Nieuw Haamstede

Terug  Gastenboek Naaktstrand Nieuw Haamstede
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Het gastenboek is niet bedoeld voor het maken van afspraken; deze worden verwijderd! Seksrecreanten zijn niet welkom op de naaktstranden en ook niet in het gastenboek!

Zijn er problemen op het strandje stel dan ook de NFN (Nederlandse Federatie van Naturistenverenigingen) op de hoogte via het speciale e-mailadres strand@nfn.nl.
Zij blijven dan goed op de hoogte wat er speelt en kunnen eventueel contact opnemen met de beheerder van het terrein. Kijk hier voor meer info.

Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund). Maximaal kan 1 bericht per uur worden geplaatst.

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code, typ in dit veld tien 


Johan   10-01-2020 17:42  Twitter Google+ Facebook Email

@ Al Fredo, ik zag het artikel in de ANWB kampioen, maar het gaat hier om winterwandelen, dus dan zit er niemand op het naaktstrand in de winter.


Al Fredo   10-01-2020 16:56  Twitter Google+ Facebook Email

In de Anwb Kampioen van vandaag staat een uitgebreide wandelroute die ook over het naaktstrand gaat. Dus komend jaar meer gasten, al zullen die wat opkijken, want de Anwb meldt niks over het naaktstrand.


Harm   31-03-2019 23:01  Twitter Google+ Facebook Email

De uitbreiding in zuidelijke richting is ondertussen officieel. Langs de kant van Westenschouwen begint het naakstrand aan het paalhoofd tussen strandslag 5 (Domeinen 2) en strandslag 6. https://www.schouwen-duiveland.nl/_Resources/Persistent/7a46e3191810bad8f2eeed6a11fe6c9043b5970c/Bord_Schouwen_5_2017_Domeinen2.pdf


   03-07-2018 22:06  Twitter Google+ Facebook Email

Ok . dank U wel Johan , Wij proberen dit de volgende maal !


Johan   29-06-2018 13:30  Twitter Google+ Facebook Email

@ Ludo, is niet zo ver weg van de parkings, als je bij de vuurtoren parkeer, is het kwestie van oude Vuurpad aflopen , en je bent er . Vanaf de andere kant, dus vanaf de rotonde is het ver, maar vanaf deze kant is het zo rustig dat je niet hoef door te lopen tot waar Officiele naaktstrand begint, op dit rustige stuk ,zie ik mensen al kilometers voor waar de borden naaktstrand staan uit de kleren gaan.


Ludo   27-06-2018 22:23  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag 27/6/18 naar dit prachtige strand gewandeld vanaf strand bij parking de Rotonde ! heel rustig en netjes , maar waarom zo ver weg van parkings? onderweg ook bijna niemand gezien , dus waarom ook daar geen naturistenstrand ?


Genieter   27-06-2017 13:27  Twitter Google+ Facebook Email

Geweldig strand, wat een rust, wat een ruimte, schoon, n met de natuur, vrij wandelen 1,5 km heen en weer terug en nog een mooi egaal kleurtje krijgen, wat wil een mens nog meer.


Jan   26-05-2017 23:38  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag weer voor het eerst dit jaar uurtje naar dit fantastische naakt strand geweest , vind het nog steeds het mooiste naaktstrand in zeeland, ook een heel goede sfeer. Relatief veel textiel wandelaars, maar niet echt hinder van.


Peter   29-09-2016 22:05  Twitter Google+ Facebook Email

Laatst gewandeld, de borden zijn weg momenteel !


Adrie   16-09-2016 13:37  Twitter Google+ Facebook Email

Dinsdag en woensdag op dit fijne strand vertoefd.
Jammer dat er bij strandopgang 't Oude Vuur geen strandpaviljoen staat, zou volgens ons goed kunnen: een hoop textielrecreanten bij en rechts van het paviljoen en het naaktstrand nog ver genoeg weg maar toch dichtbij genoeg om van zo'n paviljoen gebruik te kunnen maken. De (heftige) meeuwenduinen-wandeling van 12 km. combineert trouwens prachtig met enkele uurtjes naaktstrand!


Houkje   21-07-2015 09:14  Twitter Google+ Facebook Email

We komen hier al een paar jaar .is een fijne plek om naakt te zonnen super mooie en rustig strand .Alleen erg jammer dat we 18-7-2015 er ook weer eens waren na en lange tijd niet geweest te zijn .En nu tot onze verbaasing vlogen er een paar paravliegers al door langs het duin gebied maar ook langs naaktstrand heen en weer te vliegen .erg storend en zeker er onaangenaam door dat er ook veel van de vliegers en camera op hun helm hadden .ze vliegen wel over een naaktstrand er ongepast vonden wij en niet prettig .erg jammer want dit een super leuk en mooie strand om naar toe te gegaan .


pol   25-07-2014 01:01  Twitter Google+ Facebook Email

vandaag gewandeld langs dit strand, geweldig mooi, schoon en rustig strand. zeker de moeite een keer een hele dag hier te gaan vertoeven.


Jelle   25-08-2012 22:58  Twitter Google+ Facebook Email

Al in 11 dagen aldaar vaak vertoefd en veel genoten van mooie naaktstrand. Zeer relaxed en ongestoord door textielwandelaars langs de zeekust die ons geen lastig vielen. Ik beschouw die naaktstrand Westenschouwen als beste dan Neeltje Eiland of Noord-Renesse. Ik vond een naakststrand Noord-Renesse een zeer slechte plek die me niet aan stond.... ze ver van zee om te zwemmen. Ik heb zeer geboft van bijna twee weken met veel zon.... heerlijk in naakt wandeling langs naturisten op het strand!


Ed   06-08-2012 20:26  Twitter Google+ Facebook Email

Heerlijk strand. Zit daar nu in de buurt. 's Morgens rondje hardlopen en een blote dip als tussenstop. Heerlijk. En 's middags gewoon een paar uurtjes relaxen met een goed boek als het weer meezit ..


Johan   25-07-2012 22:00  Twitter Google+ Facebook Email

Nog steeds een prachtig en fijn strand.Prima met de fiets te bereiken.Zelfs op hoogtijdagen niet echt druk.Dat ijscowagentje blijf ik na verschillende jaren nog steeds bijzonder vinden. Alleen, nu met het opspuiten van nieuw zand, zijn de borden verdwenen waar het naaktstrand begint.
Begrijpelijk en ik heb ook niet de indruk dat er echt moeilijk gedaan wordt als je nu per ongeluk iets buiten het gebied komt, maar om wellicht problemen voor te zijn een idee om tijdelijke borden te plaatsen?


svh   22-07-2012 19:59  Twitter Google+ Facebook Email

ik kom daar 2 keer per jaar ,we hebben een vakantiehuis daar vlakbij ,en vind het een erg mooi strand!mis alleen een strandpaviljoen op het naaktstrand ,hoop dat dat snel komt


peje   29-06-2012 13:58  Twitter Google+ Facebook Email

Update: ben er gisteren geweest en 't Oude Vuur (voorheen in zeer slechte staat)is in zijn geheel opnieuw geasfalteerd, inclusief het laatste gedeelte naar het strand! Een verademing!
Dus vanaf nu geen verstuikte enkels meer voor de wandelaars onder ons of lekke banden/valpartijen voor fiets-waaghalzen.


peje   21-06-2012 07:52  Twitter Google+ Facebook Email

Mijn favoriete strand! Heerlijk rustig, schoon, relaxte sfeer.
Momenteel vinden er echter werkzaamheden plaats t.b.v. kustversterking/strandverbreding en is het strand plaatselijk niet toegankelijk voor recreatie over een lengte van enkele honderden meters. Wandelaars kunnen wl over een smalle strook aan de duinzijde passeren.
Het gedeelte aan de kant van 't Oude Vuur is al klaar en is een prachtig breed strand geworden. Alleen de karakteristieke palenrijen mis ik nog.


Olivier   16-10-2008 22:20  Twitter Google+ Facebook Email

Mooi strand, ik ga er zeker nog een keer naar toe. Rustig en goed bereikbaar. 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend