Loenensche Buitenpolder

Terug  Gastenboek Naaktstrand Loenensche Buitenpolder
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Het gastenboek is niet bedoeld voor het maken van afspraken; deze worden verwijderd! Seksrecreanten zijn niet welkom op de naaktstranden en ook niet in het gastenboek!

Zijn er problemen op het strandje stel dan ook de NFN (Nederlandse Federatie van Naturistenverenigingen) op de hoogte via het speciale e-mailadres strand@nfn.nl.
Zij blijven dan goed op de hoogte wat er speelt en kunnen eventueel contact opnemen met de beheerder van het terrein. Kijk hier voor meer info.

Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund). Maximaal kan 1 bericht per uur worden geplaatst.

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code, typ in dit veld tien 


Peter   19-10-2017 09:04  Twitter Google+ Facebook Email

Bedankt voor het op de site zetten van deze nieuwe fijne locatie.
Woensdagmiddag 18 oktober heerlijk genoten op een strandje tussen de kribben. Het zandpad net ten oosten van het viaduct van de A50 is erg modderig. Het pad een stukje ten oosten met het hek is een prima toegang, Onder het A50 viaduct kan goed geparkeerd worden en waarschijnlijk ook zo naar het water gelopen worden.


Stel uit de regio   24-09-2017 18:05  Twitter Google+ Facebook Email

Nog even ter info..... er komen hier een paar m/v stellen en verder vooral mannen alleen dan wel samen. Wij hebben hier nooit last van gehad maar vindt je dat ongemakkelijk dan is het misschien handiger een ander strandje uit te kiezen.


Stel uit de regio   24-09-2017 16:57  Twitter Google+ Facebook Email

Wij komen al een aantal jaar op dit idyllische plekje. Er is een gemoedelijke sfeer met vriendelijke mensen waarvan er een aantal net als ons ook hun vaste stekje hebben gevonden. Heerlijk rustig en de ruimte vanwege de onbekendheid van het strandje. Hopen dat dat wel zo blijft nu het wat bekender wordt.


Jong iemand   04-09-2017 15:37  Twitter Google+ Facebook Email

Er zijn een stuk of 15 mensen op dit moment erg lekker weer. Netjes strand. geen rotzooi mooi uitzicht op de boten en de waalbrug!!! 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend