groot modderveld. Als er een ontmoedigingsbeleid bezig is dan lukt dat op deze manier wel. Zonde!


Karel   10-04-2017 08:07  Twitter Google+ Facebook Email

Al die berichten met " ik ben jongen van 17 en wil hier gaan liggen enz enz en dan altijd "stijve" erbij vermelden zijn volgens mij getypt door hetzelfde gefrustreerde mannetje. Nep berichten !


Sneek   13-03-2017 14:47  Twitter Google+ Facebook Email

Lekker zonnen mooi plekje


jay   16-09-2016 00:36  Twitter Google+ Facebook Email

Deze week elke middag na het werk even lekker gezwommen en genoten van het zonnetje. Mooie plek waar je vaak dezelfde vriendelijke mensen tegen komt.Eric   01-08-2016 07:17  Twitter Google+ Facebook Email

Hey, we passeerden daar tijdens onze fietsvakantie in Friesland. Als intermezzo daar even naakt kunnen zwemmen (we hadden geen zwemgerief bij ;) ). Heerlijk was het. Ik was verwonderd van het gering aantal aanwezigen: we waren vrijwel alleen (niettegenstaande het zondag was).

Groeten uit België


Marc   24-07-2016 21:01  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi L,
Als je graag een keer naakt wilt zwemmen/zonnen dan kan dat hier prima. Tip: ga de eerste keer overdag op een zaterdag of zondag. Dan is het drukker. Zodra de avond invalt wordt hier ook op andere manieren gerecreeerd. Als het drukker is voel je je ook wat eerder op je gemak (is mijn ervaring).

Veel plezier!


L.   10-07-2016 22:57  Twitter Google+ Facebook Email

Ik durf mijn broek niet uit te doen op het naaktstrand
Ik ben 16 maar ik wil wel graag een x naakt liggen. Tips ?


Pretty boy 30   07-07-2016 21:26  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag tot een uur of 6 lekker gelegen, boekje erbij muziekje op. Was niet druk maar wel erg relaxt. Weer leuk en grappig gepraat met mensen.


horven vd berg   10-05-2016 13:55  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag 10 mei even met de buurman naar de potten geweest het was er mooi rustig ongeveer 10 mensen rn wat mensen die piemeltjes komen kijken het water overlast zoals beschreven op de website viel erg mee


Sneek   29-02-2016 14:18  Twitter Google+ Facebook Email

Vanmiddag dan toch naaktzonnen bij de potten prachtig weer


N.W.Dist.   01-02-2016 17:57  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo tiener,
Als jij niks "raars" doet zou ik niet weten wat er raar aan zou kunnen zijn,wanneer jij daar op het strandje bent en gewoon,net als alle anderen geniet van zonnen,zwemmen en je vrijheid.(Ik zou alleen nog even wachten tot de zon en dus Celsius het voor 't naakte lijf aangenaam maakt).

Groetje en tot ziens op De Potten.
tiener   27-01-2016 22:03  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi allemaal ik zou graag eens willen ervaren hoe het is.
Ik ben 15 is het niet raar dat ik daar dan rondloop


moniek   19-11-2015 18:49  Twitter Google+ Facebook Email

hallo bezoekers

ik was vorige week hier op dit strandje om nog een beetje van het mooie weer te genieten was erg rustig soms liep er is iemand met een hond langs maar daar stoor ik me niet aan wel was er nog een man die voor me op het bankje ging zitten en aan zijn lange hengel zat te spelen daar moest ik wel om lachen verder geen last van gehad het is een erg mooi strandje hoop dat ik dit jaar er nog kan liggen maar de warmte zal het wel laten afweten

groetjes
Sanne   16-11-2015 20:13  Twitter Google+ Facebook Email

Leuke plek


John   12-08-2015 22:10  Twitter Google+ Facebook Email

Het mannengehalte is wel heel erg hoog tegenwoordig, types die van slurfjes kijken houden. Daarnaast de gebruikelijke textiel pottenkijkers en wannabee nudisten die vlakbij vrouwen/stellen gaan liggen.

Een beetje jammer allemaal.

Gelukkig nog wel wat aardige mensen gesproken die het wel begrijpen.


evelien   07-08-2015 20:23  Twitter Google+ Facebook Email

Een heerlijk strand. Ik vond het wel apart dat ik op het voetpad achter het zongedeelte liep en en daar opeens een paar aangeklede mensen tegenkwam die van het pad gebrui maakte. Is het daar toegestaan om daar naakt te lopen of niet? Als dit gewoon bij het naaktgedeelte hoort vind ik het niet erg maar anders is het vervelend voor de mensen die daar lopen opeens met een naakt persoon geconfronteerd te worden.


dicky   02-08-2015 20:46  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag naar dit strandje geweest. Mooi plekje wel klein in onze beleving wij zijn het laakse strand gewend. Een grote plus is de mooie steigwr waar je makjelijk het water in kan. Kortom genoten hier samwn met mijn vrouw.


   18-03-2015 09:56  Twitter Google+ Facebook Email

René, tips? Ja, neem je je eigen drinken/eetwaar mee, want daar is geen kiosk om wat drinken/eten te kopen. En mocht je het last hebben van (opdringerige) mannen, wees kalm, vraag dan aan hem of hij weg wilt gaan.
Ben met Nudist86 eens, dat je niet hoeft te schamen, als je een stijve krijgt. Nou René, succes!
Wie weet, maken we misschien wel een praatje??


René   16-03-2015 19:27  Twitter Google+ Facebook Email

bedankt voor de reacties. Tot snel hopelijk. Vind het echt super spannend! heeft iemand nog verdere tips?


Nudist86   15-03-2015 20:47  Twitter Google+ Facebook Email

aan rené. hee jongen waar je wilt liggen maakt niet uit. voorste veld is meer gemengd. En hoe verder naar achteren Hoe meer mannen alleen. Als je een stijve krijgt hoef je je wat mij betreft niet te schamen. Dat is toch gewoon menselijk? Ik heb net zelf ook wel.
En idd of je haar of kaal bent daar beneden maakt niets uit.Naturist   08-03-2015 20:28  Twitter Google+ Facebook Email

Het antwoord voor René zijn:
Je hoeft niet bang te zijn, als je een stijve krijg. Mocht je een stijve krijgen tijdens het lopen, dan raad ik je aan te gaan zitten. Dat helpt. Ik heb een keer wel zien lopen, een man met een stijve.
Het is helemaal niet waar, dat alles kaalgeschoren moet zijn om er bij te horen. Met of zonder haar ben je altijd welkom.
Het hangt af, wat je het wilt, bij het water of bij de struiken of midden op het gras.

Groet,
Naturist


René   28-02-2015 09:59  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo. Ik ben een jongen van 17 jaar.
Ik ben van plan deze zomer hier regelmatig heen te gaan. Ik ben alleen bang dat ik een stijve krijg. En is het waar dat alles kaal geschoren moet zijn om er bij te horen? En waar kan ik het beste gaan liggen groetjes René


Rik27   10-02-2015 13:52  Twitter Google+ Facebook Email

kan niet wachten tot het weer zomer is.
Lekker in mijn blote piemel genieten


puurnatuur   20-01-2015 21:55  Twitter Google+ Facebook Email

Aan alle jongeren die nieuwsgierig zijn, ga daar gewoon lekker naakt recreëren en jaag de eventueel vieze oude mannetjes weg en geniet van de naakte vrijheid. Laat je niet wegjagen door volk wat de aandacht niet waard is. Alleen liggen is geen probleem neem een boek mee :)


tiener   01-09-2014 22:56  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo,

Ik ben jonge van 15 maar wil graag eens naakt rondlopen en liggen maar komen zijn het alleen maar oudere mannnen en kun je ook gewoon even naast iemand gaan ligge ofzo
tiener   01-09-2014 22:56  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo,

Ik ben jonge van 15 maar wil graag eens naakt rondlopen en liggen maar komen zijn het alleen maar oudere mannnen en kun je ook gewoon even naast iemand gaan ligge ofzo
Robert   21-08-2014 20:59  Twitter Google+ Facebook Email

hallo,

Ik wil voor de 1ste keer naar het naaktstrand. Is het niet raar dat daar dan in 1x een jongen van 20 jaar rondloopt of ligt?? Lijkt mij wel eens leuk om mee te maken om helemaal naakt te liggen of te zwemmen (vrijheid). Of is het beter om iemand mee te nemen?


yeb   03-08-2014 17:06  Twitter Google+ Facebook Email

Leuke plek daar.
Ontspannen sfeer, alleen jammer dat er zoveel paardevliegen zijn
Werd precies gebeten in mijn ...


wij jong stel   15-06-2014 12:58  Twitter Google+ Facebook Email

Laat het mooie weer maar komen. In 1 woord: Heerlijk


roel   05-06-2014 10:02  Twitter Google+ Facebook Email

Lekker ontspannen weer met een boek en veel zon op dit heerlijk stukje zone. Eindelijk zon. Heerlijk , en even tijd voor elkaar.


Drent   17-05-2014 16:41  Twitter Google+ Facebook Email

Frans, als naturist kom ik daar heel vaak. Maar ik heb zelden jongeren gezien. Wel dat ze langslopen met hun kleren/zwembroek aan, maar naakt lopen of liggen, nee, dat niet.


Berrie uit groningen   16-05-2014 16:03  Twitter Google+ Facebook Email

excuses hat ik een ander voor ogen.


Frans   16-05-2014 11:40  Twitter Google+ Facebook Email

Berry, ik snap je reactie niet.


Berry uit groningen   15-05-2014 23:46  Twitter Google+ Facebook Email

@ Frans,dit is geen cruisegebied


Frans   15-05-2014 20:18  Twitter Google+ Facebook Email

Is er iemand wel eens vanaf de bushalte (35 min) naar het strandje is gelopen, via google maps is er niet echt een voetpad oid. te zien? Tevens vroeg ik me af of er ook jongeren zijn, of voornamelijk ouderen?


N.W. Dist   22-04-2014 21:58  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo Thom , ja dat mag.


N.W. Dist   22-04-2014 11:50  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo Hans,was dit een 1-april grapje? Is 't je gelukt om helemaal alleen je kleren uit te doen?


hans   01-04-2014 21:35  Twitter Google+ Facebook Email

morgen voor de 1 keer naar de potten lekker naakt wordt mn 1e keer vind het heel erg spannend is er iemand die me wil helpen ????????????????


Thom   20-03-2014 20:20  Twitter Google+ Facebook Email

hallo,

mag je op de potten ook onder de 18 naakt recreeren?

groetjes en misschien totziens


jack   29-08-2013 11:11  Twitter Google+ Facebook Email

Heerlijk dagje hier. alleen ik met een boek.


peter   07-07-2013 17:17  Twitter Google+ Facebook Email

hoi. Gister ben ik voor de 3e keer bij de potten geweest. vind het gewoon lekker op mijn 23e naakt de lopen ..komt wel veel jeugd dat maakt mij ook niks uit vind ik ook wel mooi


Ivo Ntelligent   01-05-2013 14:28  Twitter Google+ Facebook Email

welke oetlul post hier nou de mega top 100 ?!?!? wat moeten we hier met die info ?! Kunnen niet terzake doende berichten hier verwijderd worden ?


naturisme is schaars helaas?   18-01-2013 18:57  Twitter Google+ Facebook Email

Volgende naturiste websites:

www.klerenuit.nl
www.dutchvoyeur.nl
www.naturismegids.nl
www.naturismetotaal.nl
www.nfn.nl
www.gvd.nl

http://blootisnormaal.blogspot.nl/2013_01_01_archive.html
Voor echte BIKKELS!!!   17-01-2013 16:19  Twitter Google+ Facebook Email

The Iceman daagt Friezen uit voor mentale proef ter voorbereiding op een Elfstedentocht

Gepubliceerd op 16 januari, 2013

HEERENVEEN – Het lichaam kan veel meer kou verdragen dan we denken en Friesland gaat dat bewijzen. Wim Hof, beter bekend als The Iceman, roept alle Friezen op om samen met hem de kou te trotseren en een nieuw wereldrecord te vestigen. De uitdaging is gezamenlijk een kilometer op blote voeten te lopen over het ijs van ijsstadion THIALF tijdens Friesland Post Ice Challenge.

Voor fanatieke schaatsers is de voettocht een goede voorbereiding op een Elfstedentocht. ‘Iedere Fries maar natuurlijk ook iedere ander inwoner van Nederland gaat deze memorabele uitdaging– een kilometer op blote voeten over het ijs lopen- succesvol doorstaan. Geen onderkoeling- of bevriezingverschijnselen; een opname in het Guiness Book of Records daar gaan we voor. Koude voeten? Dat zal na deze tocht aanzienlijk verminderen.’ De Friesland Post Ice Challenge vindt plaats op 26 januari om 15.30 uur in het ijsstadion Thialf te Heerenveen. The Iceman zal de deelnemers mentaal en fysiek voorbereiden en ondersteunen bij deze tocht.

Naast de plek in het Guinnes Book of records treft deze uitdaging een veel groter doel. Namelijk een bijdrage leveren aan het medisch onderzoek waarbij Wim Hof tracht te bewijzen dat niet alleen hij, maar iedereen de controle over zijn autonome zenuwstelsel kan krijgen. Het beïnvloeden van het immuunsysteem zorgt ervoor dat iemand weerbaarder is voor ziektes. Onderzoekers van de Radboud Universiteit Nijmegen zullen aanwezig zijn om metingen te verrichten

In zijn jonge jaren rende Wim Hof al met een tevreden gevoel in zijn blote voeten door de sneeuw. Het was het begin van een serie confrontaties met de kou, waarbij iedere keer grenzen werden verlegd en de buitenwereld perplex stond. The Iceman is tot buitengewone prestaties in staat. Hij houdt het 1 uur en 50 minuten lang uit in een grote bak met ijsklontjes, beklimt blootsvoets besneeuwde bergen en loopt een halve marathon op blote voeten boven de Poolcirkel bij temperaturen tussen de 20 en 30 graden onder nul. Wereldwijd staan mensen voor een raadsel, de wetenschap voorop, maar volgens The Iceman is het allemaal niet zo ingewikkeld: ‘Wat ik kan, kan iedereen.’

Deelnemen aan Friesland Post Ice Challenge kan via ww.icechallenge.nlJonge   31-12-2012 14:10  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben een keer met me vrienden wezen nieuwjaarsduik in me blootje. Ik ging er voor de helft in en had ook een klein piemeltje.
3 Meiden en een jonge, ze lachte me uit. Was helaas dat ik alleen was.
Was ook een raar gevoel uitkleden in je nakie voor je vrienden en dan het koude water in.


Mega Top 100 allertijden 2012   07-12-2012 23:07  Twitter Google+ Facebook Email

Nr. (2011) Artiest - Titel:

01. (01) Whitney Housten - I Will Always Love You
02. (03) Het Goede Doel - Met open ogen
03. (Nieuw) Silvia Nay - Golemiyat
04. (07) Dire Straits - Brothers In Arms
05. (28) Dire Straits - Walk Of Life
06. (Nieuw) Rihanna - Diamonds
07. (Nieuw) Khaled - C'Est La Vie
08. (04) Deep Purple - Child In Time
09. (09) Stef Bos - Papa
10. (Nieuw) Annelieke Merx - Zoete inval
11. (17) Sean Paul & Zaho - Hold My Hand
12. (Nieuw) Major Lazer - Get Free
13. (36) Candy Dulfer - Lily Was Here
14. (02) Jay-Z - Forever Young
15. (Nieuw) Mika - We Are Young
16. (06) André Hazes - Het is koud zonder jou
17. (08) Boudewijn de Groot - Avond
18. (10) Marianne Weber - Ik doe wat ik wil
19. (Nieuw) Asaf Avidan & The Mojo's - One Day
20. (12) Peter Koelewijn - Kom van dat dak af
21. (14) Queen - Bohemain Rhapsody
22. (41) DJ Quicksilver - Ameno
23. (24) Billy Jo Spears - Blanket On the Ground
24. (33) Diggy Dex & Jenny Lane - Dezelfde spijt
25. (Nieuw) Train - 50 Ways To Say Goodbye
26. (Nieuw) R.I.O. & Nicco - Party Shaker
27. (Nieuw) Newkids & Scooter - Friends (Turbo)
28. (57) ATB - Let U Go
29. (43) Celine Dion - My Heart Will Go On
30. (16) The Cranberries - Zombie
31. (31) Jennifer Lopes & Pittbull - On The Floor
32. (Nieuw) Dire Straits - Tunnel Of Love
33. (45) John Denver - Annie's Song
34. (44) Bellamy Brothers - Let Your Love Flow
35. (Nieuw) Gossip - Perfect World
36. (60) Nadieh - Windforce 11
37. (61) Johnny Jordaan - Een pikketanusie
38. (Nieuw) Oesch's Die Dritten - Jodeltime
39. (68) Madonna & Isaac - Paradise
40. (13) Groove Coverage - God Is A Girl
41. (70) Het Goede Doel - Hou van mij
42. (89) Henkie - De fiets van pa
43. (Nieuw) Joan Franka - You And Me
44. (Nieuw) Helemaal Hollands - Ga met me mee
45. (86) Sebastiaan - Ik ben een vrijgezel
46. (46) Mark Knopfler - Silvertown Blues
47. (53) Kelly Clarkson - Because Of You
48. (Nieuw) Christina Perri - Jar Of Hearts
49. (72) CCR - I Put Spel On You
50. (Nieuw) DJ Quicksilver - Cosmophobia
51. (25) Paul de Leeuw - Ik heb je lief
52. (Nieuw) Lenka - Everything At Once
53. (73) Nick & Simon - Deze avond loopt ten einde
54. (22) Debut De Soiree - Nuit De Folie
55. (Nieuw) Eagles - Take It Easy
56. (81) Normaal - Godverdomme
57. (19) Chicago - You're The Inspiration
58. (Nieuw) Normaal - Heidi
59. (Nieuw) Anneke Douma - Bonkefeart
60. (34) Hanny - Peter, ik vertrouw je voor geen meter
61. (47) Freddie Mercury - Living On My Own
62. (69) DJ Babayaga - Prepaire To Qualify
63. (38) Desireless - Voyage voyage
64. (Nieuw) De Kast - Nije Dei
65. (18) Groove Coverage - Million Tears
66. (27) Hanny - Liefde is lekker
67. (56) Gebroeders Ko - Roe koe koe
68. (77) Willeke Alberti - Samen zijn
69. (Nieuw) Train - Drive By
70. (Nieuw) Birdy - Skinny Love
71. (35) CCR - Have You Ever Seen The Rain
72. (37) De Kast - Hart van mijn gevoel
73. (40) Adele - Set Fire To The Rain
74. (98) Cliff Richard - Living Doll
75. (93) Herman van Veen - Hilversum 3
76. (Nieuw) Sebastiaan - Wâldsang
77. (Nieuw) Sean Paul - She Doesn't Mind
78. (Nieuw) Jan Smit & Gerard Joling - Echte vrienden
79. (20) James Last - Biscaya
80. (26) Jolanda Zoomer - Het kan me niet schelen
81. (Nieuw) Mon Amour - Sing Me A Song
82. (Nieuw) The Mavericks - Dance The Night Away
83. (Nieuw) Groove Coverage - Angeline
84. (Nieuw) Alex C - Du bist so
85. (54) Vaya Con Dios - What's A Woman
86. (63) Neil Diamond - Song song blue
87. (59) Darlene Love - All Alone On Christmas
88. (65) Lady Gaga - Alejandro
89. (75) Roxette - Listen To Your Heart
90. (49) Charlene - Als straks de avond valt
91. (Nieuw) Birdy - People Help The People
92. (52) Thake That - The Flood
93. (92) Ome Henk - Chinees
94. (39) Delerium - Silence
95. (55) Miami Vice - Crockett's Theme
96. (48) Frans Bauer - Hé lekkerding
97. (29) Tol Hansse - Big City
98. (21) The Shadows - Quartermasters Stores
99. (Nieuw) Mirana & The Diamonds - Power Of Controle
100. (15) Diggy Dex & Eva de Roovere - Slaap lekkerNaturist   03-12-2012 19:11  Twitter Google+ Facebook Email

Op 1 Januari staat er op NFN website naakt nieuwjaarsduik. Bij meer dan 100 aanmeldingen ging het door wat ook het geval was.
Echter lopen de deelnemers af en toeschouwers op. Organisatie ook bij gekleed duiken stoppen ermee. Ik las welleswaar dat het in Leeuwarden gehouden werd maar in Sneek weet ik niet.

Zelf heb ik daar geen enkele moeite mee dat er meer kijkers dan deelnemers zijn. Maar eigenlijk zouden de toeschouwers er ook zo bij moeten staan om te kijken en voelen. Soms heb ik het idee dat men meer naar blote mensen kijken dan dat ze zelf uit de kleren gaan.

Ik ben in me tuin al aan het oefenen naakt daar gaan staan. Heb het al direct koud en dan nog het water in terwijl iedereen naar je kijkt en juigd.Bas   24-11-2012 11:41  Twitter Google+ Facebook Email

Bas

Ik was ook van de zomer geweest. Heb ook inderdaad vernomen dat er giebelende jeugd langs loopt. Persoonlijk maak ik me niet zo druk om, dan kijken ze maar netals de mannen die gekleed heen en weer lopen.
Alleen jammer dat ik niet ongekleed daar mag heen en weer lopen?


Peter   20-11-2012 20:57  Twitter Google+ Facebook Email

Van het zomer ben ik hier een keer een dag geweest. Deze locatie staat niet zo goed te boek maar wilde het desondanks een keer proberen. Ik was die dag zonder vriendin.

Afgezien van de overduidelijk glurende geklede mannen die het achterliggende voetpad 12 keer moeten aflopen om de weg terug te vinden en wat giebelende tienermeisjes die langs komen lopen is het hier prima toeven. Goed gesprek gehad met wat mede naturisten/nudisten.

Tip :neem wel creme mee tegen de muggen, vliegen en horzels want die zijn er in grote getale.


Naturist   13-10-2012 18:46  Twitter Google+ Facebook Email

Ik vind het een gewoon iets, netals in San Fransico mag je bloot over straat
lopen. Vermits je geen sexuele handeling verricht. In dat land mag je met
evenementen en festivals naakt zijn, okay daar kent niemand elkaar denk ik. Als
ik dat in Heerenveen zou doen waar ik woon en ik kom me familie, vrienden,
kennissen en collegas tegen. Dan snap ik dat best dat men dat ook niet durft.
De meeste zeggen ook het is prive. Ook in Nederland is Art. 430a voor naakt. In
huis, in je achtertuin, naakstranden en saunas mag je naakt lopen. Als het meer
dan 25 graden is doe ik dat ook. Helaas is in Nederland en in Friesland weinig
plekken waar dat mag en ja als naturist moeten we ons aanpassen. Ik ben bijna 30
en doe sinds ik op me zelf woon, dat is 7 jaar bijna, niks anders dan naakt zijn
waar mag en kan. Ik vertel betrouwbare vrienden dat ik dat ben en accepteren me
ook daarin. Me boven buurvrouw doet wel haar gordijnen dicht als ze me ziet en
zo moet ik aan heel veel regels houden. Ik denk dat het voor de mensen en
jongeren en voor me zelf handige is als ik gewoon een zwembroek aan trek. Geen
rekening houden met als ik gezien word. Juist daarom zullen er daardoor minder
naturisten zijn die dat alleen kan beperken tot thuis. Ik ben er van overtuigd
als er meer gelegenheden zijn en ook meer programma’s overgaan dat de taboe
doorbroken word. Dat programma van ‘Zon zuipen ziekenhuis’ op RTL5 schijnt er
minder mensen moeite te mee hebben. Terwijl dat juist met soms asociaal gedrag
te maken heeft. Ik hoop dat mijn berichtje blijft staan op deze site want ik
maak me zorgen dat ik het alleen naakt thuis, in me achtertuin en sauna’s mag
zijn. Stranden word steeds minder of heel ver vandaan mag je naakt recreareren,
ver van de textielstranden. Misschien typ ik een heleboel en begrijpje er niks
van maar feit blijft dat er 2 miljoen naturisten zijn en daarvan de helft niet
kan uitoefenen vanwege regelgeving die dat beperken. Ook de nieuwe generatie van
naturisten krijgen het gevoel dat ze alleen daar mogen zijn naakt want ga je
elders naakt heet dat schendingswet. Boete bedraagt 50 euro en hoger.
Naturist/nudist zijn geen mensen die overlast veroorzaken, die liggen voor hun
zelf. Groetjes naturist


Tom   30-07-2012 18:10  Twitter Google+ Facebook Email

Volgens Art 430a staat dat ik naakt mag zonnen in me achtertuin mits niet aan de openbare weg ligt. Enige die klaagt is me buurvrouw die boven me woont. Ik doe het al meer dan 6 jaar! Ze gaf wel aan meer onder haar balkon te liggen, ook doet ze het gordijn dicht.
Als het niet de vuurkorf is met haar COPD die ze niet eens heeft, is het naakt zonnen wel.
Mocht u daar ook problemen ondervinden, neem dat Art 430a bij u, voor het tonen voor eventueel om te bewijzen dat u geen regels overschrijt.

Ik ga me niet alleen beperken tot stranden cq campings. In huis en op een beschutte achtertuin mag het ook. Ik lig niet te n**ken.


john   29-07-2012 18:23  Twitter Google+ Facebook Email

Gemmy,
skinnyboyone@hotmail.com zaten op het bankje last van de prik (pikbeestjes) maar een leuk gesprek.


Gemmy   28-07-2012 02:14  Twitter Google+ Facebook Email

Weekje vakantie in de potten,tijdens wandeling dit plekje ontdekt,heerlijk in de avond,overdag heet en veel pikbeestjes,naakt betekent voor mij vrij genieten en iedereen in zijn waarde laten,ook mannen die lekker willen wandelen,niks zo lekker als naakt wandelen,fietsen,auto rijden(?)en zwemmen natuurlijk dus voor mij mag ieder doen wat ie wil!Lig normaal aan bison baai in de ooy bij nijmegen,uitgestrekt natuurgebied,super mooi!!Een echte aanrader!


Robbie   24-07-2012 17:59  Twitter Google+ Facebook Email

Er zijn mensen die ergeren wat andere doen bv. heen en weer lopen, gekleed op een bankje zitten op het gedeelte ongekleed, jeugd rond 15 jaar die daar doorheen loopt en mannen die puur voor iets anders komen. Ik zeg ieder mens geniet op zijn of haar manier. Alleen kun je niet naakt helemaal rondlopen en aan de overkant naakt op een bankje zitten. Wel kun je naakt naar de overkant zwemmen mits je er niet uit het water gaat.

De zomer van 2012 is nog maar net begonnen!


gerben en sylvia   23-07-2012 10:35  Twitter Google+ Facebook Email

wij zijn ook vanplan om het naaktstrand te bezoeken en dat word voor ons de eerste keer
spannend


Jan Erger Nis   22-07-2012 11:52  Twitter Google+ Facebook Email

Er lopen daar wel wat geklede opa's die tekort komen, en maar kijken en om je heen hangen en na een uurtje of wat vragen of ze even "bij" je mogen zitten. Ik heb liever een vrouw die dat vraagt !! Ga toch niet met een vieze ouwe vent "zitten" daar. Ga elkaar lekker afwerken op de bridgeclub ! Ook komen er zowiezo veel geklede wandelaars voorbij , kan er geen uitkleedplicht komen bij het begin van het terrein ? Ik ga toch ook niet naakt wandelen op het geklede gedeelte ? Pas zat er ook een stel aangekleed op een bankje daar en. Ze gingen maar niet weg, waarom ga je gekleed op een naaktstrandje zitten ? Ga toch ook niet naakt op het geklede deel zitten op een bankje ? Zien ze pas hie raar het is ! Ga lekker aan de overkant zitten!!! Heb de neiging om er pontificaal naakt wijdbeens naast te gaan liggen!


jellie   25-06-2012 13:17  Twitter Google+ Facebook Email

Hee Jan,

Ik las je bericht en je kunt best alleen naar de potten hoor. Er is niemand die je vreemd aankijkt als je daar als man alleen heengaat :-)
Maar idd sommige mannen (en die zijn dan toevallig wel alleen ja) lopen constant rond. Dan denkt ik ook ga dan gewoon ergens anders lopen als je lopen zo leuk vind (in je kleren). Want als je kijkt naar de mensen(mannen) die aan de overkant op het gewone strand liggen, die lopen ook niet constant rond.....
Jan, veel plezier, alleen, bij de Potten!


jan   05-06-2012 14:28  Twitter Google+ Facebook Email

hallo ik lees vervelende berichten over alleengaande mannen ik ben nog nooit op de potten geweest maar ik heb nu al het gevoel dat ik uitgekotst word volgens deze berichten nu wil het wezen dat ik wel een relatie heb maar de vrouw wil beslist niet naakt dus ik kan er niets aan doen welke vrouw stelt zich beschikbaar om met mij naar de potten te gaan dan word ik teminsten niet uitgekotst dank u


jellie   27-05-2012 21:12  Twitter Google+ Facebook Email

Geweldige plek om lekker in de zon te liggen in het gras en te zwemmen! Dit pinksterweekend al 2 keer geweest. Water ook al lekkere temperatuur.
MAAR zaterdag lag er op de weide en stel die echt overdreven aan elkaar zaten en toen kwam er ook nog een andere man die aan die vrouw ging zitten. Het was al rond zessen dus niet veel mensen meer maar dit HOORT toch gewoon niet(toen er nog meer mensen lagen zaten ze ook al aan elkaar). En er lopen idd veel mannen alleen rond te struinen. Zijn niet vervelend maar toch.
Vandaag was datzelfde stel er weer. Zat weer aan elkaar. Hebben er niks van gezegd.... Wij zijn niet preuts maar dit hoort gewoon niet op een openbaar strand, als je nu met kleren aan ligt of in de blote kont. Zaten bijna te denken om de politie te bellen!

Maar laat je hier niet door afschrikken, het is een mooie plek en bijvoorbeeld vandaag waren er ook gewoon veel stelletjes.
Wij wilden dit gewon graag even kwijt :-)Geert   22-05-2012 22:06  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo,

Ik heb nu alweer zin om te gaan zwemmen in de potten.
Hoop dat er dan ook volslanke dames komen hier.

Groeten,

GeertAlbert   08-02-2012 18:34  Twitter Google+ Facebook Email

Leuk dat jullie een gastenboek hebben
Ik heb mij voorgenomen dit jaar voor het eerst naar het naaktstrand te gaan, het is allemaal nieuw voor mij dus heb ik het gevoel dat ik even een drempel over moet... iemand hier nog tips over

groet,
Albert


cees en Tessa   10-10-2011 20:27  Twitter Google+ Facebook Email

wij wouden het ook eens gaan proberen in sneek want wij komen uit noord holland alleen word je in sneek niet bekeken vanaf het textiel strand?

mvg Stelletje Cees en Tessa 28jaar jong!


Theo   03-10-2011 07:35  Twitter Google+ Facebook Email

Zaterdag lekker aan het water gelegen. Wij als stel vonden het jammer dat er zoveel singel mannen waren en weinig stellen. Op een enkeling na waren de mannen niet opdringerig, wel jammer dat de drie die wel 30 keer langs komen en blijven staan kijken bij je, het een beetje verpesten voor de rest. Verder was het er die dag echt lekker en voor ons reden om deze plek in de toekomst vaker te bezoeken. Zou graag horen als er meer stellen naar deze plek gaan, en welk tijdstip de meeste stellen gaan.


johan   27-09-2011 21:37  Twitter Google+ Facebook Email

laatst ook al eens ja. Moeten ze maar eens voelen of niet? Kunnen ze eens n echte vent voelen. Doen ze dat in ieder geval niet weer.ranzig volk


joop   27-09-2011 19:19  Twitter Google+ Facebook Email

was vanmiddag even op het strand daar was er alleen even om nkijkje te nemen uit het werk of het n mooi strand is en wat jammer genoeg gelijk weer opvalt is dat er altijd weer van die zielige kontkevers rondlopen die een beetje aan hun pikkie zitten trekken. Walgelijk. Vinden ze het ook nog vreemd dat ze overal in elkaar gerost worden. Word eens wakker tuig. Niet alle mannen die er komen zijn van die mensen met zon ziekte hoor.


eelco   03-08-2011 17:05  Twitter Google+ Facebook Email

hallo,

hey sanne86 je bent me nog nooit opgevallen daar zit er ook heel vaak tot uur 8 a 9


sanne86   13-07-2011 17:08  Twitter Google+ Facebook Email

leuk hier. Ben er laatst geweest en ga zeker vaker. Lekker beschut liggen. Wel erg jammer dat het riet gesnoeit is. geeft meer wind. Al met al erg leuk en gezellig strand. Ben er nu ongeveer 5 keer geweest tot wel 8 uur s'avonds. Heerlijk


Koos   23-05-2011 21:40  Twitter Google+ Facebook Email

Vanmiddag nog even op de potten geweest ondanks de harde windt was het er goed te doen, Was niet druk maar het zonnetje heeft me weer even lekker bij gekleurd,


ricardo   22-04-2011 15:39  Twitter Google+ Facebook Email

hallo. Lig nu lekker op het strandje.wat heerlijk. De zon prikt aardig op mijn blote huid. Heerlijk om hier de warme dagen door te brengen. Echt een aanrader.


Geert   19-04-2011 11:29  Twitter Google+ Facebook Email

Halle Allemaal,

Ik wil graag een keer gaan zwemmen in de Potten bij Sneek.
Hoe is de zweer daar en komen er zowel mannen als vrouwen?
En wat is ongeveer de gemiddelde leeftijd van de bezoekers / sters daar?

Mailen mag naar : geertsnuk@hotmail.com

Groeten,

GeertGeert   04-12-2010 14:05  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi,

Kan iemand me zeggen als hier ook dammes / vrouwen zwemmen.
Of komen hier alleen mannen?


Roel   07-07-2010 13:42  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben van plan om donderdag of vrijdag eens te gaan kijken. Dit wordt dan mijn eerste keer naaktstrand.


Keyle   02-07-2010 06:10  Twitter Google+ Facebook Email

Onlangs geweest. Gemoedelijke sfeer. Veel mannen. Sommige zoekend maar beslist niet opdringerig en respectvol.


de boer   28-06-2010 23:29  Twitter Google+ Facebook Email

Wat een super plek. Ik vind de ligening daar ook super mooi. Er komen wel veel mannen alleen. Dat maakt het ook wel weer leuk daar.


Koos   23-06-2010 23:12  Twitter Google+ Facebook Email

Heel leuk strandje ( weide )Komen veel mannen alleen, Zwemmen is er goed te doen zijn meerdere plaatsen waar je het water in kan,
erik   16-08-2009 08:54  Twitter Google+ Facebook Email

lekker strand, jammer van de wiede in et begin daar lig je nietprive wel weinig vrouwen hoor. maar kom je na 6 uur.... dan wordt er op meerdere manieren gerecreerd.

LEUK STRAND


   07-07-2009 20:11  Twitter Google+ Facebook Email

N.W.Dist. 08-05-2009 13:33

Geert , ik schat de diepte bij de zwemtrapjes op ruim 2 meter.

Oke bedankt!
Je kunt er dus het water in duiken!

Geert

N.W.Dist.   08-05-2009 13:33  Twitter Google+ Facebook Email

Geert , ik schat de diepte bij de zwemtrapjes op ruim 2 meter.


Geert   26-01-2009 22:38  Twitter Google+ Facebook Email

Kan iemand me zeggen hoe diep het water bij de trapjes van de steiger is?

Groeten,

Geertp.v   04-12-2008 20:27  Twitter Google+ Facebook Email

er is wel wat veranderd,maar voor de rest is het goed.Altijd wel kennisen die je tegen komt.Enkel de toegang is wel slecht soms water plassen bedoel ik.


B. Ezoeker   03-09-2008 12:29  Twitter Google+ Facebook Email

Iemand schreef op 30-05-2008 om 00:08...... "kun je met een motorjachtje van ca. 9 m1 en 2,40 hoog onder het bruggetje door varen en aan een steiger afmeren ??"

NEEN............. maar je kan er wel DOOR!


Webmaster Sjimmie   30-05-2008 10:25  Twitter Google+ Facebook Email

Het is niet mogelijk (en toegestaan) om met een motorjacht onder het bruggetje door te varen. Wel is er beperkt plaats om af te meren vlak voor het bruggetje.
Zie onderstaande foto's


   30-05-2008 00:08  Twitter Google+ Facebook Email

kun je met een motorjachtje van ca. 9 m1 en 2,40 hoog onder het bruggetje door varen en aan een steiger afmeren ?? 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend