Katwijk

Terug  Gastenboek Naaktstrand Katwijk
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Het gastenboek is niet bedoeld voor het maken van afspraken; deze worden verwijderd! Seksrecreanten zijn niet welkom op de naaktstranden en ook niet in het gastenboek!

Zijn er problemen op het strandje stel dan ook de NFN (Nederlandse Federatie van Naturistenverenigingen) op de hoogte via het speciale e-mailadres strand@nfn.nl.
Zij blijven dan goed op de hoogte wat er speelt en kunnen eventueel contact opnemen met de beheerder van het terrein. Kijk hier voor meer info.

Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund). Maximaal kan 1 bericht per uur worden geplaatst.

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code, typ in dit veld tien 


MK   31-07-2019 15:42  Twitter Google+ Facebook Email

Verleden week vrijdag en zaterdag weer eens bezocht.
Zaterdag beschutting moeten zoeken in duin.
Wat n zooitje is het daar; veel afval en penetrante poep-en pislucht. Zo jammer van een eens fijn strand.
Wat een viespeuken komen er vandaag de dag, dat was in de jaren '99-'05 stukken beter.
Onbegrijpelijk waarom men eigen vuil niet in n vuilbak kan deponeren (thuis poept)en inn noodgeval niet verder in de duinen gaat zitten.Zilvermeeuw17   07-07-2019 12:28  Twitter Google+ Facebook Email

Ik kom er graag. Wat ik wel eens jammer vind, is dat er niet een bordje 'naaktstrand' bij staat. Wandelaars reageren nu nogal eens verbaasd. Een kans voor de Katwijkse horeca: er is daar nu geen enkele voorziening (toilet, douche, kiosk e.d.).


Kees   28-08-2016 09:42  Twitter Google+ Facebook Email

Als inwoner van Katwijk ook dit seizoen regelmatig hier naar strand geweest al dan niet met mijn vrouw. Op doordeweekse dagen is het er lekker rustig maar in de weekenden lijken steeds meer mensen dit strand te hebben ontdekt. Gezellig met veel koppels. Vanaf de Katwijkse boulevard 10 minuten lopen en met de fiets tot aan de strandopgang, ideaal. Voor Jan heb ik dan ook de tip, neem bus 90 uit Den Haag en loop die 10 minuten vanaf de boulevard. Zelf zou ik als ik jou was regelmatig naar Scheveningen gaan maar goed je wilt ook wel eens wat anders. Overigens is er ruim voldoende parkeergelegenheid op de Katwijkse Boulevard en ook ruim voorzien van openbaar vervoer.


Jan   08-07-2015 01:40  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben vrijdag 3 juli voor het eerst op dit naaktstrand geweest, wel een eind fietsen vanuit Den Haag, ruim 1 uur. strandopgang 4('De Ruyter') bestaat uit mulzand, geen pretje na een heel eind fietsen, was vrijdag j.l. ook maar weinig bezoekers aldaar, geen aanrader wat betreft mijn mening, of je moet er in de buurt wonen. wat mij betreft, niet voor herhaling vatbaar.


Kees   28-06-2015 10:17  Twitter Google+ Facebook Email

Wat een heerlijk strand is dit. Als Katwijker ga ik hier regelmatig naar het strand. Je kunt naturistisch wandelen tot bijna aan Wassenaarse Slag. Bijna 5km heen en weer. Altijd erg rustig behalve op topdagen in de vakantie bij stralend weer maar dan heb je nog de ruimte. Nauwelijks geklede mensen op een enkele wandelaar na die even uitrust voor hij weer verder gaat.


DJ   04-07-2014 13:16  Twitter Google+ Facebook Email

Heerlijk rustig strand. Jammer dat er geen prullenbakken zijn. Dus bezoekers laat geen rommel achter neem het mee en gooi het verderop in Katwijk weg.


Koen   11-06-2014 08:25  Twitter Google+ Facebook Email

Komen er ooit nog wel eens mensen op dit naaktstrand. Ik zou graag eens voor de eerste keer gaan maar weet niet wat ik kan verwachten.


ab   13-05-2014 19:18  Twitter Google+ Facebook Email

rustig strand, jammer genoeg geen sanitaire voorzieningen,stille dagen veel homo""s,die er vertier zoeken,vaak meegemaakt,ga alleen als man mijn vrouw wil niet, maar wordt dan vaak misselijk van die kerels die continu heen en weer langs je lopen


duif   14-03-2014 11:55  Twitter Google+ Facebook Email

Ik wil er ook wel eens heen maar durf eigenlijk nietzogoed alleen iemand die met mij mee wil


Aad   04-08-2013 18:03  Twitter Google+ Facebook Email

Wat is het toch heerlijk op dit naaktstrand heerlijk om 's morgens zo vroeg mogelijk te zijn en genieten. Jammer idd van de ontbrekende prullenbakken een enkele zou al afdoende zijn.
Gr. Aad


P B   11-07-2013 12:23  Twitter Google+ Facebook Email

Wij genieten altijd van het strand. Heerlijk rustig bijna prive strand. Alleen vinden we het jammer dat de prullenbakken niet meer aanwezig zijn op het strand zelf als ook beneden bij de opgang. Er staat wel een prullenbak bij de 2e opgang.
Misschien dat deze weer geplaatst kunnen worden?


Enzo P   08-07-2013 08:49  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren naar Katwijk afgzakt, zalig weertje, prachtig strand maar we waren de enige naturisten. Toch nog een mooi plekje gevonden hogerop de duinrand en naakt van het lekkere weer kunnen genieten.
Misschien is dit gebruikelijk op een topdag als gisteren, wat is jullie ervaring ?
Enzo


mvr   05-06-2013 13:57  Twitter Google+ Facebook Email

Echt een top strand.
Ik woon ook in de buurt.
Lekker rustig maar je bent nooit alleen. Je kunt hier zo genieten. Echt een AANRADER !!!!!!!


Isabel   27-05-2013 12:05  Twitter Google+ Facebook Email

Wordt dit strandje nog bezocht ? Ik woon nu in de buurt, en wil het ook wel eens proberen, maar liever niet als niemand anders daar nog naakt zont, of als het niet meer gedoogd wordt.
Isabel


bezoeker   01-07-2012 17:54  Twitter Google+ Facebook Email

Dit seizoen staan er geen afvalbakken.
Ondanks het hondenverbod,worden die wel meegenomen.


Aad   04-10-2011 14:56  Twitter Google+ Facebook Email

Weer erg genoten afgelopen zomer van dit strand en ondanks de stilte prima vertoeven daar. aadzh@live.nlVrijheid   19-08-2011 00:17  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren een danseres gesproken in zee.
Ze kwam uit Amsterdam en hielt van vrijheid.
Misschien als ze dit leest wil ze nog een keer een duikje nemen in de geweldige mooie golven.


Rafael   26-06-2010 20:38  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag samen met mijn vrouw hier geweest. Heerlijk genoten in de duinen uit de wind. Een mooi strand, waar je gewoon lekker van het weer kan genieten.


mvr   25-08-2009 14:17  Twitter Google+ Facebook Email

de vrouw die ik gisteren zag op het naaktstrand tussen katwijk en wassenaar.
Laat even weten wanneer je er weer bent. 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend