Velsen

Terug  Gastenboek Naaktstrand Velsen
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Het gastenboek is niet bedoeld voor het maken van afspraken; deze worden verwijderd! Seksrecreanten zijn niet welkom op de naaktstranden en ook niet in het gastenboek!

Zijn er problemen op het strandje stel dan ook de NFN (Nederlandse Federatie van Naturistenverenigingen) op de hoogte via het speciale e-mailadres strand@nfn.nl.
Zij blijven dan goed op de hoogte wat er speelt en kunnen eventueel contact opnemen met de beheerder van het terrein. Kijk hier voor meer info.

Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund). Maximaal kan 1 bericht per uur worden geplaatst.

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code, typ in dit veld tien 


Peter   14-04-2019 18:42  Twitter Google+ Facebook Email

De strand afgang is opgeknapt. Breder gemaakt en nieuwe afrastering. Was er vrijdag even per fiets

Peter


Peter   20-10-2018 09:43  Twitter Google+ Facebook Email

Ja het was een topzomer en ook erg veel op dit strand geweest... Volgend jaar teken ik weer voor zo n zomer!

Peter


Jet   26-09-2018 10:12  Twitter Google+ Facebook Email

Door de mooie zomer zo.n 9x in die heerlijke rustige duinen geweest.af en toe een wandelaar doe ik net als thuis vriendelijk groeten of een praatje.nooit onzeker of onveilig gevoeld.tot volgend seizoen.vr.gr.Jet.

Yvon   19-09-2018 10:12  Twitter Google+ Facebook Email

Heerlijk stukje strand waar ik me als vrouw ook prettig voel. Soms een dichtbij treuzelende langsloper maar meestal niet vervelend.


Jan   24-03-2018 11:12  Twitter Google+ Facebook Email

Oooh wat heb ik toch weer zin om naar dit fijne strand te gaan, kom op zon, doe je best!
Ik kom nu ook wel op het strand tijdens het hardlopen, maar ik mis de duik na afloop en de warme zon in een duinpannetje; echte vrijheid! Jullie ook zo’n zin?


Peter   30-05-2017 10:00  Twitter Google+ Facebook Email

Ja Kattendel is ook mijn favoriet. Gistermiddag nog geweest en was heerlijk rustig! Binnenkort wordt het fietspad weer hersteld en kun je er weer makkelijk komen op d tweewieler

Peter


   29-05-2017 17:07  Twitter Google+ Facebook Email

@stel

Alleen de stukken tot 50 meter links en 50 meter rechts vanaf strandopgang "Duin en Kruitberg" zijn geen naaktstrand.
Dit is gedaan om de nietsvermoedende strandbezoekers die via Duin en Kruitberg het strand opkomen niet onbedoeld te choqueren.
Rechts, richting IJmuiden het naaktstrand Velsen/IJmuiden en links, richting Bloemendaal/Zandvoort het naaktstrand van Bloemendaal. Ik heb nog nooit een nudist gezien die een stuk aan het wandelen is en op dat stukje van 100 meter ineens een broekje aan doet.

Zoals Peter ook al aangeeft is het naaktstrand Bloemendaal ook bereikbaar vanaf Parnassia of, wanneer je met de fiets bent, vanaf strandopgang Kattendel.

Naaktstrand Bloemendaal is wat mij betreft het fijnste naaktstrand langs de kust, heerlijk relaxed sfeertje en een leuke mix van aanwezig publiek. Afgelopen vrijdag en zaterdag weer 2 topdagen gehad daar.


   28-05-2017 09:19  Twitter Google+ Facebook Email

Ja dat klopt dat is het naakstrand van Bloemendaal waar ik meestal heenga bereikbaar vanaf Parnassia.
Er is geen stuk weg hoor....

Grtjs
Peter


stel   26-05-2017 18:04  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag op het naaktstrand geweest, er is volgens ons een flink stuk weg van het strand. Verder staat er aan de kant van bloemendaal einde naturistenstrand achter dit bord ls nog 1300 meter naaktstrand. Weet iemand of dit klopt?


Jan   18-05-2017 23:48  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren heerlijk einde dag na het werk gaan hardlopen om vervolgens in de zee te plonzen en in een duinpanntje op te drogen. Heerlijk het seizoen is weer begonnen!


Vrije vogel   14-09-2016 13:18  Twitter Google+ Facebook Email

Fantastisch weer vandaag dit strand is echt geweldig 🌞🌞🌞


Jeroen   28-08-2016 00:28  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ging vandaag sowieso al naar IJmuiden aan Zee, maar onderweg begon ik mij avontuurlijk te voelen en besloot ik om als 25-jarige voor de eerste keer naakt te recreëren. Het was even zoeken en aftasten of ik goed zat, maar uiteindelijk heb ik mij nabij een bloot echtpaar (maar wel met afstand en buiten direct zicht) tegen de duinen neergezet. Tjonge, wat heb ik genoten! Ik ga voortaan dus echt wel waar dat kan naakt recreëren! Ik vond de constant voorbij razende kitebuggies wel ietwat intimiderend.


Hilversummie   27-08-2016 09:43  Twitter Google+ Facebook Email

Heerlijk rustig wij komen er regelmatig, leuke mensen,groetjes, Hilversummie


Des   31-07-2016 01:17  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen dinsdag was ik (weer) op het naaktstrand van IJmuiden (Velsen). Ik blijf het daar fantastisch vinden al is het een heel eind lopen of fietsen om er te komen. Het nadeel is natuurlijk dat er geen voorzieningen zijn; het voordeel is dat het er heerlijk rustig is en je (bijvoorbeeld bij te veel wind) ook lekker en ongestoord in een duinpannetje kunt liggen. Ik hoop dat de komende weken nog wat mooie en zonnige dagen zullen brengen want ik wil nog graag een keer of wat naar het strand! Zie ik jullie daar?


Des   07-08-2015 23:59  Twitter Google+ Facebook Email

Van de week weer lekker naar het naaktstrand geweest, het was er zalig! Ik heb echt weer genoten van zon, zee en zand maar helaas heeft men in IJmuiden (Velsen) niet alleen last van een "rennende rukker" maar ook van een "geile gluurder" die rondjes loopt en iedereen aan het begluren is. Beste man, als je dan wil kijken, doe dan je broek uit want je valt nu wel héél erg op tussen deze blote mensen.


Jasper   02-07-2015 16:17  Twitter Google+ Facebook Email

Het waren weer een paar lekkere dagen op het strand.


Peter   07-06-2015 10:35  Twitter Google+ Facebook Email

Probeer Bloemendaal is, stukje doorfietsen maar dan heb je een rustig strandje zonder kijkers. Ook veel duinpannetjes en leuk pubkiek. Was er do. Weer is voor het eerst en was weer prima en niet druk.


Willem   06-06-2015 19:41  Twitter Google+ Facebook Email

Vanmiddag een paar uurtjes weer heerlijk naar het naaktstrand van Velsen geweest. Mooi breed strand en duinen partij,waar het heerlijk vertoven is in een duinpannetje. Jammer van de rondlopende mannen in kleding!!!!!!!. Als hetero man zit ik daar niet echt op te wachten. Deze heren hebben volgens mij andere bedoelingen jammer van dit mooie strand en duin.


Des   24-07-2014 00:58  Twitter Google+ Facebook Email

Voor de liefhebbers van rust en ruimte is dit een ideaal strand, al zijn er geen voorzieningen en moet je een aardig eindje fietsen/lopen om er te komen. Je kunt ook in de duinen vertoeven maar wegens een overschot aan voortdurend om zich heen kijkende mannen aldaar blijf ik zelf altijd op het strand. Ruimte heb je er genoeg want het strand is enorm breed en het aantal badgasten is meestal niet enorm. Minpuntje: de vele loslopende honden!


Peter   17-06-2014 11:42  Twitter Google+ Facebook Email

Tja dat fietspad is mooi geworden helaas niet doorgetrokken tot de ingang van Duin en Kruidberg ingang Kruidbergerweg. Ook dit strand is rustig met vele duinpannetjes. Echt een strand voor de rustzoeker.

grtn
peter


Marcel   30-05-2013 07:45  Twitter Google+ Facebook Email

Vorige week maandag geweest, en er ligt een heel nieuw fietspad van beton, de heuvels zijn er wel gebleven dus even in de trappers en dan moet het lukken. Het was heerlijk in de duinen uit de wind.
Het water was nog wel wat koud, maar ben er toch in gegaan, voor een boodschapje.

gr. Marcel en laat de zomer maar komen.


Steven   29-04-2011 09:41  Twitter Google+ Facebook Email

Omdat er geen borden staan en ik me wel aan de spelregels wil houden, heb ik het minikaartje over de strandzonering vergroot en op een digitale topografische kaart gelegd. Als de zuidgrens op de gemeentegrens van Bloemendaal wordt gelegd en de noordpunt tegen de pier, dan blijkt de grens tussen gebied 3 en 4 exact op kilometer 58 te liggen.
De grens tussen de beide strandzones is wel aangegeven en komt naar mijn mening dus overeen met het begin van het naaktstrand.


DiDi   23-04-2011 11:02  Twitter Google+ Facebook Email

Was weer heerlijk gisteren. Misschien vanavond en anders morgen maar weer heen.


Arie   17-01-2011 20:37  Twitter Google+ Facebook Email

Heerlijk strand, gisteren weer heerlijk gewandeld in gedachte lach ik al te zonnen en ging ik zwemmen. Wat zijn de berichten dat het fietspad gesloten gaat worden? Zou heel erg jammer zijn. Dit is uniek Nederland!


carla   13-01-2011 14:09  Twitter Google+ Facebook Email

strand bloemendaal wordt wel aangegeven dus ca. 450 meter daarvoor begint het naaktstrand van velsen. ook ik (soms wij) geniet erg van de stilte en rust daar, af en toe een heer (voyeur) bij je kuiltje maar dat is meestal niet vervelend. hoop op veel zon dit jaar. mvg carla.


josje   27-04-2009 15:05  Twitter Google+ Facebook Email

het is inderdaad jammer dat er geen borden staan bij de opgang van het naaktstrand. verder genieten wij er erg van de rust uit de wind in een duinpan.


ralph   06-08-2008 11:09  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo ik kom regelmatig op het naakstrand van Velsen maar doordat er geen borden staan wordt je vaak door de ook aanwezige textiel zonaanbidders wel vreemd aangekeken, want als ik het goed heb en je loopt bij La Maranda naar beneden en dan recht naar de zee en voorbij de duinen en dan links begint direct het naaktstrand. Is het niet zinvol om bij de strandafgang van La Maranda aan te geven dat als je op het strand rechts gaat dit textielstrand is en op het strand links het naakstrand lijkt mij voor iedereen een stuk duidelijker en ach wat kost een bord nou. Eeventueel kan het bordje opgehangen voor de aan de paal op het strand zelf.
Groetjes Ralph 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend