Ellerstrand

Terug  Gastenboek Naaktstrand Ellerstrand
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Het gastenboek is niet bedoeld voor het maken van afspraken; deze worden verwijderd! Seksrecreanten zijn niet welkom op de naaktstranden en ook niet in het gastenboek!

Zijn er problemen op het strandje stel dan ook de NFN (Nederlandse Federatie van Naturistenverenigingen) op de hoogte via het speciale e-mailadres strand@nfn.nl.
Zij blijven dan goed op de hoogte wat er speelt en kunnen eventueel contact opnemen met de beheerder van het terrein. Kijk hier voor meer info.

Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund). Maximaal kan 1 bericht per uur worden geplaatst.

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code, typ in dit veld tien 


Bas   22-05-2020 12:30  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren naar het strand geweest en, ondanks dat het vol stond met geparkeerde auto’s langs de weg, was het prima te doen. Ruimte voldoende op het strand. Het was voor mij de 2e keer om naakt te recreëren. Vorig jaar nog op de laatste redelijke dag geweest maar toen was het er rustig dus handig om te wennen aan het naakt recreëren.


Harry   19-05-2020 14:56  Twitter Google+ Facebook Email

Het strand zou eens opgeknapt moeten worden ! Het ligt er verwaarloosd bij. Vieze wc s. Douche is bijna niet te gebruiken. Overwoekerd door struiken. Tegels liggen los,is ook nog gevaarlijk !


JanenRic   27-04-2020 22:37  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag Koningsdag 27/4 weer was goed toch weer lekker dagje strand gedaan tot 18.30

Vandaag zonnig , beetje wind en in de middag sluier bewolking

Dit seizoen nu al weer 8 keer geweest samen en ook vandaag weer lekker het Veluwemeer in geweest denk een graad of 12 lekker fris maar is te doen

Tot nu toe nog steeds gratis parkeren

Ook vandaag weer een gemengd publiek maar weer met een paar rukkende mannen en een oversekst stelletje tegen de bosrand / fietspad

Het blijft een lekker strand hier en we blijven zeker komen
John   24-04-2020 19:07  Twitter Google+ Facebook Email

Was weer heerlijk op het strand lekker naakt lopen en parkeren was gratis


26 jaar   03-06-2019 21:28  Twitter Google+ Facebook Email

Vrijdag ochtend heerlijk naar het strand geweest. Lekker rustig! Prima strand. Kom zeker vaker!


Rein   25-03-2019 17:34  Twitter Google+ Facebook Email

Een smerig strand met glas volle prullenbakken honden poep en slecht onderhouden en plaats dit nou en niet alleen de mooiberichten.


GP   04-11-2018 22:30  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben hier onlangs op een doordeweekse dag geweest (woensdagmiddag). Er was een naakte man aanwezig met in zijn buurt, misschien niet geheel toevallig, wat geklede mannetjes. Ik besloot eerst maar naar het bosgebied ten noorden van de Bremerbergdijk te gaan. Precies tussen het naaktstrand en Walibi in vond ik daar een heerlijk rustige plek om wat te eten. Om daarna weer terug te gaan naar het naaktstrand. Mijn badhanddoek uitgelegd en me vervolgens uitgekleed. Verschillende keren op en neer gelopen, terwijl er af en toe een bootje langsvaarde. Een naaktstrand om te koesteren. Op de textielstranden was het deze middag totaal uitgestorven.


Beginneling   07-08-2018 19:35  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag in de ochtend even geweest, was mijn derde keer op een naaktstrand. Het was voor 12:00 heerlijk rustig. Weer erg van genoten, ga zeker nog weleens een keer!


een leuk stel   21-07-2018 22:11  Twitter Google+ Facebook Email

hoi we zijn meerdere keren hier geweest en ook zo als zonaanbidder schrijft we missen iets wat we heel jammer vinden verder een gezellig en leuk strand


Anja   21-07-2018 17:28  Twitter Google+ Facebook Email

Mogen er nu wel of geen honden komen?
Hier staat bij de info van wel kort aangelijnd.
Maar als ik op het info bord kijk dan zie ik dat honden verboden zijn!


een zonaanbidder   13-07-2018 22:23  Twitter Google+ Facebook Email

wij uit het noorden des land en wij al redelijk vaak daar geweest deze zomer en het is een prachtig strand alleen vinden wij het jammer dat er toiletten geplaats worden en na een week net zo hard weer worden afgebrand ook missen we eigelijk iets van Horeca een patat kar of een ijsje jammer maar het rijden daar heen hebben we er graag voor overJeroen   07-07-2018 16:18  Twitter Google+ Facebook Email

Gister aan het eind van de middag geweest. Een ontspannen sfeer! Twee vrouwen, voor de rest mannen. Paar gluurders, maar over het algemeen een plezier strand.


Mike   07-06-2018 15:20  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben nu op het Ellerstrand.
Heerlijk zo in de vrije natuur in je blote kont lopen .
Ga ik zeker vaker doen.
Het is niet heel druk. Veel merendeel mannen, waaronder ik.
Waar zijn de vrouwen.?
Maar een lekker stand


Sander1985   29-05-2018 18:19  Twitter Google+ Facebook Email

Gisterenmiddag samen met mijn vriendin bij dit ''pracht strandje geweest'' erg rustige sfeer mogen beproeven én heerlijk genoten van het fijne (lauwe) water. Toilet mag wat netter maar goed :) we komen zeker vaker terug!


Gerard   11-05-2018 21:32  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag ben ik naar deze strandje geweest. Ondanks dat er een aantal mensen op het strandje lagen was er een ontspannen sfeer. Ik ben er maar een uur of 3 op deze strand geweest.


Gerard   09-04-2018 16:09  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen zaterdag nog een uurtje naar deze strandje. Ik ben er een paar jaar niet geweest. Het viel me op dat de parkeerautomaten nog een chipknip mogelijkheid hadden(wel buiten werking, betalen met muntgeld). Je kan ook zien dat op het strand ook gesnoeid is afgelopen winter maar is er nog niet kaal(je kan niet even de struiken in). Het was wel jammer dat er een man met zijn jonge heer in zijn hand regelmatig bij me langs liep. Er waren toen ik er was mensen aanwezig maar niet druk of zo.


Dame in de minderheid   16-10-2017 22:00  Twitter Google+ Facebook Email

Hier een dringende oproep: Dames, komt svp in grote getale naar dit mooie strandje.
Zorg ervoor dat er tenminste evenveel vrouwen als mannen zijn. Het aantal mannen alleen, neemt namelijk sterk toe. Dat is niet erg. De reden waarom die mannen komen wel. Mannen, trek, zuig, duw en spuit gewoon tijdens de cursus lassen op je werk. En voer deze handelingen niet uit op het strand! Ook niet in de bosjes. Nog even en deze plek wordt afgesloten omdat het als afwerkplek wordt gebruikt. En dat is het niet. Dus dames, Komt Allen.


JanenRic   15-10-2017 12:26  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren 14 oktober nog een keer naar het Ellerstrand geweest

De zon kwam rond 12.00 lekkere middag gehad

Later rond 1500 begon de wind toe te nemen

Het was een rustig dagje denk een 15 zon aanbidders

Ik denk dat dit onze laatste zon dag is gewest voor dit jaar

Vandaag kunnen we jammer genoeg niet

Nou tot een volgende keer maar weer 👍👍👍👍
Luc   26-08-2017 08:29  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren voor het eerst naar het Ellerstrandje geweest.
Na wat problemen om de parkeerautomaat met 5 euro muntjes te voeden, de auto op de parkeerstrook, het fietspad over en door een bosweggetje van 50 meter onmiddellijk op het strand waar het gezellig druk was.
Ik ben meer dan 25 jaar naturist, en voor mij is het strand een plaats waar ik graag een babbeltje doe over niks ... Over mij zegt men wel eens "zet een hond een hoed op en hij praat er mee!" Nu ja, een hoed had er niemand op, wel een petje.
Liefst wandel ik naakt rond, en een beetje pootje baden. Een babbelde doen, in een groepje mee een spelleke petanque, ... Ik ben voor de volle honderd procent hetero, maar als ik de vorige commentaren lees zullen er zich gisteren veel in mij vergist hebben, en misschien sommigen zich echt aan mij gestoord.
Aangekomen, kleren op een hoopje gesmeten en genoten van de volledige grote van het strandje voor een wandelingeske.
Ik ben erg geschrokken van de teneur in de oudere berichten! Wanneer een bezoeker zich niet afgezonderd van andere mensen neerploft op het zand, maar rond wandelt of zich dicht bij andere mensen legt, is hij een perverse poot, ... gluurder, ... op zoek naar strandsex of naar iemand die hem een "handje" helpt. Op je voetjes staan zou enkel kunnen op weg naar het sanitair of op weg naar het water.
Mensen mede naturisten, bij mij is naturisme een levensstijl waar vrijheid hoog in het vaandel gedragen wordt, met respect voor ieder ander individu. Ik las ooit dat een naturist geen lichamen ziet maar personen, of persoonlijkheden, en daar sluit ik me volledig bij aan. Ik geniet van een wandelingetje, rustig in alle vrijheid bewegen, ... ik vind het echt niet fijn, blijkend uit de voorgaande commentaren dat ik waarschijnlijk als een "op zoek zijnde poot" bestempeld ben. Totaal onterecht.
Na een fijn eerste bezoek op het strandje, waar ik zeer positief over ben, vallen de commentaren me sterk tegen. Op het strandje waren veel koppels, een mama alleen met drie jonge kindjes, en natuurlijk ook mannen alleen, zoals ikzelf ook, en enige vrouwen ook alleen. Bij de koppels waren meerdere man-man koppels. Ook waren er vrouwen die met een vriendin aan het genieten waren van de warme zonnestralen. Waarom bestempel ik direct twee mannen samen als een homokoppel, twee vrouwen samen als vriendinnen ???? Misschien normaal klein menselijk.
Op het strand heb ik totaal geen misdragingen gezien, wat zelden op andere stranden kan gezegd worden. Ik ben tevreden naar huis gekomen, maar zeer ontgoocheld over de commentaren, hoe er gedacht wordt over een man die over het strand wandelt.
Het belangrijkste, het is een fijn strandje, proper, en met sanitair en dat is iets wat men zelden of nooit vindt. Ik heb een fijn wandelingetje gedaan en een babbelke. Ik zou zeggen "terug gaan", maar voort gaande op de oudere commentaren, weet ik het nog niet.


Erik   17-07-2017 23:46  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo daar,Ik ben 2 weken terug naar dit strand geweest, en moet toch zeggen dat gluurders ed. me zwaar overroepen lijken: Het was een zondag,lekker warm, rustig, en veel plaats.
Niemand komt je storen, ook niet als man alleen.
Wel een paar minpuntjes:
- Die boten komen echt wat te dicht.
- Onevenwicht: 2/3 mannen, 1/3 vrouwen, GEEN kinderen.Ook de gemiddelde leeftijd van de bezoeker is wat hoog.
- Naar de avond toe, wat mannen die duidelijk naar iets anders op zoek waren, maar je verder met rust laten.
- 1 of andere naakt recreant wenste zijn boot aan te meren.. Wat ongepast vond ik.


Aleks   22-06-2017 07:05  Twitter Google+ Facebook Email

Ik was gisteren op dit strand en heb enorm genoten.
Ga er zeker nog een keer naar toe.


Eva   05-06-2017 10:44  Twitter Google+ Facebook Email

Loslopende honden. Ondanks richtlijnen je hond niet aanlijnen (zie de borden). Gevolgen: ongewenst gesnuffel, watervogels opjagen, achter honden aanrennen die wel aangelijnd langslopen. Heb je geen riem bij je, dan mag je wat mij betreft direct met je hond vertrekken.


Margriet   04-06-2017 11:40  Twitter Google+ Facebook Email

Met Suus ben ik het helemaal eens. Ja, er gebeurt op mooie zomerdagen een heel enkele keer wel 'iets'. Dat is zo weinig dat het niet noemenswaardig is. Wanneer je bloot bent zie je alles van iemands lijf, dus ook alle ringen en versieringen. Indien je hier van gediend bent is het geklede strand een eindje verderop wellicht een betere plek, daar zie je dit soort zaken allemaal niet. Ik blijf hier genieten.Suus   29-05-2017 21:09  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen zaterdag weer eens samen met mijn man naar dit heerlijke strandje geweest, wat was het weer gezellig druk ! We komen hier nu voor het derde jaar en beginnen de vaste gasten inmiddels goed te kennen. Kan me niet vinden in de reacties hier over 'trekpopjes' sexende stelletjes of opdringerige mannen. Ja er lopen mannen met 'haarelastiekjes' maar mag dat ? En ja er gebeurt vast wel eens iets wat ik niet hoef te zien maar dat hebben wij in die drie jaar maar een paar keer meegemaakt en dat was dan in het begin van de avond als de dagjes mensen (wij ook) weer vertrokken. We hopen nog lang naar dit fijne strandje te mogen gaan.


Rob en Linda   28-05-2017 13:43  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren weer lekker aan het zonnen geweest op het Ellerstrand samen met mijn vrouw, wij komen er nu al enkele jaren maar wat tegenwoordig opvalt dat het de laatste tijd toch veel sexuele handelingen verricht worden door zowel hetero's als gay-mensen. Ik heb er normaal geen problemen mee maar moet dit nu als je opgewonden bent ga naar huis of ga de bossages in. Maar doe dat niet op het stand of is het omdat jullie meer opgewonden raken als er mensen naar kijken. Verder het blijft het een mooi strandje alleen van de voorbij scheurende bootjes word je ook gek van, veel te hard en te dicht op de zwemmende naturisten doet de Politie hier niets tegen.


Karlijn   11-05-2017 16:08  Twitter Google+ Facebook Email

Geen gluurders!?... Wat is dit..
Eerste dag van het jaar lekker vrij chillen op het strand... voor het eerst hier bij Elburg.. eerder ging ik altijd naar Zwolle.
In een uur tijd drie mensen die gewoon even van hun fiets af stappen om een kijkje bij je te komen nemen. Misschien als het seizoen straks dusdanig druk is dat dit niet zo is en nog maar een keer proberen maar.... Op deze manier niet heel relaxed.
Anoniem   17-04-2017 17:31  Twitter Google+ Facebook Email

Al jaren heb ik een grote wens om eens een keer naar een naaktstrand te gaan. Tot nu toe heb ik het nooit aangedurfd. Als ik de verhalen hier zo lees ben ik als man alleen bang om als 'vies mannetje' aangezien te worden.

Ik wil niets meer dan lekker bloot genieten van de zon. Is dit strand aan te bevelen?


Frank   05-03-2017 14:13  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Jan, Jij vind de rondlopende mannen (met een stijve en een cockring om waarschijnlijk) niet zo'n probleem. Je vind dit eigenlijk wel kunnen en sex door een gemengd stel keur je eigenlijk af. Als antwoord op jouw vraag: beide groepen verpesten het hier. Het is hier geen reclame voor het naturisme op het Ellerstrand overdag. Dat er in de avond een keer door wat mannen geneukt wordt maakt me niet uit, maar overdag wil ik graag met mijn kinderen het strand op zonder met allerlei seksactiviteiten geconfronteerd te worden.


Jan   31-12-2016 14:23  Twitter Google+ Facebook Email

Kom vaak op laakse strand en vroeger het zilverzand. Ik vind de rondlopende mannen niet zo n probleem. Als ze wat willen gaan ze de bosjes in. Maar zie veel mannen met vrouwen die opelijk op hey strand sex bedrijven. Dus ik weet niet wie het verpest?


Frank   21-09-2016 23:11  Twitter Google+ Facebook Email

Zoals Tijn het beschrijft klopt het wel. Alleen komen daar nog de geklede kijkmannen bij. Dat ge-ruk tussen de struiken slaat natuurlijk nergens op en dat geloop en geloer ook niet. Het echte naturisme is aan het verdwijnen. Er komen een soort van gay-ontmoetingsplaatsen voor in de plaats. Niet de plek waar je met je kinderen onbezorgd wilt recreëren. De jeugd zal hierdoor op stranden zoals het ellerstrand niets meer meekrijgen van wat naturisme inhoudt. Of de verenigingsterreinen de oplossing zijn is de vraag. Want je met lid zijn en daar zijn best veel regels. Volgend jaar toch maar wat vaker weer naar een vereniging.


Tijn   21-09-2016 19:45  Twitter Google+ Facebook Email

Omdat er blauwalg is bij het Laakse Strand ben ik maar eens een paar keer naar het Ellerstrand gegaan. Eerste keer: druk, want het was erg warm en het was een weekenddag. Mix van mannen, vrouwen en stelletjes, prima sfeer. Tweede keer, doordeweeks overdag. Veel gerommel achter in bosjes, veel heen en weer gewandel door schichtig kijkende mannen, in de paar uur dat ik er lag zijn er 4 mannen binnen een paar meter bij me vandaan gaan liggen (en er was echt ruimte genoeg op het strand), blijkbaar hopend op contact of zo, want als ik niks zei en de andere kant op keek verhuisden ze na een half uurtje weer. Laatste keer perste iemand zich zo dicht bij me dat ik er toen maar vandoor ben gegaan. Achteraf had ik spijt dat er niks van gezegd heb maar ik kom om te zonnen, te zwemmen en om te relaxen. Laatste keer op een rustige dag doordeweeks. Meerdere keren verdwijnen er mannen na een kort praatje met elkaar de bosjes in, een keer was het gekreun een eind verderop hoorbaar. Mannen die de hele tijd met zichzelf aan het spelen zijn, andere mannen die daar dan weer om heen draaien. Vlak voor je langs wandelende mannen zonder noodzaak. En ik vond het Laakse strand al een ranzige boel, maar dit is echt nog erger, wat een lowlifes. Dit is geen naturistenstrand, dit is gewoon een homosexterrein. Voor mij is de lol er af op dit soort stranden. Er is geen gastenboek op deze website te vinden waar er niet geklaagd wordt over cruisende, glurende en seksende mannen. En nee, ik heb totaal niks tegen homofiele mannen, ik heb iets tegen ranzige vieze mannen als ze het voor andere mensen verkloten om naar een naaktstrand te kunnen gaan. Je kan toch nooit met je kinderen naar een naaktstrand zo. Voor mij betekent naaktrecreëren dat ik me vrij voel, dat ik me dicht bij de natuur voel en dat ik als bonus egaal bruin word, niet dat ik naar vieze oude mannen die alle fatsoen en alle schaamte overboord gegooid hebben moet kijken. Ik kom er niet meer, ik ga het wel op een verenigingsterrein proberen volgend jaar.


Frank   20-09-2016 10:31  Twitter Google+ Facebook Email

Gistermiddag vanuit mijn werk nog even daar gelegen. Kon nog één keer dacht ik.
Grappig dat verschillende mannen met een haarelastiekje rondlopen op een plek waar je het niet verwacht. En die wat oudere vrouw met haar geklede man moet wel veel last gehad hebben van jeuk. Ze zat steeds aan haar geslachtsdeel te krabben. De toegankelijkheid vlakbij de weg trekt niet het leukste publiek denk ik op een dag zoals gisteren.


john   16-09-2016 18:27  Twitter Google+ Facebook Email

Voor het eerst naar een naaktstrand geweest,wat is het toch heerlijk om naakt rond te lopen ga dit vakker doen mooi schoon strand.


Victor   14-09-2016 21:14  Twitter Google+ Facebook Email

Echt een mooie ligging betreft het terrein. Alleen in de ochtend waren kerels (met fiets) die zaten te gluren op 2 meter afstand van mij.


Halfbloedje m   14-09-2016 07:48  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren voor eerst naar dit strandje gegaan helaas kon een vriendin van mij opeens niet meer mee dus ik ben alleen gegaan en heb er van je genoten heerlijk


Stel 40   27-08-2016 21:47  Twitter Google+ Facebook Email

Zijn er afgelopen week twee keer geweest. Mooi schoon en nette strand. Waren nog niet eerder op een naaktstrand geweest maar vonden het heerlijk. We vonden wel dat er veel mannen rond liepen die naar ons idee op zoek waren maar geen last gehad. En er zaten wat mannen verstopt in de bosjes zo van ik wil jou wel zien maar jij mij niet. voor de rest leuke mensen zowel jong en oud. Mochten we weer in de buurt zijn dan gaan we zeker nog eens!


veluwe 0341   27-08-2016 21:27  Twitter Google+ Facebook Email

laatse dagen hier een paar keer geweest

voor mij toch allemaal nieuw m,aar blij dat ik het gedaan heb

ik dacht nou dat wordt me een ge gaap maar dat in zijn geheel niet wat een relax en lekker schopon strand helder water goede voorziening om je lekker af te spoelen na het zwemmen

ik zeg ik ga er vaker heen

het is een mix van mannen alleen dames alleen stelletjes van alles wat zeg maar

later op de dag uurtje of 1600 komen de kijkers in de bosjes langs de dijk ik zeg lekker laten gaan ze staan daar zelf voor lul en degenen die wat willen die doen maar

ik ga hier vaker heen 15 minuutjes van huis wat wil je nog meer

ik zou zeggen nog nooit hier geweest kom ook een keer !!!!!!


Eva   19-08-2016 22:50  Twitter Google+ Facebook Email

Wat een goed gevuld gastenboek. Ik doe ook maar even mee.
Ik ben dinsdag in m'n uppie een dag op dit strand geweest. Het was een fantastische dag! Staalblauwe lucht, flinke wind die de boomblaadjes liet ruisen en dan die zon, hhhmmmmm.

Dit strand is schoon. En beschut. Geen pottenkijkers vanaf de weg of fietspad. Wel was het zo dat er al vrij snel een man vlakbij bij me kwam zitten. Toen ik zei dat ie wel erg dichtbij kwam, kreeg ik zijn verontschuldigingen. En hij ging meteen naar een eind verderop. Zonder gedoe.

Het was dinsdag best druk. Er waren erg veel mannen alleen, een flink aantal stellen en een klein aantal vrouwen was alleen. Dit is een prima plek om, zonder gêne, lekker helemaal bloot te zijn.


Yvonne   16-08-2016 22:14  Twitter Google+ Facebook Email

Leuke site is dit en erg informatief. Ik ben in de vakantie toevallig op dit strand terecht gekomen met mijn zoontje en vond het een leuk en rustig strand. De bezoekers zijn gemoedelijk en goed toegankelijk. Voor jonge kinderen is het ideaal want het is heel lang heel ondiep. Zelf schrok ik ervan hoe lang het ondiep was want ik stond bij het bootverkeer nog maar tot net boven mijn knieën in het water. Ik voelde me toen wel bekeken, maar mensen op de boten doen verder niet raar. Ik ben hierna nog eens met een vriendin geweest die niet naakt ging en dit was geen enkel probleem. Voor herhaling vatbaar. Groetjes Yvonne


Bernd 30   06-07-2016 22:30  Twitter Google+ Facebook Email

Ellerstrand is voor mij het meeste relaxte strand in de regio. Gezellige mensen, lekker zandstrand. in tegenstelling tot de andere stranden in de regio.
ik kom hier dan ook regelmatig enkel zie ik weinig mensen rond de dertig. komt het omdat ik dan op de verkeerde tijdstippen er ben (meestal in de middag door de week) of liggen ze op de andere kant van het strand waar ik lig.
in ieder geval een hele goede aanrader dit naaktstrand.


Ik   12-06-2016 16:21  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren geweest voor het eerts echter had binnen 15 min een man die aan mij zat die heb ik duidelijk gmaakt dat ik daar niet voor kom wat een viezerik.
Blijkbaar als je als man alleen komt wordt er van uit gegaan dat je voor dat soort mensen komt.

Maar ik heb mij hier door niet laten weg jagen en de ervaring om hier te zijn als zeer aangenaam ervaren zeker omdat het gistern niet te warm was imv verbranden.

Dus een aan rader ook als je kort even even een duik wil nemen

Jens   01-06-2016 17:03  Twitter Google+ Facebook Email

Als ik alleen kom kijk ik gewoon waar plek is, het leukste is om even een praatje te maken met andere bezoekers. Zo groot is het strand nu ook weer niet :)


   30-05-2016 17:35  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo, ik ben een man van 24 en bezoek graag een naaktstrand,
Nu is het zo dat ik verergeren niemand ken die daar ook van houd.
En alleen is ook niet heel gezellig natuurlijk. Zijn er misschien nog meer mensen die alleen gaan? Of is er een 'speciale' plek waar mensen vaak zitten die alleen gaan? Zodat ik misschien wat meer mensen leer kennen?


Jens   13-05-2016 21:18  Twitter Google+ Facebook Email

Nee afgelopen zondag was ik er niet. Nu weer wachten op mooi weer..


Jongstel27   12-05-2016 15:13  Twitter Google+ Facebook Email

Jens was jij daar toevallig ook zondag dan? Gr ons


Jens   09-05-2016 14:54  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben 28 maar volgens mij ligt de gemiddelde leeftijd wel wat hoger hier :)

Nog nooit last gehad van sekstoerisme op dit strand, merendeel van de mensen is erg sociaal.


Jongstel27   08-05-2016 19:40  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag weer heerlijk genoten op het strand. We zijn eigenlijk benieuwd of er nog meer jonge stellen of jongeren komen. Miss dat we een X samen kunnen gaan gr van ons


stel begin 40   18-10-2015 11:22  Twitter Google+ Facebook Email

Na een autorit van een uurtje.. aangekomen op dit geweldige rustige strandje.
Nadat we met de kleren nog aan op onze badlakens gingen liggen..werden we door minim.4 rukkers uitvoerig bekeken..
We hebben sex echt niet alleen tussen de dekens. .maar om nu in dit tempo..met kleren nog aan..door een koppel mannen bekeken te worden die ondertussen staan of liggen te sjorren..is zeker niet ons ding.
Ze kwamen naar ons toe als vliegen op stroop..brrrr
Komen hier vaak en graag...maar wel met die verstande relaxen..rust..ontspannen. .niet om als lustobject bekeken te worden.
Vooral rukkers die in de bosjes staan te gluren..bah.. wees dan een kerel en loop het strand op..
Er lag ook een man in het hoge gras gedeelte richting de zomerhuisjes, telkens naar ons te kijken wat ook helemaal niet opviel...grrrrr wel heel duidelijk dus.
Ook hij kwam blijkbaar heel wat te kort..en ook nog nooit een vrouw in kleding gezien blijkbaar. .en maar gapen..
We voelden ons echt bekeken van alle kanten..zijn vervolgens weg gegaan..
Hopelijk volgend jr weer een ieder aan te treffen hier..zonder mensen met bijbedoelingen. .
Een vriendelijk groet. .ons


Kampen1979   23-08-2015 20:18  Twitter Google+ Facebook Email

Vanmiddag voor de eerste keer op een naaktstrand geweest. Ik wou het namelijk wel een keer voelen hoe het is zo naakt op een strand en op die manier zwemmen. Het voelde in het begin wat onwennig maar het stel waar ik in de buurt was gaan liggen vernam dat het mijn eerste bezoek was aan dit soort strand en stelde mij op mijn gemak met een kopje thee uit de thermoskan. Al met al een mooi schoon strand vriendelijke toeganggelijke mensen. Kom hier zeker weer. Hier komen mensen van alle leeftijden net zoals op de geklede stranden. Het is zeer toegankelijk echt een aanrader.Gerda   23-08-2015 18:08  Twitter Google+ Facebook Email

Verloren:
Wie heeft op zaterdag 22 augustus mijn Citizen dameshorloge met metalen band gevonden op het Ellerstrand aan de Enkweg?
Graag bellen met 06 414 555 90Rob en Ria uit Almere   09-08-2015 21:01  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag voor de eerste keer op het ellerstrand geweest, was een mooie en leuke dag. Maar wat een wespen gewoon bizar, we wilden wat eten in de Klinck mochten we niet binnen zitten omdat de gasten die op het terras zaten, als ze last hadden van de wespen, binnen konden gaan zitten eten!!!!!!! We zijn weg gegaan en hebben gegeten in de auto omdat we konden eten zonder wespen, al met al toch lekker gegeten en wat betreft de Klinck eens en nooit meer wat een belachelijke service sorry klinck een gemiste kans op meer inkomsten.

Rob en Ria uit Almere


koen   04-07-2015 21:38  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag op het ellerstrand geweest,een mooi en gezellig strand voor jong en oud.Jongstel   04-07-2015 18:39  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag heerlijk gelegen op het ellerstrand... Totaal geen last gehad van opdringerige mannen of iets dergelijks. Wij hebben echt genoten en komen hier snel weer


Sion   25-06-2015 12:03  Twitter Google+ Facebook Email

Ronduit belachelijk als je bv van 15:00 tot 17:00 een paar uurtjes daar wil zonnen,je gewoon de volle mep van 5 euro moet betalen als dagtarief.Niet zo vreemd dat het daar rustig is als je tijdens parkeren al uitgekleed word.


henk   11-06-2015 17:13  Twitter Google+ Facebook Email

@ Anoniem32, misschien juist lekker om alleen te zijn?? Zijn mensen daar juist heen gaan om alleen te kunnen zijn.
Voor de gezelligheid of geilzelligheid zijn er andere stranden meer dan genoeg.


Anoniem32   09-06-2015 22:35  Twitter Google+ Facebook Email

Is dit strand gesloten??
Vandaag ook weer even gelegen, was heerlijk.. Maar was helemaal alleen


Ruud   07-04-2015 16:40  Twitter Google+ Facebook Email

Kan iemand mijn vertellen wat de snelste fiets route vanaf Lelystad naar dit strandje is bvd.


henk   11-09-2014 08:38  Twitter Google+ Facebook Email

beste Arie,

de betaalautomaat P staat gezien de kant van ELburg komende, nadat je de flauwe S-bocht hebt gehad (enkweg) en hier de weg richting de dijk gaat, staat rechts een P zuil. Ook kun je bij de betreffende gemeente een seizoenskaart kopen voor iets van € 40 p/jr. wellicht een idee voor volgende jaar? succes


arie   05-09-2014 08:07  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo medezonaanbid-ster-ders

Kort vraagje: waar staat de P-betaalautomaat? Gisteren was het,
ons 1e bezoek, 55,00€.

Henk


Martin   05-08-2014 17:09  Twitter Google+ Facebook Email

@john Als je op het naaktstrand staat, met je gezicht naar het water, dan heb je aangrenzend aan de RECHTER ZIJDE jachthaven/restaurant "De Klink" liggen.
Ik vermoed dat je net aan de andere kant bent geweest.


john   01-08-2014 17:04  Twitter Google+ Facebook Email

Zojuist weer een fietstocht gedaan van 25 kilometer totaal.kwam weer op het strand aan en het was erg druk.helaas weer alleen met gezinnetjes met kleding aan. Helemaal achterin voor bij het "zonneveld " of moet ik vuilnisbelt zeggen was het wel druk met mannen die daar liepen maar daar heb ik verder niet gekeken. Neem aan datchet baaktstrand gewoon die drie " kommetjes" zijn of zit ik steeds verkeerd?


john   01-08-2014 13:37  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren op ellerstrand zuud geweest rond 16.00 uur. Maar naast 2 gezinnen die gekleed waren waren de kommen leeg terwijl het wel lekjer weer was.
Wie kan mij vertellen welke dagen het daar drukker is en er ook naaktrecreanten zijn. Want un mijn eenthe bloot die een gezin vind ik niets vooral niet voor mijn eerste keer


henk   24-07-2014 18:52  Twitter Google+ Facebook Email

@ Roel,
ik bedoel maar..


Roel   24-07-2014 00:36  Twitter Google+ Facebook Email

Jeeeerlijk genoten vanmiddag! Super! Hoge sociale controle (langs de waterlijn op t strand! Kon dus heerlijk gaan zwemmen zonder bang te hoeven zijn dat er gejat werd! Voelde me wel lekker jong op t stuk waar ik lag :) gemiddelde leeftijd lag hoger dan mijn 30 lentes!
Wat een ruimte en wat een rust! Top!


henk   23-07-2014 18:02  Twitter Google+ Facebook Email

@ Roel,
hoef je echt geen sorry voor te zeggen. Wij wensen jou/jullie heel veel plezier daar. Wij zijn er komend weekend weer, als het dit weer blijft.


Roel   23-07-2014 00:33  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Henk,
Mijn bericht bevatte een dosis sarcasme welke niet helemaal is overgekomen begrijp ik. Hiervoor wil ik dan ook graag mijn excuses aanbieden!
Morgen ga ik heerlijk genieten van het mooie weer aan dit strand en ga er van uit dat ik daarna een positive ervaring rijker ben!

Nogmaals excuus voor het verkeerd overkomen van mijn vorig bericht!


henk   22-07-2014 18:52  Twitter Google+ Facebook Email

@ Roel,

tip???? wat denk je zelf, tjee kom op zeg. Daar wordt echt niet iedere man die alleen komt daar als homo aangezien hoor. Misschien als je met je gereedschap te koop loopt wat aanspraak krijgt


Roel   21-07-2014 06:12  Twitter Google+ Facebook Email

Ik wil hier komende woensdag naar toe. In mijn eentje omdat mijn vriendin moet werken. Heb alleen geen zin on als alleengaande homo neergezet te worden of als alleengaande met verkeerde bedoelingen.. Tips?


Annette   20-07-2014 11:45  Twitter Google+ Facebook Email

Ik kom al jaren op het naakt strandje en vind het jammer dat het mannelijke geslacht de over hand gaan krijgen , ik heb niks tegen homo’s
Maar ze zoeken mekaar wel op in de stuiken en om de struiken.
Ik maak graag foto’s zwanen futen en vogeltjes en maak zeker geen foto’s van mensen maar gisteren is het geëscaleerd ik werd bedreigt door iemand van het strand ik had alleen foto’s gemaakt van de familie zwaan met 5 jongen .
Hij zou mij en m/n camera wel het water in gooien en vroeg een andere meneer om hem te helpen die dat overig niet Dee dan ben je 70 jaar hoe zielig is dit, ik voelde me dan ook zeer bedreigd en heb daarop de politie .
Dus dat hele clubje is nu helemaal tegen mij want je mag geen politie bellen en als er geen kinderen zijn dan mogen ze toch hun gang gaan .
Jammer dat ze er zo over denken want daar is het naakt strandje niet voor.
Een paar jaar geleden liep je over de hoofden van de mensen heen zo druk en gezellig was het, en nu willen mensen hun kleinkinderen niet meer mee nemen vanwege dat gedonder in en om de struiken.
Ik hoop dat ik nog jaren plezier hebt en naar het strand mag gaan en hoop dat dit gauw verleden tijd is.Hans   19-07-2014 20:37  Twitter Google+ Facebook Email

Waarom de andere kant op kijken. Je kan toch gewoon deze figuren aanspreken en ze vertellen dat wat zij doen not done is op een naturistenstrand. Mijn vriendin en ik zijn, tijdens een vakantie op de Veluwe, op dit mooie strand geweest. Wij vonden de sfeer uitstekend. Kortom, wil je een goede sfeer behouden,spreek dan zich misdragende recreanten aan.


albert   16-07-2014 13:11  Twitter Google+ Facebook Email

@ Frank,

maar wel blijven kijken he!! ik wil geen discussie hoor je zal wel gelijk hebben. Maar als je het niet wil zien, dan ga je toch paar meter verderop liggen.Of de andere kant op kijken. Ik kan sowieso niet begrijpen dat dit soort "negatieve"ervaringen hier op dit gastenboek moeten komen. maar daar staan een ieder vrij in natuurlijk. Gr ces mois


Frank   06-07-2014 15:19  Twitter Google+ Facebook Email

Vorige week even gekeken op dit strand.
Het viel me niet mee. Ik zat even beschut in een inham en toen moest een oude viezerik zich zo nodig bevredigen een paar meter verderop.
Voor me een echtpaar waarvan de man met zijn stijve tegen de vrouw zat te rijen.
Vond het niet prettig hier.
Geen reclame voor het naturisme.

FrankElco   25-06-2014 10:57  Twitter Google+ Facebook Email

@emma voerman,
probleem is wel herkenbaar en als je bij de camping de weg in rijdt staat een eindje verderop rechts in de berm een betaalautomaat. Eind mei ben ik er ook geweest en wilde betalen bij het apparaat maar kreeg mijn geld steeds weer retour. Dan denk ik ook van: 'bekijk het maar'. Misschien kun je dit probleem meenemen/aankaarten in je klacht bij de beheerders!?
Succes!


wij ook   13-06-2014 15:42  Twitter Google+ Facebook Email

@ ikke, wij ook graag op dit heerlijke rustige strand. Liggen vaak aan het eind.


ikke   12-06-2014 13:12  Twitter Google+ Facebook Email

Een heerlijk rustig strand. Kom hier graag met me vrouw. Een aanrader. Heerlijk schoon en geen lawaai.


Bernd vd Laak   11-06-2014 21:18  Twitter Google+ Facebook Email

@RiJo, dat is mijn zelfde ervaring op dit strand. het is gezeelig en lekkere ruimte maar qua bezoekers zijn er vrij weinig "20-30ers op dit strand.
Zouden we eigenlijk eens moeten gaan promoten. maar misschien komt dit nog door sluiting van het zilverstrand.
nu nog maar hopen op een mooie zonnige zomer.


henk   10-06-2014 19:25  Twitter Google+ Facebook Email

@ Emma Voerman, wij hebben het ook al eens gehad. Toen indd ook proberen op te lossen via die camping. Men kan bezwaar in dienen bij TRICIJN tel nr 088-06 45 555 binnen max 6 weken na dagtekening. wij ook gedaan, daar zijn ze heel begrip vol,mits je het duidelijk uitlegd. Wij komen zelf regelmatig op dit erg mooie, rustige en schone strand. Hopelijk kun je hier wat mee. succes


Emma Voerman   10-06-2014 15:51  Twitter Google+ Facebook Email

Heel vroeg in de ochtend 8.30 hebben we onze auto voor het eerst geparkeerd op het Ellerstrand.Niet wetende dat er voor de stranden ook parkeergeld wordt geheven.Onze neef had een CD presentatie op Walibi(Pinksterconferentie).Na een uur op het strand vertoefd te hebben hebben we onze biezen gepakt omdat er geen schone toiletten en andere voorzieningen op het terrein waren.Onderweg zagen we een papiertje wapperen op ons raam.We waren in de veronderstelling dat er iets van reklame achter onze wissers was geplaatst.Onze schrik was groot toen we zagen dat het een boete was.We zijn gelijk rechtsomkeer gegaan om te kijken of er duidelijk was aangegeven dat daar betaald parkeren was.Zo op het eerste gezicht was het duidelijk dat je aan de weg moest betalen en verder werd er niets aangegeven...De jongelui adviseerde ons om naar de camping Riviera te gaan om dat recht te trekken.Maar helaas werd het daar niet ter plekke meer geregeld.Jammer dat je na zo,n dag €55 moet betalen zonder dat je bewust was van het betaald parkeren.We komen uit Apeldoorn en op Bussloo staan de bomen naar beneden zodat je deze fout niet kunt maken.Men is gewaarschuwd!


Wim   10-06-2014 08:18  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi allen,

Gisteren rond 15:00 geweest na de buien dreiging. Dit is een prima strandje. Goede gemêleerd gezelschap en ruimte zat. Ik ben niet lang gebleven maar was heerlijk strand en water.

Tot ziens, Gr W.


A&H   09-06-2014 15:52  Twitter Google+ Facebook Email

Ook op tweede Pinksterdag goed toeven.
Met name in de ochtend lekker rustig, ruim voldoende parkeerplaats en zit en lig ruimte.
Goed te doen, ook vanuit Zwolle.

A&H
9 juni 2014


RiJo   02-06-2014 12:34  Twitter Google+ Facebook Email

Heerlijk strandje, lekker rustig, geen gluurders of vervelende mannen, ruimte zat om een mooi plaatsje in het zonnetje te vinden. Helaas ben ik de enige jongere hier (24 jaar)! Komen die er wel of moet ik dan elders zijn?


stel   28-05-2014 11:09  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo jena, wij waren er ook en indd ook wij erg genoten van de zon. Jullie een stel?


jena   26-05-2014 13:45  Twitter Google+ Facebook Email

gisteren (25-5-2014) een fantastisch dagje strand gehad, heerlijk rustig en genoten van de zon.


J & A   13-11-2013 09:28  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen weekend even op strand geweest, kijken of er stormschade was. Een enkel omgewaaide boom niet echt schade of veel bijzonders. Was er wel redelijk rustig. :-)


Loro en Madelief   02-08-2013 00:01  Twitter Google+ Facebook Email

Reactie op stel midden 30, + Terreinbeheer .

Wat jullie daar hebben meegemaakt , bedreigingen zijn nergens te tolereren. .Niet op het strand ,niet op straat. NERGENS
Wat kun je er tegen doen? Als het weer gebeurt Zorg ervoor dat het niet escaleert. Politie bellen en met zoveel mogelijk mensen getuigen. Zorg voor goed signalement. Dat inderdaad zo`n heersschap een boete krijgt

Verder lof voor de terrein beheerde deze heeft het onkruid en langs de waterkant het strand omgeploegd zodat we weer een schoon strand hebben.


Loro en Madeliefstel midden 30   31-07-2013 09:42  Twitter Google+ Facebook Email

Wij zijn het zeker met Gerard eens.voorbeeld:ong begin juli hier op dit mooie en bijzonder rustige strand geweest.Er liep een (geklede) man met loslopende hond welke zijn behoefte deed aan het strand ,grens met water en werdt hier op aan gesproken door iemand.Een schouwspel van opgekropte frustratie blijkbaar want de geklede man gaf de nudist die er wat van zei onder uit de zak niet normaal meer.Met woeste gebaren,gebalde vuist en veel geschreeuw en getier ruimde hij echter de "boodschap"op van de viervoeter.Wij hadden zoiets nog nooit meegemaakt.Dat het zo moet gaan,vinden wij ongelooflijk.Willen niet muggeziften of heksenjacht openen.Helaas is het een feit.


Loro en Madelief   29-07-2013 23:25  Twitter Google+ Facebook Email


Beste Gerard,

Wij zijn het met jouw eens het is inderdaad verboden voor honden.

Maar de honden die wij daar aan treffen zijn gedomineerd en aangelijnd , heb het nog maar een keer mee gemaakt dat een hond zijn behoefte deed op het strand , werd direct door het baasje opgeruimd. Om nu gelijk een heksen jacht te openen op enkele bezoekers die hun huisdier meenemen .
Straks mag je ook geen kinderen meenemen die plassen misschien in het water!


De ontlasting die dicht langs het water ligt komt van de watervogels ( staat ook al in het rapport van de provincie Flevoland 2008 ) met name de zwanen kunnen er wat van, maar ja die hebben geen baasjes.

Het lijk mij verstandiger om de terrein beheerder te verzoeken eens per week met een cultivator achter een tractor de grond om te laten woelen .Loro en Madelief
Gerard   28-07-2013 21:40  Twitter Google+ Facebook Email


Gerardster


Wij gaan al jaren naar dit fijne strand en kopen dan ook altijd een seizoenskaart om te parkeren.
Hoewel er op de borden duidelijk staat aangegeven dat het verboden is voor honden, zijn er helaas telkens weer meerdere mensen die menen hun hond(en)te moeten meenemen.
Deze vrij te laten loslopen en in het zwemwater te laten; en uiteraard hier ook hun behoefte laten doen.
Dit is werkelijk smerig!
Wij zouden het erg op prijs stellen dat hierop dagelijks wordt gecontroleerd en alle honden worden verwijderd en de baasjes beboet!
We mogen toch aannemen dat we de € 35,00 niet allen betalen voor het parkeren maar ook voor het schoonhouden van het strand en de controle op naleving van de regels!Loro en Madelief   24-07-2013 22:41  Twitter Google+ Facebook Email

Beste strandgangers.

Vandaag bijna privé strand ,met na de middag toch een klein zonnetje.

Vandaag had de betaal automaat weer een normale kleur, afgelopen dagen kwam bijna stoom uit de betaal automaat .
Dit kwam niet van de buiten temperatuur maar van het aantal parkeerbonnen dat geprint moest worden..

Reden voor de gemeente om eens aandacht aan het strand te schenken door de bagger die in de zwemkolken zit te laten verwijderen en het strand eens een keer mechanisch van onkruid te ontdoen met een cultivator .

Bezoekers van de stranden zullen dankbaar zijn.


Loro en Madeliefbert   22-07-2013 15:07  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren ben ik hier geweest,het is een mooi naaktstrand.Weinig mensen die gluren.Ik zal hier regelmatig in mn blootje liggen.Het is hier lekker rustig


stel midden ov   18-06-2013 10:17  Twitter Google+ Facebook Email

Misschien vreemd. .na veel geklaag te hebben gelezen over welke spannende dingen er hier weleens gebeuren...het tegenover gestelde..komen hier weleens stellen..die juist komen..om ander stel te ontmoeten..om al dan niet hier of ergens anders in contact te komen.


Dinand   09-09-2012 00:21  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag na een bezoek aan de beurs op walibi naar het eller strand geweest. voor mij de tweede keer. De eerste keer was tijdens Lowlands een paar jaar terug. Nog steeds dezelfde ervaring. Rustig strand waar geen gluurders zijn, afgezien van de bootjes die langs komen varen. Echt genieten van de rust.


Hans   17-08-2012 14:18  Twitter Google+ Facebook Email

zou het dit weekend ook nog een beetje te doen zijn om bij het strandje te komen ?

ik vraag dit omdat lowlands ook plaatsvindt


Gerard   02-08-2012 20:57  Twitter Google+ Facebook Email

Vanvond ben ik hier nog een paar uurtjes voor het eerst op deze strand geweest om te zonnen. Ondanks dat ik voor de derde keer bloot was voelde me vertrouder dan waar ik eerste twee keer was. Ikvond het een schoone en een nette strand. Ik heb geen (net als Henk) geen gluurders of zo gezien. Mijn mening is als je voor het eerst bloot wil hier naar toe te gaan.

priema strand dus Gerard


p vermaas   02-08-2012 17:00  Twitter Google+ Facebook Email

mijn vrouw en ik (66jaar)zijn vorig jaar per ongelijk daar geweest omdat er geen parkeerplaats was
daar aangekomen was het wel schrikken we hebben ons aan de omstandigheden aangepast en zijn naakt gaan liggen zonnen vorige week en deze week zijn we bewust er naar toe gegaan we hebben genoten van de rust zonder lawaai en muziek en geen voetballende jongeren het was heerlijk en gaan als het mooi weer is weer eendagje genieten en ook nog gratis behalve parkeren
gr Piet


Henk   29-05-2012 16:37  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag voor het eerst op Ellerstrand geweest.
Geweldig! Geen gluurders gezien (gelukkig) en komen zeker nog een keer terug!
We voelden ons echt op ons gemak. Mooi schoon strand, geen lawaai etc.ingrid   20-05-2012 18:23  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag weer eens op het naaktstrand bij Elburg geweest.
Was erg rustig,ondanks een paar spatjes.
Toen wij aankwamen begon het net wat te regenen.
Dus keeken we elkaar aan,en toch maar uit de kleren.
Hebben we toch nog een uurtje kunnen genieten.
Mooi strand waar wij vaker naar toe gaan.ad   28-03-2012 19:14  Twitter Google+ Facebook Email

prima weer en druk vandaag,alvast een voorbode voor de rest van het jaar


l en m   28-02-2012 10:40  Twitter Google+ Facebook Email

we staan al te trappelen voor de eerste mooie zomerdag!!!
jammer dat er geen snackwagen staat waar je wat kunt halen.


gkk10 en Vr   11-09-2011 20:20  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen zaterdag weer lekker op het strand geweest het was er s'morgens erg rustig maar in de middag werd het drukker , heerlijk om er naakt te lopen en prettige mensen we zijn er dit jaar twee keer geweest en hebben er ook leuke gesprekken kunnen voeren met andere bezoekersHuizer   21-08-2011 11:48  Twitter Google+ Facebook Email

Voor het eerst op het Ellerstrand geweest
Helemaal top
Schoon, gezellig en parkeren oke!!!!!!!


l en m   16-08-2011 14:16  Twitter Google+ Facebook Email

a.s zondag weer heerlijk naakt liggen daar
vooraan bij restaurantronniereindertsen   05-06-2011 20:29  Twitter Google+ Facebook Email

alles goed


Theo   03-06-2011 00:34  Twitter Google+ Facebook Email

Op hemelvaartdag was het prima vertoeven. Zeer goede en ontspannen sfeer. Zwemwater en strand waren keurig schoon. Niets vervelends mee gemaakt, dat niet met naturisme te maken heeft. Kortom een echte aanrader


l en m   31-05-2011 15:20  Twitter Google+ Facebook Email

hoi aankomend weekend weer mooi weer
staat de snackkar er dan ook???


lex   11-05-2011 13:57  Twitter Google+ Facebook Email

dag allemaal,

voor het eerst wil ik naar een naaktstrand. graag heb ik een duidelijk gemengd strand of ga ik samen met een dame.
mannen niet opdringerig svp!

is dit het aanbevolen strand?


paardestaard   10-05-2011 20:17  Twitter Google+ Facebook Email

wil morgen voor het eerst naar het laakse strand! wel eng hoor. maar ik ga gewoon want hoor dat er veel gezellige mensen zijn. tot morgen!


laura   08-05-2011 23:49  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag weer op het naaktstrand bij Elurg geweest.
Was lekker weer en het strand was goed bezocht.
Geen opdringende mannen,gewoon lekker genieten in mijn blote kont.Bert   11-04-2011 17:20  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben vandaag geweest. Het was erg rustig. Ik vond dat er veel pottenkijkers waren. Kwam ook een man vlak bij mij liggen, terwijl overal ruimte is. Ben maar wat dichter bij een vrouw gaan liggen, daar blijven ze tenminste weg. Het was een heerlijk weertje. Ze hebben gelukkig niet zo veel weggesnoeid, alleen in het begin zie vanaf de weg het naaktstrand. Het blijft heerlijk vertoeven!


stel   11-04-2011 14:33  Twitter Google+ Facebook Email

willen er een keer heen gaan en hopen op rustig dagje en geen mannen die vragen voor trio


Bert   30-03-2011 07:45  Twitter Google+ Facebook Email

Is de bossage tussen het strand en de weg nog veel gesnoeid? Ik hoop dat ze het een beetje beschut hebben gelaten.


Henk   28-03-2011 16:01  Twitter Google+ Facebook Email

Mooi geregeld Joop! Bedankt! laat het mooie weer maar komen!


Joop   05-03-2011 17:19  Twitter Google+ Facebook Email

De bespreking heeft intussen plaats gevonden en geloof het of niet, het overtollige riet is intussen verwijderd en kunnen wij de komende zomer genieten van het mooie Ellerstrand.
Joop


bernd   13-01-2011 21:40  Twitter Google+ Facebook Email

hallo,

ben een jongen van 27 jaar en ik ben het met Mo eens, heerlijk strand en niet al te druk. tevens makkelijk parkeren hier en lekker dichtbij het strand.

lijkt me een keer leuk om met meerdere jongeren hierheen te gaan.

Gr. BerndJoop   21-11-2010 15:06  Twitter Google+ Facebook Email

Aan de vaste bezoekers van het Ellerstrand,
Met behulp van Bernd Huijser van de NFN,gaan wij op 14 december 2010 in gesprek met de gemeente Dronten en de beheerder van het strand om de wildgroei van het riet langs de kommen weg te nemen.
Zodra er nieuws is laten wij van ons horen
Joop (vaste gebruiker)


Eddy   22-08-2010 11:47  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi ik ben de beheerder van de snackwagen op het Ellerstrand lijkt me leuk als jullie daar ook een foto van op de site willen zetten ik heb evt wat foto's die ik u kan toesturen als u mij een mailtje terug stuurt zend ik u foto's.
MVG Eddy's snackcorner


apeldoorndstel   12-08-2010 00:23  Twitter Google+ Facebook Email

zijn er voor eerst geweest en super bevallen was er op dit moment niet druk maar was erg mooi ,heerlijk relax daar ,makkelijk bereikbaar


mo   08-07-2010 09:29  Twitter Google+ Facebook Email

Ben een jonge van 23 jaar en wou laten weten dat het een top strand is...Heerlijk lekker zonnen, in je nakie zonder lastige mensen.

People klasse
greetzz
Moes


RJ   18-06-2010 16:06  Twitter Google+ Facebook Email

Laatst op een middag naar dit strandje geweest. Het was lekker rustig. Heerlijk bloot liggen zonnen. Ga zeker weer hiernaar toe.


anton   10-08-2009 18:52  Twitter Google+ Facebook Email

ben er zondag samen met mijn vrouw geweest
het was daar heerlijk rustig
echt een perfect strand om lekker te zwemmen en te zonnen
het strand is schoon en een perfekte toilet er bij wat wil je nog meer het is echt een aanraderKees   17-12-2008 21:02  Twitter Google+ Facebook Email

Ik weet niet wie de beheerder van deze site is, mijn compliment.
Ik kom zelf al jaren op het strand en lig meestal bij de grens met het textiel strand in de buurt waar af en toe de patatwagen staat. De meeste mensen kennen mee, het is nu bijna kerst 2008,
en ik wens iedereen een prettige Kerst toe en de beste wensen voor 2009. En dat het gauw wat warmer wordt zodat alles weer uit kan, je bent een naturist of je bent het niet.
Kees 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend