Loenensche Buitenpolder

Terug  Gastenboek Naaktstrand Loenensche Buitenpolder
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Het gastenboek is niet bedoeld voor het maken van afspraken; deze worden verwijderd! Seksrecreanten zijn niet welkom op de naaktstranden en ook niet in het gastenboek!

Zijn er problemen op het strandje stel dan ook de NFN (Nederlandse Federatie van Naturistenverenigingen) op de hoogte via het speciale e-mailadres strand@nfn.nl.
Zij blijven dan goed op de hoogte wat er speelt en kunnen eventueel contact opnemen met de beheerder van het terrein. Kijk hier voor meer info.

Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund). Maximaal kan 1 bericht per uur worden geplaatst.

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code, typ in dit veld tien 


GP   14-09-2018 22:57  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag (vrijdagmiddag) was er in ieder geval nog geen sprake van werkzaamheden in het gebied. Er waren alleen twee tractoren op het land bezig. Tussen de vijf en tien naaktrecreanten waren er; allemaal geconcentreerd ten oosten van de centrale parkeerplaats. Het is echt een prachtig natuurgebied, met hier en daar enorme boomstammen. En heel veel boten, vooral op het gebied van vrachtverkeer.


Ruben   04-09-2018 01:33  Twitter Google+ Facebook Email

geweldige plek, als je echt eens rustig een dagje lekker in je blootje wil liggen/rondlopen. En een voordeel voorbij de Zeeuwse kust, parkeren op de dijk, naar beneden en je bent er


Vriendelijke man   11-08-2018 21:55  Twitter Google+ Facebook Email

Eind augustus\begin september terug van vakantie en hopelijk is het dan nog goed genoeg weer voor een leuke namiddag op dit leuke gezellige strandje !


ik   07-08-2018 17:00  Twitter Google+ Facebook Email

stonder 15 autos. wasgezellig druk op het strand. maar zeker gezellig. geen last van mannem gehad ben zelf 27


Hans   24-07-2018 20:17  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag voor de eerste keer samen met mijn vrouw hier geweest.
Wat een leuke locatie is dit.
Er liepen wel wat mannen maar deze waar absoluut niet vervelend maar je moet wel duidelijk zijn.
We gaan deze week zeker nog een keer terug om hier heerlijk te genieten


P en A   24-07-2018 17:01  Twitter Google+ Facebook Email

Was een erg fijn strandje. Helaas liepen er wel erg veel mannen rond die duidelijk opzoek waren.


JvD   18-07-2018 18:16  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo,
Mooie plek om naakt te zonnen, jammer dat er steeds wandelaars zijn als je er als stel ligt. Steeds op de uitkijk mocht er wat gebeuren of op 10 mtr afstand gaan liggen..
Afgezien daarvan is het een prachtige plek met mooi zicht op de Waal. En veel strandharo   15-07-2018 20:52  Twitter Google+ Facebook Email

M/V
Vandaag aan het einde van de middag voor het eerst op de locatie geweest. Genoten van de zon en het water. Vlak bij een enkele vriendelijke man. Heerlijke plek.
Eerst buitenland, maar in augustus zeker terug.
Rick   15-07-2018 14:33  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren (14/7) voor het eerst met mijn vriend wezen kijken. Auto geparkeerd onder de brug en vanaf daar naar de strandjes gelopen.

LET OP!!! Op een van de eerste strandjes vanaf de brug zie je 2 plekken waar waarschijnlijk regelmatig vuur wordt gestookt. Aan beide kanten rondom dat strand (maar ook op de toegangsweg naar de strandjes) staken glasscherven en zelfs vlijmscherpe scheermesjes uit het zand. Ik heb ze opgepakt en meegenomen, maar wie weet hoeveel daar nog onder het zand ligt. Het lijkt me dat jeugd uit de buurt daar hun eigen strandje wil claimen en op deze manier mensen daar vandaan wil jagen. Moedwillige poging tot (zware) mishandeling, met wie weet watvoor gevolg als je in iets scherps trapt. Ik ben blij dat ik we de honden niet bij ons hadden.

DUS OPLETTEN WAAR JE LOOPT!!! En niet op blote voeten...

Verderop richting Nijmegen lagen een paar mannen alleen en een stel (mv) nog van de zon te genieten. En het was al na 19u. Prachtige natuur (maar voor hoelang nog?) en mooie plekjes met schaduw voor als de zon te heet wordt. En vanaf het struinpad moeilijk te zien wat een aangename privé sfeer creëert.

We gaan er zeker weer eens heen!


Matt   30-06-2018 22:00  Twitter Google+ Facebook Email

Mooi stukje natuur afgewisseld met boten en brug. Heerlijk stuk naakt gelopen in de zon.


Erik   30-06-2018 18:54  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag nog geweest, was heerlijk weer, nog even het water in gegaan wat lekker afkoelend was. paar mensen gedag gezegd, was niet erg druk. Als ik weer tijd heb weet ik deze plek te vinden. Heel rustig en voor mij een aanrader als man alleen.


Wilco   29-06-2018 17:17  Twitter Google+ Facebook Email

Rustige plek. Ik heb aan beide kanten van de waal ruim 4km kunnen lopen.


Roger   28-05-2018 22:22  Twitter Google+ Facebook Email

Wat was het een heerlijke bloot-dag 33graden lekker hier aan de waal gelegen fijne en leuke sfeer hier even een babbeltje gemaakt. ben ook nog in het water gegaan de temperatuur ervan is prima. Top lokatie


Ray   16-05-2018 21:07  Twitter Google+ Facebook Email

Zou dinsdag samen met mijn vrouw voor het eerst naar zo'n soort strand (wel op mijn aandringen) maar die haakte op het laatst af. Ik twijfelde even of ik alleen zou gaan. Als man alleen..... ik weet het niet en zeker de eerste keer.
Maar goed ik ben toch gegaan. Ik was er al heel vroeg en had mijn hengel meegenomen omdat ik niet graag in mijn eentje een beetje zou moeten liggen. Ik moet wat te doen hebben dan. Ik was er om 9 uur. Ik had de ingang gepakt in het midden via het hek en gelijk recht daar achter naar het strand gegaan. Ik zat dus ongeveer in het midden. Verder was het strand helemaal leeg. Eerst mijn hengel klaargemaakt en toen gaan zitten. Nog steeds niemand. Toen heb ik maar de stoute schoenen aangetrokken, of eigenlijk uit en alles uit. Het voelde heerlijk, een beetje als een overwinning. Toen ik zo een uurtje of wat had gezeten en er nog steeds niemand was ging ik me steeds vrijer voelen. Op een gegeven moment ben ik zelfs het strand een keer op en neer gelopen in de hoop iemand tegen te komen. Maar het was echt helemaal leeg. Om een uur of 12 hoorde ik eindelijk een paar auto's en stemmen. Nu dacht ik eindelijk gezelschap te krijgen Maar helaas na een minuut of 10 zag ik in de verte een aantal mensen.
Dus eigenlijk na een uurtje of 4 ben ik naar huis gegaan zonder ook maar iemand tegen te komen.
Ideaal voor de beginnende naturist. Of niet? Want voor mij is het nog steeds spannend als ik de volgende keer weer ga of er wel meerdere zijn.
Want de volgende keer gaat zeker komen. Hopelijk met mijn vrouw.

Iemand nog tips hoe ik mijn vrouw over de streep krijg?"
Er zullen er vast meer zijn die in het begin niet gelijk gestemd waren.


Roger   15-05-2018 20:33  Twitter Google+ Facebook Email

Vrijdag heerlijk gelegen hier mooi lang stuk strand maar het ziet er naar uit dat er binnenkort graafwerkzaamheden gaan plaatsvinden er staan her en der markeringen op gras gespoten van het landmeten.


Simon   10-05-2018 13:35  Twitter Google+ Facebook Email

Ik heb heerlijk rustig genoten van het weer, auto’s en scheepvaart bekeken. Overigens was het redelijk rustig en ongestoord lekker bruin geworden, dat dit ook mijn doelstelling is.


twohappy   04-05-2018 22:38  Twitter Google+ Facebook Email

in 2017 een keer gekeken. nu weer geweest en fantastisch. lekker paar uurtjes gelegen rustig mooi strand wel stenen en water was zelfs al beetje warm voor dit tijd van het jaar.veel scheepvaart maar ook weer grappig bootjes kijken. redelijk schoon en ajb houden zo hebben wat vuil van anderen ook meegenomen om netjes en mooi te houden. wij stel m/v omringd door diverse manstellen geen hinder van elkaar. toen we weg gingen zagen we nog meer stellen denk dat we te ver waren gelopen ofzo maar goede ervaring en zoals iemand al opmerkte hier laat rustig blijven en ook schoonhouden dan heeft een ieder hier lang plezier van


Peter   19-10-2017 09:04  Twitter Google+ Facebook Email

Bedankt voor het op de site zetten van deze nieuwe fijne locatie.
Woensdagmiddag 18 oktober heerlijk genoten op een strandje tussen de kribben. Het zandpad net ten oosten van het viaduct van de A50 is erg modderig. Het pad een stukje ten oosten met het hek is een prima toegang, Onder het A50 viaduct kan goed geparkeerd worden en waarschijnlijk ook zo naar het water gelopen worden.


Stel uit de regio   24-09-2017 18:05  Twitter Google+ Facebook Email

Nog even ter info..... er komen hier een paar m/v stellen en verder vooral mannen alleen dan wel samen. Wij hebben hier nooit last van gehad maar vindt je dat ongemakkelijk dan is het misschien handiger een ander strandje uit te kiezen.


Stel uit de regio   24-09-2017 16:57  Twitter Google+ Facebook Email

Wij komen al een aantal jaar op dit idyllische plekje. Er is een gemoedelijke sfeer met vriendelijke mensen waarvan er een aantal net als ons ook hun vaste stekje hebben gevonden. Heerlijk rustig en de ruimte vanwege de onbekendheid van het strandje. Hopen dat dat wel zo blijft nu het wat bekender wordt.


Jong iemand   04-09-2017 15:37  Twitter Google+ Facebook Email

Er zijn een stuk of 15 mensen op dit moment erg lekker weer. Netjes strand. geen rotzooi mooi uitzicht op de boten en de waalbrug!!! 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend