Spaarnwoude

Terug  Gastenboek Naaktstrand Spaarnwoude
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Het gastenboek is niet bedoeld voor het maken van afspraken; deze worden verwijderd! Seksrecreanten zijn niet welkom op de naaktstranden en ook niet in het gastenboek!

Zijn er problemen op het strandje stel dan ook de NFN (Nederlandse Federatie van Naturistenverenigingen) op de hoogte via het speciale e-mailadres strand@nfn.nl.
Zij blijven dan goed op de hoogte wat er speelt en kunnen eventueel contact opnemen met de beheerder van het terrein. Kijk hier voor meer info.

Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund). Maximaal kan 1 bericht per uur worden geplaatst.

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code, typ in dit veld tien 


Rogier   24-05-2020 08:27  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen vrijdag was het niet zo heel zonnig, maar wel warm. Heerlijk genoten van de vrijheid. Af en toe de zon door de wolken heen die je lijf lekker verwarmt. Een heerlijke plek is Spaarnwoude en de laatste tijd ook zonder veel vliegtuiglawaai.


Fred C   22-05-2020 13:03  Twitter Google+ Facebook Email

Wat een heerlijke dag gisteren, Hemelvaartsdag. Prachtig weer en een publiek dat zich wel aan de coronaregels houdt. Dat is wel meteen heel dubbel: je gunt iedereen een plezierige zonnige dag, tegelijkertijd hoop je dat het relatief rustig blijft, want dan is het waarschijnlijk snel over met de pret. Al was het maar omdat ik de firma Spaarnwoude de naaktrecreatiefaciliteiten niet zo gauw zie uitbreiden :-)

Maar wat een verschil mensen. Geen boswachter te bekennen en op het strand van IJmuiden slaan ze een BOA in elkaar! Wel de politie die even langs kwam, terwijl die zich beter op de textielstranden van de IJmond kan concentreren naar nu nog maar eens blijkt.

Hopelijk volgende week wel weer op patrouille Afdeling Toezicht, want ik ben erg nieuwsgierig hoe het nu zit met de vervanging van het sanitair. Onder de huidige regels, verplichte sluiting wegens landelijke regels (?), een wat theoretische uitgave. Maar op de lange termijn daarom nog niet minder prettig. Van jullie collega's van Communicatie krijg ik als naaktrecreant toch geen antwoord, dus hopelijk ende nogmaals: tot volgende week! Ik weet dat jullie dit lezen.

En bel eens met de Provincie: 3 sterren en tegelijkertijd een negatief zwemadvies? Hoe dan?


koen   17-05-2020 22:04  Twitter Google+ Facebook Email

Het bericht van Frits vind ik wat kort door de bocht, het verhaal van Rogier van 26 maart komt wel overeen met de realiteit.
Zelf kom ik al jaren op deze plek en heb slechts een heel enkele keer iets ongemakkelijks gezien (wat mij betreft zelfs ontoelaatbaar en zeker geen reclame voor het naturisme, maar dat kun je bijna overal tegenkomen). Het is voor mij een fijne, ontspannen plaats met respect voor iedereen (en inderdaad wat A9 geruis op de achtergrond). Met wat tolerantie over en weer een aanrader waar we zuinig op moeten zijn!


Frits   09-05-2020 08:39  Twitter Google+ Facebook Email


Bermtoerisme. Bezocht: 8 mei 2020 middag.

Ter afwisseling weer eens naar het naakt"strandje" van Spaarnwoude gefietst. Gezien het mooie weer ditmaal een gemêleerd gezelschap, gemiddelde leeftijd 65+.

Elke keer toch weer schrikken, het denderende verkeer van de snelweg die vlak langs het veldje ligt!
Zelfs de meest desolate Aire de Péage in Frankrijk steekt er gunstig bij af.
Hier echter geen Poolse truckers die op een campingstoel een blikje bonen opwarmen, maar een niet aflatende parade van seksrecreanten op weg naar het homogedeelte, afgewisseld met al dan niet geklede (vieze) glurende oude mannetjes. Sommigen liepen wel meer dan vijf keer vlak langs.

Verkoeling zou gevonden moeten worden in het plasje dat de scheiding tussen het hetero- en homogedeelte vormt. De waterkwaliteit van het plasje doet denken aan reportages uit verre exotische landen waarin een schandaal aan de kaak wordt gesteld. Niemand heeft zich er aan gewaagd ook maar tot de enkels het water te betreden. Erg veel dieper is het ook niet.

Het verbaast me telkens weer hoe naturisten genoegen nemen met dit soort inferieure en marginale locaties die feitelijk niet geschikt zijn voor welke vorm van recreatie dan ook.

We zullen zelf initiatieven moeten nemen om de situatie rond naaktrecreatie te verbeteren en dat geldt voor heel Nederland.
Van de overheden hoeven we niets te verwachten. Voor hen is naaktrecreatie één van de volgende zwarte pieten.piet   19-04-2020 10:27  Twitter Google+ Facebook Email

17 april heerljk naakt kleren uit zacht windje langs je lijf heerlijk weinig kijkers serene rust


Ron   27-03-2020 16:13  Twitter Google+ Facebook Email

Het seizoen is geopend, uit de wind is het heerlijk genieten!
Inmiddels voor de tweede dag achter elkaar een paar uurtjes zo’n opdoen, was vandaag niet de enige nudist die het er even van nam, totaal wel 10-15 bezoekers.
Hopelijk volgen er meer...


Rogier   26-03-2020 23:49  Twitter Google+ Facebook Email

De voorjaarszon is de mooiste en de fijnste. De lucht is nog een beetje fris maar als de zon op mijn gezicht of billen schijnt, wordt mijn hele lijf warm. Vandaag ben ik voor de vierde dag achter elkaar geweest, wat een heerlijkheid in deze vervelende tijd. Bijkomend voordeel is dat je gewoon met rust wordt gelaten. En werken kan ook als de zon niet schijnt. Er wordt wel flink gekeken, maar daar heb ik geen last van. Niemand zit aan elkaar. Dat is ook wel eens anders. Kortom, volmaakt gelukkig met Spaarnwoude. Komt allen maar niet tegelijk.


Robert   25-03-2020 16:04  Twitter Google+ Facebook Email

Hopelijk ben ik eerdaags ook weer eens in de gelegenheid om dit lekkere strandje te bezoeken.

Het blijft een lekker plekje. :-)


Rogier   22-03-2020 15:55  Twitter Google+ Facebook Email

Op het naaktstrand is het nog erg rustig.... en als de zon schijnt en je zit uit de wind, is het HEERLIJK. Maximize vitamine D! Wat een genot om alles uit te trekken en van de zon te genieten. Gisteren weer gedaan :-)


Henk   26-09-2019 14:39  Twitter Google+ Facebook Email

Heerlijk rustig naaktstrandje. Alleen jammer dat er steeds meer mannen komen om alleen maar te kijken en te scoren. Zitten gewoon met kleren aan en wachten tot er een vrouw of echtpaar komt en gaan dan daar zo dichtbij mogelijk lopen of zitten. Beetje zielige figuren vind ik.JB   03-09-2019 00:01  Twitter Google+ Facebook Email

Het strandje is geschikt. Alleen sommige bezoekers niet.


W   30-08-2019 15:52  Twitter Google+ Facebook Email

Is het strandje ook geschikt voor vrouwen alleen?


Erik   02-06-2019 23:34  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag geweest super strandje met dit weer


Erik   02-06-2019 22:21  Twitter Google+ Facebook Email

Was vandaag weer super lekker ik hoop dat er nog veel van dit soort dagen komt dit jaar


Rogier   22-04-2019 23:04  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag in Spaarnwoude geweest. Prima strandje met het geruis van de A9 op de achtergrond. Het was betrekkelijk rustig maar nog net genoten van de laatste zonnestralen van vandaag. Alles is weer voorgebruind.


Ron   22-02-2019 09:48  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen zondag (17-2) al weer anderhalf uur op het strandje lekker bloot genoten van de zon.
Was niet de enige bezoeker, zeker 6-8 man aanwezig.
Boven de 13 graden en zonder wind is het prima te doen als de zon schijnt!


Newbie42   08-08-2018 10:58  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen tijd regelmatig Spaarnwoude bezocht. Een enkele keer zie je wel eens mannen zich achter de boomstam aan de overzijde terugtrekken maar dat ervaar ik niet als overlast want je ziet er verder niets van. Hooguit de aangeklede types (zonder handdoek) die naar de overkant lopen en vervolgens succesloos weer afdruipen. Er lopen inderdaad ook wat oudere mannen rond te wandelen maar ik heb daar nog geen overlast door gezien. Ook wel een enkele dames gezien die (tegen een vergoeding?) mannen een handje helpen maar ook dat vind ik geen grote storende factor.
Ook heb ik de kleine vos een keer voorbij zien komen. Deze liep rustig tussen alle bezoekers door om nabij het toiletgebouwtje weer in de struiken te verdwijnen. Helaas zijn de dames nog steeds in de minderheid.
En het wordt tijd dat het gras weer groen wordt, dat stugge dorre gras is een stuk minder aangenaam.Fred Castricum   06-08-2018 09:01  Twitter Google+ Facebook Email

Als al die berichtjes van de afgelopen dagen niet zo zielig waren, zou ik er smakelijk om moeten lachen. Een simpel voorbeeldje: de "bosjes" zijn al 10 jaar niet meer toegankelijk, iets waar de natuur trouwens volop van profiteert, laat staan dat er hele hordes mannen in duiken.

De sfeer is vrijwel altijd zeer gemoedelijk en alle gezindten liggen rustig door elkaar. En als er al eens een keertje iemand een faux pas maakt: gewoon duidelijk aangeven dat je daar niet van gediend bent. Dan heb je de rest van de dag om ongestoord van de zon, schaduw en de koude douche te genieten.

En voor de echte medebezoekers: tot zo meteen!Soccer_boy   05-08-2018 16:28  Twitter Google+ Facebook Email

Als jonge hetero man is dit toch niet echt een super aangenaam strand... Veelal oudere mannen die constant rond lopen en maar blijven kijken. Elke keer als er dan wel een mooie dame is worden die vrijwel meteen gebombadeerd met cruisende mannen....


Derk   05-08-2018 13:22  Twitter Google+ Facebook Email

Monicarai op het gehele naaktstrand is er geen apart gedeelte voor homoseksuelen die zelf verspreid over het hele strandje liggen. Er ligt ook een chick with a dick naast de ingang die niemand lastig valt. Als die dikke weer lastig doet moet je gewoon de politie bellen. Ik lig ook wel eens aan de overkant als het druk is, anders tussen de ingang en de toiletten in de buurt van de normale bezoekers. Ik vind het heel vervelend om door de homoseksuelen benaderd te worden omdat ik alleen ben.


Monicarai   04-08-2018 23:53  Twitter Google+ Facebook Email

Derk ik wilde het niet opschrijven hier maar gezien je ervaring. Moet ik dit toch ook even melden. Wij komen nu al ruim 10 jaar op dit strand en meestal met plezier. Maar vorige week hadden we al contact met onze nieuwe gast de zomers getinte gast met ketting, cockring en eikel piercing en opblaas bed. Toen we wandelden naar het achterste gedeelte kreeg we te horen van deze gast of we weg wilden gaan en weer naar het eerste gedeelte want dit achtste gedeelte was alleen voor homo's.


Derk   04-08-2018 14:17  Twitter Google+ Facebook Email

Nee John ik heb het over Spaarnwoude. In het Amsterdamse bos kom ik niet. Vergeet niet dat het bos, spaarnwoude en twiske dicht bij elkaar liggen. Het ligt allemaal op fietsafstand (dus ook makkelijk bereikbaar met de scooter, auto en scootmobiel) van elkaar dus die homoseksuelen kan je overal tegenkomen. Jammer dat ze denken dat naaktstranden een cruisegebied zijn, misschien helpt het als de politie elke dag voor hun gebeld gaat worden.John   04-08-2018 03:31  Twitter Google+ Facebook Email

Derk als jij het hebt over een dikke walrus met goude ketting en een kerel in een scootmobiel. Dan heb ik het idee dat je het hebt over het Amsterdamse bos en niet Spaarnwoude. Beide hele irritante kerels en een reden om daar nooit te lang te blijven, helaas.


Derk   04-08-2018 01:03  Twitter Google+ Facebook Email

Mag er gezegd worden dat de groep meiden die vanmiddag (vrijdag 3/8) op het naaktstrandje lagen een veel fijner uitzicht boden dan de homoseksuelen die dagelijks aan de overkant de bosjes induiken om elkaar op een of andere manier te bevredigen? Die twee dikke walrussen, een vrij bleek met een brilletje en de ander zomers getint met een gouden ketting om zijn nek, en die ouwe kerel met een scootmobiel zijn in dat hoekje het meest actief. En een kale malloot met flaporen denkt dat het normaal is om met een stijve lat op een andere man af te stappen op het moment dat je nietsvermoedend even in het zonnetje ligt. Met zo een groep meiden op het strandje voelt de sfeer een stuk aangenamer aan en de homoseksuelen blijven uit je buurt. Dus meiden alsjeblieft kom morgen ook en loop gerust weer wat rondjes, de heteroseksuelen doe je er een groot plezier mee :)


Hans Mandjes   03-08-2018 18:27  Twitter Google+ Facebook Email

Ben vandaag tijdens míjn fietstocht een paar uren gaan pauzeren op het naakt strandje Spaarnwoude. Trof daar een serene sfeer met een vriendelijk gemêleerd gezelschap! Wat een weldadige koude douche is er, ideaal bij deze warmte!


   30-07-2018 14:10  Twitter Google+ Facebook Email

Na vanmorgen de recreatieweide in het Amsterdamse bos te hebben bekeken, nu om 14.00 uur met mooi weer in Spaarnwoude. Helaas geen ander beeld.. Veel alleen gaande mannen.

Wellicht heb ik een verkeerde dag uit gekozen, maar ben wel blij dat ik hier eerst ben gaan kijken, voordat ik met mijn hele gezin ga.

Wellicht later nog een keertje kijken, maar voorlopig maar naar de stranden.


Jolanthe   06-07-2018 12:38  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen mooie weken weer eens een paar keer met mijn partner op het strandje geweest, de toiletten zijn weer toegankelijk wat fijn is, het meertje zag er prachtig uit maar blijkt toch weer blauwalg te bevatten men is druk bezig de doorstroming te bevorderen.
Er zijn nog steeds alleengaande mannen die binnen je comfortzone komen liggen en zich schaamteloos af liggen te trekken, heb besloten de stakkers er op aan te spreken toen ik dat gisteren deed en zei dat ik absoluut niet onder de indruk was van zijn geruk en dat ik het respectloos vond reageerde de man als volgt :” dit is een vrij strand :” vervolgens kleedde hij zich aan kwam naar ons toe om zijn excuses aan te bieden best stoer maar wat een stakker zeg, ik heb absoluut geen behoefte aan zo’n viezerik en voel me dan ook allerminst op mijn gemak het was de derde keer in twee weken, gatverdamme ❗️❗️❗️❗️
Ook ligt er een man met een hond die regelmatig, de hond dan, in het gras kakt en daar ook heel gelaten op reageert met de woorden, dat doet hij anders nooit maar de drollen gewoon laat liggen, te vies voor woorden


Fred C   17-06-2018 14:04  Twitter Google+ Facebook Email

Begin deze maand even gebabbeld met de boswachters. Die bevestigden dat de werkzaamheden die op dit moment ter hoogte van het opslagterrein plaatsvinden tot doel hebben om de doorstroming en daarmee. op termijn, de zwemwaterkwaliteit te bevorderen. Laten we hopen dat dat lukt, zelfs zonder baggeren.

Het is in ieder geval verheugend om te zien dat de nieuwe directie serieus van plan lijkt om het recreatiebelang van Spaarnwoude weer voorop te stellen. Mede aan ons als bezoekers van het naaktrecreatiegedeelte om daar zorgvuldig mee om te gaan. Aan trollreacties op deze site kan ik verder weinig doen. Aan kwaadwillenden in de praktijk des te meer.


Marlow   07-06-2018 18:36  Twitter Google+ Facebook Email

Ja er moet een speciale sexplek komen. Gewoon om even stoom af te blazen. Het is toch heerlijk om elkaar op te geilen. Het hoort dus niet op het terrein waar het nu gebeurt. Daar ben ik het mee eens.


Chicco   06-06-2018 22:46  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag een kleine vos achter me gekregen, bezoekers moeten daarvoor oppassen. Hij kan bijten.is ook doorgegeven aan handhaving


Boom   01-06-2018 11:47  Twitter Google+ Facebook Email

Ik was hier laatst op een zonnige dag, ik kwam terug bij mijn auto en iemand had met krijgt homo op een zijraam van mijn auto geschreven. Ik vind dit behoorlijk onbeschoft, en ordinair vanwege er ook gezinnen met kinderen op het parkeer terrein parkeren! Nog meer mensen hier last van gehad?

Verder vind ik het op dit naaktstranden behoorlijk irritant dat je als lustobject wordt aangezien, als redelijk jong bent dan gaan al die oude lelijke mensen om je heen liggen(opdringerig redelijk naast je liggen) en je de hele tijd aankijken. Verschrikkelijk irritant, ik kom om te zonnen en naakt te zijn en ik kom absoluut niet voor jullie! Dus stop aub met dit gedrag, als je jonge mensen met rust laat dan blijven ze ook komen. Als je ze de hele tijd lastig valt met die rare gedrag dan zullen deze mensen nooit meer komen. Als je wil kijken kijk je maar vanaf de andere kant van het veld!

Ik ga zelf altijd redelijk in de buurt van een stel liggen, als die er zijn tenminste. Dan voel ik me iets meer op m'n gemak, anders voel ik me bekeken.

Dus bij deze, laat vrouwen en jonge mensen met rust!


Debbie   31-05-2018 21:54  Twitter Google+ Facebook Email

Oh homotje wordt weer gediscrimineerd.

Weet je wie er gediscrimineerd worden, dat zijn vrouwen en kinderen, omdat er veel kerels zijn die zich dusdanig gedragen, dat vrouwen en kinderen zich niet veilig voelen.

Wees blij dat het recreatieschap investeert en komt surveilleren en niet de boel sluit.


marco   05-05-2018 18:43  Twitter Google+ Facebook Email

Waarom worden mannen bekeurd die sex met elkaar hebben maar hetero echtparen kunnen gewoon hun gang gaan en krijgen geen bekeuring.
Nou weet ik wel dat het niet de bedoeling is op de zonneweide om er te sexen maar daar waar naakt is gebeurd het toch wel.
Het lijkt wel of de Boa's er speciaal voor getraind zijn om te kijken of de heren die bij elkaar zitten niet met een erectie zitten.
Wat eigenlijk te zot voor woorden is.


John   18-04-2018 12:38  Twitter Google+ Facebook Email

Tijdje niet geweest. Vorig jaar kwam regelmatig een boa kijken met de auto of fiets. Soms wel 3 a 4 x per middag. Was toch wel erg vaak.
Hopenlijk dit jaar wat minder.


Ron1971   06-04-2018 14:15  Twitter Google+ Facebook Email

Het eerste zonnige en naakte dagje in 2018 is een feit!
Heerlijk genoten in de warme zon en 15 graden temperatuur, is prima vol te houden zelfs lekker...
Tussen de 6-10 genieters, dus ik was niet de enige 😀
Hopelijk een mooi seizoen!


Newbie42   30-07-2017 14:41  Twitter Google+ Facebook Email

Onlangs voor het eerst op dit strandje geweest. Na het werk nog even naakt in het zonnetje relaxen. Ik was wel wat zenuwachtig na het lezen van alle verhalen. Ik heb echter niets onzedelijks gezien. Er waren vele gebruinde oudere heren en slechts één stel, dus de dames waren in de minderheid. Er werd wel wat rondgekeken door mannen maar dat vind ik niet storend.
Erg jammer dat er schijnbaar heren zijn die het nodig vinden om dames lastig te vallen met hun (asociale) gedrag, beetje meer afwisseling zou wel aardig zijn.


Jonge jongen   19-06-2017 11:25  Twitter Google+ Facebook Email

.
Op 18-06-2017

Ben ik een kijkje gaan nemem op het naaktstrandje in Spaarnwoude daar aangekomen was het best druk met mannen en 2 stelletjes wat mij opviel is dat er een aantal mannen heen en weer lopen en je van dicht bij gaan staan bekijken en met zich zelf aan het spelen zijn beetje jammer en er liep ook een jonge gast rond die met iedereen gaat praten zelfs al heb je er geen zin in al met al vond ik het maar een rare sfeer weet niet of het altijd zo gaat daar maar vond het niet prettig.Fred C   08-06-2017 15:50  Twitter Google+ Facebook Email

Volgens het Haarlems Dagblad is van de week een zwemverbod ingesteld. Dat moest er een keer van komen natuurlijk. Overigens vorige week een goed gesprek gehad met de 'boswachters' op het terrein.

Er zit op meerdere punten schot in het beleid van het recreatieschap, maar het ziet er niet naar uit dat er op korte termijn gebaggerd gaat worden in de recreatieplas.

De problemen met de waterkwaliteit zullen dus voorlopig aanhouden en gaandeweg het seizoen vermoedelijk verergeren. Waarschuw dus svp medebezoekers die het water in willen en dan met name (ouders van) kleine kinderen.


Dennis   28-05-2017 19:54  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben vrijdag en vandaag wat later op de dag lekker op spaarnwoude geweest. Voor mij als jonge knul toch altijd wat spannend. Vergeleken met vorig jaar was het nu wat beter en gemoedelijker. Vorig jaar veel last gehad van oudere mannen die maar blijven langs looen. Of bijna in je komen liggen. Nu gelukkig ook wat meer stellen en vrouwen alleen wat het naaktsrand goed doet ! Lekker genieten van de zon zonder seksuele bezigheden om je heen! :DMelanie   28-05-2017 00:59  Twitter Google+ Facebook Email

zo we hebben een paar dagen met redelijk weer gehad en vandaag was het subtropisch,dus ik gehuld in een jurkje en slippertjes snel naar Spaarnwoude de toiletten zijn weer begaanbaar en zien er redelijk uit en hangt (schuur)papier dus top, niet meer naar zorgvrij.
het was er eerst nog redelijk was daar rond 11:00 en had een mooi plekje in het zonnetje en had me fiets neer geplant op een plek met schaduw mocht het me te heet worden dat ik kon opschuiven naar de schaduw.
boek mee en heerlijk ontspannen gelegen,en weinig klachten ja van een hele oude vent ging tegen me over zich aftrekken toen zei ik doe dat aan de overkant of op de golfbaan vinden ze veel leuker dan ik en heb hem niet meer gezien met zijn dikke buik voor de rest weet je dat mensen kijken en dat je bekeken wordt dus zal daar nooit over klagen dus ik denk dat ik zolang het duurt ik vaker lekker naar de naakt recreatie ga groetjes Melanie


Jeffrey   04-04-2017 21:02  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag heerlijk voorjaarsweer (15graden, zon, licht windje) en voor eerste keer van het nieuwe jaar weer naar spaarnwoude geweest. Rond 1300uur waren er ongeveer 17andere personen aanwezig rond het meer en één ouder stel. Laat de lente maar zo doorgaan!


Fred C   23-10-2016 18:52  Twitter Google+ Facebook Email

De desbetreffende zondag was er 1 stel die zich de welberuchte zeiksnor lieten laten welgevallen. Niks onwelvoeglijks vond plaats. De directeur van Recreatie NH heeft een schop onder zijn bips gehad. Komt goed.


Rogier   19-10-2016 00:21  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen zondag was het nog prachtig weer dus ik besloot voor de (waarschijnlijk) laatste keer dit jaar buiten bloot te zijn. Het was redelijk rustig en nog heerlijk van het warme weer genoten. Het was een redelijk zonnig jaar. Fijne plek, wel steeds vaker geklede alleenstaanden op zoek naar iets anders dan de zon, mannen die met zichzelf spelen en ook opvallend: stelletjes m/v die het naaktstrand ook hebben ontdekt voor seksuele activiteiten. Ondanks deze minpunten heb ik dit jaar lekker mijn billen gebruind in Spaarnwoude. Volgend jaar weer!


Jeroen   05-08-2016 20:09  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi jim.
Niks om je voor te schamen.eenmaal liggen.klaar.niks aan de hand.maar ik kan me voorstellen dat t wat onwennig is de eerste keer.
Ik ben geen vrouw.maar ik wil je best wegwijs maken
Groet


Jim   27-07-2016 23:11  Twitter Google+ Facebook Email

Hi,

Is er misschien iemand die met mij naar het naakstrand zou willen, liefst vrouw. Heb geen bijbedoelingen oid, maar ben nog nooit geweest. Schaamte/Onzeker houden mij een beetje tegen.


Martin   21-07-2016 21:46  Twitter Google+ Facebook Email

Vanmiddag geweest, prima locatie, lekker relaxed. Snel er weer heen!


Robert   20-07-2016 10:24  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteravond weer even heerlijk wezen ontspannen en genieten op dit strandje. Weinig geklede kijkers en een heerlijk relaxed sfeertje.....

Hopelijk komen er nog veel van dit soort dagen/avonden.


melanie   15-07-2016 17:13  Twitter Google+ Facebook Email

ben er weer eens geweest en zowaar lekker rustig, ik lees dat er veel mastru beren lopen, ach ja zolang ze niet voor me staan en lastig vallen iedereen weet toch dat zulke locatie's een uitgeroepen kans is voor zulke mensen ik stoor mezelf er niet aan ik kom daar heerlijk als naturist en niet om enige vorm van seks vind het wel jammer dat er weinig vrouwen zijn of waren toen ik er was zat naast me een paar meter van me vandaan wel een stel maar die waren constant aan het kijken wat de lopende heren aan de overkant allemaal deden hahahaha vond hun comentaar wel leuk de man lag ook wel stiekem naar mij te gluren maar kijken mag en anders was ik wel thuis naakt op me balkon gaan liggen maar dat kan ik niet maken vond ik goh leuk strandje goede ligweide alleen het water ga ik niet in lijkt me vies maar je kan ook niet alles hebben ik hoop weer dat het weer beter wordt want dan ga ik zeker weer eens terug groetjes Melanie


Fred C   11-07-2016 06:02  Twitter Google+ Facebook Email

Het wil maar niet echt zomeren dit jaar, maar gisteren voor het eerst sinds weken weer eens naar Spaarnwoude geweest. Ondanks de wind was het smiddags prima uit te houden. Het was redelijk druk met een ontspannen gemengd publiek.

Fred C

Toch iets over het kappen van het riet midden in de zomer. Regulier onderhoud daarvan hoort aan het begin van de herfst plaats te vinden. Dit mede vanwege het paai- en broedseizoen. Van de vissen kun je het uiteraard niet zijn, maar de vogels en hun kroost waren spoorloos verdwenen. Volgens mij is het ook domweg een overtreding van de flora- en faunawet. En dat door het NATUUR- en recreatieschap Spaarnwoude.

Bah.


Paulien   24-06-2016 18:51  Twitter Google+ Facebook Email

Zijn net terug van wat een lekker begin van het weekend had moeten worden, hapje eten en van de avondzon genieten.
Maar al deze plannen werden verstoord door een vies mannentje met zijn telefoon die op ons gericht werd.
Toen mijn man er wat van zei kreeg hij als antwoord ik ben foto's van mijzelf aan het maken.
En dit is niet de eerste keer.
Er zijn ook nog mensen die van de zon genieten, en zitten niet op vieze mannetjes te wachten
Wij zijn toen maar naar huis gegaan om verdere escalatie te voorkomen.

Dus voor ons geen Spaarnwoude meer (helaas)vies mannetje bedankt.


rogier   22-06-2016 23:18  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag lekker op het strandje geweest. Oase van rust redelijk met gemengd publiek. gebleven tot de zon om 20:45 achter de bomen verdween. Maar ajb fietser in je Rabopakje: als het te spannend voor je is, kun je beter doorfietsen ipv tot 2x toe komen gluren en naar je kruis grijpen.
Idd wel beetje open met geschoren riet. Ook riet moet soms worden bijgewerkt :-)Fred C   20-06-2016 14:09  Twitter Google+ Facebook Email

Was er gisteren zelf niet maar begreep vanochtend van een kennis dat er gisteren aardig wat volk moet zijn geweest. Hoorde daarnaast dat het de afgelopen week zo spannend was, zie onderstaande Dan, dat er de nodige bezoekers op de bon zijn geslingerd. De traditionele midseizoenskap schijnt inmiddels ook te hebben plaatsgevonden waardoor het terrein er weer uitziet alsof ISIS is langs geweest.

Ik hoop morgen e.e.a. te kunnen verifieren. Ik hou mijn hart vast.

Vr.gr. Fred C


Dan   19-06-2016 23:53  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag voor het eerst even langsgefietst. Het leek mij altijd al erg leuk om is te proberen maar ik durfde het niet zo goed. Er was niemand behalve ik en het was fijn om zoiets voor het eerst te doen. Toch best spannend.

Groetjes Dan 19 jaar oud.


chicco   11-05-2016 09:36  Twitter Google+ Facebook Email

heerlijke plek met douche en toiletten. laten we het strandje schoon houden


Fred C   05-05-2016 20:04  Twitter Google+ Facebook Email

Goed nieuws: per 1 mei j.l. is het sanitair (2 toiletten en de douche) weer beschikbaar! Hopelijk zijn we nu definitief van deze vervelende "bezuinigingsmaatregel"af.

Het weer was prima vandaag en belooft de komende dagen alleen nog maar beter te worden!

Vr.gr. Fred C


Robert   05-04-2016 18:25  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen zondag weer even lekker op dit strandje gelegen. Er waren al aardig wat bezoekers, het was heerlijk.

En nog niet zo veel kijkers........ ;-)


Jan   30-11-2015 16:02  Twitter Google+ Facebook Email

Als gezin van eerste uur, toen nog het eerste terrein was waar uitsluitend brandnetels groeiden. Na goed gesprek "kregen" huidige terrein. Aan ingang kant van water zaten de gezinnen aan de overkant en achterin de seks zoekers. Was in die tijd totaal probleem loos. Later gebeurden veel ongelukken op snelweg door remmen van automobilisten die rukken de mannen erg interessant vonden. Wij zaten er de hele zomer en onze kinderen zaten altijd in zand te spelen of gingen met kano of opblaasboot er vandoor. Elkaar alles gunnen was toen nog normaal. Toiletgebouw? dan mocht je naar de boerderij. Totaal geen probleem, kwam je nog eens van je lig plek af. En water was kraakhelder en in midden meer dan 2 meter diep. Lekkere modder bodem waar heel wat van gebruikt is voor smijten naar elkaar.
Werd minder leuk toen de strook waar nu aan einde toiletgebouw staat kaal werd gemaakt en aan de andere kant van water die strook langs de sloot ook. Werd te open en de sfeer en saamhorigheid werd stuk minder.
Praat over periode van pakweg 1982? tot 1990 toen we gingen verhuizen. Heb als gezin er een geweldige tijd gehad en mensen uit de periode konden ons uit tekenen op grijze grondzeil direct links bij binnenkomst. Was een grote groep 6/7 gezinnen die daar dagelijks woonden. De boswachter kwam af en toe langs en kwam gezellig zijn lunch op eten bij ons. Ook af en toe politie en was altijd geweldig interessant voor de kinderen die altijd even in de wagen mochten zitten.
Af en toe aan einde van de dag wanneer de meeste mensen weg waren omdat we geen overlast wilden geven gingen de Barbecueën aan en zat er een grote groep mega te genieten. Daar waren de inspanningen voor geleverd en mochten we intens van genieten. Wanneer ik dan nu lees dat de seks hoogtij viert, daar hadden wij één remedie voor: seks geen enkel probleem maar wel uit het zicht. Zo niet dan werd er met zachte hand op getreden. Problemen zijn er om op te lossen met elkaar. Alleen zo blijft een naakt recreatie waarvoor die bedoeld is: GENIETEN!!


Marcel   28-08-2015 15:28  Twitter Google+ Facebook Email

Ik kom er al jaren niet meer, niet vanwege de mensen die de liefde bedrijven daar stoor ik me niet aan maar die overdreven controle van Spaarnwoude, ik vind dat onrustig en heel vervelend. Ik lig daar voor me rustig en wil niet gecontroleerd worden want zo voelt het wel.
Ze kunnen beter boeven gaan vangen wat ze niet mogen natuurlijk, maar ik zou zeggen weg met die controle maakt het een stuk rustiger. Ik spreek natuurlijk voor mijzelf.

groet.


Peter   08-08-2015 12:56  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen weken bijna wel elke keer heen geweest echt heerlijk. Wat ik me nu alleen afvraag is kan ik ook heen als die festivals draaie zoals vandaag wil ik erg graan heen met dit mooie weer maar kan ik der komen met dutch vally om de hoek?


john   06-07-2015 10:03  Twitter Google+ Facebook Email

Op zich een lekker strandje. Water is erg ondiep. Als je erop komt liggen de stellen en gezinnen eigelijk aan deze kant vd plas. Aan de andere kant de singles m/v die eventueel op zoek zijn naar wat spannende dingen. Ik heb het voor de rest nooit als storend ervaren.


john   06-07-2015 08:32  Twitter Google+ Facebook Email

Op zich een lekker strandje. Water is erg ondiep. Als je erop komt liggen de stellen en gezinnen eigelijk aan deze kant vd plas. Aan de andere kant de singles m/v die eventueel op zoek zijn naar wat spannende dingen. Ik heb het voor de rest nooit als storend ervaren.


Whitetrash   05-07-2015 13:08  Twitter Google+ Facebook Email

hi

wij willen hier eens gaan kijken, is het op dit moment nog een aanrader? normaal gingen wij naar zilverstrand

groetjesJeffrey   25-06-2015 21:09  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag was er een heerlijk zonnetje en een bezoek gebracht aan Spaarnwoude van 1100 uur tot 1300 uur.
Een ruime weide rondom een vijvertje wat niet uitnodigend was om te zwemmen (stond bord met waarschuwing voor eventuele blauwalg).
Geluid van vogels, dalende vliegtuigen richting polderbaan en het gesuis van de snelweg dichtbij.
Er waren ongeveer 30 mannen aanwezig en 1 ouder stel.
Geen last gehad van opdringerige mannen, zag echter wel enkele die met hun orgaan aan het spelen waren.
Lijkt me ook wel een plek van kijken en bekeken worden gezien de vele mannen die langs liepen met een cockring.
Voor wie daar geen behoefte aan heeft kan toch een rustig plekje vinden rondom de vijver.   06-05-2015 11:41  Twitter Google+ Facebook EmailVormSPAARNWOUDE


Een ècht duurzaam Natuur & Recreatiegebied voor iedereen!


Dat laten we ons toch niet afpakken?!

Recreatieschap Spaarnwoude en de Gemeente Velsen willen van recreatiegebied Spaarnwoude een evenemententerrein maken. Het bestemmingsplan staat dan toe, dat er in de periode maart t/m oktober 32 evenementen van elk maximaal 70.000 bezoekers worden gehouden. Het gebied wordt gedurende deze periode belast met mogelijk 2,25 miljoen mensen! Dit treft behalve de natuur, alle Velsenaren zoals bewoners, ondernemers en recreanten. Het betekent:

•Spaarnwoude 210 dagen GESLOTEN in het hoogseizoen voor recreanten; Paardrijden, Golfen, Fietsen, Hardlopen, Vissen is dan niet mogelijk!


•Verkeer en geluidsoverlast;


•Slechte bereikbaarheid ondernemers in het gebied;


•Belasting voor dier- en plantsoorten;


•Verstoring broedseizoen beschermde vogelsoorten;


•Verminderd woongenot;


•Daling waarde woningen in het gebied;


•Toename criminaliteit/vandalisme;


•Herinrichting van het gebied (kap van bomen en struiken en dempen watergangen);


•Verstoring migratieroute vleermuizen.VormEcht Duurzaam Spaarnwoude en de Bewonersvereniging BNS
De bewonersvereniging tracht bovenstaande plannen tegen tehouden. Wij vinden de drie huidige evenementen Dancevalley, Dutch Valley en Latin Village genoeg! Het is belangrijk om nu massaal ons tegengeluid te laten horen, inspraak te organiseren en ons te verenigen! BNS vertegenwoordigt de bewoners. Echt Duurzaam Spaarnwoude mobiliseert en verenigt ook andere belanghebbende partijen (denk aan ondernemers, recreanten en natuurbeschermers). Ook bieden we aan om mee te denken met de Gemeente en het Recreatieschap, om te komen tot een passende en echt duurzame wijze het gebied te beheren.


Wat kun jij doen?

1.Kom naar de informatieavond van het recreatieschap en de gemeente op 12 mei aanstaande naar Villa Westend om 19;30 en laat ons horen
Robert   10-03-2015 13:20  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen zondag voor het eerst dit jaar weer even ruim een uurtje in het zonnetje gelegen op dit lekkere strandje.

Uit de wind was het best te doen, het was nog wel behoorlijk rustig.....


Ex-Assendelver   31-01-2015 20:40  Twitter Google+ Facebook Email

Er zou meer contole op de naakt recreatie plaatsen moeten komen, om de mensen die op datingen uit zijn, te doen weren. Om zo de andere mensen hun netheid te kunnen recreren in hun blote lichaam.


Frank   08-12-2014 16:00  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben er eind september voor de eerste keer geweest, en wat mij opviel was dat er na vieren pas seks activiteiten zijn. Vanaf 13:00 tot 15:00 was het redelijk druk, zonder (opvallende)dingen. Na 15:00 gingen de meeste mensen weer weg en werden bepaalde personen opvallend actief. Het rustigste was het tussen 10 en 12 uur, ik kom zeker nog een keer.


Jolanthe   20-09-2014 19:47  Twitter Google+ Facebook Email

Seksrecreanten jammer genoeg te over op dit prachtige natuurstandje, cruisende mannen die zonder gene voor onze neus gingen zitten en niet met hun mobiele telefoon in hun hand zij zitten zich schaamteloos af te trekken.
Ook hebben wij het meerdere malen meegemaakt dat een stelletje zich aan de seks overgaf en een publiek van meerdere zichzelf aftrekkende mannen om zich heen creëerden.
De limit was vorige week toen er een vrouw haar "man" begon te pijpen en er vervolgens zo'n acht à negen mannen zichzelf bevredigend omheen gingen zitten, de man van het stel begon de vrouw heftig te vingeren waarna de vrouw weer doorging met de man te bevredigen, vervolgens kwam er een tweede man bij die klaarblijkelijk iets vroeg en hij werd ook bediend door mevrouw die hem begon te pijpen.
Het stikt er van de alleenstaande mannen die je constant begluren net hun geslacht in de hand.
Jammer van dit heerlijke natuurstrandje mij zie je er niet meer.

Jolanthe


sami020   09-08-2014 19:26  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag voor het eerst in m'n leven een naaktstrandje bezocht en het voelde super lekker en fijn. Het is een prachtig stukje gebied wat daar ligt in de Spaarnwoude. Had ook een frisse duik genomen, heb echt genoten. Ik was wel de jongste en vond het dus wel een beetje eng om tussen de wat oudere mensen te liggen, maar jah ga het zeker vaker bezoeken.


Stel023   31-07-2014 16:28  Twitter Google+ Facebook Email

Zijn net terug waarvan wij dachten een middag lekker zonnen en eten in Spaarnwoude,niet dus een stel 2 vrouwen en een man vonden het nodig om er een intieme middag van te maken voor onze neus zaten wij niet op te wachten en diversen mannen zitten maar met hun tel te spelen waarvan je niet weet of zij foto's zitten te maken en nee de douche en toilet doen het ook nog niet.
Kortom geen aanrader!!!!!!!!!!!


stelletje   16-07-2014 12:55  Twitter Google+ Facebook Email

wij hebben een vraagje werkt de douche weer,horen het graag.


Rickey   11-07-2014 22:39  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag voor het eerst geweest. Na mijn mening best druk.
Wat me opviel is dat er veel "oudere" mannen voor elkaar komen.
Was dit een moment opname of zit ik er naast? Nu zou ik er niet met mijn gezin naar toe gaan. Of is het bijv. op woensdag middag en in het weekend drukker met jonge gezinnen.


Jan   24-04-2014 11:00  Twitter Google+ Facebook Email

ik ga ook lekker in de zon op de strandje, en als iemand wil kijken dan laat ze kijken heb geen probleem daarmee


Robert   22-04-2014 08:33  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen zondag weer even lekker wezen ontspannen op dit lekkere strandje. Een aantal bekende gezichten gezien en een aantal nieuwe, waaronder zelfs een stel uit Friesland....

Hopelijk volgen er nog veel van dit soort lekkere dagen, het was heerlijk om zo beschut van het zonnetje te genieten.


Henk   11-04-2014 17:59  Twitter Google+ Facebook Email

Ik was vorige week even een paar uurtjes op het naaktstrand. Was wel weer even lekker om daar in de zon te liggen. Er lagen meerdere mensen en er liepen ook veel mannen rond die dat bloot toch wel erg indrukwekkend vonden want ze bleven lopen en kijken. Maar ja dat zijn we onderhand wel gewend daar.


Ronald k   27-03-2014 00:00  Twitter Google+ Facebook Email

hallo Paulien,ga je toevallig ook weleens naar het naaktstrand van Zandvoort.


HJS   11-10-2013 12:20  Twitter Google+ Facebook Email

Jammer dat het mooie weer voorbij is en we moeten wachten tot het volgende seizoen.Ik hoop dat we dan toch echt weer de toiletten mogen gebruiken want dat is echt een gemis.


Erik   25-07-2013 21:09  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag maar eens hierheen gegaan. 't Staat goed aangegeven, pad bij de parkeerplaats in, na een klein stukje rechtsaf en dan loop je er zó tegenaan. Het was prachtig weer, niet echt druk. Jammer dat de sanitaire voorzieningen dicht zijn, maar goed. Aan de 'ingang' kant wat stelletjes en gezinnetjes, aan de andere kant van het water wat mannen alleen, maar niet onprettig. Erg relaxed, kom er zeker vaker.


Robert   17-07-2013 10:00  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Paulien,

het is inderdaad erg jammer dat je nog steeds niet gewoon even naar het toilet kunt of een frisse douche kunt nemen.

Hopelijk zijn die hondeneigenaren inderdaad geen blijvers! Voorheen zag je eigenlijk nooit loslopende honden op dit strandje, misschien een idee voor het recreatieschap om daarop toe te zien.....

het houdt mij in ieder geval niet tegen om toch heen te gaan en te genieten.


Paulien   16-07-2013 14:11  Twitter Google+ Facebook Email

Leuk en gezellig strand jammer dat de toiletten en de douche nog steeds gesloten zijn,en dat er steeds meer mensen komen die hun hond meenemen en los laten lopen dit tot grote ergernis van de anderen bezoekers en als je er wat van zegt moet je niet zeuren!


henk   06-06-2013 09:05  Twitter Google+ Facebook Email

Toiletten nog steeds gesloten. De mensen plassen en poepen nu in de struiken. Als je daar een hele dag bent is het wel erg lastig.


patriek   29-05-2013 17:07  Twitter Google+ Facebook Email

voor het eerst een kijkje genomen.
Zag er leuk uit, en kon daar lekker liggen.
Jammer was wel dat er zo nu en dan ook mannen rondlopen die zich masturberen.

zeker voor herhaling vatbaarTony Reukers   08-05-2013 15:06  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren di 7 mei 2013 op de terugweg even gekeken hoe de situatie nu is en er een uurtje op het naaktstrand gelegen.
De toiletten zijn helaas nog steeds gesloten. Veder zien de grasvelden en strandje er goed onderhouden uit. Het was een mooie dag met 30 bezoekers, mannen en vrouwen, op dat moment. In de korte periode kwam 2x de auto van het recreatieschap controleren.
Het water wordt nog steeds gecontroleerd en het bord staat er nog. Info over de kwaliteit van het zwemwater op: http://www.zwemwater.nl/details/zwemplek/1901/algemeen


peter   28-07-2012 11:11  Twitter Google+ Facebook Email

TOILETTEN GESLOTEN WEGENS BEZUINIGING. die gasten die in het bestuur zitten en daar voor gestemd hebben, moeten ze direkt verwijderen, wat een mafkikkers moeten dat zijn, om daar voor te stemmen, als het om zo iets belangrijkst gaat en waar hebben we het eigenlijk over. wat kost het onderhoud van heel recreatiegebied spaarnwoude wel niet, dan is dit toch wel een druppel, doe eens normaal zeg en moet je nodig, dan ff snel naar zorgvrij zeker op die afstand, wat een verstand hebben die bestuurders zeg. dan maar doen in het bos zeker, waar je geen stap in mag zetten en helemaal je behoefte niet mag doen, want dan krijg je direkt een prent van die eikels uit velsen, die met verrekijkers staan te kontroleren. wat een verschrikkelijk zooitje maken de mensen er toch van met al hun slimme ideen en regels, laten we eens normaal doen en eens het gezonde verstand gebruiken, want dit is echt belachelijk, om zoiets te bedenken voor zo een prachtige en belangrijke locatie met prima voorzieningen die al aanwezig zijn. gewoon direkt weer open stellen die toiletten, lijkt me wel het minste wat een normaal mens kan bedenken en zo niet, dan zouden die echt eens naar een dokter moeten. en laat anders iemand van hogere hand, die de mogelijkheden heeft eens echte aktie ondernemen, want dit is echt niet te geloven dat het gebeurd in een land waar hygiene op de eerste plaats staat en nu gewoon gestimuleerd word je behoefte maar lekker in het openbaar te doen. dat wilde ik ff kwijt, gr. peter.


ron   22-07-2012 15:35  Twitter Google+ Facebook Email

Wil woensdagmiddag naar deze strand, ben wel getint ben ik niet de enige. Hoop van niet. Is het niet druk? Ben benieuwd doeiiiiiiiiiii


Karin   07-07-2012 17:58  Twitter Google+ Facebook Email

Net terug van Spaarnwoude. Het was even zoeken, ik liep eerst de verkeerde kant op, maar gelukkig bood internet op mijn telefoon de oplossing.
Voor de volgende die hier voor het eerst heen gaat, je moet het fietspad in richting knooppunt 93.

Prima plek. Er waren wat stellen, mannen alleen en nog een andere vrouw alleen. Heerlijk van de zon genoten en wat gelezen.

Hier ga ik wel vaker komen.


Wally   31-05-2012 14:33  Twitter Google+ Facebook Email

Als vaste bezoekers van dit unieke stukje natuur was ik het afgelopen pinksterweekend zeer teleurgesteld en met stomheid geslagen dat de toiletten niet meer open waren !! Het lijkt mij een goed plan om gezamenlijk te protesteren bij alles en iedereen die dit onsmakelijke idee verzonnen heeft. Handtekeningen actie tijdens komende mooie dagen? Wie heeft er een goed plan?


ronald   29-05-2012 23:31  Twitter Google+ Facebook Email

Ik wil een keer naar dit strand. Maar ik hou niet van opdringerige mannen. Ik wil gewoon rustig kunnen liggen en zwemmen. Kan iemand mij vertellen of dat hier kan. Ik lees wel eens rare verhalen over naaktstranden


Hans Mandjes   28-05-2012 20:35  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag, 27 mei 2012, heb ik het naaktrecreatieterrein in het recreatiegebied
Spaarnwoude bezocht. Er was een goede sfeer, gezinnen met kinderen,gemêleerd publiek, stilte. Een schande was de afsluiting van de toiletten
en de douche. Hierbij gaat het huidige bestuur voorbij aan het wettelijk voorschrift dat er gezorgd moet worden voor een goede hygiene en volksgezondheid. Ik heb zelf al protestmails verstuurd naar het bestuur van het recreatieschap Spaarnwoude (www.spaarnwoude.nl) en het overkoepelend orgaan recreatie NoordHolland
(www. recreatienoordholland.nl). Ook heb ik het protest doorgestuurd aan het Haarlems Dagblad. Ik roep alle gebruikers van dit toch mooie stukje natuur te reageren naar bovengenoemde adressen. (Nb. Zelf ben ik aktief in een politieke partij die het behoud van onze publieke voorzieningen hoog in het vaandel heeft staan).Henk   26-05-2012 18:20  Twitter Google+ Facebook Email

Jammer dat de toiletten gesloten blijven en de douche het niet doet. Nu zie je veel mensen de bosjes even ingaan voor hun boodschap(je).
Maar ja het is niet anders.


mathijs   01-05-2012 22:12  Twitter Google+ Facebook Email

Toilet gaat niet open in verband met bezuinigen. Geldt alleen voor de wc op dit terrein, alle andere wc blijven wel open. Verder zijn alle rietkragen verwijdert.


Floris   29-04-2012 20:11  Twitter Google+ Facebook Email

Danny,

Er zijn geen echte regels voor een naaktstrand, en je bent dus nooit te jong of te oud. Het zal je wel opvallen als je daar bent dat het merendeel van de mensen (een stuk) ouder is dan wij. Je zou je daar niet door moeten laten ontmoedigen, want uiteindelijk doe je het voor jezelf. Als het toch een bezwaar voor je is kan je altijd contact opnemen met mij of iemand van de JNFN bijvoorbeeld, daar zijn veel jongeren lid.

Veel plezier,

Floris


danny   27-04-2012 23:50  Twitter Google+ Facebook Email

hoi,

Ik ben 21 jaar en ben nog niet ´´de drempel´´ over gegaan om een naaktstrand te bezoeken.(wel geintresseerd)
wat kan ik ervan verwachten? ben ik er te jong voor?

grt


Robert   04-04-2012 12:33  Twitter Google+ Facebook Email

Kan iemand mij uitleggen waarom we hier pas vanaf 1 mei in ons blootje mogen genieten....????


Robert   15-11-2011 13:47  Twitter Google+ Facebook Email

Beste e,

mijn ervaring op dit strandje is dat als je kenbaar maakt dat je hier niet van gediend bent de persoon in kwestie meestal snel het hazepad kiest...... Jammer dat het af en toe nodig is, maar het hoeft geen probleem te zijn.

Zoals je al zei, een leuk strandje!


e   14-11-2011 09:50  Twitter Google+ Facebook Email

leuk strandje , je wordt alleen steeds lastig gevallen door homo´s. komen bij je staan om een lul verhaal te beginnen en ondertussen bestuderen ze je grondig. of ze komen ineens van een andere plek vlak bij je zitten en zitten je aan te gapen.laatst ook nog lig lekker komt er weer zo´n viespeuk met een elastiekje om z´n ballen expres in m´n zicht met z´n benen wijd me een beetje aan te gapen. NIET RELAXED


marco   02-08-2011 00:14  Twitter Google+ Facebook Email

op elke naaktrecreatie komen mensen met kinderen,hiervoor is geen ruimte voor andere praktijken zoals in kranten wordt beweerd,ook in Spaarnwoude is er daarom gelukkig toezicht,er zijn voldoende sociale contacten,dus de kans dat iemand wordt lastig gevallen is klein,maar kom op een nudist is geen sexist toch?
dat is voor later en op een andere locatie met vriendelijke groet Marco


Alain   04-06-2011 21:42  Twitter Google+ Facebook Email

Mooi naakstrand zonder gluurders.
Iedereen is er naakt.
Het water is niet geschikt om te zwemmen.
Dit naaktstrand mag zeker meer jongeren aantrekken!
Misschien niet bekend bij de het grote publiek.
Speciaal van België gekomen om het te bezoeken.
Zeker een aanrader.Je gaay op die locatie automatisch uit de kleren.
Het spreekt voor zich.


Robert   27-07-2010 09:50  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Ingrid,

het is geen probleem om hier als vrouw alleen heen te gaan. Er is een ontspannen sfeertje en genoeg sociale controle.

En als je wil kan je altijd zelf een praatje maken met deze of gene.

Veel plezier!!!


ingrid   24-07-2010 09:44  Twitter Google+ Facebook Email

Het zal voor mij de 1e keer zijn om naar het naaktstrand te gaan. Mijn vraag..is het hier vrouwvriendelijk?
ik ben een vrouw van 42 jr


Robert   19-05-2010 08:41  Twitter Google+ Facebook Email

afgelopen maandag weer even heerlijk van het zonnetje genoten op dit strandje! lekker dat het hier snel goed vertoeven is omdat je lekker uit de wind kunt liggen. jammer dat het nog zo rustig is....


Max   23-08-2009 15:08  Twitter Google+ Facebook Email

Ik wil graag afspreken met jongens tot 30 (niet dik).


steef   21-08-2009 20:36  Twitter Google+ Facebook Email

ik wil afspreken dames 40+
Ben jongen van 23 jaar 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend