Laakse Strand

Terug  Gastenboek Naaktstrand Laakse Strand
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Het gastenboek is niet bedoeld voor het maken van afspraken; deze worden verwijderd! Seksrecreanten zijn niet welkom op de naaktstranden en ook niet in het gastenboek!

Zijn er problemen op het strandje stel dan ook de NFN (Nederlandse Federatie van Naturistenverenigingen) op de hoogte via het speciale e-mailadres strand@nfn.nl.
Zij blijven dan goed op de hoogte wat er speelt en kunnen eventueel contact opnemen met de beheerder van het terrein. Kijk hier voor meer info.

Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund). Maximaal kan 1 bericht per uur worden geplaatst.

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code, typ in dit veld tien 


Bus 160 Eemhof   23-08-2019 09:51  Twitter Google+ Facebook Email

Buslijn 160 Almere - Nijkerk (vroeger Amersfoort) stopt bij de bushalte Eemhof en staat ook op de kaart. Helaas rijdt deze bus om de 2 uur.

Dit ondanks wordt verwezen op deze website naar de halte ''Zeewolde Nijkerkersluis'' waar lijn 142 Nijkerk - Zeewolde - Harderwijk stopt.

Is de loopafstand van 40 minuten vanaf deze halte?

Weet iemand hoe lang de loopafstand is vanaf bushalte Eemhof waar lijn 160 stopt?

Is de veerpont naar Spakenburg ook een goed alternatief? Ik reis vanaf Amersfoort, dus op zich is dat geen slecht idee.


Erik   03-08-2019 14:57  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Hans, ik wil toch even reageren. Ja af en toe gebeuren er ongewenste handelingen, maar dat dit overal gebeurt is echt niet waar. Het is m.i. ook maar net wat je zelf wilt zien.

Tuurlijk, als twee mannen achter elkaar de bosjes inkopen kun je daar wat van denken maar last heb je er alleen van als je er bij gaat staan kijken lijkt me.

Het Laakse Strand is een heerlijk naaktstrand, niks mis mee!


Peter   25-07-2019 19:34  Twitter Google+ Facebook Email

Wat een heerlijke dag was het vandaag. Eigenlijk iets te warm. Gelukkig zijn er een paar schaduwplekje. Van onzedelijke handelingen niet gezien/gemerkt. Heerlijk ontspannen en gemoedelijke sfeer. Bij-tijd-en-wijle het water in om aF te koelen. Fijn strand, schoon en gemoedelijk. Aanrader!! Grt. Peter.


Hans   22-07-2019 16:56  Twitter Google+ Facebook Email

Als u overlast ervaart op het Laakse strand in de vorm van onzedelijk gedrag cq sexuele activiteiten kunt het via onderstaande link melden. Hoe meer meldingen, hoe eerder hier op geacteerd gaat worden.

https://www.politie.nl/mijn-buurt/wijkagenten/03/martin-bolling.html?geoquery=Zeewolde%2C+Nederland&distance=5.0&sid=5cbe3fc8-ef20-4970-8a5c-472b64225da0


Hans   21-07-2019 17:02  Twitter Google+ Facebook Email


Ik word ongewenst geconfronteerd met onzedelijk gedrag op het Laakse strand. Ik doe mijn best om een plek te vinden zonder sexuele activiteiten maar tevergeefs.
Ik heb vandaag bij de betreffende wijkagent gevraagd welk beleid de driehoek hier op uit voert, hoe er op geacteerd wordt en hoe ik er op kan acteren.
Ik heb gevraagd of zij iets kunnen ontwikkelen om een cultuuromslag te forceren.
Ik hoop dat ik hen gemotiveerd krijg om tegen deze onzedelijke handelingen te gaan acteren, bv in de vorm van toezicht houden en proces verbaal op maken.

Ik zou het waarderen als er een soortgelijke sfeer heerst als op een naturistenvereniging of textielstrand, op een dusdanige wijze dat er recreatie mogelijkheden voor gezinnen mogelijk zijn. Zo ook voor mensen die vanwege onzedelijk gedrag wegblijven of zich zeer ongemakkelijk voelen.

Onzedelijke handelingen horen niet thuis op een naturistenstrand en zijn bij wet verboden. Als iemand behoefte heeft aan het uitvoeren of kijken naar onzedelijke handelingen lijkt het mij raadzaam om een daar voor ingerichte plek te bezoeken in de vorm van een daar op ingerichte club of in privésfeer. In zo'n gelegenheid weet een ieder dat men zich tussen mensen bevindt met dezelfde intentie.

Onzedelijk gedrag op een naturistenstrand geeft een negatieve kijk op naturistenstrand en kan leiden tot het opheffen van het naturisten strand.


peter   18-07-2019 18:40  Twitter Google+ Facebook Email

ik vindt het belachelijk dat Staatsbosbeheer het laaksestrand zo laat verloederen en verwaarlozen.Het is een natuurgebied en een naakktstrand dit moeten ze toch onderhouden of niet.


Eddie   09-07-2019 21:17  Twitter Google+ Facebook Email

Ben vanmiddag nog ff geweest maar blijft mojn beste en mooiste en vooral rustig naaktstrand.toppie dus


Harry   07-07-2019 14:31  Twitter Google+ Facebook Email

Een douche zoals op het ellerstrand zou heel fijn zijn !


Joost   29-06-2019 11:33  Twitter Google+ Facebook Email

Leuk strand en over t algemeen heerlijk rustig. Helaas gister een aso die t nodig vond zijn hond hardhandig af te richten en daarbij diegene die hier wat van zei ook agressief benaderde. En prullenbakken zou echt een goede aanvulling zijn, hoewel het ook zonder het hier brandschoon is. T kan dus wel :-)


Jessica   12-05-2019 23:38  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Erik ik weet niet op welk deel dat was, maar wij (mijn man ik en) waren vorige week ook op het achterste deel van het strand. Ook wij kwamen aan de praat met een paar leuke oudere mannen maar toen wij een rondje gingen lopen zagen we dat ze elkaar aan het aftrekken waren in de bosjes! Dit kan toch niet de bedoeling zijn?


Erik   11-05-2019 08:25  Twitter Google+ Facebook Email

Vorige week naar het strand geweest. Leuk gekletst met een paar oudere blote mannen op het achterste deel van het strand. Erg relaxte sfeer ik kom hier snel terug.


henk   22-04-2019 17:58  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo
Vorigjaar zomer hier met mijn vrouw voor het eerst
geweest en moet zeggen dat beviel ons goed.
Deze zomer maar weer gaan was lekker om naakt te lopen.
Wel veel mannen die aleen waren en er kwam er een naast
ons zitten en ging met zijn pik spelen dit vondt mijn vrouw niet zo leuk.


Kik: Emiel87   13-04-2019 10:33  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen maandag hier al even heerlijk wezen genieten, aankomende dagen is het mij helaas te koud om te gaan, misschien maar even een sauna bezoeken. Iemand ervaring met het zwembad en sauna bij de Eemhof ?

Groet,

Emiel


Rein   23-03-2019 19:52  Twitter Google+ Facebook Email

Een schoonstrand ondanks dat er GEEN prullenbakken zijn moet ik na 25 jaar nog de eerste sigaretten peuk vinden !!!!!peter   05-03-2019 18:44  Twitter Google+ Facebook Email

daar ben ik met je eens Pim,maar er zijn andere naaktstranden waar het nog leuk toeven is bv Busloo echt een aanrader.


Pim   20-02-2019 10:21  Twitter Google+ Facebook Email

Laaksestrand is niet meer wat het ooit was, helaas!


Sjors   17-09-2018 13:02  Twitter Google+ Facebook Email

Wat een fijn strand. Verdeeld in kleinere strandjes. Gemengd maar toch wel veel mannen. Ook veel kijkers, mannen die gekleed langsrijden of lopen. Ook veel mannen die langslopen en kijken, soms lijkt het wel cruisen op zoek. Mannen die openlijk maaturberen of net een erectie lopen.
Als je van zonnen houdt en die mannen “voor lief” neemt een fijn strand om te zijn.
Ik ga er iig graag naartoe.


piotr   02-08-2018 21:15  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag op het strand geweest en wat mij op valt is dat de mensen die hier jaren altijd er waren er niet meer zijn.De mensen die nu er komen ken ik niet,en er hangt een saaie sfeer daar het water is ook niet meer zo fris meer als een tijdje geleden.Ik ga hier er voorlopig niet meer heen.gr Piotr.


Kees   26-07-2018 16:38  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren ben ik geweest en vind het erg jammer dat er hoofdzakelijk mannen rondlopen die een duidelijk doel hebben: (sex)contact maken. Anders loop je daar toch niet rond met allemaal "ijzerwaren" om en door je jongeheer.
Ik ga hier nooit meer naar toe!


John   17-07-2018 11:27  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben een man die graag eens het naaktstrand wil uittesten. Mijn partner weet niet dat ik dit graag wil testen. Ik wil morgen gaan en als het bevalt zal ik mijn partner een keer meenemen. Iemand nog advies om waar te liggen?


Marcel   15-07-2018 08:40  Twitter Google+ Facebook Email

Nee Bianca dat is niet normaal. Ik adviseer jou ga op het hondenveld liggen super gezellig daar. Altijd een praatje en je kan zo het water in lopen. Groet marcel


Bianca   12-07-2018 19:55  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag lekker wezen zonnen op het Laakse strand. Gelukkig had ik mijn fiets meegenomen achterop de auto want het ligt best wel een stuk van de parkeerplaats af.
Wel heel veel mannen alleen, ik was één zo niet de enige alleengaande vrouw hier. De meeste mannen heb je geen last van zelfs met sommige en gezellig praatje gemaakt. Een enkeling ligt zijn handdoekje erg dichtbij neer en ga dan met zijn pielemuis zitten spelen maar die zijn meestal zo vertrokken als je ze negeert, of bij sommige typetjes juist blijft kijken.
Wat ik wel een beetje eng vond was dat er buitenlands sprekende personen van de reclassering het achtergelegen fietspad schoon aan het maken was en dat deze personen gekke gebaren en geluiden maakte naar mij en één zo'n persoon hoorde ik zelf in de bosjes ritselen en fuckyfucky roepen, het bijbehorende busje v/d reclassering met begeleiding was op dat moment allang voorbij. Gebeurt dit vaker hier ik vind dit best wel een beetje eng zeker als je terug gaat naar de auto is het best wel stil als je langs de bosje fietstpeter   08-06-2018 13:30  Twitter Google+ Facebook Email

woensdag ben ik wezen fietsen fietste langs het naaktstrand en wilde een frisse duik nemen.Helaas zag ik dat er erg veel wier en waterplanten in het water zit,en het water stonk behoorlijk dus een frisse duik zat er niet in.Ik hoop dan dat Staatsbosbeheer hier wat aan kan doen.


pieter   30-05-2018 12:34  Twitter Google+ Facebook Email

dat klopt had zondag ook last van vooral als je netuit het water komt,dan vallen deze steekvliegen je gewoon aan.zit helemaal onder de jeukbulten ga er voorlopig niet meer heen


Peter   29-05-2018 23:05  Twitter Google+ Facebook Email

De laatste dagen verschrikkelijk veel stekende muggen. Lijkt geen eind aan te komen. Ook de windrichting maakt geen verschil


Lenie   22-05-2018 13:21  Twitter Google+ Facebook Email

Zondag 20 mei 2018 ben ik een van mijn motorhandschoenen kwijtgeraakt op het strand of bij parkeerplaats. Het is een ducati handschoen. Heeft iemand hem misschien gevonden?


N&D   14-05-2018 11:44  Twitter Google+ Facebook Email

Aan Mark: Je hebt echt geen idee. Als mij vriendin er eerder ligt dan ik krijgt ze ook opmerkingen naar haar hoofd van "mag ik je poes zien" en "wat heb je mooie borsten". Wat denken die gasten, dat ze daarop aan het wachten is? Het komt intimiderend over maar dat snappen die leeghoofden niet, of nog erger: daar hebben ze geen boodschap aan.

Op uitzonderingen na zijn er daar te veel single mannen die zich gedragen als de meest trieste en zielige rukkers die je ooit in je leven tegen gaat komen. En maar blijven lopen en loeren of er wat gebeurd want je zou toch is wat missen? Of op een paar meter afstand neerstrijken als ze een aanraking gezien denken te hebben.

Wat dat betreft ben het helemaal met Bert eens. Misschien behoren degenen die het niet met Bert eens zijn tot de bovenstaande categorie?Gert   10-05-2018 11:54  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren samen met mijn vrouw op het Laakse strand geweest. Heerlijke plek.
Wat ons opviel was dat er vijf oudere stellen gewoon openlijk de liefde aan het bedrijven zijn. Daar komen we dan weer niet voor.
Is dat toegestaan op het strand?
Voelt toch wel een beetje akward als er naast je twee mensen alles open en bloot gaan liggen doen?Mark   19-04-2018 19:35  Twitter Google+ Facebook Email

Jammer al die vrouwen die steeds maar zeuren,als er nou gewoon eens de strand opdelen in hetero/vrijgezellen en homo/lesbi en paren ben je van heel dit gezeur af!
En er zijn zat mannen die hetero zijn en die niet geintreseerd zijn in vrouwen maar gewoon van de zon willen genieten!! Volgens mij is het meer een gevoelskwestie bij die vrouwen...Is er weleens een man op je gestapt met hey wat zie jij er geil uit of zo? Nou denk het niet!


peter   29-03-2018 19:06  Twitter Google+ Facebook Email

tip,neem je rubberen laarzen mee.


Kik: Emiel87   25-03-2018 13:24  Twitter Google+ Facebook Email

Goedemiddag iedereen,

Hoop dat het snel aantal graden warmer gaat worden. Heb er zin in om weer heerlijk te kunnen genieten van de zon. Is het fietspad vanaf de rassenbeekweg bereikbaar ? Weet dat deze vorigjaar onderwater stond in t voorjaar.

X Emiel


tom   05-01-2018 15:00  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Bert
Dus (echt) paren mogen van jou wel op t strand de liefde bedrijven? En single mannen niet? Das toch best een beetje hypocriet, vindt je niet? Allemaal of niemand zou ik zeggen. En denk ook niet dat t erg handig is om wie dan ook te filmen daar. Je zou daar best weleens gezeur mee kunnen krijgen


Nieuwjaarsduik   28-12-2017 22:35  Twitter Google+ Facebook Email

Weet iemand of er 1 januari een nieuwjaarsduik plaats vind op het laakse strand?


beertje   13-12-2017 23:23  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Bert
Heb je al gedacht wat anderen vinden van echtparen die openlijke sex bedrijven. Wordt tijd dat er foto's van jou gemaakt gaan worden, of kun je beter zelf thuis blijven mss.


Bert   11-12-2017 13:22  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren even met mijn vrouw gewandeld hier, en meteen kwam er weer die nare smaak naar boven. We hebben net dan over de vieze mannetjes, die ergens op uit zijn. We hebben het keer op keer meegemaakt hier. Zowiezo lopen ze de hele dag te drentelen en te loeren, achter hun zonnebrillen, de slappe l...llen. Is nog tot daaraantoe, maar bij de minste geringste aanraking tussen ons (getrouwd, man en vrouw!) komen ze al op je afvliegen om mee te willen doen. Dat gaat de komende zomer NIET MEER GEBEUREN als het aan ons ligt. De eerste de beste keer volgt er een waarschuwing, daarna , als de persoon in kwestie niet ophoudt, staat zijn foto en filmpje van zijn loopje op youtube.
Vergis u niet, wij hebben niets tegen tederheden op het strand, tussen (echt-) paren , maar de zgn 'cruisers' , de vieze mannetjes, doe moeten maar thuisblijven of gewoon naar de hoeren gaan, daar zijn die voor...


peter   28-09-2017 19:59  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen zondag heerlijk op het strand geweest,zag daar tot mijn verbazing 2 hoornaars die een forse libel aanviel en vervolgens mee wegvliegen.Wist niet dat ze hier ook leefden en wat zijn ze groot.


Johan   01-09-2017 17:14  Twitter Google+ Facebook Email

Peter, dat wist ik niet. Is dat de man die altijd met een oude zwarte herenfiets over het hele strand loopt, vaak met een paar rubberlaarzen aan? Doet hij goed werk al zou het niet nodig moeten zijn als een ieder zijn eigen rommel opruimt cq meeneemt. Hulde voor deze man!


peter   31-08-2017 19:32  Twitter Google+ Facebook Email

het laakse strand wordt al jaren schoon gehouden door een grijze man opeen fiets,hij komt hier bijna elke dag ook als het geen strandweer is.


Johan   31-08-2017 17:30  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Samen, is het jullie niet opgevallen dat het op het strandje, ondanks de afwezigheid van prullenbakken, erg schoon is? Als jullie, net als kennelijk alle andere bezoekers doen, je afval meenemen blijft het ook schoon.
Kleine moeite toch?


Samen   27-08-2017 15:38  Twitter Google+ Facebook Email

Wij zijn er nu een aantal keren geweest en het bevalt ons prima.
Wat we zeker missen zijnprullenbakke. Weet iemand waarom deze er niet zijn


Mario   24-06-2017 22:21  Twitter Google+ Facebook Email

Ik heb dit voorjaar het Laakse Strand ontdekt. Andere stranden (dichterbij in het Noorden) zijn zo klein dat je dicht op elkaar ligt en er weinig ruimte is om een eindje te lopen.

Het Laakse Strand is zo uitgebreid dat je zowel een rustig plekje kunt vinden en ook lange einden naakt kunt lopen. Ik geniet van beiden. Jammer dat andere "lopers" kennelijk uit zijn op gluren en seks.

Een paar weken geleden viel ik in de zon op mijn kleedje in slaap. Toen ik wakker werd scharrelde er op een paar meter een ouderen man rond die aan zijn pik zat te trekken. Kennelijk had ik in mijn slaap een erectie gekregen en kwam hij daar als een vlieg op de stroop op af. Ik vond het allemaal vrij opdringerig en een reden om dit mooie strand niet weer te bezoeken of meer richting Nijkerk te gaan liggen. Volgens mij is het daar zowieso wat rustiger.


Jongstel   05-06-2017 16:17  Twitter Google+ Facebook Email

Van de week hebben we weer heerlijk buttnaked liggen zonnen ik en me vriendin en we hadden geen last van loslopen helicopter zwaaide piemels we werden totaal niet lastig gevallen of dat ze bijna hun nek braken als ze langs liepen wat ik stiekem eigenlijk ook niet gek vind ams er een brede donkere man op het strand ligt hahaha


L&H   03-06-2017 14:50  Twitter Google+ Facebook Email

Wij waren hier 2 juni ook als stel. Helaas zelfde ervaring ....
Inderdaad zeer sneue mannetjes


W&M   02-06-2017 15:16  Twitter Google+ Facebook Email

eergister ff voor het eerst geweest: héél vervelend die glurende mannen die continue meerdere keren langslopen! Sommigen zelfs nog ff aan hun pik sjorren zodat ie wat groter lijkt...zó sneu!!!
We zijn een jong en aantrekkelijk stel, ok dat je ff kijkt, maar het kwijl kwam bijna uit de mondhoek...heel gênant!!!
Toen we even waren gaan zwemmen, was er zelfs iemand op nog geen 10 meter afstand komen liggen. M'n vriendin durfde het water niet uit: Ik heb eerst moeten vragen of hij ergens anders wilde gaan zitten; het strand is een kilometer groot en plek zat...gelukkig begreep hij dit en ging met z'n 'staart' tussen de benen weg.
Wel prachtige natuur en heerlijk gezwommen!

Hopelijk lezen veel mannen dit en snappen ze dat dit héél vervelend kan overkomen en stoppen ze hiermee, zodat anderen wél plezier kunnen beleven in het naakt-zijn!

groetjes W&M

P.S. ja er staan inmiddels toiletten, helemaal aan het begin.


A van Dam   31-05-2017 20:40  Twitter Google+ Facebook Email

Onlangs weer eens op het Laakse Strand geweest.
Dit jaar zijn er nog geen toiletten geplaatst.
Volgens mij is dit toch echt wel nodig. Komen die nog?


chicco   29-04-2017 14:23  Twitter Google+ Facebook Email

Rassenbeekweg 26 is gratis parkeren. op dat andere moet je betalen. het is bijna even veel lopen na het parkeren.


Johan   26-04-2017 01:24  Twitter Google+ Facebook Email

Ronald,
Er zijn inderdaad 2 P-plaatsen: de Wielse weg splitst zich namelijk ergens en aan beide einden bevindt zich een P-plaats. Je moet niet bij Flevonatuur zijn maar de P-plaats vlak achter de dijk. Kan haast niet missen.


Ronald   24-04-2017 07:01  Twitter Google+ Facebook Email

Bedankt voor je bericht.
Is de parkeerplaats aan het einde van de Wielseweg de parkeerplaats van Flevo Natuur? Of is dit een andere parkeerplaats?


   17-04-2017 00:45  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Ronald, het Laakse strand is gelegen aan een fietspad genaamd Laakse Hoek. Dit is te bereiken o.a. via de P-plaats aan het einde van de Wielse weg. Hiervandaan is het ca. 600m lopen naar het begin van het naaktstrand. (Het Laakse strand heeft volgens mij geen nummer)


Ronald   16-04-2017 19:48  Twitter Google+ Facebook Email

Ik wil graag eens naar het laakse strand.
Zowel het adres voor het laakse strand alsook het adres van Flevonatuur is Wielseweg 3, wie kan mij uitleggen hoe dat zit?
Flevonatuur ben ik vorig jaar overigens een aantal keer geweest


Henk   09-04-2017 20:14  Twitter Google+ Facebook Email

He

Ja was heerlijk vandaag op het strand lekker druk
Stellen en mannen alleen was heerlijk he om naakt te zijn

Gr


Henk   09-04-2017 20:14  Twitter Google+ Facebook Email

He

Ja was heerlijk vandaag op het strand lekker druk
Stellen en mannen alleen was heerlijk he om naakt te zijn

Gr


Jan Kleine   09-04-2017 18:03  Twitter Google+ Facebook Email

Prachtig weer vandaag, ook gezellig druk. De vriendelijke sfeer vond ik erg prettig, mooi strand ook om te zonnen.


   09-04-2017 11:59  Twitter Google+ Facebook Email

Vast we weer mooi daar met mooi weer


   06-01-2017 12:36  Twitter Google+ Facebook Email

nou Pieter, je loopt zelf alleen maar te klagen hier


Tom   28-12-2016 12:33  Twitter Google+ Facebook Email

Ik heb wel weer heel erg zin om heerlijk te zonnen weer. Kan niet wachten op de zomer. Afgelopen zomer een heel aantal keer geweest.


pieter   13-12-2016 10:53  Twitter Google+ Facebook Email

Het lijkt wel dat dit een klaagsite aan het worden is,zijn er ook nog leuke verhalen of belevenissen van de echte naturist.


tom   09-12-2016 14:11  Twitter Google+ Facebook Email

Aan de overkant van het laaksestrand is al een prima strand toch? Het laaksestrand is juist zo mooi afgelegen , zodat niemand last heeft van een paar mensen die graag naakt zonnen. Gewone stranden zijn er al meer dan genoeg in Nederland. Laat anderen gewoon eens in hun waarde zou ik zeggen. En als u er zo op tegen bent, wat doet u hier dan op dit forum? Laat het laaksestrand lekker zoals t nu is. Vind t maar een rare misselijke reactie. U heeft hier niks te zoeken. Beetje lopen provoceren hier, schiet niemand iets mee op hoor. Zal ook geen mens met u eens zijn hier, wat u daar voorstelt. Oja, held , zet volgende keer je naam erbij, als je iets stoers wilt zeggen;-))


   06-12-2016 13:05  Twitter Google+ Facebook Email

Tijd dat ze van het laakse strand een gewone strand van maken met terrasjes,een haventje met pleziervaart en een lange witte zandstrand en restaurantjes.


   29-11-2016 19:07  Twitter Google+ Facebook Email

Ja,het hele jaar kun je een nieuwjaarsduik nemen.


   26-11-2016 15:37  Twitter Google+ Facebook Email

Nog een nieuwjaars- duik op het Laakse?


   25-11-2016 12:22  Twitter Google+ Facebook Email

Het is weer saunaweer heerlijk.


wim   19-11-2016 00:51  Twitter Google+ Facebook Email

Heerlijk genoten van mooie paddenstoelen op het Laakse strand, verder lekker uitwaaien, heerlijk


Tom   16-11-2016 13:48  Twitter Google+ Facebook Email

En mensen die zo tegen zijn tegen naturisme, en dan op een site gaan piepen hoe erg ze t wel niet vinden, die hebben een klein betonnen plaatje voor hun hoofd;-))


   15-11-2016 21:26  Twitter Google+ Facebook Email

naturisten zijn mensen met een draadje los geboren.


   10-11-2016 13:01  Twitter Google+ Facebook Email

tip,ga overwinteren op gran canaria lekkere temperaturen het hele jaar door.Ga er zelf in januari heen heerlijk bruin worden.


Tom   08-11-2016 11:33  Twitter Google+ Facebook Email

Geef mij ook maar de zomer, ben t koude weer nu alweer zat eigenlijk;-)


pieter   07-11-2016 12:14  Twitter Google+ Facebook Email

Bah wat een snertweer is het geef mij maar zomer met veel zonuren heb een hekel aan dit soort weer.


pieter   07-10-2016 14:33  Twitter Google+ Facebook Email

het is weer voorbij die mooie zomer,die zomer die begon in mei enz,enz,enz.


Tom   06-10-2016 11:17  Twitter Google+ Facebook Email

Haha...nee helaas. was ik maar zo rijk;-)


pieter   05-10-2016 18:14  Twitter Google+ Facebook Email

dan ben jij vast ook heel rijk als jij op het strand loopt,


Tom   05-10-2016 12:09  Twitter Google+ Facebook Email

op het strand zegt een klein meisje tegen haar moeder:
kijk eens naar die meneer naast ons wat heeft hij in zijn broek????
dat is zijn portomonee zegt haar moeder.
waarop het meisje antwoord oh wat gek hoe langer hij naar u kijkt hoe rijker hij wordt


pieter   04-10-2016 19:06  Twitter Google+ Facebook Email

Hebben julie geen ander ongerwerp dan over het uiterlijk,iedereen is daar welkom klein,groot,knap,lelijk,enz vertel eens wat leuks ofzo .


Tom   01-10-2016 14:58  Twitter Google+ Facebook Email

Ja okee, das ook waardevolle informatie voor dit gastenboek, Monica. Kijk je toevallig ook naar de brievenbus van de onaantrekkelijke dames die daar liggen? Of zeg je van mwah..dat boeit me niet zo? Graag een reactie;-)


Monica   25-09-2016 01:50  Twitter Google+ Facebook Email

vind de kerels grappig die rondlopen, niet aantrekkelijk maar wel grappig om snel naar de derde been te kijken ter vegelijkenis van de daaropvolgende kerels


tom   24-09-2016 11:28  Twitter Google+ Facebook Email

t zwemwater is ook erg nat;-)


   22-09-2016 21:38  Twitter Google+ Facebook Email

blauwalg


Knopje   21-09-2016 20:37  Twitter Google+ Facebook Email

Hoe is het zwemwater nu?


B en A   13-09-2016 11:47  Twitter Google+ Facebook Email

Elody. Dus als een vrouw piercings in haar kutje heeft is ze volgens jou vrijlopend wild? Wat een onzin zeg, doe ff normaal. Jij hoort duidelijk niet thuis op een naaktstrand.


Steven   09-09-2016 11:23  Twitter Google+ Facebook Email

Deze week even weer op het Laakse stand geweest, ik kom hier al jaren en met veel plezier, rust en ontspanning, ik begrijp sommige reacties van vrouwen (stellen) wel die vinden dat sommige mannen zich te veel etaleren. ik ervaar dat soms al als hetero/single man.


Phil   28-08-2016 09:43  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren voor het eerst hier geweest. Wat een aangename omgeving. Heerlijk rustig kunnen genieten van de zon. Niemand die je lastig valt. Af en toe een praatje maken. Denk dat ik hier vaker ga komen, ook al is het een eind uit de buurt.


Elody   25-08-2016 08:06  Twitter Google+ Facebook Email

Kom hier graag. Mannen er zijn ook vrouwen die graag bekeken worden hoor. Begrijp die berichtjes van al die preutse tantes die niet bekeken willen worden niet. Waarom ga je dan in je blootje lopen met piercings in je tepels en kut, als je hier alleen maar ben om bruin te wordne kun je die ook uit doen.


tom   23-08-2016 12:10  Twitter Google+ Facebook Email

Heerlijk weer! Deze week veel naar t strand.


pw   22-08-2016 18:49  Twitter Google+ Facebook Email

jippy,eindelijk echt strandweer op komst een week lang lekker zwemmen,wandelen,bruin bakken en relaxen.


tom   18-08-2016 23:08  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo Jan, je kan ook even iets verder rijden en je auto op de rassenbeekweg parkeren. Dit is helemaal gratis namelijk.


jan   17-08-2016 21:50  Twitter Google+ Facebook Email

ik vindt het belachelijk dat je nu ook nog eens 10 euro borg moet betalen voor een sleutel om je auto te parkeren bij de wielewaal.


Ray   17-08-2016 17:01  Twitter Google+ Facebook Email

Leuk om vanavond even te zwemmen nabij de Eemhof Eindelijk weer eens goed weer..


Johan   15-08-2016 00:13  Twitter Google+ Facebook Email

Ja, elk jaar een keer.


jan   11-08-2016 14:16  Twitter Google+ Facebook Email

wordt het nog zomer in nederland?


Tommy   07-08-2016 18:43  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag voor het eerst een kijkje wezen nemen hier. Het was niet heel zonnig, maar toch nog aardig wat volk. Ik heb van niemand last gehad daar, hopelijk blijft dat ook zo. En natuurlijk geldt dat ook andersom.. ik denk dat de spanning er voor zorgde dat de kleine generaal in de houding sprong, maar zolang je er niemand ongewild mee lastig valt moet dat kunnen toch?


Henk   30-07-2016 18:44  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Tom

Jammer dat mensen zo negatief zijn ja
Wij vinden het een lekker strand mooi groot
Ja als mensen sommige dingen niet willen zien ja er is ruimte genoeg om ergens te liggen waar je van niemand last heb echt hoor
Wij vinden het jammer dat hier zo weinig geschreven word over het laaksestrand
Ik bedoel dan zeker over positieve dingen en ervaring
Gr


tom   30-07-2016 12:55  Twitter Google+ Facebook Email

Ik hoor veel mensen klagen over de homo's die op t strand liggen. Maar dat is maar een piepklein stukje van t hele grote strand daar. Als je je daar aan stoort, ga dan gewoon in het begin liggen. Ik kom al jaren op het laaksestrand, en heb nog nooit ook maar van iemand last gehad daar. Heerlijk strand waar ik graag kom. Maar als iedereen maar zo blijft klagen is t snel gebeurt voor alle naaktrecreanten daar vrees ik. Laat iedereen gewoon in zn waarde. Niemand heeft last van elkaar. Maar sommige mensen zien of horen iets en blazen dit gelijk helemaal op. Er is helemaal niks mis daar.


Staf   30-07-2016 00:38  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo allemaal ik ben zelf homo maar heb gewoon een relatie en ben niet gediend van een snele wip maar wil gewoon rustig zonnen waar kan ik dan het beste gaan liggen
Ik goor het graag gr staf


Alain   22-07-2016 19:24  Twitter Google+ Facebook Email

Een combinatie van een bezoek aan Flevonatuur en het Laakse Strand is zeker een optie.
Zo heb ik het gedaan. Zo voel je het verschil tussen recreatievormen.
Er wordt in dit gebied veel naakt gerecreëerd in dit gebied.
Op veel plaatsen komt er gewoon niemand.
Graag luister ik graag naar jullie reacties.

Groeten,

Alain uit België.
Bertus   18-07-2016 14:00  Twitter Google+ Facebook Email

Lig ik met mijn vrouw ontspannen in de zon. En ja hoor. Komt er een man die wel erg veel jeuk aan z'n jongeheer heeft op nog geen 4 meter naast ons liggen. De 500 meter naast ons zijn leeg. Als ik dan zeg dat het hier een naaktstrand en geen masturbeerstrand is reageert hij beledigd. Mijn vrouw gaat wijdbeens voor hem staan en vraagt of het uitzicht zo goed is. Gelukkig rotte die meteen op. Aanpakken die lui !


Tijn   18-07-2016 10:46  Twitter Google+ Facebook Email

Ik vind het fijn om naakt te zonnen omdat het natuurlijk is, omdat ik egaal bruin word, omdat er geen onderscheid is door kleding, enz. Het Laakse Strand is een ander verhaal, mannen met (en zonder) cockringen die je soms urenlang wel 3 keer per uur voorbij ziet lopen en gluren, ook bij het niet-homo gedeelte, mannen die vlak bij je komen liggen ook al is er plek genoeg en die dan ook nog een soort acrobatische gymnastiek gaan doen, mannen die om de 15 minuten weer 100 meter verder gaan liggen, mannen die over de hele lengte van het strand solo in de bosjes verdwijnen, dat heeft allemaal niets met mijn manier van naaktrecreëren te maken. Ik vind het van een grote droefenis en dan verbaas ik mezelf al dat ik het blijkbaar geaccepteerd heb dat er aan het eind een stuk is waar seks in de bosjes gewoon is. Waarom ik er dan toch heen ga? Het is een mooie plek, het ligt gunstig voor mij om het te bezoeken en het stuit me tegen de borst om me door allerlei trieste figuren te laten verjagen.
Matthijs   17-07-2016 21:29  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag voor het eerst naar een naaktstrand geweest. Op het begin voelde het wat ongemakkelijk, maar daarna heerlijk. Ik had geen idee dat er een verdeling van gedeelten was. Lag op het gedeelte dicht bij de Center Parcs kant. Waarschijnlijk was dat het homo-stuk omdat er veel mannen achter elkaar de struiken in liepen en met stijve piemels er uit kwamen. Ik vind dat geen enkel probleem, zelfs wel een beetje spannend ondanks dat ik hetero ben. Begrijp ik het goed dat het gedeelte aan de kant bij de Wielseweg voor een gemengder publiek is? Ben zelf 27, komen daar ook wat meer jongeren? Was vandaag veruit de jongste.


Johan   09-07-2016 00:03  Twitter Google+ Facebook Email

Nou Egbert, het gras is weer gemaaid hoor. En in mei juni zijn er altijd veel muggen aldaar. Gemaaid of niet. Een beetje hoog gras is best gezellig. ziet er veel natuurlijker uit. Eerst klaag je en dan maak je reclame voor Deet.


jan   21-06-2016 22:04  Twitter Google+ Facebook Email

ik vindt dat een bepaalde groep mensen teveel op andere mensen let.ik denk dan ga eerst naar je zelf kijken of julie zelf wel alles goed doen en geef dan kommetaar op andere bezoekers.


Egbert   21-06-2016 20:49  Twitter Google+ Facebook Email

Voor goet 3 weken was ik ook op het strand ,zo als gewoonlijk op tijd plus minnes 8:00 Tot een plus mines16:00 dat heb een aan tal dagen wel vol gehouden alleen ik werd half dood gestoken door de muggen door het lange gras ,ik daar ook een paar dagen ziek van geweest ,ik zit vaak onder de pruimenboom ( met fiets/ wandelwagen ) en tent uitgestald , dit luie karakter van Staatsbosbeheer qa maaibelijt heeft mij er toe doen besluiten dat ik daar voorlopig niet meer kom , ik zon nu in mun eigen tuin met een zondoorlatende zwembroekje aan ,ik vind het wel jammer dat het zo moet , maar ja als je met laks belijdt te maken hebt laat het je soms geen keus , effe een voor hij of zij die ook lek geprikt word op dat strand ,ga op internet naar ( Djoanz ) het kost wel wat maar dan heb je ook wat en zeker geen mugge beten .toch een zonnege groet van Egbert .jan   20-06-2016 22:16  Twitter Google+ Facebook Email

het is geen naaktstrand maar een roddelstrand


   16-06-2016 22:29  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Ron wij vinden het een heerlijk strand
Lekker groot en ruimte voor iedereen waar ie wil liggen
Met kleding of lekker naakt er zijn stellen en singels maar wel gezelligRon   13-06-2016 14:07  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben nieuw op dit strand. Wie kan mij wat meer vertellen over dit strand?


tom   11-06-2016 16:10  Twitter Google+ Facebook Email

Hey Alex....als je iets verder rijdt....kun je ook via de Rassenbeekweg naar het strand...Daar is t gratis parkeren namelijk....en is al met al net zo ver lopen naar t strand...Dus niet de afslag nemen van het laaksestrand...maar iets verder doorrijden...en de Rassenbeekweg in gaan....Aan t eind daar kun je parkeren...Er lopen wel koeien los daar....dus parkeren is wel een klein eigen risico;-)


Alex   06-06-2016 16:32  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben er zaterdagochtend voor het eerst geweest. Heel netjes strand vond ik, inderdaad wel last gehad van de muggen. Veel ruimte ook om te zonnen, je zit niet dicht op elkaar, prima plek om te ontspannen. Alleen het parkeren vind ik wel wat duur en onhandig dat je alleen munten kan inwerpen.


tom   05-06-2016 11:35  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren 4-6-2016 op t strand geweest. Was echt weer heerlijk...maar een goeie tip. Neem muggenspray mee....t stikt er namelijk van de muggen, vooral bij weinig wind. ik heb welgesteld 19 muggenbulten opgelopen in 1 dag;-).
En je kan maar op weinig plekken het water in....staat erg veel riet overal.
Verder een heerlijke dag gehad daar.


Maria   29-05-2016 22:11  Twitter Google+ Facebook Email

Vrijdag 27 mei heerlijk genoten met me vriendje op het laakse strand, wat een heerlijke plek !!


bijz   13-05-2016 23:13  Twitter Google+ Facebook Email

ben een paar keer naar een naaktstrand geweest , en dat was heerlijk rustig/relaxed ! Wat ik ook verwachte ... ( geen kinderen/herrie enz..) gewoon rust !! lekker zonnen/lezen/slapen


Tot ik 1x naar het Laakse strand ging ....
Daar is naakt relaxen een ander begrip kwam ik achter.....
Ook geen kinderen ... maar wel veel mensen met andere bedoelingen .. Had geen idee dat dit naaktstrand andere sexuele bedoelingen had .... nou daar was ik snel achter .

Kortom heb ik wel een hele leuke middag gehad met leuke gesprekken met leuke mensen enz.... maar niet met DIE intentie .

blauwkous   06-05-2016 18:56  Twitter Google+ Facebook Email

Was weer gezellig druk vandaag op het strand!


tom   13-04-2016 15:47  Twitter Google+ Facebook Email

was al best druk afgelopen maandag...was heerlijk weer, en nog even kunnen liggen uit de wind


Emiel87/kik/   02-04-2016 16:17  Twitter Google+ Facebook Email

Ha Tom,

Gaat mij helaas niet lukken, denk later deze maand.

Gr Emiel


tom   02-04-2016 10:29  Twitter Google+ Facebook Email

Gaan er dit weekend nog mensen naar het strand al?


Emiel87/kik/   20-03-2016 18:08  Twitter Google+ Facebook Email

Binnenkort maar weer heerlijk genieten hier.. Hopelijk krijgen we snel wat warmte 😊.


Ron en Yvonne   04-01-2016 10:41  Twitter Google+ Facebook Email

een gezond en zonnig 2016

Groetjes Ron en Yvonne van de patatkar


Gewoon mike   02-11-2015 09:35  Twitter Google+ Facebook Email

Zo 1 november was weer een lekkere dag op het strand met 4 mensen wezen zwemmen wel kort maar krachtig was erg brrrrr wel leuk iedereen weer even gezien te hebben iedereen een fijne winter en tot volgend jaar was weer gezellig Bedankt allemaal


Ria en Jan   16-10-2015 01:11  Twitter Google+ Facebook Email

wij hebben een super leuke zomer beleefd en missen de leuke, lieve en gezellige mensen nu al. Maar het strandje is ook een paradijsje
Tot volgend jaar


Marcel   11-09-2015 14:05  Twitter Google+ Facebook Email

leuk strand maar als je echt voor het strand komt dan moet je niet achter het hondenstrand zijn. Ben daar geweest maar tegen de middag krioelt het van de mannen die elkaar bevredigen


Elmar   28-08-2015 20:28  Twitter Google+ Facebook Email

Vorig weekend zijn er spullen gestolen uit mijn auto... Lijkt dus vaker voor te komen hier. Let erop dat je alles op zak hebt!


Johan V.   28-07-2015 00:56  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Ron,
zo had ik je bericht niet begrepen maar je reactie maakt het me helemaal duidelijk.
Gr.


Ron en Yvonne   27-07-2015 15:10  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Johan V
het gaat om de strandgasten die voorheen op het zilverstrand kwamen.en nu op het Almeerderstrand terecht kunnen ik weet dat er zilverstrand bezoekers hier komen vandaar dit bericht
Gr Ron


Johan V.   26-07-2015 23:06  Twitter Google+ Facebook Email

Ron en Yvonne, jullie bijdrage is terechtgekomen in het verkeerde gastenboek. De bezoeker van het Laakse Strand zal dit wel begrijpen maar het gastenboek van het Almeerder Strand ontbeert nu jullie opmerkingen.


Ron en Yvonne   25-07-2015 17:03  Twitter Google+ Facebook Email

Hondenstrand verplaatst voor tijdelijk naturistenstrand

Hondenkaart van nieuwe situatie uitlaatplaats en naturistenstrandOm naturistenorganisaties de mogelijkheid te bieden gebruik te maken van een naturistenstrand in Almere heeft het college van B en W een gewijzigde hondenkaart vastgesteld. Per direct is een gedeelte van het Almeerderstrand niet langer aangemerkt als hondenstrand, zodat hier naaktrecreatie mogelijk is.

In verband met verdubbeling van de Rijksweg A6 is het Zilverstrand tijdelijk gesloten als strandlocatie. Hiermee is ook het naturistenstrand, dat in 1999 door de raad is aangewezen, de komende jaren niet beschikbaar.
Naar aanleiding van verzoeken van de naturistenorganisaties om een andere tijdelijke locatie in Almere is onderzocht of er een geschikte alternatieve locatie is. Deze is gevonden in het zuidelijk deel van het hondenstrand op het Almeerderstrand.

Vanwege de hygiëne is zwemmen en strandrecreatie niet toegestaan op hondenstranden. Daarom is besloten om het hondenstrand iets te verplaatsen. Hierdoor is naaktrecreatie mogelijk is op het zuidelijk deel van het Almeerderstand gedurende de periode dat het Zilverstrand afgesloten is. De borden die het hondenstrand markeren worden verplaatst.

Correctie Radioweg

Er is nog een tweede wijziging aangebracht op de hondenkaart, een kaart van Almere waarop staat waar het is toegestaan met de hond te komen, waar het is toegestaan honden los te laten lopen en waar hondenuitlaatstroken zijn. Aan de Radioweg stond onterecht een privéterrein aangemerkt als hondenuitlaatgebied. Dit was al gecorrigeerd op de via www.almere.nl en de almere app te raadplegen hondenkaart, maar is nu ook officieel vastgesteld.

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit een bezwaarschrift indienen. Dit bezwaarschrift moet binnen zes weken worden ingediend.
Groetjes Ron en Yvonne


Frank   23-07-2015 23:22  Twitter Google+ Facebook Email

Danielle, helaas, ik kan je niet helpen. Walgelijk ! Maar ze waren er 's middags al. Vielen idd op door hun twee honden en dat ze gekleed waren..................Komen regelmatig daar, ik hou het in de gaten. Sterkte


Danielle   22-07-2015 12:10  Twitter Google+ Facebook Email

Op 4 juli is het hondje van mijn ouders,klein ding genaamd Shaggy op het Naturisten strand,het hondengedeelte,aangevallen door een Stafford.
Met spoed zijn mijn ouders naar de kliniek gegaan met hun hondje,helemaal overstuur!
Het arme diertje moest aan het infuus en de nacht in de kliniek blijven....
Hij lag op het randje van de dood wat enorm traumatiserend is voor mijn ouders.

De eigenaren van de Stafford zijn zo walgelijk laf geweest om een vals adres door te geven.
Het gaat om een stel,man met donkergekleurd haar,vrouw rossig haar,beiden zaten gekleed op het naturistenstrand met hun 2 staffords.
De stafford die aanviel was vaalwait met 1 zwart oog,de andere staffy was zwart.

Ik ben op zoek naar getuigen of mensen die weten wie deze mensen zijn.
Want om zo schofterig behandeld te worden verdienen mijn ouders niet😭
Tevens vraag ik mij af of er camerabeelden zijn van de parkeerplaats?

U kunt mij contacteren op Carneool@outlook.com


willem   17-07-2015 23:31  Twitter Google+ Facebook Email

mensen ten 1te Miriam van der Maas, u kunt uw jaar kaart gewoon weer inleveren bij de receptie krijgt u uw geld terug.
ten 2de, als er iets gebeurd op het strand meld het dan ook aub bij de wielewaal wij willen het graag weten. Misschien staan die mensen wel bij ons op de camping. ook laats met die man die afgevoerd is met de ambu: ligt ons ook in! niet allen 112 de ambulance weet niet waar hij wezen moet!!!! gr de Wielewaal


Johan V.   15-07-2015 15:52  Twitter Google+ Facebook Email

De laatste reactie van Jacco&Gerad is een beetje abacadabra. Wat wordt er nu eigenlijk bedoeld?


jacco &gerad   10-07-2015 17:44  Twitter Google+ Facebook Email

daar sluit we me bij aan ook het riet bij de water kant een beetje plat of weg halen en nog veel meer ook petje af


Arjan   10-07-2015 10:52  Twitter Google+ Facebook Email

Complimenten aan de Meneer die het strand zo schoon houd, als iemand per vergissing iets laat liggen ruimt hij het op.

Petje af voor U.


Han   09-07-2015 13:42  Twitter Google+ Facebook Email

Motor liefhebbers denken op de weg al dat ze god zijn en nu moeten ze ook nog doorrijden naar het strand,ze hebben het hier weleens over zielepoten nou dat zijn de motorjongetjes zeker.


Bart   08-07-2015 15:56  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo Mirjam van der Maas het zou toch zonde van de kaart zijn.
Als jij in het bezit bent van een rolstoel wil ik wel met je mee.
En daarbuiten als je het even fijn vind daar te komen .
Het is idd altijd een eind lopen .
Laat maar weten .
Bart


Mirjam van der Maas   08-07-2015 11:46  Twitter Google+ Facebook Email

Toch wel een mooi naturistenstrand. Jaarkaart gekocht voor het parkeerterrein wielewaal gezien mijn invaliditeit, achteraf is het toch wel iets te ver lopen voor me, jammer. Ik heb dus een jaarkaart over voor dit jaar nog (2015). Zie de URL advertentie. Verder is er niks mis met het Laakse Strand het is goed toeven daar.

http://www.marktplaats.nl/a/tickets-en-kaartjes/recreatie-overige/m945508036-parkeerkaart-laakse-strand.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lroostenbrink   06-07-2015 20:36  Twitter Google+ Facebook Email

Wie is er zaterdagavond 4-6 rond 19.30 getuige geweest van de laffe aanval van een stafford op een chiuahua . de eigenaar is niet bekend . Een omstander heeft het hondje zijn leven gered omdat de eigenaar niet ingreep .Iemand heeft foto`s gemaakt maar we weten niet wie .Zou de eigenaar zijn verantwoording willen nemen en contact opnemen met de eigenaars van Shaggy . tel 035-8810579 of 0640 997953 .De eigenaars die trouwens hier niets te zoeken hadden aangezien ze al die tijd gekleed bleven waren " of te laf of geschrokken dat hun hond dit deed " .De hond heeft de hele nacht aan het infuus en morfine gelegen . Als die omstander niet ingegrepen had , dan had Shaggy het niet overleefd bevestigde de dierenarts . We willen het leuk houden op het strand zonder zulke shockerende incidenten . Dus wie dit gezien heeft neem a.u.b. contact met ons op , want de eigenaren zullen zich hier waarschijnlijk niet meer vertonen , want mocht u het niet weten meneer en mevrouw "het is een naturistenstrand " , en het is ook geen strand voor agressieve honden . Lijn ze dan aan , want het volgende incident kan ook een kind zijn .


Frank   05-07-2015 21:18  Twitter Google+ Facebook Email

Inderdaad, Oost gedeelte. Het achterste deel is meer voor mannen alleen. Gisteren en vandaag weer geweest. Gister eens een stukje gelopen, achterste deel wil je niet wezen. Vleeswaren in de aanbieding. Niets ergs aan hoor, maar zelfbevrediging daar vind ik iets te ver gaan......................


Jan   04-07-2015 01:04  Twitter Google+ Facebook Email

Voor het eerst hier geweest. Mooi ruim terrein. Je wordt als alleengaande heteroman niet lastig gevallen door zoekende homo's op leeftijd. Er lagen twee jonge meiden , binnen no time 4 opdringerige mannen eromheen die zogenaamd een praatje komen maken. 1 man was op 1,5 meter afstand toevallig gaan liggen precies met uitzicht op de meiden hun roosjes. Wat een stel zielepoten. Zag die meiden drie keer verkassen van ellende. Toen ze naar huis liepen hoorde ik ze klagen over die zielepoten van mannen die
zich zo opdringen. Die meiden zie je hier niet meer terug.


Bob   04-06-2015 16:15  Twitter Google+ Facebook Email

Oost gedeelte, de kant van Nijkerk naast het hondenstrand dat is over het algemeen het rustigst


daan   04-06-2015 13:31  Twitter Google+ Facebook Email

hallo allemaal

ik heb een vraag
waar op het strand kun je het rustigst liggen?
ik wil er binnekort voor het eerst heen gaan
alvast bedanktpeter   11-05-2015 23:38  Twitter Google+ Facebook Email

Halo motorrijders, officieel mag je er niet met de motor komen. Ik rij bewust wel door. Wel over de dijk (platgelopen gras) om fietsers niet tot last te zijn. Als je normaal over strand rijdt heeft niemand daar problemen mee.


Emiel87/kik/   03-05-2015 18:01  Twitter Google+ Facebook Email

gisteren heerlijk wezen genieten einde van de dag.

Was niet super warm maar wel even lekker om te liggen.

Snel weer :)

Gr Emiel


Hilde   23-04-2015 10:23  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen maandag de omgeving van het laakse strand gaan verkennen. De auto aan de rassenbeekweg geparkeerd. Forse domper bij thuiskomst! Mijn handtas was uit de auto gestolen. Met ijdele hoop terug naar de rassenbeekweg. Daar tot 2x toe door eenzelfde man, vanuit zijn auto benaderd, ... nou van seksrecreanten gesproken ... het bleek er een drukke bedoening te zijn!
Als dit de sferen rondom het strand zijn .......


Emiel87/kik/   07-04-2015 18:58  Twitter Google+ Facebook Email

hopelijk gaan de temperaturen snel omhoog. Heerlijk weer in het zonnetje liggen.

X


Johan V   12-03-2015 00:13  Twitter Google+ Facebook Email

Het was vandaag nog even zoeken naar een beschut plekje. Maar eenmaal gevonden was het weer heerlijk in het zonnetje. Hoop op een lange zonnige zomer.


peter   11-01-2015 18:55  Twitter Google+ Facebook Email

ik hoop dat 2015 een zonovergoten jaar wordt,en dat iedereen welkom is en dat we elkaar respecteren en in zijn waarde laat. gr peter


Emiel87-kik-   04-01-2015 17:57  Twitter Google+ Facebook Email

iedereen de beste wensen op een goed 2015 en dat we veel zon krijgen ;)


Ron   22-12-2014 13:42  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo Allemaal fijne feestdagen en een gezond en zonnig 2015
Groetjes Ron en Yvonne


Nicolaas   19-10-2014 22:59  Twitter Google+ Facebook Email

Door het sluiten van het Zilverstrand te Almere min of meer gedwongen uit te zien naar een andere locatie.
Deze gevonden in Zeewolde met name het Laakse Strand!
Ben daar afgelopen maanden veelvuldig geweest in het begin even wennen maar kortom een prima plek leuke contacten aangeknoopt kijk nu al uit naar volgend voorjaar!


zwiggie   20-09-2014 00:14  Twitter Google+ Facebook Email

donderdag zijn we voor het eerst op een naaktstrand (laakse strand)geweest. was een hele belevenis volgens ons waren er veel oudjes (om zo maar te noemen)en veel homo`s (geen last van hoor) weinig stelletjes toen er een leuk stel vlakbij ons kwam zitten ( jammer genoeg weinig contact mee gehad ) werd het om ons heen wat drukker met jongens doe soms wel erg dicht bijzaten maar voor de rest een geslaagde dag


peter   20-08-2014 19:14  Twitter Google+ Facebook Email

Al 15 dagen lang snertweer,komt de zomer nog terug liep gisteren nog met een dikke jas aan.Ik hoop nog wel op een zonnig nazomertje tot eind november.gr peter.


Emiel87-kik-   17-08-2014 22:26  Twitter Google+ Facebook Email

Helaas laat het weer het niet meer toe om heerlijk nog even te liggen savonds.

Hopelijk komt er nog een mooi na jaar.

Lijkt me weer heerlijk om even te genieten.

Gr boy 26 jr


Emiel87-kik-   16-08-2014 12:12  Twitter Google+ Facebook Email

Helaas laat het weer het niet meer toe om heerlijk nog even te liggen savonds.

Hopelijk komt er nog een mooi na jaar.

Lijkt me weer heerlijk om even te genieten.

Gr boy 26 jr


Ed   06-08-2014 18:34  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Johan.
Bedankt voor je antwoord.
Ik neem wel een stukje de benenwagen.
Wil niet een ander tot last zijn.


Johan V   06-08-2014 17:10  Twitter Google+ Facebook Email

Officieel kun je er niet met de motor komen. Via het fietspad kun je er wel illegaal komen maar loop je de kans om een overijverige diender tegen te komen die moeilijk gaat doen. Advies is dan ook om te parkeren op de parkeerplaats en een eindje te lopen. Of je moet kans zien om je voertuig in de aanwezige begroeiing te verbergen ☺


Ed   06-08-2014 16:18  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo
Is het mogelijk om met de motor vlak bij het strand te komen , of moet de motor ook geparkeerd worden de desbetreffende parkeerplaatsen


simone   26-07-2014 10:28  Twitter Google+ Facebook Email

Iedereen bedankt voor de info. We gaan er een leuke dag van maken. Helaas dat dit weekend de zon niet schijnt. Maar het is voor ons leuk er een keer heen te gaan omdat ee altijd bij Den Haag/Kijkduin zijn geweest. En nu willen we wat nieuwe plekken ontdekken.

Wie weet ooit tot ziens allemaal.


Vic   26-07-2014 00:50  Twitter Google+ Facebook Email

Simone,

Ik kom er een paar keer per maand, maar kan niet zeggen dat ik er veel kinderen tegen kom. Soms zelfs helemaal geen. Afgelopen woensdag was viel mij echter op dat er juist wel veel kids waren. Nou ja, veel, een stuk of 6. Vooral op het 'hondenstrand' waren de kids actief (wel weer jonger dan 14).
Er staan een aantal dixie's...


Simone   25-07-2014 12:59  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Wim,

Bedankt hoor! Mijn dochter en ik vinden vooral lekker in de zon liggen het lekkerste dus dat er niet veel ruimte is om het water in te gaan geeft niks. Je schrijft dat er geen zandstrand is, ik neem aan dat het gras is. Dat is ook goed. Wij vermaken ons wel.

Nog 2 vragen. Is er iets van toiletruimte en zijn er ook andere kinderen (mijn dochter is 14 dus niet echt een kind meer maar goed).

groetjes


Wim   24-07-2014 23:50  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Simone,

Er is geen zandstrand zoals de kust dat heeft en slechts een paar inhammen waar je het water in kan. Het loopt niet snel af dus er is genoeg water om in te vertoeven. Met je dochter kan het beste aan de linkerkant (kant van Nijkerk) van het strand blijven en heb je de minste last van kijkende mannen. Ik vind het een prettig en rustig terrein waar ook best veel stellen komen. Vanaf parkeerplaats is het wel paar honderd meter lopen, maar niet onoverkomelijk. In ieder geval van harte welkom! Met vriendelijke groet, Wim


Simone   24-07-2014 23:31  Twitter Google+ Facebook Email

Is het ook een leuk terrein om met mijn dochter naar toe te gaan (middelbare school leeftijd)? We gaan normaal naar een Noordzee strand dus dit is misschien een leuke nieuwe plek?

Groetjes.

Simone


Adri   23-07-2014 12:54  Twitter Google+ Facebook Email

Jammer dat er weinig inhammen zijn naar het water. Verder wel een lekkere plaats om naakt te zonnen.


ermeloer   20-07-2014 02:31  Twitter Google+ Facebook Email

Zaterdag 1ste keer geweest op naaktstrand.
vond het erg spannend maar viel reuze mee.
relaxte ongedwongen sfeer


Jop   18-07-2014 10:05  Twitter Google+ Facebook Email

@Otto

Zelf ga ik naar halte Eemhof. Dan via de kinderboerderij de dijk op. Het fietspad linksaf volgen naar het strand.(25min.


Tjipke Tasma (Webmaster)   18-07-2014 09:43  Twitter Google+ Facebook Email

@Otto Kijk even op de route pagina (bovenaan onder de foto)

Zon ze.


Otto   18-07-2014 09:30  Twitter Google+ Facebook Email

Hoe kom ik met openbaar vervoer het makkelijkst op de plaats van bestemming. Ik wil dus weten welk eindpunt ik moet hebben.
Groet


Berry   17-07-2014 13:50  Twitter Google+ Facebook Email

Kan iemand mij uitleggen hoe ik precies weet waar ik ben, als ik vanaf het betaalde parkeergebied loop. Ik las dat er een gekleed, naakt, swing en homo gedeelte is? Wat begint waar?


Emiel87-kik-   12-07-2014 16:23  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Johan V

Bedoel niet dat niemand meer mag komen op de fiets.

Meer de mens die zich zo gedragen;)

Verder is het er heerlijk vertoeven en erg gezellig, ik ga er met plezier heen ook al ben ik 26.


Hans   06-07-2014 21:02  Twitter Google+ Facebook Email

Een prachtige vrijdag, dus weer eens naar het Laakse Strand gereden. Wat een fijne plek om lekker te chillen in de zon (of een beetje in de schaduw). Veel bezoekers komen hier duidelijk met grote regelmaat en kennen elkaar. Als je daar niet bij hoort, is er genoeg ruimte voor iedereen om een plekje te vinden.


Johan V   05-07-2014 00:50  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Emiel87, het gaat wat ver om alle bezoekers die per fiets komen te verbieden. Dan zou ik ook niet meer mogen komen: ik kom al jaren per fiets omdat dat voor mij de snelste- en
voordeligste manier is. Ben het met je eens dat er ook wel een enkele loerende figuur is te spotten maar meestal fietsen deze figuren te hard om veel te zien. Ze zijn m. i. veel te bang om op hun gedrag te worden aangesproken. Negeren die gasten zou ik zeggen.


Emiel87-kik-   22-06-2014 14:17  Twitter Google+ Facebook Email

Het is heerlijk vertoeven. Kunnen ze alleen alle mensen op een Fiets verbieden.. Blijven maar heen en weer rijden en loeren. Erg irritant..!


theun   10-06-2014 10:11  Twitter Google+ Facebook Email

Vorige week zaterdag sinds jaren er weer eens geweest
Ik ben er nu klaar mee. Mijn vriendin en ik komen om te zonnen niet om naar een live beslag te kijken van een kim Holland productie een lieve vriend van ons ging al niet meer omdat de homos de schuld krijgen. Wij zijn overigens verhuisd van het ene naar het andere gedeelte. Waar zogezegd de homos liggen. Wij hebben daar de rest van de dag heerlijk gelegen zonder tegen de zender meiden van Holland hard te dien. Mannen jullie zijn top. En dat zeg ik mijn.vriendin en ik hebben ons voorgenomen alleen maar tussen de mannen te gaan liggen. Veel gemoedelijker. En ze maken ook gezellig een praatje

Groet Ellen theun


Gerard   09-06-2014 20:40  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben vandaag eens weer naar deze strand geweest. Het was er rustig toen ik er was, ik was er rond een uur of 1. Normaal parkeer ik mijn auto waar je gratis mag parkeren en lig ik ook aan die kant van het strand, nu heb ik mijn auto op betaald parkeren parkeerplaats neergezet en mijn handdoek aan de andere kant van de honden gedeelte neer gelegd. Waar ik vandaag lag beviel me beter. Emiel87 ik ben zelf geen sauna bezoeker maar ik vind de sfeer op deze strand lekker gemoedelijk.


Emiel87   08-06-2014 13:38  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben zelf sauna bezoeker, wat kan ik hier verwachten ? Ik ben zelf nooit naar een nudisten strand geweest.

Heeft iemand nog tips waar ik het beste kan liggen.

Boy van 26 jr.


tom39   22-05-2014 16:18  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag heerlijk gelegen op t strand. Het weer was heerlijk, en t was ook lekker druk. Ik was er voor de eerste keer. Maar is zeker voor herhaling vatbaar.


RiJo   19-05-2014 09:02  Twitter Google+ Facebook Email

Gister voor het eerst op het Laakse Strand gekeken, ik ben een verwend Vlietlanden-bezoeker denk ik, want alhoewel ik hier rustig heb kunnen liggen en lekker heb kunnen genieten, vind ik het jammer dat de toegang tot het water minder goed te bereiken is en dat het gras niet lekker gemaaid is. Ook erg veel muggen en andere insecten, maar dat hoort bij de natuur denk ik dan maar! Ook meerdere mannen aangekleed op fietsen voorbij zien fietsen, al kijkend, meerdere keren dezelfde persoon! Niet vervelend, misschien een beetje sneu! Jammer dat je zo ver moet lopen vanaf de parkeerplaats. Voor de rest een heerlijk middagje


Mike   17-05-2014 15:33  Twitter Google+ Facebook Email

Nu heerlijk van de zon aan het genieten. Geweldige sfeer. Leuke mensen, redelijk wat in aantal. Duidelijk dat Zilverstrand dicht is.


Johan V.   02-05-2014 00:39  Twitter Google+ Facebook Email

Beste m,
geen bijzondere code. Simpel kleren uit en gaan zitten/liggen. Als man alleen val je het minst op: dat is de meerderheid namelijk. Het aandeel homo's is inderdaad hoog maar als je daar niet van gediend bent beperk je bezoek dan tot het zuidelijke deel van het langgerekte strand (= eigenlijk alleen een grasveld). Als je geen toenadering zoekt zul
je ook niet benaderd worden. En anders volstaat een simpel "nee".
Veel zon gewenst bij je eerste bezoek.m   30-04-2014 08:12  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo,
Ik ben een hetro man die al een tijdje nadenkt over het bezoeken van een naaktstrand. Het lijkt mij heerlijk om lekker van de natuur en de zon te kunnen genieten. Los van het feit dat ik het best spannend vindt, lees ik ook veel verhalen dat mannen alleen als homo worden gezien of dat ze daar met de verkeerde bedoelingen zitten. Kan iemand mij vertellen wat de gedragscode is voor het bezoek aan het naaktstrand en tevens waar ik het beste kan gaan liggen op het Laakse Strand? Ik wil gewoon dat het voor mij een goede ervaring wordt.
Groeten m


Ed   29-04-2014 03:57  Twitter Google+ Facebook Email

Onlangs geweest lekker gewandeld.


Ron   03-04-2014 16:53  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo kom net terug van het Almere strand daar lagen de eerste naturisten al op het strand tegen de marina haven aan in de zon het is maar dat je het weet
Groetjes Rontom39   03-04-2014 10:36  Twitter Google+ Facebook Email

Bedankt Wim...als je temeperatuur het toelaat,zal ik t strand zeker bezoeken. Hoop dat ik, zoals jij t beschrijft, ook vaker ga komen. Ben erg benieuwd.


Ronald en Ànette   02-04-2014 23:36  Twitter Google+ Facebook Email

2 april, zwoel lente weer en maar eens bij het laakse naaktstrand gaan kijken, ons zilverstrand was om zeep gebracht zonder eerst een alternatief te bedenken.
Goed, een flink endje rijden en vervolgens na de parkeerplaats (betaals €4) een behoorlijke wandeling naar het strand, ik denk een 15 minuten. Het hele strand langs gelopen, trouwens alles is gras, en maar zeer weinig open plekken om het water in te komen, het is wel beschut en behoorlijk groen, en heeeeeeeel lang en smal, een paar honder meter, wij zullen het zien en jullie vertellen, ciao R&A


Wim   02-04-2014 19:53  Twitter Google+ Facebook Email

Ha Tom,

Het is een beetje als naar de sauna gaan. Zoek een plek waar je rustig kan gaan zitten, rustig uitkleden en klaar. Het is heel normaal en niemand zit je vreemd aan te kijken. Sinds vorig jaar kom ik er regelmatig en is een prima plek. In de zomer kan het water wat vervuild raken met blauw alg maar zodra het zo'n beetje 20 graden is, is het er prima vertoeven. Dus doen en je wilt niet meer anders:-)


tom39   02-04-2014 13:33  Twitter Google+ Facebook Email

Ik wil al een tijdje gaan. Maar in mn hoofd is de drempel nog te hoog. Kan me er helemaal geen voorstelling van maken. Of is het te vergelijken met een gewoon dagje strand....maar dan naakt? En vanaf welke temperatuur is t aangenaam om te gaan?


dirk   10-03-2014 17:53  Twitter Google+ Facebook Email

Kom al jaren op het laaksestrand maar erg me de laatste jaren aan loslopende honden op het niet honden gedeelte, brommers, motoren, scooters en zelfs auto's. Als je in de stad 2 km te hard rijd krijg je een bekeuring, maar op het laakse mag blijkbaar alles. Er staan 10 borden waarop staat verboden voor honden, brommers motoren, auto's en nog veel meer. Maar negen van de tien mensen houd zich hier niet aan, jammer.


g&l   02-03-2014 01:25  Twitter Google+ Facebook Email

Ja wat hebben we toch een fijn preuts landje.
Het is al wat jaren geleden dat de naturisten de naaktrecreatie naar de knoppen hebben geholpen.Als een stel heksenjagers gingen ze te keer,kijken,gluren met hun kinderen rondlopen juist op die plekken waar wel eens wat gebeurde.Ook op cap dÁgde zie je zo rondstruinen.
Ze zijn niet meer van deze tijd door hun bemoeienissen zijn de meeste stranden of gesloten of er komt niemand meer.
Daarvoor namens de recreanten onze vriendelijke dank en ga zo door dan kunnen jullie ook nergens meer heen.


Sem   03-02-2014 23:09  Twitter Google+ Facebook Email

Het Almeerderstrand / Zilverstrand maar is helaas gesloten.

Het Larserbos is zeer geschikt voor naaktrecreatie. En dat kon daar ook.
Totdat de permanente bewoners van het nabijgelegen bungalowparkje 'Ko de boswachter' op de nudisten afstuurde. Er werden naaktrecreanten op de bon geslingerd. Dit in strijd met de wet zie: http://maxius.nl/wetboek-van-strafrecht/artikel430a . Maar het schrikt de naaktrecreant wel af. Weinig mensen hebben er behoefte aan om voor een dergelijk 'vergrijp' hun gelijk voor de rechter aan te tonen. Puur machtsmisbruik dus van de overijverige opsporingsambtenaren, die hiermee onze belastingcenten verkwanselen. Ze zouden er beter aan doen om de drugsgebruikende jeugd van de permanente bewoners uit het Larserbos te weren. De plekken waar zij vertoeven zijn goed te herkennen aan de brandjes en de achtergelaten sigarettenpeuken, chipszakken en Redbull blikjes.

Het Laaksestrand is een van de weinige alternatieven die voor de naaktrecreant overblijft. Maar, zoals op zoveel naaktstranden, blijkt ook dit strandje sekstoeristen aan te trekken. Bezoekers met kinderen, of gezinnen die langsfietsen naar de Eemhof storen zich hier aan. Dit is zeer terecht. Zoals dat behoort, controleert de politie. De gemeente heeft in 2013 de wegen in het prachtige Hulkesteinse in voorzien van bouwpuin om deze wegen geschikt te maken om te patrouilleren met normale personenauto's. Daardoor ben ik toch een beetje bevreesd. Door het ontoegankelijk maken van andere naaktstrandjes zal het in 2014 op het Laaksestrand drukker worden. Het Laaksestrand is vooralsnog gratis. Gemeenten, ook Zeewolde, geven niet graag geld uit aan iets waar ze niet aan verdienen. Het commerciële Recreatieterrein Flevo-Natuur, met al haar permanente bewoners, heeft er belang bij dat naaktrecreanten daar als 'daggast' heen gaan, iets waarvoor de naaktrecreant flink voor in de buidel moet tasten. De gemeente strijkt de toeristenbelasting op. Wordt een van de laatste naaktstrandje ons dadelijk ook ontnomen? Of stiekem gesloten zoals dat met het Almeerderstrand is gebeurd? Graag alleen serieuze en goed gemotiveerde reacties.


Jan   10-11-2013 11:50  Twitter Google+ Facebook Email

@ Johan

Dus, we kunnen gewoon naakt op het strand rond lopen

THks


Johan V.   07-11-2013 23:28  Twitter Google+ Facebook Email

Jazeker: de borden waren in slechte staat. Begin volgend jaar worden nieuwe borden geplaatst in de stijl van de reeds bestaande plattegronden. Service van de Provincie dus.


Jan   04-11-2013 23:25  Twitter Google+ Facebook Email

Weet iemand waarom de borden naakt strand weg zijn?


peter   19-10-2013 21:27  Twitter Google+ Facebook Email

beste Diego,sommige mensen gaan naar de kroeg of naar zijn favoriete voetbalclub of gaan een toerrit fietsen. Zo heeft iedereen zijn eigen favoriete hobby,wij zijn naturisten die het prettig vinden om in ons blootje te lopen.Laat iedereen in zijn waarde,en je bent toch niet verplicht om naar een naaktstrand te gaan?


E.G.Z. Jansen   19-10-2013 01:41  Twitter Google+ Facebook Email

Hé, Diego, als je je zo stoort aan al dat naakt blijf er dan weg. Ga je lekker ergens anders zitten ergeren.


diego   17-10-2013 01:13  Twitter Google+ Facebook Email

Naakt kan niet meer in deze tijd net als roken.
Ik erger me rot aan al die naaktlopers het is net of je op een bejaarde strand komt.
De hele dag naar elkaar kijken en over elkaar zitten kletsen ik moet er niet aan denken.
Dus dicht al dat vieze gedoe Bah


Alwin   06-09-2013 22:53  Twitter Google+ Facebook Email

Na een langer rit op 6 september zocht ik verkoeling. Vele jaren geleden op dit mooie strand geweest en nu weer eens een uurtje genoten. Helaas was er sprake van blauwalg. Dus het water niet ingeweest.
Jammer dat aan de zuidzijde er nogal wat mannen onrustig heen en weer lopen. Het mooie zicht op het water is voor een groot gedeelte ontnomen door riet en bebossing.


Jeannetta   25-08-2013 19:50  Twitter Google+ Facebook Email

Wij (stel ) zijn deze zomer voor het eerst naar naaktstrand geweest. Vonden het heerlijk hebben genoten.
Hopen op nog wat mooie dagen zodat we nog een keertje kunnen gaan.
Lekker op de fiets er naar toe.


Peter   17-08-2013 07:50  Twitter Google+ Facebook Email

He Rob, of je neemt je moeder mee - of je zoekt het zelf uit. Of ben je 12?


Rob   16-08-2013 14:17  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi allemaal,
Ik wil volgende week hier naartoe. Ik heb een vraag, hoe kun je zien op welk gedeelte je bent? Staan daar borden bij het hondengedeelte en ook als dat weer ophoudt en je het derde stuk oploopt? Ik zou graag op de juiste plek terecht willen komen. Iemand die mij op weg kan helpen?
Groet, Rob


Hans   10-08-2013 16:06  Twitter Google+ Facebook Email

Vorige week weer eens een paar uurtjes lekker met mijn blote billen in de zon gelegen op dit naaktstrand.

Dat was aan het einde van een warme middag, het begon al wat rustiger te worden maar er waren nog behoorlijk wat mensen. Desondanks vond ik het het een oase van rust. Heerlijk wat liggen dommelen in een verkoelend windje. Fijne plek.


Elmar   31-07-2013 00:22  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo Sjaak,

Ik ben 25 en wordt ook wel eens aangegeken als ik alleen het naaktstrand bezoek. Blijkbaar val je als jongere toch uit de toon. Soms kan je een praatje maken of gewoon negeren..

Groet
Elmar


sjaak   29-07-2013 18:44  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo
Ik ben een jonge van 22 die vandaag voor het eerst na naaktstrand is gegaan.
Wou aleen me witte kont is een beetje kleur geven.
Maar eerlijk gezegt ga k dat vaker doen .
Vond het heerlijk om daar naakt tezonne.
Aleen jmmr van die kerels die denken dat k meer wou.
En toen ik een stukje ging lope kwam ik voorbij een paar stellen die me zaten me aan tekijken van wat doe je hier.
Nou lkkr zonnen als jou wat is er zo raar dat k als jonger iemand hier in me blootje loop net als jou.
Kan iemant me vertellen waarom dat zo is
Al vast bedank groetjes sjaakjohan   26-07-2013 23:43  Twitter Google+ Facebook Email

Je hebt helemaal gelijk E v Doggenaar. Die borden zijn stink lelijk en verpesten het stukje mooie natuur. Laatste avonden prachtig weer op het strand en geen kip te zien. Heerlijk rustig genieten van de rust. Prachtige plek het Laakse strand. op de borden na dan natuurlijk.


e v Doggenaar   25-07-2013 21:21  Twitter Google+ Facebook Email

Ik heb zo mijn mening over het strand ik kom er al 45 jaar.
En het was er altijd schoon ik vaar er met mijn kano heen en geniet er wel van.
Maar er is ook een min punt er staan nu om de 50 meter borden
met allemaal verboden er op dit maakt het strand er niet vriendelijker op.
Er zou maar een bord hoeven te staan met de tekst welkom op dit strand.
dan ziet het er vriendelijker uit.
dus weg met de borden.


Frans   16-07-2013 19:28  Twitter Google+ Facebook Email

Ik kom al 23 jaar op het Laaksestrand en nog steeds met veel plezier. Zoals al eerder geschreven, gebeurt er op ieder strand wel eens wat. Maar laat die mensen die zo nodig aan andere moeten zitten lekker achter de dijk of in het bos gaan rotzooien maar niet waar anderen bij zitten.
Overigens ik vindt het nog steeds een prima strand om naakt te recreeren en waar ik zit gebeurt er nauwelijks iets wat er niet hoort dus voor het honden strand is het prima om lekker ongestoord in de zon te liggen en te genieten van de mooie zonovergoten dagen.


Outsider5   08-07-2013 18:44  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo


Alain   07-07-2013 12:22  Twitter Google+ Facebook Email

Een strand voor elk wat wils.
Een stuk voor de gezinnen,dan de hondenliefhebbers en de homo's.
Van deze laatste groep heb ik geen last gehad.
Zelfs het bosje op het einde bezocht.
Geen enkele man met erectie gezien.
En ook zelf geen erectie gekregen door de talrijke elleengaande mannen.


peter   03-07-2013 18:51  Twitter Google+ Facebook Email

ik vindt het een heerlijke plek om er naar toe te gaan.ik kom er al 16 jaar,en heb er veel leuke mensen ontmoet.sommige mensen zijn mijn vrienden geworden,we bellen mekaar als het strandweer is en dan gaan we of bbqen of andere lekkere hapjes bakken.we hebben het dan reuze gezellig en we drinken er een lekkere glas wijn bij.dit is pas genieten,en daarom blijf ik er komen gr peter.


j&l   30-06-2013 17:31  Twitter Google+ Facebook Email

tijdje terug weer op het Laakse strand geweest.
Ik lees hier heel veel over cockringen en of andere versiersels aan of bij de geslachtsdelen.

Wat is het probleem?????
Als er iets niet storend is zijn het mannen met een cockring of dames met piercings in hun schaamlippen of zoals het heet een klitpiercing hebben.

Wat wel storend is zijn Mannen met een stijve LUL die op de strandjes waar gezinnen met kinderen liggen en of dames alleen.
en die heren met hun stijve LUL zich zonder zich ergens aan te storen liggen af te trekken.
En wel op zo'n manier dat het duidelijk zichtbaar is voor iedereen.
DAT IS DUS STOREND.

Mijn Vriendinnen en ik hebben dan ook diverse malen deze heren vriendelijk verzocht ergens anders te gaan liggen zodat wij ongestoord kunnen genieten van het Laakse strand.

Deze heren weigeren aan ons verzoek te voldoen waarna ik met enig geweld heb moeten dreigen.
ZONDE, maar voor deze heren het volgende, ter jullie info volgende keer vraag ik niet meer maar ga ik meteen over tot hard ingrijpen en foto's maken waarna aangifte volgt bij de POLITIE.
Ik accepteer dit niet en wil genieten van mijn vrije dagen zonder opdringerige vieze mannen die thuis te kort komen.

met vriendelijke groet,
J&L

xxx


Jan   26-06-2013 21:16  Twitter Google+ Facebook Email

De redenering van Koos is wel leuk bedacht maar de problemen ontstaan vaak als mensen van sporthuis centrum komen die dus in de hobby homo sector binnen komen en helaas gebeurd er ook het nodige in het achterliggende bos. Ik wandel daar regelmatig en het komt eigenlijk niet voor dat er niet iemand staat te rommelen.

Loop ik daar naakt dan wordt ik eigenlijk gewoon aangerand door wat daar rondloopt.


koos   17-06-2013 19:32  Twitter Google+ Facebook Email

Een naaktstrand is een naaktsrand,en de meeste mensen komen om heerlijk naakt te kunnen zonnen en te zwemmen en gewoon een leuke ochtend of middag te hebben.
Op elk naaktstrand gebeuren er weleens dingen waar de ander zich aan zou kunnen storen.Maar Elk naaktstrand is een beetje ingedeeld in zone,s,met andere woorden,Bijna aan het eind van een naaktstrand gaan vaak de stelletjes liggen die het lekker vinden om gezien te worden terwijl ze aan het sexen zijn,iets verder,en aan het end liggen vaak de mannen die een relatie hebben met een vrouw,maar die behoefte hebben om sex te hebben met iemand van hetzelfde geslacht.Zou zeggen,LAAT EEN IEDER DOEN WAAR HIJ OF ZIJ ZIN IN HEEFT,Maar wel op een plek!!!!!! Waar zowiezo geen ouders met kinderen zijn.En voor de alleengaande!!!!!! Als je iets ziet wat je tegenstaat,dan kijk je gewoon de andere kant op.
Maar kom al 20 jaar op het Laaksestrand,en er is soms veel te zien,maar wil je dat niet!! moet je gewoon niet zover naar achter doorlopen.Zo simpel is het


Elmar   09-06-2013 19:47  Twitter Google+ Facebook Email

Vanmiddag eens wezen zonnen op dit strand. Op het naaktstrandje was het best druk en daar zat ik niet echt op te wachten. Ik heb een paar uurtjes gelegen op het "hondenstrandje" en verder nergens last van gehad. Ben een jongen van 25 dus ik was bang dat ik aangesproken zou worden oid. Af en toe een verdwaalde fietser maar verder was het lekker rustig.


Peter   06-05-2013 23:35  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag lekker geweest. Was redelijk rustig maar weer prachtige natuur. Cockringen horen er bij blijkbaar maar vind ik zelf wel wat hebben. Een ander heeft weer veel piercings en heer had ze beide haha. Stevige, aantrekkelijke jongen, midden dertig. Hij was helaas hetro maar even leuk praatje meegemaakt.
Wat ik probeer te zeggen, laat ieder in zijn waarde, misschien schrikt het de een af maar kan heel sociaal en vriendelijk zijn.


Jan   23-04-2013 20:59  Twitter Google+ Facebook Email

Heb je wel gelijk in maar het is vaak wel erg moeilijk om dingen die niet op een publiek strand horen niet te zien.


Rein vd Well   21-03-2013 19:11  Twitter Google+ Facebook Email

Een geweldig strand,waar je iedereen in ze waarde moet laten,en je niet moet gaan storen aan andere mensen, met of zonder cockring,ik kom voor de zon,en als je je gaat lopen storen aan andere mensen dan moet je weg blijven,en naar een gewoon strand gaan,ik vind het hier super ,en ik ben geen Homo,maar gewoon Hetro.


Bert   16-03-2013 14:55  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi mede zonaanbidders ik hoop dat het gauw weer mooi weer wordt en de temperatuur aangenaam is om lekker bloot te zonnen. afgelopen jaar is er weinig van gekomen en hoop dit jaar weer meer te komen. Is een heerlijk strand en voor ieder wat wils


Ellen   07-01-2013 10:57  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben een alleenstaande vrouw van 46, en ga met lezier naar het Laakse strand. Natuurlijk zijn daar "heren" die wat meer willen dan zonnen, maar mijn ervaring gedurende de afgelopen 7 jaar is dat je ze met een aardig praatje ook wel tevreden stelt. Ik kom ook aan Noorzee naaktstranden, en daar vindt tegen de duinrand ook wel intieme dingen plaats. Denk dat veel mensen die hier negatief reageren zelf gaan lopen spieden of ze wat "verkeerds" zien. Moet je dus niet doen !


Bob   24-09-2012 12:01  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben een paar weken geleden met het mooie weer op het strand geweest, maar ik kan niet zeggen dat het alleen homo's zijn die er rotzooien. Zag een vrouw die zich door meerdere mannen liet nemen. Gewoon walchelijk. Dit zijn ook de mensen die het voor de anderen verpesten


hein   21-08-2012 07:23  Twitter Google+ Facebook Email

het publiek is voornamelijk leeghoofdig parenclub publiek welke mongool loopt nu met een cockring over een nudisten strand heb er wel 10 gezien eerste keer op nudistenstrand maar geen ervaring rijker!


Alain   19-08-2012 17:31  Twitter Google+ Facebook Email

Er moet inderdaad iets gedaan worden aan dat laatste stuk tussen de bosjes.
Het waren allemaal homo's die ik daar zag.
Ook ongure dingen dingen heb ik gezien overdag.
Dit stuk gewoon ontoegankelijk maken is de oplossing.
Anders is dit strand vol met naakte mensen wat positief te noemen is.
En ook veel jonge dames gezien in hun blootje.
Je kan er gemakkelijk zwemmen in het ondiepe water.
Er zijn bootjes die aanmeren en de gasten zin ook naturist.


johan   18-08-2012 22:54  Twitter Google+ Facebook Email

Er wordt hier vaak gesproken over lastig gevallen worden. Mijn ervaring.... je vraagt of ze door willen lopen of wat dan ook. En men gaat verder.
Ook als jongere kan je dat gewoon zeggen. Ben er toch wel zeker van dat men je dan niet lastig valt.
Het is er echt allemaal niet zo erg als op dit forum wel eens de indruk gewekt wordt.


Erik   17-08-2012 11:55  Twitter Google+ Facebook Email

Hey john, ik heb hetzelfde ik ben 17 jaar oud en nog nooit op een naaktstrand geweest want het lijkt wel.of je dan als enige jongere daar zit klopt dit? En word.je als jongere ook eerder lastig gevallen? Dit zijn wel dingen die me er vansf houden om hier heen te gaan, gr. Erik.


Johan   17-08-2012 09:58  Twitter Google+ Facebook Email

Ik kom hier regelmatig . en moet zeggen ik ben 38 dus niet de oudste maar wordt nooit lastig gevallen ( en dat ligt er niet aan dat ik er afgrijselijk uit zou zien in tegendeel)

Wel lag ik afgelopen week op het strand ligt er een stelletje MAN en VROUW die flink met elkaar bezig waren . ik werd gek van het gekreuen en gesten . ( wel waren ze erg gelovig ) ze riepen constand oh my God .

En dan worden de mannen afgescheept als trekvogels en weet ik wat niet meer nee we moeten een voorbeeld nemen aan de hetros . de mannden duiken nog netjes de struiken in terwijl de stelletje MAN en VROUW gewoon op het handoekje elkaar ligen te bevredigen .

De conclusie van het verhaal is laten we eerst naar onszelf kijken voor we wat over andere zeggen


Bernd   14-08-2012 12:00  Twitter Google+ Facebook Email

afgelopen zondag voor het eerst hier geweest. in de ochtend was het redelijk rustig, later iets drukker, maar niet stampvol. Helaas was ik -35- de jongste. Er liepen wel wat mannen rond te paraderen, slechts 1 was enigszins hinderlijk. Al met al heerlijk relaxed gelegen daar en zeker voor herhaling vatbaar.


johan   11-08-2012 23:02  Twitter Google+ Facebook Email

Het strand moet een stuk mooie natuur blijven. De lelijke borden mogen weg. Vuilnisbakken zijn niet nodig omdat je gewoon je rotzooi meeneemt. Dat gebeurd al jaren en strand is gewoon netjes. De schapen staan netjes op stal. Daar waar ze horen. Water is niet nodig dat neem je gewoon mee. Er zijn genoeg plekken waar je het water in kan. Hou dit mooie stukje natuur dus gewoon wat wilde natuur. Het is zeer prettig vertoeven.


Edwin   09-08-2012 10:25  Twitter Google+ Facebook Email

Beetje verdrietig: Van de winter is er een woud aan parkeerverbodsborden(10) geplaatst op de Rassenbeekseweg (nabij de gratis parkeerplaats)en de parkeerplaats was gebarricadeerd. Dat is allemaal weer ongedaan gemaakt. Nu zijn er op het strand, op verkeerde plaatsen, onjuiste borden geplaatst. Dat is verspilling van overheidsgeld terwijl er nog niet eens een vuilnisbak of waterkraan op het strand vanaf kan! En dan de hetze tegen zogenaamd sextoerisme? Daar moeten schapen tegen worden ingezet maar dan wel op een stuk terrein waar IK nog nooit iemand heb zien naaktrecreeren, laat staan iets anders doen! Besteed al dat weggegooide geld aan voorzieningen aan/op het strand, maak het water beter toegankelijk.


de wielewaal   02-08-2012 21:59  Twitter Google+ Facebook Email

de borden zijn geplaatst in opdracht van de provincie de fouten zijn gemaakt door staatsbosbeheer en ik moet toegeven ze zijn wel erg groot
de wielewaal


john   31-07-2012 12:22  Twitter Google+ Facebook Email

hallo,
3 weken geleden als 16 jarige liefhebber van
naturisme naar laakse strand geweest. Nadat ik
nog geen 5 minuten heerlijk van de zon op me
billen lag te genieten kwamen er al 2 mannen vlak
naast me liggen die duidelijk meer bedoelingen hadden
omdat ik nu in puberteit zit kreeg ik van het idee wel
een stijve maar heb zeker geen verdere bedoelingen!
nou was mijn vraag, word je als 16 jarige gewardeerd op
het naaktstrand?


leker stel   26-07-2012 16:32  Twitter Google+ Facebook Email

hier een steletje
wy zyn maandag op het strand geweest op het zogenaamde hondenveld en het was eerlyk niks ongetogen gezien er was een vrouw alleen en die werd ook gewoon met rust gelaten ik denk dat er veel mensen zyn die overdryven met al die negatieve verhalen dinsdag zyn we weer geweest want wy vonden het zo fyn toen zyn we op het eerste veld geweest ook gewoon top enkel wel veel ouderen het derde veld zyn we nog niet geweest maar dat komt ook nog wel
gr een genietend zonig stel


Tim   23-07-2012 10:53  Twitter Google+ Facebook Email

laatst mijn eerste ervaring op een naaktstrand hier gehad. Ging prima ik lag op het hondenstrand. Wel werd ik aangesproken door een voorbijkomende fietser die denk ik meer bedoelingen had, daar had ik totaal geen trek in en heb hem afgewimpeld. Dat deed wel behoorlijk af aan de ervaring.

Word het als man alleen ook getolereerd om op het 1e strand te gaan liggen om hier minder last van te hebben? Ik heb geen bedoelingen voor meer alleen om een beetje te bakken in de zon.


johan   15-07-2012 22:23  Twitter Google+ Facebook Email

Hebben ze toch van die verschrikkelijke moderne borden midden op het strand of bij de ingangen gezet. Waan je je in een stukje prachtige natuur staan er van de borden die het hele mooie natuur gevoel volledig wegnemen. Wielewaal is echt lekker verkeerd bezig zeg. Neem tenminste aan dat zij er voor verantwoordelijk zijn.


jeannette   27-06-2012 15:09  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben fotograaf en heb een klant die graag naaktfotos vanzichzelf wil op een strand in plaats van in de studio. Is dat mogelijk zonder dat wij iemand tot last zijn? Zo ja wanneer is dat de beste tijd?


valentino   20-06-2012 14:20  Twitter Google+ Facebook Email

ALS het weer er eens naar wordt zou ik graag eens naar het naaktstrand, maar heb dit nog nooit gedaan.
Ben een normale hetero man die het eens wil ervaren. Waar kan ik het beste liggen zonder lastig gevallen te worden.
Gemengde gedeelte lijkt me het meest geschikt.
Of iemand die me op sleeptouw neemt.
Hoor / lees het wel ;-)


bernard de mey   17-06-2012 12:15  Twitter Google+ Facebook Email

hallo

mag je daar vissen op het naaktstrand
ook als ik naakt ben om te vissen
ik hebt een vis vergunning

Bijvoorbaat Dank

gaarne reactie


reactie   12-06-2012 16:28  Twitter Google+ Facebook Email

als onderstaand persoon nou eerst eens Nederlands leert te schrijven, snappen anderen misschien waar dit overgaat.


een vast bezoeke van het laaks   11-06-2012 16:49  Twitter Google+ Facebook Email

het loopt weer fout op de parkeerplaas in het bos acht de dijk en nu dit stondt in de krant
bezoekers van de laankse strand die liefde bedrijven onvermurwbare controleurs de camping die grenst aan het stand maar ook naaktgangers die NAAKT door het bos lopen volgens de recatiebedrijf loopt dit uit de handt en wil schapen ingezet om de sekstoeristen af te schrikken langs de rand van het strand DUS MENSSEN VERPEST DIT STANDJE MAAR KOEST HET DIT IS ONS STANDJES EN VERPEST HET NIET WANDT HET LOOPT WAAR UIT DE HANDT A.U.B


Bezoeker   29-05-2012 19:32  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren voor het eerst hier geweest met mijn partner. Wij zijn een hetero stel en niet uit op seks met- of voor anderen. Gedurende de dag gaat het prima om hier lekker naakt te zijn en heb je geen last van andere mensen. Maar vanaf een uur of 4, wanneer de meeste gezinnen vertrekken, blijkt dat er toch ook nog een ander publiek het strand onveilig maakt. Ongegeneerd wordt er door dit voornamelijk manvolk met hun geslachtsdelen gespeeld onderwijl loerend naar een stelletje dat het 'gezellig' met elkaar heeft. Op zich heb ik niets tegen zo'n stelletje. Ik ben zelf ook geen eunoch. Maar kennelijk doet dit stelletje het juist om gezien te worden. En doordat zij vlak naast ons lagen, alleen maar uit het zicht door wat hoog gras, werden wij dus ook omringd door dat stelletje zielig rukkende kerels die kennelijk geen gepaste manier kennen om aan hun gerief te komen.
Het leek mij wel op z'n plaats om dit hier te melden. Ik ga ervan uit dat het merendeel van de bezoekers hier ook niet van gediend is. Ik hoop dan ook dat het minderdeel zich aangesproken voelt en zich een beetje gaat gedragen.
Ik wil niemand iets verbieden, seks in de buitenlucht is tenslotte heerlijk, maar val anderen er niet mee lastig en doe het ergens waar je er niemand mee hindert!


Gerard   27-05-2012 19:18  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben vandaag voor het eerst op een naaktstrand geweest. Ik heb sinds vandaag wel goede ervaring bij deze naaktstrand. ik zal her wel vaker komen.


erik   09-05-2012 16:57  Twitter Google+ Facebook Email

ben zelf aardig jong, onder de 20 namelijk. En zijn er meer jongeren? ben nog nooit geweest maar wil toch eens kijken wat het is


paul   06-05-2012 16:23  Twitter Google+ Facebook Email

ik ga dit jaar ook eens het laaksestrand bezoeken. ik ben geen homo, en niet uit op andere dingen dan gewoon genieten van het weer. hoop dan ook niet lastig te worden gevallen door mensen met andere ideeen.
ik begrijp niet dat anderen dit wel tolereren..een vrouw die even word geterrorisserd. het is toch van de zotte dat niemand in grijpt of in heeft gegrepen.
dan zal ik wel van de oude stempel zijn..niets mis mee volgens mij.


Patrick   13-04-2012 13:17  Twitter Google+ Facebook Email

Wij zijn vorig jaar eens naar het Laakse geweest. Op zich een mooie lokatie. Nou zijn wij zelf homo, maar het is wel vermoeiend dat wanneer je even achter struiken gaat plassen er onmiddellijk iemand volgt en met z'n hand in z'n kruis naar je gaat staan staren. Die ervaring bij Maarsseveense Plassen heb ik ook: je ligt relaxed bloot te zonnen en iemand komt gelijk bij je liggen met z'n hand in z'n kruis of blijft continu om je heen dralen. Tegenwoordig vraag ik dan ook of ze zich willen uitkleden en verderop willen gaan liggen maar me niet continu willen aangapen.
Ik denk dan ook dat de homo's het zichzelf op deze manier moeilijk maken en er dus een beeld ontstaat dat homo's op naaktstranden per definitie seksrecreanten zijn.


xxxx   27-03-2012 11:43  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren weer eens langsgereden op de rassenbeekweg waar je gratis kunt parkeren geen buizen en of borden die dit verbieden.
Wel weer jammer dat er diverse mannen rondliepen met de wens om te scoren.
Omdat ik graag foto's maak stopte ik even om mooie foto's te maken op tijd van 5 minuten werd ik helaas 8 keer benaderd waarbij er zelfs 6 mannen waren die hun meet instrument in volle glorie lieten zien.(gewoon walgelijk en zonde)
Misschien is het wel een idee om eventuele kentekens te noteren en door te geven aan de een of andere instantie.
Misschien zelfs wel hier op de site.

Vanmiddag ga ik naar het strand zelf en zal morgen mijn bevindingen hier neer zetten.

Groetjes J&L


Johan   24-03-2012 19:56  Twitter Google+ Facebook Email

Er staat sinds vandaag,24 maart 2012, geen enkel parkeerverbod bord. Tevens is de kleine parkeerplaats weer open. Buizen zijn weggehaald. Dus gewoon te parkeren aldaar. Als een ieder zich nu eens netjes gedraagt dan blijft het hopelijk zo en kunnen de wandelaars gewoon in die omgeving lekker in bos wandelen.
Arno   21-03-2012 18:23  Twitter Google+ Facebook Email

Ik vind het jammer dat er zoveel 'kijkers' rondrijden op het strand. Ik kom er regelmatig en bijna altijd zijn er wel van die gekleede lui die schaamteloos op korte afstand mijn lichaam bekijken. Ik heb er geen probleem mee maar het geeft wel een vervelende touch aan de sfeer.


een vast bezoeke van het laaks   12-03-2012 19:35  Twitter Google+ Facebook Email

het mooi voorjaar laakststand is zo ver maar niet meer gratis parkeerplaats aan de rasenbeekweg daar is een stopverbod dus een jaarkaart.bestellen per mail 42.50 € dat is voor niks als je 10 keer bent geweest hep je zo uit dus parkeerplaats is afslag Flevo Natuur 2km als maar door rijden
E-mail info@dewielewaal.coml en m   28-02-2012 14:34  Twitter Google+ Facebook Email

wij gaan ook als stel naar het strand en gaan dan op de plek waar ook honden mogen komen.
maar goed als een man toenadering zk zeg je toch gewoon eerlijk dat je daar geen behoefte aan heb.
en kijken... ja dat mag


marcel   21-01-2012 10:12  Twitter Google+ Facebook Email

hallo

even een vraag.
mag ik kan ik als single man nog wel komen op deel 1 en deel 2 van het strand anno 2012.
lees veel dat ik niet meer welkom ben.
en ja heus wel vind ik vrouwen mooi.
maar begluren betasten enz enz nee.
praat liever met de mensen over van alles.
marcel


een vast bezoeke van het laaks   13-01-2012 19:27  Twitter Google+ Facebook Email

hallo menssen ik wenssen al bezoeks een goed en gezondt en mooi weer toe in het nieuw jaar op het laaksstrand jij kunnen je jaarkaart bestellen
40 € bestellen maar naar 1-2-2012 korst dit 42.50 € dit is het anders E-mail info@dewielewaal.com
tot het nieuw standt weer dan maar weer
een vast bezoeke van het laaks   10-11-2011 18:36  Twitter Google+ Facebook Email

zo als jij het weet is het voorbij met het
gratis parkeren en hebben ander menssen onder ons het verpest .
dus als jij en ook de vastbezoekes van het laakestandt er wil zijn kan me een jaarkaart.
voor 40 € bestellen dat is voor niks als je 10 keer bent geweest hep je zo uit dit is het anders E-mail info@dewielewaal.com
p.s dit kan me per 1-1-2012 bestellen hep Mail
ik wens ons bezoeks fijn maandt toe en tot het nieuw standt weer


Hendrik Jan   04-10-2011 21:42  Twitter Google+ Facebook Email

Als het rasenbeek stopverbod doorgaat dan wordt er wel weer ergens anders geparkeerd. bijv. bij Flevo. Vroegers stonden de auto's aan de wielse weg en waar nu de camperplaats wielewaal is. Ze zijn naar de rasenbeekweg gegaan toen het bij de wielewaal betaald parkeren werd. Kortom lost niets op haalt het alleen wat verder bij Center Parcs weg.


Adri   04-10-2011 20:31  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag stond in Zeewolde Actueel op de gemeentepagina dat er stopverboden komen. Dus binnenkort is het echt afgelopen.


Adri   02-10-2011 19:05  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag bij de gratis parkeerplaats langs gefietst. Er stonden nog geen parkeerverboden.
Wel stonden er veel auto's geparkeerd.Adri   29-09-2011 08:01  Twitter Google+ Facebook Email

Berichtje op Omroep Flevoland vandaag:

Om het sekstoerisme tegen te gaan in het Hulkesteinse bos in Zeewolde, mag er voortaan niet meer geparkeerd worden aan de Rassenbeekweg.

De gemeente heeft daartoe besloten na klachten van recreatieondernemers in het bos en hun gasten.

De politie en boswachters van Staatsbosbeheer gaan scherp toezien op het parkeerverbod en op het verbod op naaktrecreatieHans   02-09-2011 15:15  Twitter Google+ Facebook Email

Vrijdag 2 september, een van de laatste mooie dagen van het jaar. Erg rustig en een gemoedelijke sfeer. Heel plezierige plek om te komen, gaan we zeker vaker naartoe.


Peter   20-08-2011 00:40  Twitter Google+ Facebook Email

Als het je eerste keer is, zou ik naar Maarsseveense plassen - het betaalde gedeelte - gaan. Zie http://www.naaktstrandje.nl/utrecht/MaarsseveensePlassen/MaarsseveensePlassen.html .
Daar is de sfeer het meest natuurlijk, het meest naturistisch. Daar komen gezinnen met kinderen en erotiek wordt niet getolereerd. En dat kom je op de meeste openbare naaktstranden toch steeds meer tegen, die seksuele spanning.


stefanie   18-08-2011 07:31  Twitter Google+ Facebook Email

Zondag gaan wij voor de eerste keer...(jong stel nog nooit op een naaktstrand geweest...) Zijn er nog dingen
Waar wij rekening mee moeten houden...
Wij komen hier puur om een kleurtje te krijgen...
Hoewel ik het geweldig vind om foto's te maken doe ik
Dit wel ergens anders.... En de normale foto's zal niemand
Last van hebben toch?

Iemand nog tips, suggesties etc?
Gr. Stefanie


H   04-08-2011 22:20  Twitter Google+ Facebook Email

Hier kom ik al jaren, vandaag voor de zesde of zevende keer dit seizoen.
Ca. 10 jaar geleden waren er regelmatig gezinnen met kinderen. Die heb ik deze zomer nog niet gezien, wel 50-plussers. Oké, mijn kinderen zijn ook groot geworden :).
Opvallend veel mannen alleen, soms gewone naturisten, soms met overduidelijke bijbedoelingen. Ook op het 'voorheen' gezinsdeel.


Nieuwe_naaktrecreant   27-06-2011 20:52  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo,

Ik ben een getrouwde man die een vrouw heeft die niet van naaktrecreatie is. Is wel (gelukkig "mag" het ook) Ik vraag me of het handig is om in de ochtend te komen. Ik heb geen zin mannen die rondlopen met andere gedachten dan naaktrecreatie. Of maakt het niet uit? Als ik de verhalen hieronder lees dan twijfel ik eraan of ik wel moet gaan, maar het wordt zulk lekker weer morgen en dan kan ik het niet laten :D

Ik ben benieuwd wat jullie gedachten hierover zijn.

Groet, nieuweling


Johan   15-06-2011 16:11  Twitter Google+ Facebook Email

Ik kom al jaren op het laakse strand, maar al tijden niet meer alleen, als mijn partner niet kan ga ik niet, Reden, alleen gaande mannen worden overal weggekeken, zijn nergens welkom, niet alleen op de stranden maar ook op naturistencampings etc, gelukkig kan ik thuis naakt recreëren. En idd, de veelal alleengaande ziekelijke geilneven verpesten het voor ons. maar ook de stellen die zich absoluut nergens aan storen. Ik heb niets tegen sex in de vrije natuur, maar een ander moet er geen last van hebben en zeker kinderen niet. Overigens is het laakse strand idd een zeer gemoedelijk strand verder


Rik   09-06-2011 10:52  Twitter Google+ Facebook Email

Ik kom al een aantal jaren op het Laakse strand. Eigenlijk is het strand in drieën te verdelen: vanaf de (betaalde) parkeerplaats heb je een mooi zanddeel waar naturisten en nudisten recreëren, daarna volgt een hondenstrand (ook naakt voor zowel hond als mens :-) en het laatste deel is echt niet bedoeld voor, maar wél in bezit genomen door: veel mannen en stellen. En ja, daar gebeurt wel wat. Als nu iedereen op zijn "eigen" stuk blijft, en vooral die mannen op hun deel, zal het voor iedereen prettig zijn. Als ik met mijn vrouw ga, lig ik op het 1e deel, met de hond soms op het 2e deel en als ik alleen ben, ga ik naar het 3e deel. alleen al omdat ik als (op dat moment) alleenzijnde man op het 1e deel wordt aangekeken als voyeur. Zo zie je dat ook de tolerantie richting alleenzijnde/alleenstaande man er niet altijd is, net als wat ik hier lees over alleenzijnde vrouwen. Het juiste woord hier is: respect, dan heeft ieder een lekker zonnig plekje op het Laakse strand.


Adam   04-06-2011 22:26  Twitter Google+ Facebook Email

Oeps, trouble in paradise! ;) Sorry Eva, de turk in kwestie zit er toch echt en dat het een Turk is wisten de vaste bezoekers mij te vertellen, hij hangt rond in de buurt van het hondenstrand en voyeert bij seksende stellen. Hij maakt er ook foto's van en beweert dat hij als enige het recht heeft om dit te doen. Die marokkaan heeft zich sinds het incident vorig jaar niet meer laten zien voor zo ver ik weet, maar misschien komt die ook weer terug. Bordjes op hun rug dragen ze inderdaad niet, maar dat hebben ze ook niet nodig. Als jij gewoon altijd aan het begin zit, zeg maar zo dicht mogelijk bij de parkeerplaats aan de Wielse Weg, dan zal je dit misschien nooit hebben aangetroffen. Het Laakse strand kan zeker gemoedelijk en gezellig zijn, maar sommige figuren kunnen het aardig vepesten. Dat je het feit dat ik dit aansnijd afdoet met termen als opjutten en haat zaaien, zegt meer over jou dan over mij. Dan heb je zeker van de giftige appel gesnoept die voor politieke correctheid doorgaat!


Eva   02-06-2011 01:44  Twitter Google+ Facebook Email

Adam, het lijkt erop dat je probeert de boel een beetje op te jutten. Haat zaaien noemen ze dat tegenwoordig. Ik denk dat jij nog nooit op het Laakse strand bent geweest. Ik heb hier nog nooit iemand met een bordje Turk of Marokkaan op zijn rug gezien.
Misschien kun je jouw rare verhaaltjes beter ergens anders ophangen.
Het Laakse strand is gewoon gemoedelijk en gezelligAdam   01-06-2011 17:29  Twitter Google+ Facebook Email

Vorig jaar in het naseizoen heb ik gezien hoe een opdringerige turk iemand bedreigde, die zijn uitzicht belemmerde op een stel dat daar regelmatig ligt te seksen.
Verder hoorde ik van een oude homo dat hij was bespuugd en bedreigd door een agressieve marokkaan, nadat hij hem vriendelijk had verzocht om iets verderop neer te strijken.
Als dit soort ongure gasten op het Laakse Strand de dienst gaat uitmaken, mogen ze van mij de boel sluiten.


JdM   09-05-2011 11:38  Twitter Google+ Facebook Email

Vorige week naar Laakse Strand geweest. Heerlijk rustig, paar cruisende mannen gezien meer helemaal geen last van gehad. Fijn strand. Zeker voor herhaling vatbaar.


StardustNL   03-05-2011 19:46  Twitter Google+ Facebook Email

Ik kom al jaren op het Laakse Strand maar erger me de laatste tijd vreselijk aan stellen die denken dat alles maar kan en mag in het openbaar.
Ik denk dat er binnenkort gewoon helemaal geen Laakse strand meer is! Cruisende homo's gaan in ieder geval nog uit het zicht de bosjes in zodat niemand die dat niet wil dat allemaal hoeft mee te maken en daar lopen ook geen hordes rukkende kerels achteraan. Kunnen die stellen niet gewoon even adressen uitwisselen en bij een van hen in de achtertuin gaan liggen?


Luc   02-05-2011 12:50  Twitter Google+ Facebook Email

Ben er geweest de week voor Pasen, 1 korte namiddag met vrouw en kinderen. Mijn kinderen hebben aan de waterrand gespeeld en daarom (gelukkig?) ook weinig gemerkt van wat er zich achter hun rug afspeelde. Inderdaad, mannen met sieraden versierde en soms half erecte penissen lopen de hele tijd heen en weer... Mijn vrouw heeft er eens goed mee kunnen lachen, maar een prettig strand voor de familie is het zeker niet.


Karel   25-04-2011 00:54  Twitter Google+ Facebook Email

komen de toiletten ook terug
anders dan dat alle lo


pete   23-04-2011 18:58  Twitter Google+ Facebook Email

heb de dag lekker van de zon genoten en mijn boek gelezen/mp3 geluisterd...Interessant dat hierboven staat dat sexrecreanten niet welkom zijn - ik heb nooit zoveel mannen aan het cruisen gezien! Ik had geen last van persoonlijk maar ik kan me voorstellen dat het niets is voor vrouwen - ik zou mijn vrouw hier nooit brengen...


jo   23-04-2011 11:11  Twitter Google+ Facebook Email

hallo straks naar het laakse strand gaan zonnen wie nog


speotje   22-04-2011 21:48  Twitter Google+ Facebook Email

Ik hoop dat het ook voor het laatst was. Op seksrecreanten zoals jij, de plaag van vele naaktstranden, zitten we niet te wachten. Het wordt tijd dat de naturisten nu ook eens wat minder gedogen dus geen stellen doe maar op het hond stand


Alex   20-04-2011 15:46  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo mannen,

Het is zeker lekker weer en ik ga daarom donderdag 21 april vanaf de middag lekker
luieren op het naaktstrandje. Wordt het er gezellig druk??


xxxxx   19-04-2011 13:58  Twitter Google+ Facebook Email

hallo johan je kunt niet op het strand zelf staan met je camper.
de dichts bijzijnde parking is op 1000mtr van het strand en betaald parkeren.
verder is er nog een 2de parking deze is gratis en ligt op 1500mtr van het strand.

en verder weet ik niet wat je zoekt en wat je bedoeld met "valt er wat te beleven" dit is iets wat je zelf zult moeten ontdekken tijdens je verblijf.

Dan verder naar Herman, het antwoord zal ongetwijfeld ja zijn op je vraag maar ik vraag me af of je deze vraag stelt met bij bedoelingen.
ik denk dat je van een koude kermis thuis zult komen als je denkt hier op sex gebied te kunnen scoren.
Als vrouwen alleen komen wil dat niet meteen zeggen dat ze op iets uit zijn het kan ook zomaar zijn dat de dames gewoon willen relaxen en ontspannen en net als velen onder ons willen genieten van de zon en een lekker kleurtje krijgen.

dus Herman ik zou het ergens anders proberen als dit je intenties zijn.

Mijn vriendin en ik zullen dezer dagen zeker op het stand te vinden zijn om te genieten van het weer en de rust.

Groetjes J&L


johan   19-04-2011 13:38  Twitter Google+ Facebook Email

hallo wij willen met paasen voor het eerst naar het laakse strand wij komen van belgie en willen er gaan staan met een camper gaat dat .... en is er wat te beleven gr jo


herman   18-04-2011 14:28  Twitter Google+ Facebook Email

ik ga waarschijnlijk morgen naar het strand. Wordt in ieder geval lekker weer. Komen hier ook alleenstaande vrouwen?
gr. herman


janjaap   18-04-2011 09:02  Twitter Google+ Facebook Email

wie gaat er deze week al naar het strand? Het wordt in de loop van deze week steeds warmer. Ik ga misschien morgen al.


   04-04-2011 12:01  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben er afgelopen zaterdag geweest. Heerlijk strand. Als je rustig wil zonnen of wandelen vooraan. Achteraan wordt er gecruised maar dat zoek je op of niet. In ieder geval is er respect naar iedereen toe.
XXX Stefan


xxxxx   25-03-2011 13:20  Twitter Google+ Facebook Email

hallo,
ben hier al vaker geweest jammer genoeg snap ik het niet waarom de mensen zo moeilijk doen over die cruisende mannen, ok is soms wel irritant maar alles went en als je duidelijk laat merken dat je niets wil is het geen probleem.
de stellen die sex willen een tip ga helemaal op het einde en doe daar wat je graag wil zodat anderen zich er niet aan kunnen storen er lopen ook kinderen rond of ga op een tijdstip dat er bijna niemand is en zoek een geschikt plekje uit het zicht.

ik ben niet roomser dan de paus en heb ook wel eens sex met mijn vriendin maar niemand die het ziet dus geen aanstoot, soms gebeurd het gewoon geil wordt je niet op commando het komt soms gewoon opzetten en zeg zelf zeg in de natuur is toch lekker.
dus mensen de tolerantie iets omhoog en iets meer rekening houden met anderen.

en mannen als dames er alleen liggen wil dat niet meteen betekenen dat jullie geil neven dan je slag kunnen slaan sommige mensen gaan om te genieten van de zon en de vrijheid en niet alleen voor goedkope snelle sex.

met vriendelijke groet,
j&L


Jan   11-03-2011 23:13  Twitter Google+ Facebook Email

Lekker vandaag het strand, zonnig weinig wind en helemaal voor mijzelf.


naturiste   15-10-2010 11:39  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen week ben ik nu echt voor het laatst geweest.
Ik was met mijn hond, en wilde gewoon lekker genieten van de zon. Helaas vonden de aanwezige heren dat geen goed idee.
Uiteindelijk toen ik opstond omdat ik geen minuut met rust werd gelaten, werd ik zowat ondergespoten door een rukkende man, en toen ik naar de auto liep, werd me nog eens gevraagd of ik niet even wilde spelen in de bosjes.
Oftewel: als vrouw alleen wil en durf ik er niet meer heen. Ik voelde me bedreigd.
Zonde, want het strand is verder ok.
Maar dit nooit meer!
Jan   23-08-2010 10:43  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen vrijdag voor de 2e keer geweest. Heerlijk weer en geen last van de rondlopende mannen.
Ik ga er zeker vaker naar toe.ria en marco   18-08-2010 15:27  Twitter Google+ Facebook Email

voor stellen m/v geen leuk strand want mannen vallen je lastig


X   25-07-2010 00:40  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag voor het eerst geweest. Leuke stellen deden leuke dingen. Stellen voor stellen! Wel veel klagende homo's.

Reply Webmaster:
Ik hoop dat het ook voor het laatst was. Op seksrecreanten zoals jij, de plaag van vele naaktstranden, zitten we niet te wachten. Het wordt tijd dat de naturisten nu ook eens wat minder gedogen!


james   23-07-2010 19:53  Twitter Google+ Facebook Email

Heerlijk strand, vanmiddag gewoon lekker genoten. Niets mis mee, en de cruisende mannen bijten niet.


paul   23-07-2010 09:54  Twitter Google+ Facebook Email

Ik kom er nu al best een aantal jaren, nou ben ik laatst op bussloo geweest en schrok van het verschil. Bussloo zo mooi en schoon, terwijl het laakse het moet doen met dood mos op de grond en gore met algen bezaaide strandjes...
Is dit alleen weer te doen om de cruisende mannen weg te jagen? Laat ze toch lekker gaan, ze doen niemand pijn...


   14-07-2010 12:30  Twitter Google+ Facebook Email

het is een mooie plek ik hoop dat het zo blijft.
maar ik vindt het jammer dat de draadalg niet van de strandjes wordt verwijderd.
dit gaat namelijk stinken.
en daar wordt je niet vrolijk van.
de kanoer.-/
-----------


Gerard   18-06-2010 13:23  Twitter Google+ Facebook Email

Leuk strand. Muggenmelk is overigens geen luxe hier.


terrorvamp   05-06-2010 19:43  Twitter Google+ Facebook Email

gezellig strandje lekker om te zonnen weinig last van de andere mensen zeker de moeite waard om er nog eens heen te gaan


kanoen   01-06-2010 10:00  Twitter Google+ Facebook Email

ik kom al zo/n 42 jaar op dit strandje ik heb het
van af het begin allemaal zien opgroeien ik peddel
ergraag naar toe.
ik hoop dat het er zo mooi en rustig blijft.
er komen ook veel vogels onderandere de nachten gaal en vele andere vogels.


spoetje   20-04-2010 21:12  Twitter Google+ Facebook Email

he he naar de winten die koud en lagen duurden is het eidelijk lenter het was op die zaterdag lekken druk en weer veel onder menssens ontmoet en wat me op valt en waren er geen booten en vliegtuig(vulkaanuitbarsting aswolk ) te hooren een leuk stand mooi komt er meer aan


Max   24-08-2009 14:05  Twitter Google+ Facebook Email

Ik vind het fijn dat er een strand is in mijn omgeving maar de mensen daar weten het verschil tussen sex en naaktlopen niet. Ik ben 15 en verschillende mannen kwamen naar mij toe om te vragen of ik 'de bosjes in wou'!!!!!
Dat is gewoon onnaanvaardbaar vind ik! Ik ben daar gewoon weggejaagd door oude mannen.... 1: ik val op meisjes, 2: ik wil geen gedoe met een oude man! 3: Ik kom niet voor sex! Kan hier niet wat aan gedaan worden ofzo want op deze manier durf ik niet meer terug!


Bert   03-05-2009 13:16  Twitter Google+ Facebook Email

Geweldig strand met vele mogelijkheden. Je kan hier lekker wandelen hoor!
Er is ook nog een hondenstrand. Het ligt dichtbij een recreatiepark Flevo-Natuur en CenterParcs.

Houden zo!

Bert Gansma


wij2   12-09-2008 19:26  Twitter Google+ Facebook Email

Wij vinden het een erg fijn strand, mooie omgeving en erg vriendelijk.

We komen er graag!


Marc   02-07-2008 18:37  Twitter Google+ Facebook Email

jij rood luchtbed, gele scooter, ik bl. handdoek, rugtas. tijdje heel leuk met elkaar staan kletsen in het water. Stom genoeg niks afgesproken.Keertje samen afspreken?


basje   28-06-2008 19:26  Twitter Google+ Facebook Email

Ik vind het op dit moment een heel stuk minder dan voor jaren terug, ik vind en dat is mijn persoonlijke menig dat mensen van het zilverstrand het een beetje verziekt hebben,
sinds ze daar een razia gehouden hebben is heel hard achteruit gegaan.
Maar als je niks wil maak het kenbaar en je hebt ook van hun geen last.
Verder een een leuk strand. 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend