Cadzand-Bad

Terug  Gastenboek Naaktstrand Cadzand-Bad
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Het gastenboek is niet bedoeld voor het maken van afspraken; deze worden verwijderd! Seksrecreanten zijn niet welkom op de naaktstranden en ook niet in het gastenboek!

Zijn er problemen op het strandje stel dan ook de NFN (Nederlandse Federatie van Naturistenverenigingen) op de hoogte via het speciale e-mailadres strand@nfn.nl.
Zij blijven dan goed op de hoogte wat er speelt en kunnen eventueel contact opnemen met de beheerder van het terrein. Kijk hier voor meer info.

Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund). Maximaal kan 1 bericht per uur worden geplaatst.

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code, typ in dit veld tien 


   22-04-2019 21:33  Twitter Google+ Facebook Email

Tussen dok 14 en de slaaphutten is er nog steeds een stukje naaktstrand. Zodra er daar één iemand uit de kleren gaat duurt het nooit lang voor het grootste deel badgasten ook uit de kleren gaat.


johan   20-04-2019 10:45  Twitter Google+ Facebook Email

Is er nog een naaktstrand in cadzand?


vliet   30-07-2018 15:17  Twitter Google+ Facebook Email

Nieuw stukje is gemakkelijkst te bereiken door te parkeren aan de radartoren en aan de "kerstbomen" naar beneden te gaan.Zo kom je er vanzelf!


   23-07-2018 15:57  Twitter Google+ Facebook Email

Beetje opschuiven richting radartoren,weg van het strandpaviljoen, lekker rustig daar. Men kan je daar ook niet zien vanop het strandpaviljoen, vanuit de huisjes of vanop het fiedspad.


zorro   18-06-2017 19:31  Twitter Google+ Facebook Email

Deze namiddag waren er tamelijk veel naakt recreanten op dit stukje strand, vooral Duitsers.


Vlaming   10-06-2017 20:03  Twitter Google+ Facebook Email

Deze middag was het heel zonnig, dus ben ik toch maar eens een kijkje gaan nemen. Tot mijn spijt geen enkele naturist gezien vanop het terras van het paviljoen. Dan heb ik zelf ook maar de kleren aan gehouden uit angst voor reacties. Het voelde nogal ongemakkelijk om daar helemaal alleen uit de kleren te gaan. Ik vrees dus dat het helemaal weg is hier. Toch spijtig want het is er best goed vertoeven. Inderdaad niet zo druk als op de andere stranden.


Ik   25-05-2017 08:38  Twitter Google+ Facebook Email

Beste, heeft iemand meer info of dit stand nog toegangkelijk is voor naakt recreatie ? En zoja hoe het best bereikbaar ? Wij parkeren meestal op de parking aan het golfen en gaan zo naar boven en daar het strand op ... Grtz wij horen het graag ...


wij   25-08-2016 15:37  Twitter Google+ Facebook Email

Als het mooi weer is er nog naaktrecreatie vooral tussen het paviljoen en de nieuwe strandhuisjes. Ook zijn er veel huurders van die strandhuisjes naturist, fijn voor hen, overnachten op het strand maar jammer dat het strand door die lelijke huisjes zijn mooie aanzicht en uitstraling verliest . Het is er nooit zo druk als in Groede maar het is dan ook een klein stukje strandje.

Druk is het in de omgeving nooit meer, ook niet door geklede strandgangers veel mensen vinden het er niet mooi meer nu alles vol staat. De kust vanaf Cadzand tot aan strandpaviljoen dok 14 is lelijk geworden door al die bebouwing, jammer het was een mooi stuk natuur nu is het niet leuk meer.
Maar om op je vraag terug te komen; ja er is daar nog naaktrecreatie.


Vlaming   25-08-2016 11:08  Twitter Google+ Facebook Email

Is ook hier eigenlijk nog naaktrecreatie? Ik was er 2x maar niets gezien. Misschien was ik op een verkeerde dag, dat kan ook. Het was immers nog niet zo warm. Is er iemand die hier meer over weet? groetjes


tisik   09-05-2016 10:02  Twitter Google+ Facebook Email

Voorgaande schrijvers hebben gelijk,de omgeving aan de radartoren is de betere plaats voor naaktrecreatie beter dan welke andere plek in de omgeving dan ook.
Gelukkig staan de nieuwe strandslaaphuisjes een stuk meer naar Cadzand zo is ons strandje mooi vrij gebleven.
Dok 14 gaat een mooie toekomst tegemoet, hun ligging net naast het gedoogde strandje is top, beter zelfs dan in Groede waar het strandpaviljoen middenin het naaktstrand staat.
Succes aan de uitbaters van dok 14 wij hopen op een fijne verstandhouding!NZ   07-05-2016 22:17  Twitter Google+ Facebook Email

De strandtaverne wordt volledig herbouwd en het ziet er veelbelovend uit. Vele malen groter, heel modern. Kan niet wachten tot de opening op 1 juli. Voor de rest is alles als vanouds. Geklede en ongeklede badgasten die elkaar respecteren. Hier moet niets, maar mag het wel! Een uniek strandje om te koesteren. Veel succes aan de uitbaters van de strandtaverne Dok 14 en we hopen op een schitterende zomer.
NZ


LDL   07-08-2015 22:27  Twitter Google+ Facebook Email

hallo , kan iemand me zeggen of kleine hondjes hier ook zijn toegelaten ?


jawade   14-07-2015 10:23  Twitter Google+ Facebook Email

Het is een heel klein naaktstrandje, ongeveer de helft tussen 2 golfbrekers, het is tevens het oudste stukje naaktstrand van west Zeeuws Vlaanderen, al jaren een gedoogd strandje, als men daar niet naakt mag liggen dan mag het nergens, totaal niet te zien vanop de weg, wie niet met naakte mensen wil geconfronteerd worden kan omlopen. Het is zelfs een beter locatie dan het strand in groede waar men vanaf het fietspad inkijk heeft.
Op de site van de gemeente sluis is ondertussen niks meer terug te vinden in verband met een verbod op naaktrecreatie op de Sluise stranden (nieuwe burgemeester?) Beste webmaster, is het geen tijd om daarrond eens een update te plaatsen?


Kiekske   14-07-2015 07:50  Twitter Google+ Facebook Email

Mag je er nu naakt liggen of niet ?
Want zou dat eens graag bezoeken .

Mvg
Yves


NZ   03-07-2015 22:07  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag terug naar Nieuwvliet aan Dok 14 geweest. Er was redelijk veel volk. Gezinnen, koppels, oud en jong, in badkledij maar ook meer dan de helft van de aanwezigen was naakt. Ook al is dit officieel geen naaktstrand meer, de realiteit is gelukkig anders. Kortom, opnieuw een heerlijke naakte dag gehad.


Vlaming   10-06-2015 19:40  Twitter Google+ Facebook Email

Is er toevallig iemand die weet hoe de stand van zaken momenteel is op dit naaktstrand? Wij zouden het graag eens bezoeken. Groetjes


zonzee   11-08-2014 08:03  Twitter Google+ Facebook Email

Als men ons leuke strandje door het plaatsen van strandhuisjes minder geschikt maakt om naakt te zonnen dan kunnen we ons gerust een stukje verplaatsen. Twee golfbrekers verder naar Nieuwvliet is er nog een veel rustiger stuk strand. Op de dijk aan het monumentje ( de kerstbomen) rechts naar beneden, niet naar links richting dok 14 maar richting strekdam. Dit strandje is ook niet zichtbaar vanop de weg, volledig uit het zicht door de duinen. Wandelaars vanuit Cadzand komen meestal niet zo ver die keren terug aan dok 14. Wandelaars uit richting Nieuwvliet wandelen meestal maar tot op de strekdam. Daar er in de directe omgeving geen camping is blijft dit strandje lekker rustig. Eigenlijk is dit strand zelfs veel geschikter dan het officiële naaktstrand in Groede. Er is te betalen parking aan de radartoren, het is maar even wandelen naar het strandcafé, en wie geen voorstander is van naturisme kan er gewoon wegblijven of omheen wandelen, aan de strekdam het strand verlaten en aan dok 14 het strand terug op en men merkt niks van het naturisme.
Dus gemeente Sluis! Twee bordje met erop de vermelding "naaktstrand" eentje aan de kant van de strekdam en eentje aan de kant van dok 14 en jullie maken veel mensen gelukkig, hoe eenvoudig kan het zijn.
In de tussentijd? Inderdaad blijven afkomen is de boodschap! Met respect dit plaatsje koesteren en niet verpesten.


NZ   18-07-2014 22:54  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag naar Nieuwvliet aan Dok 14 geweest met het gezin. Het was er zeer rustig, zoals we daar gewoon zijn. Ongeveer de helft van de gasten waren in badkledij, de andere helft waren naakt. Prachtig toch dat iedereen elkaar daarin respecteert. Dus naakt zijn in Nieuwvliet lukt nog steeds. Blijven afkomen is de boodschap!


JP   23-05-2014 17:39  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo,

Vandaag voor het eerst hier geweest, voor het eerst ooit naar een naaktstrand eigenlijk. Er waren geen andere nudisten aanwezig blijkbaar, dus ben ik even de duinen ingetrokken. Was zalig weertje eigenlijk, maar blijkbaar iets gedaan dat niet "mocht"? Is hier nu meer duidelijkheid over?


rick   05-02-2014 13:52  Twitter Google+ Facebook Email

http://www.pzc.nl/regio/zeeuws-vlaanderen/meer-slaaphuisjes-op-stranden-west-zeeuws-vlaanderen-1.4206819
De gemeente Sluis vindt het nu wel welletjes met de naatstrand ten noord-oosten van Cadzand: er moeten op dezelfde stukje slaaphuisjes komen ...


Marleen List   22-06-2013 18:41  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo.
Graag zou ik willen weten of ik naakt kan zwemmen/recreëren in Cadzand. Is het gedoogd of verboden?
Graag duidelijkheid.
M.V.G. Marleen.


Felix   03-05-2012 20:08  Twitter Google+ Facebook Email

Het mag zo gezegd niet meer door die Calvinisten !!Waarom ?? ze ruiken het geld van de dikke nekken uit Knokke van de burgemeestersgroep en die hebben nog nooit een blote poep gezien,maar ze gaan wel zelf naar sex-feestjes !!Sukkelaars.


Kim   01-10-2011 02:10  Twitter Google+ Facebook Email

Eindelijk kunnen wij ons enigzins vrij voelen van de burgerlijke en femenistische maatschappij.
Wij vonden deze eerste ervaring zeer bevrijdend van alle bekrompenheid, en tegelijk enorm spannend!
Deze ervaring heeft ons een andere kijk gegeven op de wereld, dit is voor ons ALLES geworden. Daar mijn vrouw vrij schuchter is, was dit de ULTIME vrijheid! Met andere woorden: wij komen terug, en wij gaan "ons" verder exploreren.


Thom   06-08-2011 00:31  Twitter Google+ Facebook Email

Laatst geweest en er waren nog steeds naaktrecreanten. Of het nou wel of niet mag weet ik niet.


ans   13-06-2011 22:16  Twitter Google+ Facebook Email

Hoe is het nu voor deze zomer 2011 geregeld? is het nu wel of niet toegestaan?


vermeerschen patrick   29-07-2010 21:20  Twitter Google+ Facebook Email

driewerf helaas
waarom moet het naaktstrand verdwijnen in cadsand?
rust , een nog ongerepte natuur , proper , geen hoogbouw , en vervuiling is er ookniet, basisregel nr 1 voor naturisten; zo word de vrijheid van het individu altijd maar beknot en geremd , alleen als het op betalen aankomt dan is die hebberige graaihand erwel . alleen maar nemen dus . juist belgie


ronny   14-07-2010 10:49  Twitter Google+ Facebook Email

beste,

Het is geheel onduidelijk. Is naaktrecreatie nu gedoogd of wordt het sinds enkele weken beboet?

dank!

Repy Webmaster: De situatie is vrij duidelijk: De gemeente Sluis heeft het gedoog beleid gewijzigd en beboet naaktrecreanten. Vooralsnog wordt de pagina verder niet aangepast, maar worden de ontwikkelingen afgewacht. 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend