Ritthem

Terug  Gastenboek Naaktstrand Ritthem
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Het gastenboek is niet bedoeld voor het maken van afspraken; deze worden verwijderd! Seksrecreanten zijn niet welkom op de naaktstranden en ook niet in het gastenboek!

Zijn er problemen op het strandje stel dan ook de NFN (Nederlandse Federatie van Naturistenverenigingen) op de hoogte via het speciale e-mailadres strand@nfn.nl.
Zij blijven dan goed op de hoogte wat er speelt en kunnen eventueel contact opnemen met de beheerder van het terrein. Kijk hier voor meer info.

Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund). Maximaal kan 1 bericht per uur worden geplaatst.

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code, typ in dit veld tien 


Johan   10-02-2018 17:06  Twitter Google+ Facebook Email

Prachtig stukje natuurgebied temidden van havens en industrie. Valt ons op dat het strandje vanaf parkeerplaats 1 , steeds moeilijker te berijken valt, en dan met name het laatste stuk onverhard pad, groeit steeds meer dicht met duindoorns en andere struikgewas.Zou jammer zijn als het strandje vanaf deze kant niet meer berijkbaar is.


Kiko   17-06-2017 13:14  Twitter Google+ Facebook Email

De laatste tijd zijn we regelmatig naar dit prachtige strand geweest. We merken dat er steeds meer mensen de weg naar dit paradijsje weten te vinden. Veel koppels en groepjes komen er naakt genieten. Los van diegenen die steeds opnieuw weer het niet kunnen laten een vuurtje te moeten vragen aan vrouwen is het echt geweldig. Sommigen zullen het echt nooit leren. Maar gene reden om weg te blijven. Gewoon geweldig daar.


Vlaming   18-04-2015 16:46  Twitter Google+ Facebook Email

Deze weel de eerste keer naar Ritthem geweest en het was er fantastisch. Leuk gemengd publiek op het brede strand. lekker veel ruimte daar. Dat er ruiters komen stoort ons helemaal niet. Integendeel, het is mooi om te zien die mooie dieren. In tegenstelling van sommige zielige mannen in de stuiken, t,ja, ik had er geen last van zolang ze maar niet in onze buurt komen. Eerst 10 min staan rond kijken en dan hup, de struiken in. Haha zielig hoor. Maar als je op het brede strand zit merk je nauwelijks iets van. Het is er echt zeer mooi. @meisje, spijtig dat ze het niet aan mijn vrouw vroegen; dan zagen we ze daar vast nooit meer terug. Gewoon lekker blijven genieten van het naturisme.


bigboy   14-07-2014 01:37  Twitter Google+ Facebook Email

Ojah en ik ben 23 jaar


bigboy   14-07-2014 01:31  Twitter Google+ Facebook Email

Hey mensen ben er vorige week weekend geweest. En al een paar keer eerder. Inderdaad vorige week een stel paarden ovet het strand helaas. Weinig vrouwen ook. Voorderest goede sfeer


meisje (22)   23-06-2014 16:32  Twitter Google+ Facebook Email

GA NOOIT NAAR DIT STRAND ALS JE 25JAAR OF JOGER BENT!!!

ER ZITTEN ALLEMAAL OUDE MANNEN IN DE BOSSEN DAAR DIE VRAGEN OF JE MEE WILT KOMEN....


danny   07-06-2014 15:11  Twitter Google+ Facebook Email

Ben vandaag voor het eerst naar een naaktstrand geweest en was echt leuk! Jammer dat er mensen op paarden over het strand lopen.. vooral jonge meiden die hun ogen dan niet meer op de paarden richtebmaar op de mensen. Verder vond ik het lekker alleen water een beetje aan de frisse kant.
Leeftijden: ik zag een jongen van een jaar of 15 maar ook ouderen van boven de 70.

Groetjes Danny


johan   02-01-2013 14:00  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo, de leeftijd van de bezoekers varieert van 18 tot 85 jaar !!


bert   22-08-2011 16:12  Twitter Google+ Facebook Email

De laatste tijd een paar keer naar dit gedoogstrandje geweest, er heerst een gemoedelijke sfeer. Het is verboden om in het natuurgebied te vertoeven, helaas wordt dit wel gedaan.Wat wel opvalt dat vooral omwonende(ritthem) in het verboden gebied hun honden uitlaten, terwijl juist die mensen ageren tegen dit strandje.


Thygo   19-08-2008 00:01  Twitter Google+ Facebook Email

ik had een Vraag je wat is de leeftijd die der op het strand komt Groetjes 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend