Egmond/Noord

Terug  Gastenboek Naaktstrand Egmond/Noord
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Het gastenboek is niet bedoeld voor het maken van afspraken; deze worden verwijderd! Seksrecreanten zijn niet welkom op de naaktstranden en ook niet in het gastenboek!

Zijn er problemen op het strandje stel dan ook de NFN (Nederlandse Federatie van Naturistenverenigingen) op de hoogte via het speciale e-mailadres strand@nfn.nl.
Zij blijven dan goed op de hoogte wat er speelt en kunnen eventueel contact opnemen met de beheerder van het terrein. Kijk hier voor meer info.

Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund). Maximaal kan 1 bericht per uur worden geplaatst.

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code, typ in dit veld tien 


Jan   25-05-2017 11:01  Twitter Google+ Facebook Email

De gegevens zijn goed bijgewerkt, rustig gedoogd naakstrand met veel (geklede) wandelaars richting Bergen die dan wel een beetje vreemd opkijken. De eerste duintjes geven bescherming tegen de wind (wel voorzichtig met de natuur!)


Fam.van Leeuwen   22-07-2015 19:23  Twitter Google+ Facebook Email

Weet iemand of je hier ook gemakkelijk kunt komen met de fiets.....? Wij zijn een echt naturistengezin, maar mijn vrouw kan niet zo goed lang lopen. Groetjes Erik


koos en leny   21-08-2008 22:42  Twitter Google+ Facebook Email

Een lekker rustig strandje. Even een kwartiertje wandelen over strand en je bent bij paal 36. Zeker een aanrader als je van rust houdt. Wij gaan zeker weer heen. Groetjes van Leny uit Alkmaar 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend