Bussloo

Terug  Gastenboek Naaktstrand Bussloo
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Het gastenboek is niet bedoeld voor het maken van afspraken; deze worden verwijderd! Seksrecreanten zijn niet welkom op de naaktstranden en ook niet in het gastenboek!

Zijn er problemen op het strandje stel dan ook de NFN (Nederlandse Federatie van Naturistenverenigingen) op de hoogte via het speciale e-mailadres strand@nfn.nl.
Zij blijven dan goed op de hoogte wat er speelt en kunnen eventueel contact opnemen met de beheerder van het terrein. Kijk hier voor meer info.

Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund). Maximaal kan 1 bericht per uur worden geplaatst.

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code, typ in dit veld tien 


Achterhoeks stel   04-12-2017 20:49  Twitter Google+ Facebook Email

Ook wij vragen ons af of er een nieuwjaarsduik is?


...   08-11-2017 19:02  Twitter Google+ Facebook Email

Weet iemand of er bij bussloo nog iets gedaan wordt met een nieuwjaarsduik?


Nudist65   27-10-2017 22:42  Twitter Google+ Facebook Email

Nou ja voorbij die mooie zomer?
We mochten maandag 16 oktober samen met anderen nog één keer op Bussloo genieten van heerlijk weer.


peter   10-09-2017 17:48  Twitter Google+ Facebook Email

Het is weer voorbij die mooie zomer die zomer die begon in mei..............


Johan   31-08-2017 00:37  Twitter Google+ Facebook Email

Gaat van zelf weer over. Kan tot 3 weken duren. Is een parasiet die onder je huid is gegaan. Maar niks om druk over te maken


Nudist65   30-08-2017 21:40  Twitter Google+ Facebook Email

Heb afgelopen maandag, 28 aug., net als veel andere mensen toen, nog in de plas gezwommen, helemaal niets gemerkt van jeuk of bultjes tot nu toe.


peter   30-08-2017 19:52  Twitter Google+ Facebook Email

ook ik heb hier gezwommen,en heb bij thuiskomst kleine jeukbultjes ontdekt.vraag? moet je hiervoor naar de huiarts of gaat het vanzelf weer over.het jeukt behoorlijk.


Djamiro   29-08-2017 17:51  Twitter Google+ Facebook Email

Het is ook al bekend bij de leiding van Bussloo want als je bijvoorbeeld via deze site op de link klikt van de website van Bussloo dan staat het daar ook. Ook staat er op hun site een nummer die je kunt bellen als je last krijgt van de zwemmersjeuk.


Frank   29-08-2017 11:04  Twitter Google+ Facebook Email

Het is maar net hoe de wind staat en waar je zwemt volgens mij. Ik heb laatst ook in een plas gezwommen en zat onder de jeuk. Je kunt het in ieder geval melden bij de provincie. Dan kijken ze of er meer meldingen binnen komen en onderzoeken ze het water indien nodig.


Wij   28-08-2017 20:36  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo,
Mijn vriendin en ik hebbennafgelopennzaterdag onze eerste nudistenervaring opgedaan hier bij Bussloo. We zijn erg enthousiast en willen dit vaker!

Helaas hebben we beiden echter ook gezwommen in het water en blijkbaar hierbij zwemmersjeuk?? opgelopen. Bij deze dus een waarschuwing aan toekomstige recreanten.

Groetjes, wij
Willem   22-08-2017 17:44  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Henk

Bedankt voor je commentaar. Ik kom zeker een keer genieten, tot ziens
Willem.


   22-08-2017 08:51  Twitter Google+ Facebook Email

@Willem

Willem mogelijk is Bussloo groter dan dat je je nu kunt voorstellen. Als je halverwege bij de Kiosk staat kun je de uiteinden niet zien. een rondje lopen op Bussloo is niet bepaald voor mensen die wat minder ter been zijn. Geniet van de zon, het water, het gras en de vrijheid.

Groeten

HenkWillem   22-08-2017 08:13  Twitter Google+ Facebook Email

Ik lees veel lovende berichten over dit strand. Zelf wandel ik graag, ik verveel me als ik ga liggen. Mijn vraag is, of dit strand een beetje groot is om te wandelen. Bij een klein strandje staat dat een beetje raar.

Hoor graag jullie commentaar.


Henk   17-08-2017 08:36  Twitter Google+ Facebook Email

Het was heerlijk op Bussloo. Niet erg druk en niet al te warm. Lekker bij de kiosk in het gras gelegen. De sfeer was goed en heerlijk genoten. Krijgen we nog warme dagen?


JJ   15-08-2017 14:10  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren voor de eerste keer dus maar eens op het naturistenstrand van Bussloo geweest. Aan de linkerzijde van de kiosk. Erg veel auto's geparkeerd, het was er dus behoorlijk druk. Maar op het terrein zelf heerste een weldadige rust met meer dan voldoende plek in de zon of schaduw. Eerste bezoek is goed bevallen. We gaan zeker vaker!


Benjamin   08-08-2017 20:53  Twitter Google+ Facebook Email

Anderhalf jaar geleden besloten we ons in het nieuwe 'avontuur' te storten en een naaktstrand te bezoeken. Dat gebeurde vorige zomer voor het eerst op Bussloo. We kozen hier voor om dat daarover de beste reacties lazen. Dichtbij de kiosk maakten we kennis met het gemoedelijke naaktstrand. Maandag waren we er voor de vierde keer, nu lagen we aan de kant van de sauna. Ook dat is ons prima bevallen.
Blij met deze nieuwe vorm van vrijetijdsbesteding hopen we nog vaak naar Bussloo af te reizen.


JJ   07-08-2017 12:35  Twitter Google+ Facebook Email

@Stefan en @Albert: dank voor jullie reactie! Binnenkort gaan we er maar eens naar toe...


Albert   05-08-2017 17:22  Twitter Google+ Facebook Email

JJ, heel soms is er sprake van ongewenst gedrag, maar als je de beoordelingen van het naturistenstrand Bussloo over een langere periode bekijkt, o.a. op naaktstrandje.nl / naturismegids.nl / nfn.nl dan komt Bussloo best als positief naar voren. Zelf kom ik er al zo'n 20 jaar, als het me niet zou bevallen zou ik er niet naar toe gaan. Ik durf Bussloo dan ook best aan te bevelen.


Stefan   04-08-2017 21:42  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo JJ,
Op het naaktstrand bij Bussloo is het meestal heel rustig. Het is ook ruim opgezet en netjes.
Zelfs op de drukkere dagen is er plek genoeg.
Stefan


JJ   03-08-2017 17:18  Twitter Google+ Facebook Email

Wij zijn een stel van in de vijftig en we hebben net een paar weken terug het bloot recreëren ontdekt en vinden dat heerlijk. We zijn een paar keer naar een naaktstrand aan de kust geweest waar het erg rustig was en we zijn twee keer in de thermen van Bussloo geweest waar het veel drukker is maar waar een uiterst beschaafde sfeer hangt. De eerste keer dat we daar waren hebben we ook even gekeken op de parkeerplaats van het Bussloose naaktstrand. Ook behoorlijk druk zo te zien. De kust is natuurlijk geweldig maar erg ver rijden voor ons, we wonen namelijk redelijk in de buurt van Bussloo. Het naaktstrand lijkt ons wel wat omdat de thermen toch aardig prijzig zijn elke keer.
Nu lees ik hier en daar in dit gastenboek alleen wel iets over “ongewenst” gedrag. Mannen alleen die lopen te loeren en dat soort dingen. Kan mijzelf niet zo veel schelen maar ik wil mijn echtgenote daar dan weer liever niet mee confronteren.
Kan misschien een van de vaste bezoekers daar wellicht iets over zeggen? Over hoe het nu, augustus 2017, is daar? Dank!Nieuw stel   30-07-2017 10:58  Twitter Google+ Facebook Email

Dankje Alain, en Bert, maak je geen zorgen hoor..we waren aan het googelen en kunnen er niets aan doen dat dit strand dan naar voren komt


Mariek   28-07-2017 19:20  Twitter Google+ Facebook Email

Fijn dat er politie is. Maar laten ze ook even naar de overkant gaan, dat textiel deel. Vliegen met drones (tot boven het naaktstrand) harde muziek, gelal van dronken mensen, etc. En Oja, en dan de snelheid op de wegen rond bussloo. Snelheidscontrole zou ook mooi zijn.


Albert   28-07-2017 09:10  Twitter Google+ Facebook Email

Bert, onlangs heeft de politie in samenwerking (terecht) opgetreden tegen ongewenst/verboden gedrag. Zie ook De Stentor, het Voorster Nieuws van deze week of de facebookpagina van Politie Voorst, het heeft dus zeker aandacht. Ik ervaar het naturistenstrand van Bussloo als een omgeving waar ik me prettig/veilig voel en dat moet natuurlijk zo blijven.Angelique   27-07-2017 01:24  Twitter Google+ Facebook Email

22-7 daar voor de eerste keer geweest en het was super! Het enigste waar wij ons aan stoorde waren de mannen die met hun cockring liepen rond te paraderen.., ze moeten dat zelf weten maar dat hoeft niet op een strandje waar alle kinderen zijn!!


Bert   26-07-2017 21:51  Twitter Google+ Facebook Email

Wat een goede zet om duidelijk aan te geven wat er van de bezoekers wordt verwacht.Sommige mensen meende en dachten dat alles daar maar kon. Nu hopen dat de handhaving goed toegepast wordt in samen werking met de bezoekers,en dat er meteen gebeld wordt. Als ik hier nu kijk naar de vraag van het nieuwe stel,ik kom er voor de ontspanning je kan er al vraagtekens bij zetten met welke bedoeling het nieuwe stel naar het Busloo gaan


Alain   23-07-2017 17:21  Twitter Google+ Facebook Email

Dag nieuw stel,

Het Bussloo is een der betere naaktstranden van Nederland. En het grootste naaktstrand niet gelegen aan de kust.
Ik kom zelfs ieder jaar van ver in Vlaanderen naar het Bussloo.
Het water is er proper om in te zwemmen.
Maar iedereen is er naakt en dat een geruststelling.
En geen doorgaand wandelverkeer langs het water.

Vlaamse groeten en wacht op jullie reacties.

Alain

nieuw stel   23-07-2017 15:11  Twitter Google+ Facebook Email

Wij zijn nieuw en een beetje zoekende...zoeken een strandje met spanning..uiteraard zonder dat we mensen tot last zijn en zich aan ons storen..is dat mogelijk hier?


peter   10-07-2017 18:52  Twitter Google+ Facebook Email

wat de boer niet kent,eet hij niet.


Albert   10-07-2017 18:00  Twitter Google+ Facebook Email

Henk, ik kom al 20 jaar op het naaktstrand van Bussloo en ben er nog nooit ergens bang voor geweest, ook nu niet.


henk   10-07-2017 17:47  Twitter Google+ Facebook Email

Beste mensen
Ik kom al jaren op bussloo, maar wat ik dit weekend heb gezien is ronduit belachelijk. Het stikt ineens van verbodsborden met allerlei regels. Deze staan alleen bij het naaktstrand. Vreemd, omdat de teksten als niet gluren, geen sex, e.d. 1 op 1 ook toepasbaar zijn op het textiel deel. Er wordt zo de suggestie gewekt alsof het hier niet pluis is. Verder stikt het ineens van politieauto's op de parkeerplaats..... Worden hier misdrijven gepleegd? Ik werd er bijna bang van.


Alain   09-07-2017 10:25  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo,

Naar jaarlijkse gewoonte ben ik terug op bezoek geweest.
Wel tof dat er vanaf dit jaar een bord staat met gedragsregels.
Maar met de moderne middelen van nu is het moeilijk onopvallend een foto te maken met de GSM.

Veel Vlaamse groeten,

Alain en tot volgend jaar.


peter   03-07-2017 19:50  Twitter Google+ Facebook Email

wie heeft er nog eenparkeerkaart te koop van het jaar 2017?


P&L   03-06-2017 08:29  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren een dagje naar het naaktstrand in busloo geweest.
Wat een schitterend naaktstrand is dit.
alle faciliteiten zijn aanwezig,. In de kiosk kan je vanalles krijgen zelfs een frietje.
Mooie ligweide en strandjes.
Complimenten busloo.
Groeten P&L


Arjan   02-06-2017 10:27  Twitter Google+ Facebook Email

Wat zijn de openingstijden van de kiosk?


   01-06-2017 08:42  Twitter Google+ Facebook Email

@Mark Als je een beetje in het midden gaat liggen dan heb je van niemand last. Lig zelf altijd links naast het familiestrand of op de weide er voor bij de grote boom in de buurt. Nooit ergens last van gehad en weggestuurd wordt je er niet. Wel je ogen dichtdoen als er dames voorbijkomen hè ;-)


Mark   31-05-2017 23:15  Twitter Google+ Facebook Email

Voor de dames en stelletjes ik ben single en ga graag naakt zonnen ik kom niet op jullie te bekijken of wat dan ook dus accepteer mij aub als is mijn handdoek uitrol. Ik wil wel ergens in een hoekje liggen maar krijg ik teveel aandacht van oude vieze ventjes. Afgelopen weekend weer mee gemaakt helaas maar waar! Ben zelf 25 en niet zoekend! dus mag ik gewoon er bij liggen ? Alvast bedankt ;)


Jeroen   29-05-2017 20:27  Twitter Google+ Facebook Email

Yesssss.. vandaag eindelijk tijd gevonden voor een paar uurtjes recreëren op Bussloo. Zoals altijd heerlijk in de schaduw van de grote boom gelegen en genoten van het heerlijke weer en de mooie omgeving!Benjamin   29-05-2017 20:07  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag, ondanks zo nu en dan vervelende insecten, weer heerlijk genoten. Het blijft een mooie omgeving en wat een rust. Wij komen beslist vaker.


Wim   28-05-2017 08:39  Twitter Google+ Facebook Email

Wat een ontzettend mooi en groot gebied is dit!
In het Westen waar ik woon, lijkt het naturisme terug te lopen, dat is hier duidelijk niet het geval: ouderwets en gezellig!
Ik ben heel blij dat ik hier een middag geweest ben!


Tjipke Tasma (webmaster)   28-05-2017 00:45  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Thijs,

Helemaal mee eens. De bijdrage van het Polystel is verwijderd.


Thijs   28-05-2017 00:38  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Polystel,

In Nederland is er geen "vrijheid" om van elkaar te genieten. We noemen dat openbare zedenschennis. De beheerder is hier waakzaam op. Volgens het wetboek van strafrecht (a.239) staat er een gevangenisstraf op van maximaal 3 maanden, maar meestal wordt het afgedaan met een geldboete.

Fijne dag!


Jochem25   26-05-2017 09:42  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ga misschien vandaag of komend weekend voor het eerst eens kijken! Het lijkt me erg leuk om lekker te relaxen en misschien wat te kunnen kletsen met andere bezoekers. Ik ben heel benieuwd of dat ook gebeurd.


Tietsia   24-05-2017 23:43  Twitter Google+ Facebook Email

Dinsdag was het inderdaad wat frisjes. Maar met een natuurlijke windscherm wel uit te houden ;)


Wijnger   24-05-2017 08:21  Twitter Google+ Facebook Email

Dinsdag weer na 10 jaar op Busloo geweest. Wat 's het hier opgeknapt zeg.Er was niet heel veel zon. Maar wel genoten. Kom vaker terug.


Thijs   22-05-2017 00:48  Twitter Google+ Facebook Email

Weet iemand of het volleybalnet er is komend weekend? Groet Thijs


Ruben   16-05-2017 16:14  Twitter Google+ Facebook Email

Ben 27, ik woon al jaren in de buurt maar was hier nog nooit geweest, dit voorjaar toch maar eens gedaan en het bevalt me uitstekend. Het is mooi en er is veel ruimte. Ik merk dat ik als jonge verschijning wel eens word aangestaard maar kan me daar niet zo druk om maken. Als het zonnetje weer komt ga ik weer.


Tietsia   12-05-2017 20:19  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren heerlijk genoten. Bedankt! Lfs tietsia


Paul   11-05-2017 23:42  Twitter Google+ Facebook Email

Vorig jaar voor het eerst gedurfd hier te komen, later ook met vrouw en kids.
Volgende week met het mooie weer ook maar weer lekker genieten!
Wat ik vorig jaar niet durfde was een praatje maken met anderen, wil niet mezelf opdringen ofzo.
Wie gaat er volgende week ook en staat open voor een praatje?Bert45   30-04-2017 07:21  Twitter Google+ Facebook Email

Was laatst op het Bussloo wat is het naaktstrand prachtig geworden. Het riet netjes bijgewerkt,de struiken en de bomen verwijderd. Laat nu de zomer maar komen, voor die gene wie echte nudisten zijn. Misschien telefoon nummer plaatsen waar de overlast kan worden gemeld.Vooral aan de rechterkant bij de sauna gedeelte.


henk   27-04-2017 17:12  Twitter Google+ Facebook Email

Het toiletgebouwtje op het gedoog-naaktgedeelte (bij de runderen)is deze maand afgebroken.


ron   28-03-2017 21:40  Twitter Google+ Facebook Email

vandaag de aller eerste keer op naaktstrnad Bussloo geweest. heb er genoten.


paul   27-03-2017 18:59  Twitter Google+ Facebook Email

Het is overal zo, de groep onder de 30 jaar is de kleinste groep. Heb daar voor een project eens een enquete over gehouden en 49% naaktrecreanten is boven 50 jaar,30% van 40 tot 50 jaar dus onder de 40 maar 20%.

Laat dat je niet tegenhouden, het blijft volgens mij gewoon leuk, en ze zijn er dus wel, de niet zo ouderen.


Albert   19-03-2017 09:37  Twitter Google+ Facebook Email

Djam, zie de reacties van 5 (Stef) en 22-feb (ik).


Djam   15-03-2017 23:21  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo ik vraag me af gezien de berichten die ik hieronder een beetje gelezen heb of er eigenlijk ook meerdere jongeren naar het strandje gaan. Niet dat er iets mis is met het feit dat er ook oudere mensen kunnen liggen maar het lijkt mij toch leuk om een beetje op te trekken met mijn eigen leeftijdsgroep, ik ben zelf 22 en ik vroeg mij af of er meerdere tussen de 18 en 25 van plan zijn deze zomer te gaan zodat we eventueel iets af kunnen spreken. Voor mij is het niet nieuw ik ben 2 keer eerder bij het rutbeek geweest dus ook als je zoiets hebt van: he ik wil het eens proberen maar je bent toch een beetje bang dan wil ik ook wel mee gaan.
Gr. Djam


Tjipke Tasma (webmaster)   28-02-2017 18:36  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Marcel,

Leisurelands, de eigenaar en beheerder van het recreatiegebied, heeft laten weten dat de uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen bij het sauna complex geen gevolgen heeft voor het naaktstrand. Het naaktstrand blijft ongewijzigd en wordt dus niet kleiner.

Voor meer info kijk hier


marcel   24-02-2017 11:27  Twitter Google+ Facebook Email

hallo,

Weet iemand hoe het strand er nu voor staat? Want ik heb gehoord dat de sauna een parkeer plaats aan het maken is aan de linker kant sauna kant dus en dat zij een groot deel van het strand hebben ingepikt!!!


Albert   22-02-2017 12:04  Twitter Google+ Facebook Email

Beste 24-j, ik sluit me aan bij Stef. Elk jaar neemt het aantal jongeren op Bussloo toe. Ik kom er zelf al zo'n 20 jaar. En nee, het is niet raar als je alleen komt.


Stef   05-02-2017 00:39  Twitter Google+ Facebook Email

Beste 24j, gewoon gaan!Als het niet leuk is dan heb je het tenminste geprobeerd.


   04-02-2017 22:41  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo allemaal,

Ik zit er al een tijdje aan te denken om eens een naturistenstrand te bezoeken. Ik ben een jongen van 24, dus nog redelijk jong.. is het raar als ik hier alleen een keer kom? Ik heb namelijk geen gelijkgezinden met wie ik een keer samen kan gaan. Ben ook verder absoluut niet op zoek naar iets "extras" of zo, alleen benieuwd of naak recreatie iets voor mij is.


Max   31-10-2016 16:45  Twitter Google+ Facebook Email

Wij, mijn man en ik, zijn voornemens om in Apeldoorn te komen wonen, en hopen net zo positief te zijn als de meeste gasten op deze site, over Bussloo. Echter één ding moet mij van het hart; waarom toch vaak klachten over het gebrek aan jongeren en of leeftijdgenoten. Is dit toch vanwege het zoeken naar (sex) partners? Zelf zijn wij ruim 60+ en zijn wij dan als ouderen niet meer welkom ?
Ik hoop van niet !


Nico   24-09-2016 23:17  Twitter Google+ Facebook Email

Ach, laat iedereen in z'n waarde. Als hij piercings wil, lekker laten gaan. Ik hoop alleen dat hij niet gaat zwemmen want dan moeten we hem van de bodem halen.

Verder is wat mij betreft Bussloo de fijnste locatie voor naaktrecreatie. Hoop er nog veel te komen ondanks de reisafstand (300 km uit en thuis).

Groetjes en tot ziens.


   23-09-2016 14:23  Twitter Google+ Facebook Email

zag laatst een man die had had wel 20piercings rond zijn penis zitten geen gezicht leek welopeen wandelende kerstboom.hij vond het prachtig als hij aandacht kreeg wat een zielepoot zeg kan hij niet wachten tot het kerst is.


Stel   16-09-2016 00:20  Twitter Google+ Facebook Email

Wij zijn een stel ( man en vrouw) en zijn nu een paar keer hier op dit geweldige stuk van Bussloo geweest. Prima sfeer, gemoedelijk, fijne kiosk . Geen onregelmatigtigheid tegen gekomen, alleen maar gezellige mensen die van bloot zijn genieten. Zeker een aanrader voor gezinnen met kids. Veel gezinnen gezien die gewoon genieten.


vaakkomer   15-09-2016 23:37  Twitter Google+ Facebook Email

Zoals de naam al zegt vaakkomer, ja ik kom vaak op het naakstrand op Bussloo.
Wat ik graag zou willen zeggen, is dat er weinig gezegd word over de mensen in de kiosk, die altijd en voor iedereen klaarstaan.
Deze mensen verdienen een hele dikke duim.

Vaakkomer


Piet   08-09-2016 16:43  Twitter Google+ Facebook Email

Prima locatie. Opvallend dat er vrijwel alleen 40 - 50+ aanwezig was. Terwijl op de geklede stranden ook andere leeftijden aanwezig waren. Veel gras. Jammer dat de strandjes vrij klein zijn, ook dit weer in tegenstelling tot de geklede stranden. Geen gegluur oid gezien, redelijk wat mannen én vrouwen alleen. Dus dat is geen issue hier.


Hattem2016   31-08-2016 23:00  Twitter Google+ Facebook Email

31-8-2016 Vandaag voor het eerst naar Bussloo geweest.
Wat een mooi groot gebied voor ons als naaktrecreanten.
Ging altijd naar de Wythemerplas bij Zwolle maar dat is verleden tijd.
Voor mij is de reistijd hetzelfde maar het parkeren makkelijker.
Een zeer mooie en schone locatie.
Morgen maar weer gaan denk ik.


Hattem2016   31-08-2016 17:15  Twitter Google+ Facebook Email

31-8-2016 Vandaag voor het eerst naar Bussloo geweest.
Wat een mooi groot gebied voor ons als naaktrecreanten.
Ging altijd naar de Wythemerplas bij Zwolle maar dat is verleden tijd.
Voor mij is de reistijd hetzelfde maar het parkeren makkelijker.
Een zeer mooie en schone locatie.
Morgen maar weer gaan denk ik.


   28-08-2016 19:21  Twitter Google+ Facebook Email

@ Marieke,
Hoi wij waren er ook op de 25e wij waren er nog nooit geweest, was heerlijk daar. We zaten aan het strandje met speel toestellen, maar dan rechts met het gezicht naar het water toe. Ik ben niet alleenstaand maar ga wel eens alleen naar naaktstrand als mijn lief moet werken. Ja en je hebt van die personen die komen echt aan je voeten liggen om te kijken, jammer, ik heb vriendinnen die er voor weg blijven. Maar ik nooit! Nogmaals wij vonden het hier een echt gaaf strand. Laatste 2 dagen weer heerlijk in Zeeland op het strand, helaas het weer vandaag minder. Overigens wel leuk om eens op van die binnenstranden te komen.


Stefan   28-08-2016 01:32  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag weer een keer op Bussloo geweest. Heerlijk weer en een fijne sfeer. Omdat ik graag teken heb ik een paar mensen gevraagd of ik een schetsje van ze mocht maken. Meteen een positieve reactie gehad. Echt aardig.


Rene   27-08-2016 11:46  Twitter Google+ Facebook Email

Het is waanzinnig super plek en voor de rest maak je niet zo druk kijk een andere kant op of doe je ogen dicht, er zijn ergere dingen in het leven


Marieke   25-08-2016 17:44  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag weer heerlijk genoten aan de rand vh strand bij de kiosk. Als alleenstaande vrouw voel ik me hier veilig en tja...... helaas heb je altijd wel mensen die zitten te gluren, naar stoor me daar niet zo aan. Ik kom hier voor mezelf de zon en natuur. Ik geniet iedere keer weer. 😉


Marco   24-08-2016 16:41  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag en gisteren op Bussloo geweest. Wat een heerlijke plek! Ik kom vaker op naaktstranden maar mijn ervaring (ik ben 27) is dat ik toch vaak door voornamelijk heren bekeken wordt. En omgekeerd krijg ik ook vaak het gevoel dat ik voor zo'n heer aangezien wordt aangezien ik alleen ben. Niks van dit alles op Bussloo. Een heerlijke relaxte sfeer. Alles ongedwongen. Bij de ingang liggen veel jonge gezinnen met kinderen. Mij iets te druk dus ik ben wat verder gelopen. Hoewel hier voornamelijk mannen lagen heb ik nergens last van gehad. Ik weet niet of hier echt minder sextourisme is maar het is zo groot dat het een stuk minder opvalt! Ik kom hier vaker!


Richard   20-08-2016 11:55  Twitter Google+ Facebook Email

Helemaal eens Hans. Die gefrustreerde stellen die zichzelf niet kunnen gedragen en vervolgens ook nog eens gaan klagen kunnen we missen als kiespijn. Doe je ding thuis in de slaapkamer, heb je van niemand last en hebben wij geen last van jullie.


Hans   20-08-2016 06:52  Twitter Google+ Facebook Email

Heerlijk naaktstrand waar ik al heel lang kom. Ruim, schoon en lekker rustig. Maar naturisme heeft natuurlijk niets met sex te maken. Dus iedereen is welkom, maar ben je op zoek naar een buitenlocatie om heerlijk uit je sexdak te gaan? Blijf dan vooral hier weg. JE BENT DAN NIET WELKOM


J en H   20-08-2016 02:03  Twitter Google+ Facebook Email

Fijn strand, prima plek, prima voorzieningen, goede sfeer echt een aanrader. Tuurlijk loop je het risico dat je bekeken wordt maar dat is op een gewoon strand, op een terras of eigenlijk overal het geval en eigenlijk heb je dit voor een groot deel ook zelf in de hand door je eigen gedrag en waar en hoe je gaat liggen. Wij zien ook vrouwen en stellen die smeken om aandacht.
Wij komen er nu al jaren en hebben nog nooit ergens last van gehad...wij blijven dan ook vooral deze fantastische plek bezoeken.


R & M   18-08-2016 23:27  Twitter Google+ Facebook Email

Samen met vriendin bezoek ik al jaren Bussloo.
Vanaf de eerste keer zo`n 6 jaar geleden proberen wij elk jaar een aantal keren daar heen te gaan omdat het ons overkwam als een stukje paradijs op aarde.
Groots, ruim, schoon en hartelijk vriendelijk volk waarvoor wij best een eindje moeten rijden, maar dat hebben we er graag voor over.
Vandaag ook weer een heerlijke dag gehad met veel zon en weer heerlijk genoten, maar toch voor de eerste keer een minder prettige ervaring.
Aangezien mijn vriendin wat minder goed ter been is ga ik op zo`n dagje handdoek liggen graag een keer de benen strekken door een keer het terrein rond te lopen van het ene einde naar de andere kant einde naaktstrand.
Terwijl ik halverwege was aan de kant van de sauna kwam ik schijnbaar te dicht bij een grotere groep die meteen in de aanval gingen en schijnbaar ruzie zochten.
Misschien hadden ze dat stuk prive afgehuurd maar in ieder geval toegeeigend maar in de buurt komen was dus niet toegestaan.
Ben dan ook maar snel doorgelopen en ga nog steeds wel even de benen strekken als ik daar ben , maar dat laatste stuk bij de sauna in de buurt laat ik maar links liggen want in tegenstelling tot de rest van het strand was het daar niet zo vriendelijk.
Verder is Bussloo echt nog wel het mooiste en fijnste naaktstrand waar wij ooit geweest zijn, en blijven voor enkele vijandige ruziezoekers niet weg.


Moontje   17-08-2016 21:55  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag heerlijk dagje op het strand gehad, wel erg vervelend dat alleen de eerste parkeerplaats was geopend, tweede en derde waren afgesloten, waardoor we dubbel moesten parkeren, kleine moeite dat Leisureland de paal even weg haalt, temeer omdat ze toch bezig waren met de slagbomen.


Jeroen   17-08-2016 13:23  Twitter Google+ Facebook Email

Nu drie dagen geweest op Bussloo. Kan mijn draai er niet helemaal vinden. Vind de sfeer bij de gezinnen het beste, maar als man alleen voel ik mij hier niet altijd op mijn gemak.

Echter op de mannenkant is het veel staren en stoer staan met het gereedschap vooruit en over de saunakant zwijg ik maar helemaal...

Lig natuurlijk netjes op de heuvels en niet vooraan het strandje.


John   11-08-2016 21:43  Twitter Google+ Facebook Email

Ik zie heel wat berichten over sexueel getint gedrag. Daar heb ik geen moeite mee..maar.. 2,5 week terug was ik er met mijn vriendin , voor de verandering ging ze naakt. Ik zag diverse figuren overduidelijk de hele tijd gluren en kijken naar haar. Gelukkig had ze het niet in de gaten anders wil helemaal niet mee. Jammer dat dat soort gasten niet snappen dat ze het zo verprutsen voor een ander.

Van de week was ik op doorreis en onverwachts lekker het zonnetje erbij, dus ik dacht even een uurtje twee de zon pakken. Het was heel rustig. Echter zoals te verwachten viel moet er weer zo een oudere viespeuk steeds bij me komen staan om zgn. vogeltjes te kijken. Terwijl ik ook achter het heuveltje uit het zicht lag. Ik heb die kerel er even flink de oren gewassen, 50 hectare gebied en dan op 7 meter afstand gaan staan.

Moe wordt ik er van, de politie auto was net langs gereden anders had ik ze aangehouden.


vaakkomer   30-07-2016 14:40  Twitter Google+ Facebook Email

Iedereen is welkom op het naaktstrand van Bussloo als men zich normaal gedraagd, en uitkleden bij de auto zou ik niet doen, je mag niet naakt over de parkeerplaats lopen.
En een plekje zoeken is ook geen probleem, gewoon gaan zitten waar het jullie gezellig lijkt ( hans en grietje ).
En voor de rest gezelligheid maak jezelf


Albert   27-07-2016 11:41  Twitter Google+ Facebook Email

Hans & Grietje, iedereen die zich normaal gedraagd is welkom op het naaktstrand van Bussloo. Wat Harm zegt dat je bij de kiosk een plaats zou moeten bespreken waar je wil gaan liggen is flauwekul, je kunt gaan liggen waar je wil.


Benjam   26-07-2016 23:17  Twitter Google+ Facebook Email

De vraag van Hans&Grietje lijkt mij normaal als nieuwe bezoeker van een naaktstrand. Ik sta ook versteld van het eerste antwoord.
Is Bussloo alleen voor mensen uit de streek? Dat hebben wij onlangs niet zo ervaren, en we hopen ook dat het niet zo is.
Wij hebben de auto geparkeerd en op het terrein een plek gezocht. Daar hebben we ons uitgekleed en vervolgens heerlijk genoten van onze kennismaking met het gastvrije naaktstrand.
Juist omdat Bussloo niet in ons woongebied ligt, vinden wij het uitermate geschikt voor een 'discreet' bezoek aan een naaktstrand.
We hopen snel weer eens terug te keren!


harm   26-07-2016 19:27  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Hans en Griekse je kan bij de kiosk één plaats bespreken waar je wilt gaan liggen daar kan je omkleden en genieten van het Busloo maar zulke gasten als jullie kunnen beter in je eigen streek blijven daar zitten de meeste vaste bezoekers niet op te wachten


Hans & Grietje   26-07-2016 18:02  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo.Wij stel willen graag een keer die kant opkomen,maar zijn nog nooit op naaktstrand geweest.Wij willen graag weten hoe het ongeveer gaat als je de auto hebt geparkeerd.Moet je bij auto omkleden of kun je eerst een plek zoeken.Wij zijn graag een reactie.


   26-07-2016 12:08  Twitter Google+ Facebook Email

Maandag een heerlijke dag gehad op Busloo. Ondanks dat het weer wat tegen zat.
Bij een buitje gezellig met een groepje onder de bomen geschuild.
Jammer dat Busloo zo ver rijden is voor mij, anders zou ik er veel vaker komen!


20-07-2016   21-07-2016 23:49  Twitter Google+ Facebook Email

Woensdag naar dit strand geweest met mijn vriendin.
Geweldig. Mooi terrein en leuk gemengd publiek.
Voldoende bomen voor schaduw en genoeg ruimte voor iedereen
Geen gekke dingen gezien.
Gewoon een leuke plek


Benjam   10-07-2016 20:24  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag zijn we voor het eerst op het strand bij Bussloo geweest. Het was heerlijk om naakt te zonnen. Ondanks de drukte was het erg rustig en netjes. Bussloo is een fraai gebied waar de bezoekers elkaar in hun waarde laten. We zijn dsn ook vastbesloten vaker terug te komen.


Benjam   10-07-2016 19:24  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag zijn we voor het eerst op het strand bij Bussloo geweest. Het was heerlijk om naakt te zonnen. Ondanks de drukte was het erg rustig en netjes. Bussloo is een fraai gebied waar de bezoekers elkaar in hun waarde laten. We zijn dsn ook vastbesloten vaker terug te komen.


herwig   08-07-2016 11:57  Twitter Google+ Facebook Email

Natuurlijk is er niks mis met seks. Net zomin als met naar de WC gaan. Maar noch het ene noch het andere moet je vlak voor mijn neus gaan doen. Dat heeft niks met bekrompenheid te maken, maar met elementair fatsoen.paul   28-06-2016 11:27  Twitter Google+ Facebook Email

Weer heerlijk ontspannen op Bussloo. Jammer dat het ondanks het lekkere weer zo rustig is...


Jack   26-06-2016 19:07  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo, wil binnenkort keer naar bussloo, waar kun je als man alleen het best gaan liggen, gewoon lekker zonnen boekje lezen of een goed gesprek is ook mogelijk. Je leest diverse ervaringen.
Wie heeft er tips


Anne   26-06-2016 10:01  Twitter Google+ Facebook Email

@Chris
Bussloo is zeker geschikt voor gezinnen. Wij gaan er ook wel eens heen. Je kunt met het gezin ook goed naar Rhederlaag bij Arnhem. Hier hangt ook een zeer gemoedelijke sfeer en er komen ook andere gezinnen. Je moet er alleen wel tegen kunnen dat het naaktstrand niet is afgeschermd van het gewone strand.


Erik   24-06-2016 05:02  Twitter Google+ Facebook Email

LET OP !!!! gisteren 23-06-2016 een oudere man rond de 50/60 jaar
grijs zwart haar half lang krullen haar
tussen de 175-180 lang
gezet postuur met zwarte rugzak,
doet of hij een boek aan het lezen is maakt film opname's naak recreanten met rechterhand camera onder handdoek'op de grond. SD kaart eruit gehaald doorgebroken en terug gegeven.
KIJK GEREGELD OM HEEN.


T   23-06-2016 16:28  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben nu paar keer in busloo geweest met een vriendin en de keren daar was echt heerlijk en prima bevallen er gebeurde wel is wat maar beetje gefriemel aan elkaar moet ook gewoon kunnen vindt ik daar maar gisteren leek het eerder op een film gisteren lagen met elkaar te neuken midden op het open veld zo dat iedereen er van mee kon genieten zoek dan iig nog een plekje uit in de beschutting lijkt me nou zijn daar genoeg mannen die er als een haas naar toe sprinten om er in een circle om heen te gaan zitten ik vindt dit best storend daar als me vriendin een kus geef of leg me hand op der zie gelijk mannen kijken of er meer gaat gebeuren kan zeggen dat deze mannen zeer storend zijn daar al moet je er denk maar niet te veel op letten is zonde van de prachtige locatie


T   23-06-2016 08:56  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben nu paar keer in busloo geweest met een vriendin en de keren daar was echt heerlijk en prima bevallen er gebeurde wel is wat maar beetje gefriemel aan elkaar moet ook gewoon kunnen vindt ik daar maar gisteren leek het eerder op een film gisteren lagen met elkaar te neuken midden op het open veld zo dat iedereen er van mee kon genieten zoek dan iig nog een plekje uit in de beschutting lijkt me nou zijn daar genoeg mannen die er als een haas naar toe sprinten om er in een circle om heen te gaan zitten ik vindt dit best storend daar als me vriendin een kus geef of leg me hand op der zie gelijk mannen kijken of er meer gaat gebeuren kan zeggen dat deze mannen zeer storend zijn daar al moet je er denk maar niet te veel op letten is zonde van de prachtige locatie


Max   22-06-2016 15:14  Twitter Google+ Facebook Email

Er komen hier vrij veel gezin, ook met jonge kinderen. Meestal zitten ze in de buurt van de kiosk. Ik denk dat dit wel 1 van de betere naaktstranden is voor gezinnen met jonge kinderen.


Chris   22-06-2016 14:57  Twitter Google+ Facebook Email

Hello,

We zijn van plan om tijdens onze zomervakantie dit strandje te bezoeken.
Met wij bedoel ik mijn vrouw, ik en onze twee dochters (7 & 8).

Maar als ik onderstaande verhalen lees begin ik wel te twijfelen.
Wat is jullie ervaring om als gezin dit strand te bezoeken?
Komen hier meer gezinnen of gebeurd dat niet zo vaak?


R&B   10-06-2016 10:50  Twitter Google+ Facebook Email

Ik wil ook even reageren op het bericht van Anna. Het beschreven gedrag zie je niet alleen op het meest linkse strand, maar ook op het strand helemaal rechts. Wij besloten afgelopen zaterdag om eens een wandelingetje die kant op te maken. Daar zagen we dus twee ouwe kerels die elkaar zaten af te trekken. Midden op de dag. Wel op een afstandje van het pad, tegen de bosrand, maar evengoed vol in het zicht. Ze hadden er ook duidelijk lak aan dat wij, en anderen, het zagen. Helaas geldt juist voor dit soort zaken het adagium: 'what has been seen, cannot be unseen'. Yuck!!

Ik heb er overigens helemaal geen probleem mee dat homo's en swingers een bepaald deel van het strand gebruiken om gelijkgestemden te ontmoeten. Prima, zo lang ze daar geen mensen mee lastig vallen die er niet op zitten te wachten. En in dat laatste zit hem dus het probleem, want dat doen ze wel met hun ge-seks in het openbaar (wat overigens gewoon strafbaar is). Waarom niet elkaar ontmoeten op het strand en dan ergens anders, waar ze privacy hebben, hun gang gaan met elkaar? Iedereen blij, lijkt me (behalve de glurende mannetjes dan). Maar ik ben bang dat de kick er voor deze mensen juist in zit het wél in het openbaar te doen en bekeken te worden.

Op zich is het natuurlijk een prima idee de overtreders op hun gedrag aan te spreken en het desnoods te filmen en aan de politie door te spelen. Op het middendeel van het strand (rondom de kiosk en de douche) zou dat werken, omdat je daar naar mijn idee op back-up van andere gasten kan rekenen. Maar daar zie je dergelijk gedrag dan ook niet. Juist op de stukken strand waar het wel gebeurt ben je als gewone recreant naar mijn idee in de minderheid. En daarom kunnen die mensen daar ongestoord hun gang gaan...

Ondanks het negatieve onderwerp, wil ik nog wel even benadrukken dat wij dol zijn op Bussloo. Het middenstuk is in onze ervaring volstrekt veilig voor normale recreanten (die geen getuige willen zijn van strafbaar gedrag) en we gaan er tegenwoordig ieder mooi weekend heen (komt helaas niet vaak genoeg voor). Een prachtige en heerlijke plek om tot rust te komen.


   08-06-2016 06:58  Twitter Google+ Facebook Email

Inderdaad, ik denk dat de enige oplossing is dat wij onze mond durven open te trekken tegen mensen die zich zodanig gedragen dat anderen er last van hebben. Afwachten tot er van hogerhand wordt ingegrepen kan nog lang duren vrees ik. Is ook erg moeilijk te controleren. Laten we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen en ook ieder ander die iemand aanspreekt op zijn gedrag steunen. Als mensen merken dat er weerstand komt van meerdere badgasten en je niet kunnen afschilderen als een preutse enkeling die maar moet verkassen, heeft het misschien wel effect.


Paul   07-06-2016 10:24  Twitter Google+ Facebook Email

Mocht ik deze tegenkomen vandaag dan zal ik hem eens wat vertellen :-) Laten we niet toestaan dat het ervan komt dat we niet meer durven te komen vanwege dit soort gasten...


hans   07-06-2016 09:56  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Ellen bedoelde je dat jonge mannetje die constant zich op lag te geilen door naar andere te staren ?


Paul   06-06-2016 22:11  Twitter Google+ Facebook Email

Wil toch aanhaken op de berichten van Anna: Het is inderdaad jammer dat mensen zich denken te kunnen veroorloven zich sexistisch te kunnen gedragen op naaktrecreatie, helaas heb ik dit ondervonden op ander strandje vorige week. Inderdaad, laten we als we dit soort zaken zien een filmpje hiervan maken en publiceren. Goede actie Anna!!


Evert   06-06-2016 20:42  Twitter Google+ Facebook Email

Als vervolg op Anna's stukje. Wij lagen heerlijk rustig aan het strand enigzins achteraf en in eerste instantie dachten we ver van de vaste groep westelingen die zich regelmatig nogal luidruchtig presenteren.
Maar na niet al te lange tijd werd duidelijk dat dit een kleine misvatting was. Klaarblijkelijk had een stel het idee om een openbare voorstelling te houden waarvan iedereen getuige moest worden. Volledig ongewild werden meerdere badgasten getuige van wat ik volledig ongepast gedrag vind. De volgende maal dat dit gebeurt zal ik niet twijfelen om de ordehandhaving te waarschuwen.
Laat een ieder kunnen genieten van relaxen in vrijheid en een ander niet lastig vallen met dergelijke extremiteiten.


Anna   06-06-2016 13:23  Twitter Google+ Facebook Email

Nog even terugkomend op mijn bericht: Ik vind het enorm jammer dat deze groep swingers zich, alleen maar omdat zij toevallig naakt zijn, menen zich zo respectloos te mogen gedragen naar de andere badgasten. De associatie naakt=seks vind ik juist erg bekrompen, maar goed… Ik zou het fijn vinden als mensen die zich net als ik storen aan dit gedrag hen op hun gedrag durven aaspreken (al begrijp ik dat dit behoorlijk lastig is).Als men zich daar niets van aantrekt eea vastleggen op video melden dit naar de politie sturen. Misschien dat dat helpt


Anna   05-06-2016 21:17  Twitter Google+ Facebook Email

Ik stoor me enorm aan het feit dat swingers zich op een bepaalde manier menen te mogen gedragen op "hun" stuk strand. Om maar duidelijk te zijn: pijpen, vingeren, neuken en met een enorme butplug met paardenstaart in je reet naar de prullenbak paraderen..... WTF!!??? Ik lig daar graag vanwege het fijne stfandje en heb geen zin om genoegen te nemen met een minder stuk omdat ik dan maar "ergens anders moet gaan liggen". Mij kun je verre van preuts noemen. Ik ga zelf naar parenclubs en thuisdates maar anderen ongevraagd jouw seksualiteit opdringen vind ik ronduit irritant. Ik ben benieuwd wat anderen daarvan vinden...:-)


Paul   30-05-2016 21:30  Twitter Google+ Facebook Email

Vorige week vrijdag voor het eerst hier geweest, uberhaupt voor het eerst op een naakt recreatie. Prachtig gebied, goede voorzieningen! Ik heb me vanaf minuut een op mijn gemak gevoeld en lekker boek gelezen! Af en toe wel wat heen en weer lopende mannen, maar absoluut geen last van gehad! Veelal wat oudere stellen, enkele alleen gaande vrouw en mannen. Binnenkort zeker nog een keer hier heen!


Daan   23-05-2016 12:20  Twitter Google+ Facebook Email

Veruit beste naturistenstrand van Nederland. Fijn een kiosk erbij waar je wat eten kunt halen en bloot opeten


Eric   11-05-2016 19:01  Twitter Google+ Facebook Email

Ik woon sinds kort in Gelderland en wilde, zoals ik gewend ben in mijn vorige woonplaats naar een naaktstrand. Ik schrik van het gastenboek!
Wat een gemopper en gezeik! Als hetero's affectie tonen is het schattig en lief en als 2 homo's dat doen verwerpelijk en vies, hou toch op! Ga ergens anders liggen, maak een andere keuze, kijk een andere kant op, weet ik veel maar dit is idioot.
Ik weet genoeg, op dit strand liggen vervelende bekrompen mensen die graag aangeven hetero te zijn, daarmee last je kennelijk zien "keurig" te zijn. Bah! Vreselijk!


Mark   09-05-2016 23:51  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen weekend ook maar weer eens geweest.
Ben een hetero man die al jaren rechts van de kiosk ligt.
Kom er om van een goed boek en de zon te genieten.
En heb eigenlijk nooit ergens last van.
Weet wat er gebeurd aan de sauna kant maar stoor me er niet aan.
Echter afgelopen weekend kwamen er afzonderlijk van elkaar twee echtparen bij mij in de buurt liggen die beide hetzelfde aangaven.
Het lijkt daar wel een openluchtparenclub is dat altijd zo hier??!!

Ik vind dat hier wat aan gebeuren moet het kan toch niet zo zijn dat dit mooie gebied dit STEMPEL krijgt naar de buiten wereld toe.


wim en jolanda   09-05-2016 15:46  Twitter Google+ Facebook Email

Wij zij van dit weekeind er een paar keer op bussloo geweest en hebben heel veelgenoten van de zon,en liggen vaak tegen de sauna aan.
Hoe meer mensen er zijn des te minder last van trekken de mannetjes.
Zondag 1 mei waren we er ook, en er waren daar toen niet veel mensen en dan zie je ze lopen.
De kiosk was toen ook nog dicht en wie weet heeft dat ook invloed op deze mannen.
Van het weekeind was het gezellig druk en hebben we niet meer gezien als een paar stellen die elkaar lief vinden en dat is geen schande toch,wij zien dat liever dan ruzie.
Dus gewoon een mooi strand voor iedereen en het is 10 ha groot zat.


Cor en Andrea   09-05-2016 07:43  Twitter Google+ Facebook Email

We, mijn vrouw en ik, zijn hier dit weekend voor het eerst dit jaar weer voor onze rust gekomen. Ofschoon het water nog wat aan de frisse kant was, was het voor ons zeker genieten. We liggen altijd in de buurt van de kiosk, soms links, soms rechts en rare dingen hebben we tot nu toe nog nooit meegemaakt. De dame die de catering van de kiosk runt, houdt de boel ook goed in de gaten en is zeker niet te beroerd om types die hier niet thuis horen weg te sturen. Het hele gebied is discreet afgeschermd. Pas helemaal vooraan op het parkeerterrein, dat overigens direct grenst aan de ligweiden, is er pas iets van bloot recreatie te zien. Je kijkt overal in het groen (en water). Bebouwing is eigenlijk nergens te zien. We vinden de sfeer ongedwongen, met aan de rechterzijde van de kiosk veel gezinnen met kinderen die zich voornamelijk in en om het water vermaken. Er is een voortdurende gezellige loop van en naar de kiosk , waar ze volgens mij goede zaken doen met dit warme weer.

Iucundum nudum in natura

Cor en AndreaR&B   05-05-2016 08:03  Twitter Google+ Facebook Email

Monica, vermoedelijk zijn jullie dan op het meest linkse deel van het strand gaan liggen. Dat hebben wij vorig jaar ook een keer gedaan (omdat de gemiddelde leeftijd van de bezoekers daar een stuk lager ligt dan bij ons vaste plekje, dus dat leek ons leuker), maar we zagen inderdaad het nodige gefriemel om ons heen. Wij voelden ons daar niet prettig bij, dus dat was een eenmalig uitstapje. Rond onze 'eigen' plek (in de buurt van de douche) hebben we nooit onzedelijk gedrag gezien, en we komen er best vaak.

Dat gezegd hebbende, van die glurende single mannetjes zijn, vrees ik, een realiteit voor ieder naaktstrand, waar je ook gaat liggen. Afgelopen maandag zagen we ook weer zo'n engerd, die eerst een hele tijd vanaf de parkeerplaats het strand aan het observeren was en vervolgens nog een tijdje (gekleed) op het strand liep rond te scharrelen. En ik zag nog wel meer 'verdachte' types.

Op mooie dagen kom ik wel eens in mijn eentje naar het strand (als ik vrij heb en mijn vrouw niet) en het irritante is dat ik me, door het gedrag van dat soort figuren, als man alleen dan vaak nog opgelaten voel ook. Ik troost me dan maar met de gedachte dat de vaste bezoekers wel weten wie ik ben.

En op dat laatste punt inhakend: er zijn dus veel vaste bezoekers en ik heb het idee dat de sociale controle (in ieder geval op ons deel van het strand), best groot is. Zeker zodra het weer wat drukker is. Dus laat je vooral niet wegjagen door het handjevol vage types!
ido   03-05-2016 17:18  Twitter Google+ Facebook Email

Maria,als je máár bij de kiosk gaat liggen is er niks aan de hand. Vanaf de P plaats links van de kiosk stellen zonder bedoelingen en rechts van kiosk gezinnen met kinderen


nudist55   01-05-2016 11:49  Twitter Google+ Facebook Email

De stellen of personen die het hardste schreeuwen dat er niks aan de hand is spreken voor zich. Er is veel overlast van mensen die menen dat ze daar sex kunnen bedrijven. Mag ook hopen dat er in 2016 er heel wat aan wordt gedaan vooral aan de kant van de sauna gebouw, en dat er wordt opgetreden op onzedelijk gedrag.


Maria   01-05-2016 08:31  Twitter Google+ Facebook Email

Ik wil vd zomer voor het eerst een x naar strand maar als ik dan het bericht lees van "stel die vaak komt" vraag ik me af of het wel verstandig is, voor een vrouw alleen !??


Stel die vaak komt   01-05-2016 01:58  Twitter Google+ Facebook Email

Wij komen al jaren op het naakt strand maar waar wij ons aan ergeren is dat als je gaat liggen er vaak alleenstaande / alleengaande mannen om je heen gaan liggen en die zich zelf gaan aftrekken mijn man is al zover dat hij ze gaat aanspreken op hun vertoning de volgende stap van hem.... dat wil ik niet weten ook heb ik het zelf mee gemaakt dat als ik alleen ben er direct een kudde kerels om mij heen gaan liggen ik voel hier bij niet echt lekker en of veilig bewaking en of politie heb ik nog nooit gezien

wat gaan jullie hier aan doen de komende zomer van 2016 ??????

Monica


Dick   17-04-2016 19:16  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo Benjamin, Bussloo is het hele jaar open, vanzonsopgang tot zonsondergang, als het weer en de temperatuur je naar de zin is kun je daar gewoon bloot zijn. Vanaf 1 mei tot 1 oktober worden honden er niet toegelaten, dus als je in die periode gaat heb je daar geen last van.Benjamin   01-04-2016 22:13  Twitter Google+ Facebook Email

Nu we samen de wens uitspreken komende zomer eens een Nederlands naaktstrand te bezoeken zijn we op zoek naar een geschikte locatie. Door de reviews en reacties in dit gastenboek is onze keuze gevallen op Busslo. Weet iemand wanneer het seizoen begint?


Max   01-04-2016 18:07  Twitter Google+ Facebook Email

vanaf wanneer mag je hier weer naar toe? Is dat in Mei of mag dat nu weer


bert   29-01-2016 16:47  Twitter Google+ Facebook Email

het is zo weer maart oor en misschien wordt het wel een prachtige strand zomer, verlang er echt naar


Me   29-01-2016 04:02  Twitter Google+ Facebook Email

Maandjes!! Wat klinkt dat lang


John   28-01-2016 20:36  Twitter Google+ Facebook Email

Ah nog een paar maandjes dan kunnen we weer.


Leukstel   06-09-2015 22:17  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo recreanten. Wij komen sinds dit jaar regelmatig op Bussloo. Waarom? Omdat wij de plek super vinden! Schoon, goede sfeer, leuke strandtent met leuk personeel etc. En inderdaad er is een zekere verdeeldheid op het strand van links naar rechts. Alleen maar goed volgens ons! Niemand heeft last van iets wat hij of zij niet leuk zou vinden! Gewoon lekker genieten van de zon en het water. En inderdaad er ligt wel eens een stelletje lekker tegen elkaar aan en daarbij soms wat friemelen. So what? Wij doen dat ook maar goed we doen geen gekke dingen en zien ook niet echt gekke dingen. Politie en bewaking hoeven zich niet druk te maken over hetgeen er op het naaktgedeelte gebeurd volgens ons. Wij vinden het een super plek en blijven daar heerlijk zonnen zolang er geen iri bewaking en of camera's zijn ivm privacy en gezelligheid! Tot volgend jaar.


Alfred en Sandra   23-08-2015 01:32  Twitter Google+ Facebook Email

Camera`s hangen op een naaktstrand.. jij bent lekker Piet! wij komen hier regelmatig, dit jaar al zeker 10 keer in dit prachtige gebied ook de 21e en hebben nog nooit iets gezien wat ons stoorde, als je niet tegen wat friemelende stelletjes kunt kun je beter bij de kiosk in de buurt gaan liggen en laat de stelletjes lekker hun gang gaan, zolang het niet te ver gaat natuurlijk, en/of kinderen in de buurt zijn.


Piet   21-08-2015 20:29  Twitter Google+ Facebook Email

Jammer dat leisurelands niet zwaarder optreed tegen overlast gevende sexende mensen naast busslloo sauna.
Kinderen zien ook hoe de sex daar bedreven word. Maybe camera`s neerhangen en politie mee laten kijken.
Zonde hoor want bussloo strand is zo mooi.


Ja @ So   03-08-2015 22:21  Twitter Google+ Facebook Email

Ja @ So,

Zondag 2-8 weer heerlijk naar Bussloo geweest.
Bij aankomst leek het vrij druk gezien de vrij volle parkeerplaats.
Maar (privé) ruimte genoeg zeer zeker als je iets verder wegloopt.
Totaal maar dan ook totaal niets van gemerkt, van opdringerige types e.d.
Eigenlijk ook niets van de "verdeeldheid" gemerkt waar "men" het over heeft.
En.... wel speciaal op gelet.
Bij de kiosk zeer vriendelijke bediening.
Een aanrader: Tot volgend weekend (mits het weer goed is)Tjipke Tasma (webmaster)   19-07-2015 21:43  Twitter Google+ Facebook Email

@Dirk, de houding leven en laten leven is niet de juiste en zal op termijn leiden tot de sluiting van steeds meer naaktstranden. Het gedogen van seksrecreanten is een slechte zaak.


Dirk   19-07-2015 21:26  Twitter Google+ Facebook Email

Sinds jaren weer eens op Bussloo geweest, wel even wennen na maanden in Frankrijk te hebben gebivakkeerd. Even kijken waar je gaat (Wilt) liggen en het is er prima toeven. Links stellen, midden families, rechts meest mannen. Leven en laten leven dan gaat alles goed.


Jeroen   17-07-2015 01:09  Twitter Google+ Facebook Email

Naaktstrand is voor mij nieuw. Maar lijkt mij geweldig. Ben dus van plan om binnenkort naar Bussloo te gaan. Maar welke gedeelte komen de meeste jongeren, volwassen tot 45 en de singles. En niet de homo's. Want heb geen zin als single geen zin in homo's. Met alle respect voor hun.


Jan   11-07-2015 23:00  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag geweest. Ik kom niet zo vaak op het strand maar als ik dat doe ga ik de laatste jaren naar een naaktstrand. Voelt vrij het is rustiger en je wordt met rust gelaten. Bussloo is een prachtig groot strand waar je genoeg ruimte voor jezelf hebt. Was wel even zoeken naar waar je het water in kon (veel riet).


Jongstel   08-07-2015 13:16  Twitter Google+ Facebook Email

Wij hebben vorig weekend heerlijk genoten van het mooie weer op het naaktstrand. Nu is het feitelijk zo dat het strand verdeeld is in 3 gedeelten (stellen+, gezinnen, homo's). Nu viel het ons op dat er vooral ouderen stellen om ons heen lagen, en de jongeren verspreid over het gehele strand lagen. Zou het geen optie zijn om er een jongeren gedeelte te 'maken'. Dat past namelijk meer in ons straatje ;-)

Groetjes Jong Stelletje


Bas   06-07-2015 23:27  Twitter Google+ Facebook Email

@bert; waar kwam de politie dan voor? Als er dingen gebeuren die niet mogen ( m n 's avonds zie ik dat daar) dan vind ik het juist prima. Soms is het namelijk meer een cruiseplaats dan een naaktstrand.


Bert   06-07-2015 16:46  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen zaterdagavond weer een razzia van de politie geweest op het naaktstrand. Jammer dat ze die zelfde aandacht niet besteden aan de andere stranden en dan zeker bij de houten brug, waar jongeren een groot kampvuur maken en enorm veel afval op de ligweiden laten liggen. Reeds vorig jaar geklaagd over de enorme Bereklauwen op met name het naaktstrand.......hier wordt niets aangedaan terwijl je smerige brandplekken kunt krijgen. En met de grasmaaier lekker hier en daar de kleine plantjes afmaaien..komen vanzelf weer omhoog.


Gerard   02-07-2015 23:37  Twitter Google+ Facebook Email

Ik kom er al vele jaren met veel plezier. Wel wat te dratisch gesnoeid, maar dat levert wel weer mooie schaduwplekken onder de bomen. In het voorjaar maar even een windschermpje tussen de bomen plaatsen.


Erik   12-06-2015 19:42  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi allemaal,
Ik kom al vanaf mijn achttiende op naaktstranden omdat ik me dan vrij voel, geen strepen op mijn lijf heb en het zand zo van mijn kont veeg. Mijn favoriete strandjes zijn Bussloo en strand bij de Lathumse plas. Soms kwam ik daar met partner en nog eens met een partner en nu al 4 jaren alleen als man. Ik heb nergens last van, als je je maar gewoon gedraagt. Er zijn plekjes waar de “open minded people” op zoek zijn naar een avontuur. Dat is meestal ergens ver weg in de bosjes of achter de heuvels. Als je gewoon op het strand gaat liggen heb je daar geen last van. Ik geniet elk jaar van genoemde strandjes en zou ze voor geen goud willen missen.Kas   07-06-2015 11:45  Twitter Google+ Facebook Email

Zonde, de beplanting weg. En onzedelijk gedrag? Kom er al jaren en werkelijk nog nooit iets meegemaakt van die strekking. Beschouw Bussloo juist als 1 van de meest veilige, vrij toegankelijke naaktstranden. Vooral omdat het vrij groot is en er dus altijd genoeg medestanders zijn wanneer iemand eens ergens op aangesproken zou moeten worden.

Mijn ervaring is overigens dat het gebied rond de kiosk het meest prettig is wanneer je alleen bent (man / vrouw). Daar is veel sociale controle (op een niet hinderlijke manier!). Moet je wel tegen gillende/spelende kinderen kunnen... Persoonlijk vind ik dat juist wel gezellig.

Wil je meer rust dan kun je het beter verderop zoeken, maar rust betekent ook dat je er meer alleen voor staat mocht er eens iets minder prettigs gebeuren....


Wim   25-05-2015 09:46  Twitter Google+ Facebook Email

Tja, als je bang bent voor onzedelijke gedrag in het bos kan je half Nederland wel kappen, sommige mensen hou je toch niet tegen, de enige manier is hen aanspreken op hun gedrag. Verder zou ik zeggen leven en laten leven. Ondertussen hopen dat het weer snel aangroeit of op weinig wind dit jaar...


Leisurelands   21-05-2015 13:05  Twitter Google+ Facebook Email

@Lotte en @Wim; dank u wel voor het doorgeven van uw bevindingen op het naturistenstrand op Bussloo. Het is vervelend dat u niet meer prettig kunt recreëren. Graag lichten wij het groenonderhoud toe. Enerzijds valt dit onder het reguliere groenonderhoud. Anderzijds is dit gedaan omdat wij veel klachten kregen van onzedelijk gedrag. Dat is dan ook de voornaamste reden. Het blijft in die zin een locatie voor ongewenst gedrag. We proberen dit nu tot een minimum te beperken door de boel zo open mogelijk te maken. De insteek is om te kijken of dit het gewenste effect heeft. Hopende op uw begrip voor deze keuze zodat we het met zijn allen een veiliger Bussloo kunnen creëren.

Met vriendelijke groet,
Leisurelands
info@leisurelands.nl


Wim   14-05-2015 10:14  Twitter Google+ Facebook Email

Idd, wat een mongolen!
Ik zou zeggen bedankt maar weer Leisureland!
Nou kun er helemaal niet meer lekker liggen met een beetje wind...


lotte   11-05-2015 23:32  Twitter Google+ Facebook Email

RGV is weg en nieuwe eigenaar Leisureland heeft de botte bijl gehanteerd. Waar ik eerst in het voorjaar heerlijk uit de wind kon liggen, heerlijk beschut achter de struiken en jonge boompjes, heeft men dit radicaal weggehaald. Eén grote kaalslag meteen rechts van de kiosk. Mijn vriendin en ik zijn - samen met anderen- ons beschutte plekje kwijt. Waardeloos !


Erik   11-03-2015 13:37  Twitter Google+ Facebook Email

En? Is het vandaag hier nog een beetje lekker zonnen?


Man 26   10-12-2014 11:15  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo iedereen,
Ik las dat sommige van jullie als nog in zijn voor het creëren van een jongeren plekje op bussloo.
Misschien kunnen we eventueel via e-mail of wat anders een plek aanwijzen? Het is maar een idee,Anne leek het ook wel wat en volgens mij waren er nog meer personen? Laat even wat horen leeftijdscategorie 18 tot 40??
Ik ben zelf 26.
Groetjes

Jason


Harry   20-09-2014 15:44  Twitter Google+ Facebook Email

Ik vind dit strand echt een aanrader.
En lekker groot, als je het ergens niet bevalt schuif je gewoon een paar honderd meter op.
Misschien wel een van de meest relaxte naaktstranden.
Gewoon super genieten hier.


Mart   08-09-2014 13:26  Twitter Google+ Facebook Email

Lief....

Ik heb dit jaar ook mijn eerste naaktstrand ervaring gehad en het was voor mij een bevrijding. Jammer dat de zomer bijna ten einde is had langer willen genieten.
Wat betreft gekleden man(nen) Miss volgende keer iets meer in het midden gaan liggen bij de kiosk daar heb ik geen gekleden personen gezien.
En weerhoudt het je er niet van hierdoor niet meer te gaan


lief   03-09-2014 17:51  Twitter Google+ Facebook Email

ben vanmiddag voor het eest naar het naaktstrand geweest, leuk stuk volgens zeggen voornamelijk voor stellen. Alleen vond ik het een raar idee dat er de hele middag een man gekleed naar je zit te kijken. Zaten achter of tegen hek met de Wellness scheiding aan.


ralph   04-08-2014 22:48  Twitter Google+ Facebook Email

Deze 2 personen tegen 17 uur zien wegrijden in blauwe mazda sedan oud type. Een blauwe korte broek en grijs shirt, de ander beige korte broek grijs overdwars gestreept grijs wit lichtbruin T-shirt aan. Beide zware zonnebrillen op hun gedrag was mij ook opgevallen. Derde persoon kocht blikje bier kon amper genoeg betalen want bestelde ook wat eten kwam geld tekort. Ging in blauwe auto zitten. Deze stond schuin achter de kiosk met uitzicht precies op het naaktstrand.ralph   04-08-2014 22:46  Twitter Google+ Facebook Email

Deze 2 personen tegen 17 uur zien wegrijden in blauwe madame sedan oud type. Een blauwe korte broek en grijs shirt, de ander beige korte broek grijs overdwars gestreept grijs wit lichtbruin T-shirt aan. Beide zware zonnebrillen op hun gedrag was mij ook opgevallen. Derde persoon kocht blikje bier kon amper genoeg betalen want bestelde ook wat eten kwam geld tekort. Ging in blauwe auto zitten. Deze stond schuin achter de kiosk met uitzicht precies op het naaktstrand.


daan   04-08-2014 21:12  Twitter Google+ Facebook Email

Laten we met z'n allen uitkijken naar (vermoedelijk) Indonesische types (in ieder geval uit die regio) rijdend in donkerblauwe Mazda Xedos oud type uit periode 1994-96 kenteken NF-BL-68.

2 vrij kleine mannelijke personen gespot die gekleed ronddwalen op naturistendeel van Bussloo. Eén liep rond te dwalen bij personen die lagen te zonnen en had continu zijn mobiele telefoon in de hand die op camerastand stond. Deze persoon werd erop aangesproken maar meneer "niet begrijp, niet verstaan".

Andere gast zijn handlanger zat op het terras constant naar dames te gluren. Derde persoon wilde wat eten en blikje bier bestellen bij kiosk de Kuiter maar had alleen wat kleingeld. Kocht alleen blik bier en ging in de auto zitten die zodanig achter de kiosk stond dat hij uitzicht had op het veld.

Wie dus een oude blauwe Mazda ziet met Indonesisch lijkende types moet op ze hoede zijn!


japie   02-08-2014 19:17  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag op de fiets vanuit Twente voor de eerste keer naar Bussloo geweest. Lekker gelegen bij dit Naaktstrand. Jammer dat de zon gauw weg was. Wel een best ruim terrein! Dus ruimte genoeg. Opvallend was ook dat het schoon was. Wil volgende week wel weer, weet niet of er meer gasten uit Twente of Salland komen.Mart   25-07-2014 16:38  Twitter Google+ Facebook Email

Bedankt!!

Beste zon genieters die het heerlijke strandje van bussloo bezoeken.
Ik ben zelf een 35 jarige man die er al jaren over nadenkt om eens een nudistenstrand te bezoeken. Het leek mij heerlijk om vrij van kleren te kunnen zonnen bewegen en zonnen. Nu had ik mezelf op de nodige forums ingelezen hoe of wat en kwam tot mijn verbazing nogal wat negatieve geluiden tegen over mannen alleen wat ik dus ben en wat mij nogal angstig maakte. Maar heb toch de stap genomen om het toch maar gewoon te doen. In eerste instantie was ik bij het betreden van het strand vanaf de kiosk nogal zenuwachtig en al helemaal als je daar als man alleen tussen al die naakte mensen loopt met je kleren nog aan. Ik ben rechts enkele meters achter de ergste drukte gaan liggen en toen ik mijn kleren uit trok en naakt was vloeide de ergste spanning al weg. Ik heb heerlijk op mijn handdoek een boek gelezen me met mezelf bezig gehouden en naar mate de tijd verstreek en het zelfvertrouwen toe nam besloten wat te gaan zwemmen. Onderdanig omlaag kijkend heb ik me na het water begeven en heerlijk gezwommen. Naarmate de dag vorderde en ik meer ging zwemmen nam het zelfvertrouwen toe en durfde ik gewoon recht te lopen. En het viel me op dat de mensen op het strand dan gewoon vriendelijk na je kijken en soms even glimlache. Zolang je maar normaal doet. En heb ik genoten van een heerlijke naakte dag op bussloo het was lekkerder dan ik gehoopt had en ben de afgelopen tijd al vaker geweest.

Mijn conclusie is. Pas je aan aan je omgeving. val niemand lastig. Geniet van het vrij zijn. Maar laat een ander op zijn eigen manier genieten en een ieder in zijn waarde. En dan is het als man alleen ook goed te doen en zal je gewoon geaccepteerd worden...

Nogmaals bezoekers van bussloo bedankt!!!


ray   24-07-2014 08:04  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Lotte,

Daar heb ik nog nooit last van gehad, niet als ik samen met mijn vriendin en en ook niet als ik er alleen ben. Ook wij zijn nog ee n jong stel van 25 en 19.

Ook ik heb wel eens gehoord dat het deel aan de linker kant voor stellen en mensen is die wat meer willen. En dat het rechterdeel voor mannen die iets met mannen willen is. Zelf heb ik hier geen ervaring mee, wij liggen altijd op het middelste deel bij de kiosk.

waar hebben jullie gelegen?

Gr Ray


lotte   24-07-2014 01:42  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo luitjes, vandaag voor de derde keer dit seizoen met mijn vriend naar Bussloo geweest. We zijn een jong stel van 19 jaar en mijn vriend is totaal niet naturistisch opgevoed (ik wel)Eén ding wil ik eens vragen aan ervaren Bussloo gangers.

Ik heb hem overgehaald met mij mee te gaan en hij heeft er nog steeds wat moeite en gêne om naakt te gaan zonnen en zwemmen. Het overkomt hem eigenlijk elk bezoek daar wel paar keer dat zijn mannelijk lichaamsdeel wat grotere vorm aanneemt zeg maar. Niks mis mee puur natuur.

Wat ons dan ergert is die mannen die dan langslopen en net bij ons aangekomen blijven staan en ons bekijken.
Eentje vond het zelfs nodig aan zijn geslachtsdeel te gaan friemelen, een ander hoorde ik tegen me vriend zeggen "zozo kerel wat heb jij een enorme lul". Wij vinden dit zeer storend.

Nu hoorde ik dat het nogal verschilt waar je gaat liggen enzo, bedoel qua bekijks en rondwandelende mannen.
Wie kan mij vertellen waar we minst last hebben?

lottevanderstruik@hotmail.com


Ray   23-07-2014 17:32  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Lien,

Vandaag ben ik er geweest, het was er heerlijk heb genoten!
Heb geen koeievlaai gezien..... heb je denk ik op en verkeerd stukje gelegen.

Zou zonde zijn als dit je weerhoud om van dit straand te genieten

Gr Ray


   21-07-2014 11:31  Twitter Google+ Facebook Email

Mooie locatie, heerlijke rust, geweldig zwemwater, alleen........het liggen tussen de koeienvlaaien en de stank ervan, is voor mij een reden om niet meer teug te komen.
Gr Lien


Mike   18-07-2014 22:08  Twitter Google+ Facebook Email

Ha mensen,
Vandaag voor het eerst op het naturistenstrand van Bussloo geweest. En ik kan zeggen: Wat een verademing, veel van alle soorten en maten mensen door elkaar heen en door de grootte van het terrein viel het helemaal niet op. Heerlijk water en genoeg gras om op te liggen.
Ga ik zeker vaker komen!

gr Mike


Hetty   12-07-2014 23:46  Twitter Google+ Facebook Email

Huub Damman uit Heino ga zo door


Theo   11-07-2014 12:48  Twitter Google+ Facebook Email

Kunje als man zijnde wel alleen op het strand gaan liggen links waar spannende dingen gebeuren


Dinand   10-07-2014 23:48  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag heerlijk op bussloo geweest. Ook al leek het op de parkeerplaats redelijk druk, de bezoekers vond je op het grote terrein niet terug. Lekker rustig kunnen genieten van de zon en de aangename tempratuur van het zwemwater.
Morgen nog zo'n lekkere dag.


Alain   08-06-2014 12:12  Twitter Google+ Facebook Email

Ik kom om de 2 jaar naar dit naaktstrand.
Veel publiek komt er op af.
Geen gluurders te bespeuren noch lastige oudere heren.
En iedereen naakt wat ook de bedoeling is.
je kan zwemmen in natuurwater wat ook heerlijk is.
Zelf kom ik uit België en daar bestaan dergelijke plassen waar je naturisme kan beleven niet.
Dus ook een aanrader zelfs voor Belgen die een mooi voorbeeld willen zien van een mooi naaktstrand.
Ook zijn accommodaties uitstekend. Met natuurlijk een friettent waar iedereen naakt besteld.
En een ruime parking met een prijskaartje van 4€.
Je mag zeker je vrienden en vriendinnen overhalen om mee te gaan. Zij gaan ook naakt lopen.

.
Dick   01-06-2014 19:29  Twitter Google+ Facebook Email

PAS OP VOOR TEKEN!! Afgelopen vrijdag naar Bussloo geweest, overigens weer prima bevallen.
Maar pas op voor teken, ze zijn er weer, er liep er eentje over m'n voet, meteen verwijderd en platgedrukt.
Kijk je goed na als je thuis komt!!


Bert grobben   12-05-2014 20:31  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo,ik ben Bert Grobben en ik wil even laten weten wat ik van Naaktstrand het Bussloo vindt.Ik ben er al een paar keer geweest en dat is me goed bevllen.Als het weer beter wordt/is dan ben ik er weer te vinden.Het is altijd weer lekker om naakt te lopen.De groetjes van Bert.


Dennis   05-05-2014 07:40  Twitter Google+ Facebook Email

Hoe kan ik mijn vriendin overhalen om hierheen te gaan?


Paul   02-05-2014 22:48  Twitter Google+ Facebook Email

Ik heb zin om lekker bloot op het strand te liggen. Hopelijk gaat het weer komend weekend meevallen. Het eerste weekend van mei zou toch moeten kunnen. Zijn er ook mensen op dit strand als het twijfelachtig weer is? Is het dan toch de moeite waard om te proberen?

dank, misschien tot op het strand?
Peter


Kas   01-04-2014 21:18  Twitter Google+ Facebook Email

@Man28, ben er zondag geweest, was toch echt nog net te fris hoor.... Heb het er niet heel lang vol gehouden. Gewoonweg niet lekker. In de zon uit de wind prima! Maar zon weg of een briesje en je zit met kippenvel!

Denk dus niet dat het heel druk zal zijn. Zondag waren er wel enkele tientallen mensen. Maar op een doordeweekse dag met (lichte) bewolking in het weerbericht....?

Kan niet wachten tot het echt weer lekker zomerweer is...


Man 28   01-04-2014 13:48  Twitter Google+ Facebook Email

Ook morgen belooft het prachtig recreatie weer te worden, ik ga denk wel even genieten van de zon op bussloo. Hopelijk ben ik niet de enige naturist recreant.


Henry   09-03-2014 15:42  Twitter Google+ Facebook Email

Was vandaag al druk op Bussloo! Gemengd publiek van geklede hondenbezitters en blote naturisten. Alles in goede harmonie. Lekker op en neer kunnen wandelen om de rug te helpen helen. Smaakt naar meer, als dit toch eens de voorbode van een mooie zomer zou worden!!


Kas   25-02-2014 21:05  Twitter Google+ Facebook Email

Zo'n zin om deze zomer weer naar Bussloo te gaan!
Vorig jaar regelmatig geweest en dit is 1 van de weinige naaktstranden waar ik als man alleen met plezier heen ga. Heb niet het gevoel aangekeken te worden, ook niet wanneer ik in de buurt van het familie strand lig (want met name geluid van spelende kinderen is voor mij toch wel HET ultieme strandgevoel!).


S.   18-09-2013 16:01  Twitter Google+ Facebook Email

Ja hoor darren, ook als je 14 bent mag je er heen. En een erectie krijgen kan, zeker op jou leeftijd. Maar probeer dit te verkomen. Groet S.


darren   06-09-2013 16:32  Twitter Google+ Facebook Email

hallo

ik wil graag kijken hoe het is op een naakt strand.
maar er is een probleem ik ben 14 en mag ik er dan wel komen?
ik wil graag samen met mijn vriendin gaan maar ik ben bang dat me dinges steeds omhoog komt

darren


Johan   22-08-2013 03:14  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren naar Bussloo geweest, is goed bevallen!!!
Was met de fiets en ben even het water ingegaan om af te koelen. Morgen ga ik weer!!!


j.   05-08-2013 22:41  Twitter Google+ Facebook Email

sommige mensen zijn erg respectloos, parkeren hun fiets, motor scooter of brommer gewoon op t stran d in plaats van op de parkeer plaats.
ook is er n stel die tegen alle regels in hun hond mee neemt naar t strand en dan laten ze m ook nog gewoon los tussen het publiek lopen.
het word hoognodig tijd dat hier ns tegen opgetreden word.
jammer dat deze mensen zelf niet meer fatsoen hebben


m27   03-08-2013 23:38  Twitter Google+ Facebook Email

ik ben een paar weken geleden (voor het eerst) alleen gegaan, het is wel fijn, maar niet echt gezellig ofzo. ook ik zou graag een keer met iemand gaan.Een jongeren plek, een goed idee! ik sluit me er graag bij aan! m. 27.


Serkan   03-08-2013 13:16  Twitter Google+ Facebook Email

Hey Anne zijn er meerdere plekjes dan ?


Anne   03-08-2013 13:15  Twitter Google+ Facebook Email

Gister weer hele dag naar het strand geweest. Begon even wat minder. Toen ik net een halfuurtje in de zon lag kwam er een man van 40-50 naar me toe 'Jongedame je bent wel erg wit, moet ik je even insmeren' Nu ben ik inderdaad wel wit, maar ik had me al goed ingesmeerd en lag er pas net. Voelde me behoorlijk opgelaten, vooral ook omdat ik gewoon tussen de gezinnen lag en iedereen het kon horen. Snapte ook echt niet wat hij er nou mee hoopte te bereiken?? Dus vriendelijk bedankt en toen ging hij ook wel gewoon weg, maar toch vond ik het vervelend.
Daarna wel leuke dag gehad, heerlijk genoten van de zon, lekker gezwommen (ja ik durfde!) en nog gezellig gekletst met een vrouw die er ook voor de tweede keer was :)
Jongerenplekje vind ik een leuk idee, maar de komende twee weken ben ik op vakantie,,

Anne (26)


Serkan   02-08-2013 12:17  Twitter Google+ Facebook Email

Wie weet of ik vanaf station Apeldoorn met de ov naar naaktstrand bussloo kan gaan ?
Gezellige mensen die samen met mij willen gaan naar de naaktstrand bussloo ook welkom
ben best benieuwd hoe t er aan toe gaat daar ...

29 jaar M


Tom   02-08-2013 11:58  Twitter Google+ Facebook Email

HI,
Ik ben jonge man van 32 alleen.... wie gaat er vandaag ook? Alleen is ook maar alleen he...

Groet
Tom


T26   02-08-2013 11:33  Twitter Google+ Facebook Email

Hey,

@ Anne, wat goed dat je het gedaan hebt en dat je er van genoten hebt! Misschien zie ik je vandaag nog. Ik ga ook genieten van de zon op bussloo.

@ Jeroen, ja er gaat een busje naar thermen bussloo. Vanaf daar is het nog maximaal 5 min lopen.

Gr. T 26


Serkan   02-08-2013 08:59  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo allemaal ! Ik ben n 29jarige jongeman uit Amsterdam en ben van plan om een keertje in mn eentje naar naakstrand bussloo te gaan. Komt t welis voor dat mensen daar gezellig dichtbij elkaar liggen en ook kennis maken enzo ?


rene   01-08-2013 23:52  Twitter Google+ Facebook Email

denk dat we morgen ook maar een gaan we zijn er wel al in de buurt geweesr


Anne   01-08-2013 22:01  Twitter Google+ Facebook Email

Jaa ik heb vanavond mn zenuwen overwonnen en ben alleen naar het naaktstrand geweest (dankzij de reacties op mijn berichtje hieronder durfde ik het aan, thanks!) Vond het heerlijk, wel superspannend, durfde eigenlijk alleen nog maar op mn buik te liggen haha. Morgen ga ik weer, maar nu overdag, dan wordt het waarschijnlijk zo heet dat ik wel moet opstaan om in het water af te koelen haha!

@jeroen, het strand ligt inderdaad naast de sauna en volgens mij gaat er een bus naar de sauna


jeroen26   01-08-2013 19:17  Twitter Google+ Facebook Email

morgen lekker naar bussloo. Iemand een idee of het vlakbij een bushalte is? en ligt het naast de sauna?

groetjes


Milo   31-07-2013 23:43  Twitter Google+ Facebook Email

Morgen weer mooi weer!!! Woohooo!!!

Ricardo, ik heb echt geen flauw benul? wie weet kan je dit beter op een visforum vragen? :)

de 40-er graag bij het oude mensen gedeelte, vermaken wij ons wel met je 25 jarige vriendin ;) Groetjes en wie weet tot morgen! Inderdaad leeftijden zijn niet zo boeiend. Niet praten over zonnen, maar gewoon doen :)!


ricardo   26-07-2013 20:31  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo
ik ben 13 en ik wil graag vissen ( midden van het meer niet zijkant)maar mag het ? Met vriendelijke groeten van Ricardo


LeGa   26-07-2013 17:37  Twitter Google+ Facebook Email

Wij zijn een een stel van 40 en 25, waar moeten wij liggen..... Jongeren of ouderen ;-)


24 jaar   25-07-2013 08:09  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo Renee,
Tuurlijk is het naaktstrand voor iedereen! Het ging ons er alleen om dat we erg weinig jongeren zien en dat we daarom een plekje zouden kunnen creëren waar jongeren bij elkaar zouden kunnen liggen.
En het gaat er inderdaad niet om hoe je eruit ziet!
Ik ga na mijn werk nog even naar het strand :)
Groetjes
Jong stel 24


Renee   25-07-2013 00:20  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo allemaal,

Jong of oud, dun of dik, donker of blank. Het naaktstrand is er voor iedereen. Of je nu single, stel of man of vrouw alleen bent. Het is en blijft een mooi en rustig gebied waar iedereen elkaar respecteert. Het klopt dat het naaktstrand het schoonste gedeelte is en je het minst last hebt van herrie zoals vaak bij andere stranden. Enige nadeel vind ik persoonlijk dat er weinig schaduw is door het wegnemen van bomen en bosschages. Verder is het zeer relaxed.


24 jaar   24-07-2013 12:17  Twitter Google+ Facebook Email

He Tim,

Nouja helaas.. goed van je dat je gaat! Gewoon DOEN!
In het begin zal het even wennen zijn.. maar dat gevoel is zo weg hoor.
Idd alleen is ook minder. Ik ga ook liever samen maar ik ben ook vaak verplicht om helaas alleen te gaan..
Anders kun je ook een account op nfn aanmaken heb ik ook :) bekijk dan gelijk het onderwerp jongeren naakstrand bussloo.
Groetjes!


Tim   24-07-2013 11:15  Twitter Google+ Facebook Email

He 24 jaar,
Bedankt. Ik denk echt niet dat mijn vriendin het leuk vindt. Ze heeft liever een bikini aan. Ik denk dat ik vanmiddag maar een gokje ga wagen. Ik was liever met iemand anders erbij gegaan, is toch gezelliger.
Groetjes


24 jaar   24-07-2013 11:08  Twitter Google+ Facebook Email

Hey Tim
Misschien dat je vriendin het eens moet proberen! Ze zou het ook leuk kunnen vinden toch?
Onzeker? Mensen kijken toch wel daar ontkom je niet aan, ik zet dat gewoon van me af en ga gewoon lekker liggen en genieten.
De eerst keer is altijd lastig en een beetje moeilijk maar daarna is het eigelijk de normaalste zaak van de wereld.
Succes en groetjes!


Tim   24-07-2013 10:08  Twitter Google+ Facebook Email

Mijn vriendin vindt naaktstrand niets. Ik heb het nog nooit aan een vriend gevraagd. Als ik alleen ga heb ik het gevoel dat iedereen me aankijkt en dat maakt mij onzeker.

groeten,
Tim


24 jaar   24-07-2013 10:02  Twitter Google+ Facebook Email

Hey Tim,

Heb je geen vriend/vriendin die met je mee wil?
Misschien dat het vandaag ook wel rustig is hoor.
En waarom vind je het lastig als ik vragen mag?

Groetjes


Tim   24-07-2013 09:06  Twitter Google+ Facebook Email

Ik hoopte dat het minder druk was. Wil niet meteen in het diepe gegooid worden. Ik ga namelijk alleen en vind het al lastig om alleen naar een gewoon strand te gaan.

Groeten,
Tim


24 jaar   24-07-2013 08:39  Twitter Google+ Facebook Email

Ray ben je nog actief op nfn/fb?

@ Tim, ik denk dat het wel druk is ja, maar dat maakt toch niks uit? Gewoon gaan en lekker genieten.

Jongeren 18/30 blijf reageren zodat we samen een jongeren plek kunnen creëren op Bussloo.

Groetjes


ray   24-07-2013 08:12  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Tessa,

Ook ik denk dat het erg goed is voor je zelfvertrouwen en zelfrespect. Op dit strand wordt niemand raar aangekeken ie s ereen is het zelfde.
De eerste stap zal moeilijk zijn alleen daar moet je even doorheen als je eenmaal de stap gemaakt hebt zal je het super vinden. Is er niet een goede vriend of vriendin die met je mee wil. Denk dat het dan miss wel wat makkelijker wordt.

Zelf ben ik ee nieuwe jongen van 25 en heb 2 jaar geleden voorhet eerst de stap gemaakt en daar ben ik erg blij mee!

Succes ermee, hoop dat je het snel eens gaat proberen.


Groetjes ray


Tim   24-07-2013 08:05  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben 28 jaar en wil vandaag voor het eerst een naaktstrand proberen. Weet iemand of het druk is op woensdag of zullen nu de meeste thuisblijven vanwege de slechte weersverwachting.

groet


24 jaar   23-07-2013 21:11  Twitter Google+ Facebook Email

@ tessa, gewoon doen!
Wat maakt het uit wat de wereld van je vind!
Ik ben 24 en ik lig er toch ook.
Gewoon lekker jezelf zijn en genieten!

Groetjes

Stel 24


tessa   23-07-2013 20:32  Twitter Google+ Facebook Email

hallo allemaal

ik ben 21 jaar en transgender
ik denk heel snel dat mensen me raar aan kijken
en durf ijgenlijk niet uit de kleren te gaan
maar het werd aangeraden om mijn zelfvertrouwen op te krikken heeft iemand misschien nog tips voor mij

vriendelijke grotjes


Nico   23-07-2013 20:26  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag weer op dit mooie stukje Nederland geweest. Wij lagen bij de kiosk aan het strandje, en wat ons opviel was de zeer gemoedelijke sfeer. Een man alleen, een vrouw alleen, stellen met of zonder kinderen...iedereen wordt in zijn waarde gelaten. Chapeau voor alle mensen die hier komen


   23-07-2013 17:25  Twitter Google+ Facebook Email

Hey 24 jaar,

Ik leef nog. was op het strand aan het genieten van het weer!
Het was er weer fijn! Ga zo even kijken op nfn.

@ Anne het naaktstrand is dan zeer aan te reden iedereen is hier welkom en niemand wordt raar aangekeken.. Denk dat het zelfs erg goed is voor je zelfvertrouwen!

Over een tijdje hebben we daar een jongeren plekje! ;p

Groetjes Ray
24 jaar   23-07-2013 17:03  Twitter Google+ Facebook Email

Ray leef je nog? Haha.
Groetjes


24 jaar   23-07-2013 13:50  Twitter Google+ Facebook Email

Ray ik heb gereageerd op je bericht op nfn, laat ff wat van je horen als je tijd hebt.

Groetjes


24 jaar   23-07-2013 12:25  Twitter Google+ Facebook Email

@ Anne,
Ten eerste vind ik niet dat je voor je lichaam moet schamen.
We zijn allemaal mensen toch!
Tuurlijk kun je daar alleen heen gaan, schaduwplekken zijn er niet zo heel veel.
Ook een optie is het water om af te koelen :)
Het zou mooi zijn als we een plek voor jongeren kunnen creëren. . 18 tot 30 bv.

Groeten
Jong stel 24


Anne   23-07-2013 12:15  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi allemaal,
Is het naakstrand van bussloo ook geschikt voor een vrouw alleen (26)? Ik heb geen ervaring met naakstranden, maar lijkt me heerlijk gewoon lekker vrij. Ik ben wat voller en voel me op textieltstranden niet altijd even prettig, hoop eigenlijk wat meer acceptatie op een naakstrand.
En wat ik me ook af vroeg, zijn er plekken om in de schaduw te liggen? Vooral met deze hitte denk ik niet dat ik het lang uithoud in de zon..


24 jaar   23-07-2013 11:01  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo Ray, ik zal straks even kijken! Mijn vriendin moet zaterdag helaas ook werken. Maar ik ga waarschijnlijk wel.
@Stefan, hier kan ik geen antwoord op geven. Ik lig persoonlijk wel graag een beetje prive. Ik leg me handdoek gewoon ergens neer. Zolang ze me maar met rust laten vind ik het prima.
Groeten

Jong stel 24


Stephan   23-07-2013 10:33  Twitter Google+ Facebook Email

Ik lees hier een aantal berichten over homo gedeelte op het naaktstrand...daar wil ik niet terecht komen..! Het middengedeelte is dat voor gezinnen en het linker gedeelte voor stellen zonder kids..?? Ik ga alleen maar wil niet ergens terecht komen waar ik me ongemakkelijk voel en waardoor andere zich misschien ook wel ongemakkelijk voelen door mijn aanwezigheid..! Is de LINKER-kant ook voor single mensen...? Als er spontane mensen zijn die mij aanstaande donderdagmiddag 25-07-2013 enigszins wegwijs willen maken..of willen vergezellen dan lees ik graag jullie interesse..

Groetjes Stephan


Ray   23-07-2013 10:14  Twitter Google+ Facebook Email

Op NFN heb ik een bericht geplaatst op het forum! http://www.nfn.nl/forum/viewtopic.php?f=2&t=2609

daar kan je ook pb sturen. kijken of we een jongeren hoekje kunnen creëren!

Helaas moet m'n vriendin zaterdag ook weer werken #klotenvakantiebaantjes!
Weet dus niet of ik zaterdag ga. niet zo veel zin om altijd maar alleen te gaan.

Groetjes ray


24 jaar   23-07-2013 09:28  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo stel28enschede,

Wij gaan waarschijnlijk zaterdag ook weer, volgens mij lagen wij vrij in het midden van het strand. Vlakbij een klein inhammetje met zand.

Groeten
Jong stel 24


Stel28Enschede   23-07-2013 09:24  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo allen,

Ook wij, 27 & 28, zijn afgelopen week 2x op Bussloo geweest. Zoals jullie al zeiden, zijn er weinig jongeren. We lagen aan de linkerkant en gaan zaterdag weer.

We komen uit Enschede.

Stel28Enschede


ray   22-07-2013 22:59  Twitter Google+ Facebook Email

Miss via het nfn forum. Ik zal daar eens een profiel maken. Volgens mij kan je daar een pb sturen
Gr. R en N


24 jaar   22-07-2013 22:10  Twitter Google+ Facebook Email

Hey
Ja idd goeie vraag haha.. jij enig idee??
Morgen moet ik helaas ook werken.
Zucht.. lastig dit.

Groetjes S & M


ray   22-07-2013 21:45  Twitter Google+ Facebook Email

Hey

Ik ga morgen overdag. Ik ga dan helaas alleen mijn vriendin moeten werken.

Fb is wel goed idee alleen maak ik die niet bekend hier..
Net als ray niet mijn echte naam is alleen een internep naam.

Dus hoe gaan we dat doen?

Groetjes ray :p


   22-07-2013 21:05  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Ray,
Jazeker! En jullie ook? Wij komen uit Deventer.
Waarschijnlijk dat we deze week nog een keer gaan alleen dan wel in de avonduren rond half 7.
Misschien is fb een idee?

Groetjes S & M


ray   22-07-2013 20:36  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi,

Wij komen uit Arnhem. En als we er zijn liggen we altijd op het middelste gedeelte bij de kiosk. Steeds beetje ander plekje.
Waar komen jullie vandaan?

Binnen kort nog plannen om te gaan?

Groetjes R en N24 jaar   22-07-2013 19:04  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo Ray,
Het was voor ons de eerste keer op bussloo.
We hebben de auto geparkeerd bij ingang 5 als ik het goed heb, wij lagen bij een inhammetje aan het water. Ik vind het een goed idee om misschien een plekje voor jongeren te creëren. Komen jullie zelf uit Bussloo? En waar liggen jullie graag?

Groet van ons


ray   22-07-2013 17:51  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo stel 24,

Wij zijn een stel van bijde 24, en vinden het ook heerlijk om op bussloo te liggen. En ja wij zien ook weinig jongeren helaas.
Waar gaan jullie altijd liggen? miss moeten we proberen een jongeren plekje te maken.

Het was trouwens weer heerlijk vandaag! helaas was ik alleen vriendin moest werken......

Groetjes ray


24 jaar   22-07-2013 11:27  Twitter Google+ Facebook Email

@ Harry.
Dat zou inderdaad een reden kunnen zijn, maar in het algemeen vindt ik persoonlijk dat maar weinig jongeren op het naaktstrand zijn. Misschien dat ze het ook wel niet durven? Ik snap alleen niet waarom mensen het naturistenstrand zo "raar" vinden. Wij vinden het in ieder geval super!
Mvg jong stel


Harry   22-07-2013 10:50  Twitter Google+ Facebook Email

@24jaar: ben dit jaar 3x naar Bussloo geweest en gisteren voor het eerst sinds lange tijd weer eens naar Zeumeren bij Barnveld/Voorthuizen(geen naaktstrand!).

Op Zeumeren alleen maar jongeren/heel veel radio's/ echt overal troep/afval. Troep en lawaai is geen combinatie met een naturistenstrand. Dat is mogelijk de reden dat jongeren wegblijven van het naaktstrand.

Vandaag ga ik lekker weer naar Bussloo!


24 jaar   22-07-2013 10:21  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren voor het eerst op het strand geweest. Beviel ons erg goed alleen viel het ons op dat er weinig jongeren zijn. Heeft iemand enig idee waarom dat hier zo is?
Mvg jong stel


Renee   21-07-2013 05:15  Twitter Google+ Facebook Email

Natuurlijk was er seks in het verleden, maar na het kappen van alle bomen en bosschages is dat echt niet meer mogelijk. Heb niets tegen wat seks als men het niet ziet, maar mis de schaduwplekken wel nu. Eén grote oppervlakte met alleen zon is ook niet echt geweldig, en ja , je kunt je insmeren, maar de privacy van de naturist is ook hier ver te zoeken. Net als in Enschede kan iedereen je zien. Vanaf de parking en vanaf de kiosk. Bij het Rutbeek hebben ze zelfs een loop/fietspad aangelegd door het naaktstrand. Dat is respectloos en deze kant gaat het ook op met bussloo; iedereen kan je zien.


lieve jonge 18 jaar   21-07-2013 01:30  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi henkjan hoe oud ben je ge angelo


Henkjan   20-07-2013 21:04  Twitter Google+ Facebook Email

Kom rustig, je bent welkom


lieve jonge 18 jaar   20-07-2013 01:02  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi ikbben 18 jaar en ik zou daar graag een keer gaan ligen is dat raar of ben ik welkom hoor graag van julie denk dat ik mandag of dinsdag ga dan tot dan hoop dat iemand reageerd


Tjipke Tasma (webmaster)   19-07-2013 12:11  Twitter Google+ Facebook Email

@roos.

Bedankt voor je opmerking. Deze site wordt wel bewaakt, maar af en toe glipt er wel eens een berichtje tussendoor. Soms geef ik de mensen ook wel eens (misschien te veel) het voordeel van de twijfel.


roos   19-07-2013 11:44  Twitter Google+ Facebook Email

zijn van plan vandaag n. het naakstrandje te gaan.
Hoe zit het met dat sekstoerisme, want berichtje van onderstaande Marcel van 18/7 bevalt mij niets.
wordt deze site nu wel bewaakt of niet.
misschien kan er eens gepost worden.

Roos


arnold   18-07-2013 22:36  Twitter Google+ Facebook Email

hoi ben vandaag eindelijk weer eens naar het naaktstrand geweest met mijn vriendin was leuk en gezellig
en lekker weer het beviel mij goed kom er zeker vaker arnold


S   18-07-2013 00:57  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo D. sorry lees bericht nu pas. ik ben dus de 16e geweest, en het beviel mij prima! Ik ben zelf trouwens 27. Wat is jou leeftijd? Misschien volgende keer dan? Gr. S.


arnold   17-07-2013 19:05  Twitter Google+ Facebook Email

hoi ik ben ook van plan om een keer tegaan naar naaktstrand 2 jaar geleden voor het laatst gewees veel te lang geleden het beviel mij prima
toen met vriendin geweest was leuk
alleen dit jaar helaas nog niet geweest wil wel weer
ik vind het ook best wel spannend om alleen tegaan
hoop dat ik deze zomer er een paar keer ga liggen


Jeroen   17-07-2013 09:06  Twitter Google+ Facebook Email

Zaterdag ben ik van plan om voor het eerst naar een naaktstrand te gaan. Vind het ook best wel spannend. Hopelijk zal het bevallen zodat ik vaker kan gaan!


D.   15-07-2013 21:22  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi S, ga al 20 jaar naar naaktstranden, ga ook altijd alleen net als jij. Zoek ook iemand om samen te genieten van het naakt zijn en van een praatje. Ga morgen ook naar Bussloo. Als je dit leest en interesse hebt geef dan even aan hoe ik je kennen kan.


S.   15-07-2013 21:06  Twitter Google+ Facebook Email

Morgen ga ik voor het eerst (alleen) naar het naaktstrand bij bussloo. Het is tevens ook de eerste keer dat ik naakt ga. Spannend dus. Meer mensen die morgen alleen gaan?


alida   14-07-2013 20:04  Twitter Google+ Facebook Email

hoi.

morgen onverwacht een vrije dag. en met mooi weer in vooruitzicht. dus ik ga het doen.....voor het eerst alleen naar naaktstrand in bussloo. stoel en boek mee. heb er zin in!!
Ton   14-07-2013 12:07  Twitter Google+ Facebook Email

Zaterdagmiddag, 20 juli, ga ik voor de eerste keer naar Bussloo. Deze keer ga ik alleen, waar kan ik dan het beste liggen? Misschien ook anderen die alleen gaan?

O ja ik ben 50


CDijk   11-07-2013 18:35  Twitter Google+ Facebook Email

Wat een geweldig strand! Wat verder voor moeten rijden maar dat was het zeker waard. Ik kende tot zover eigenlijk alleen maar naaktstrandjes die ergens in een hoekje weg gestopt zijn. Maar hier is zelfs een snackhoek, toiletten en een erg leuk speeltoestel voor de kinderen en het terrein is heel erg groot. Publiek is zeer gemengd. Mannen, vrouwen, kinderen. Jong, oud, dik, dun. Ik kom hier snel weer.


Jack en pat   09-07-2013 18:10  Twitter Google+ Facebook Email

Jack en pat
Wij waren er voor t eerst. We hebben helemaal links gelegen. Eerst keken we rechts. Daar zijn alleen maar mannen!!! Toen terug langs het middenstuk. Met recht een middenstuk, daar zit van alles ook kids. Wij zochten een kindervrij stukje dus door naar de linkerkant. Veel openminded mensen. Links en rechts word er wel wat gefrummeld door stellen. Sommige zijn iets te uitbundig aanwezig. Voor de rest is het er relaxed. Alleen die kijkende mannen..... Das wel even wennen. Maar zeker voor herhaling vatbaar. (Stel eind 30)


Harry   08-07-2013 20:07  Twitter Google+ Facebook Email

Verlegen,

Niemand zal raar van jou opkijken. Ben hier drie weken geleden voor het eerst geweest. Mijn ervaring is dat je de meest uiteenlopende lichamen tegenkomt. Het klinkt misschien raar, maar juist omdat iedereen naakt is, bestaat er eigenlijk geen verschil tussen jong en oud, dik en dun of welk ander verschil. Het duurde maar een moment of ik voelde mezelf geheel op mijn gemak daar.


Verlegen   08-07-2013 15:45  Twitter Google+ Facebook Email

Hey, ik ben een jongen van 20 jaar. En ik zou graag eens naakt willen zonnen. Maar nu zit ik met 1 ding. Ik ben zelf wat dikker (115kg) en nu vraag ik mij af of mensen daar raar van opkijken als ze zo'n iemand daar naakt zien liggen?

Groetjes.


extran   06-07-2013 20:48  Twitter Google+ Facebook Email

Eindelijk mooi weer!.
Heb helaas nog geen tijd gehad om naar deze mooie plek te gaan.
Maandag 8 juli ben ik vrij en ga dan zeker even genieten van de zon op bussloo.
Wie zijn er nog meer?
Denk dat ik er vanaf 13.00 uur ben.   04-07-2013 10:13  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Saunabezoeker,

Bedankt voor de uitleg. Dan wordt het a.s. zaterdag maar eens kijken in Bussloo...

Thnx


Saunabezoeker   04-07-2013 08:29  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Michael28,

Als bezoeker van Thermen Bussloo, direct naast het naaktstrand gelegen, weet ik dat er bussen stoppen voor de sauna.

Zie bijgaande link voor meer info:
http://www.thermenbussloo.nl/nl/openbaar-vervoer

Succes en veel plezier


robert en jacky   02-07-2013 15:23  Twitter Google+ Facebook Email

Wij stel willen een keer naar bussloo.
Waar kunnen we het beste gaan liggen.Michael28   02-07-2013 11:58  Twitter Google+ Facebook Email

Weet iemand of er een bushalte vlakbij het naaktstrand is en hoe ik dan moet lopen? Wil er zaterdag gaan zonnen. Alvast bedankt:))


Dirk   21-06-2013 13:31  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi,

Gaan er vanmiddag nog mensen gezellig een duik nemen? Mn vrouw en ik gaan wel, lijkt ons gezond met dit weer.

Groetjes


Harry   18-06-2013 23:12  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag voor het eerst een naaktstand bezocht en wel in Bussloo. Dit had ik al jaren eerder moeten doen.

Prachtige omgeving, rust en heel veel vriendelijke mensen. Met het weglaten van kleding krijg ik de indruk dat mensen ook hun air/status weglaten. Voor mij was dit een kleine openbaring!

Ook mij lijkt het wel prettig om wat gezelschap te hebben (man/vrouw). Ben morgen, woensdag, ook aanwezig. Vind het alleen lastig om bij iemand te gaan liggen. Ik wil me namelijk niet aan een ander opdringen.


arjan   18-06-2013 08:05  Twitter Google+ Facebook Email

Zijn er vandaag nog mensen (mannen en vrouwen) die ook net als ik alleen hier naar toe gaan? Ik ga dan wel alleen maar wil toch wel graag samen met u iemand gaan.Ray   18-06-2013 07:11  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo Gerda,

Volgens mij maakt dat niet zo veel uit. In het midden voor rondom de kiosk is het altijd erg gezellig met gemengd publiek.
Ik ga er woensdag ook heen! Hopen op een eerlijke dag!

Tot woensdag!Gerda   17-06-2013 23:01  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi, ik ben een getrouwde vrouw van bijna 42 jaar, volslank. Ik hoop woensdag voor het eerst zonder mijn man naar bussloo te gaan. Waar dan het beste gaan liggen als vrouw alleen?


Tom   11-06-2013 11:47  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben er gisteren vroeg in de avond nog even geweest. Was goed te doen. In het zonnetje heerlijk kunnen liggen.
Wel ontzettend rustig.


A & M   11-06-2013 11:36  Twitter Google+ Facebook Email

Zou het vandaag weer zijn om te zonnen?
Aan de kust nog wat te koud.


Tjipke Tasma (webmaster)   08-06-2013 11:19  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag eens een dagje Bussloo. Het is al redelijk druk op het strand. Prima strandweer en de kiosk opend de deuren.bart   08-06-2013 11:06  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo allemaal

Wil vandaag naar Bussloo gaan en hoop op een een gemengd publiek, iemand tips waar je het best kan gaan liggen, ben zelf hetero en heb weinig ervaring met naaktstranden.
Las hier onder ergens dat je bij de kiosk kan gaan liggen voor meer variatie?
Wil eigenlijk niet zo in de picture liggen.
Ik ga in ieder geval straks heen en zoek een rustig plekje op, gaan er meer mensen vandaag?


Ray   07-06-2013 16:43  Twitter Google+ Facebook Email

Het was vandaag weer heerlijk!

Misschien moeten we eens met de jongeren bij elkaar gaan zitten!
Er zijn wel wat jongeren op Bussloo alleen zitten denk ik erg verspreid over het grote terrein.

Wat is een goede plek?Stefan   07-06-2013 15:30  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo Eva,
Vandaag ook geweest, voor de eerste keet, spannend!
Weinig jongeren, wel veel mensen die over hun pensioen aan het praten waren, haha! Wij mogen nog ff!
Morgen ga ik weer, vond het super!
Ben geen 20 meer maat nog wel een twintiger-:)
Misschien zie ik je morgen?
Anders lig ik weer zo alleen;(

Gr. Stefan


Ruud   07-06-2013 10:57  Twitter Google+ Facebook Email

Ook ik ben een jongere (21)en ik ben van plan om vandaag aan het eind van de middag langs te komen. Ik kom niet vaak jongeren tegen maar dat kan ook aan mij liggen ;)


Ray   07-06-2013 10:15  Twitter Google+ Facebook Email

Hey Eva,

als het mooi weer is zijn er mensen van alle leeftijden!

De jongeren zijn wel in de minderheid, Zelf ben ik 25 dus haal het gemiddelde ook weer wat naar beneden.

Misschien ga ik zondag ook nog met m'n vriendin, vandaag helaas alleen.

groetjes Ray


Eva   07-06-2013 10:05  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo allemaal,

Ik ben best nieuwsgierig naar dit strand en denk dat ik van het weekend ook kom de weersverwachtingen zijn goed dus moet helemaal goedkomen !! Zijn er toevallig ook mensen rond de leeftijd van 20 ?

Groetjes Eva


Tom   07-06-2013 09:44  Twitter Google+ Facebook Email

Ben gisteren voor het eerst op het naaktstrand geweest. Toch wel een beetje zenuwachtig, maar wat een mooi vrij gevoel is dat zeg!
Misschien dat ik de volgende keer ook van mijn handdoek af durf :)


Ray   07-06-2013 09:06  Twitter Google+ Facebook Email

Gezellig Mora! Ik ga er ook heen! weer de eerste keer van het jaar....
Lekker met de witte billen in de zon.
Het respect-niveau op bussloo is altijd goed!

Tot vanmiddag!


Mora   07-06-2013 09:03  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben voornemens vanmiddag voor het eerst gebruik te maken van het naakstrand. Ik ben benieuwd! Als naturist ben ik gewend met naakt. Ik hoop dat het respect-niveau op het strand gelijk is als bij de naturistenterreinen in ons land.
Op naar een lekkere middag....


Renee   02-06-2013 13:55  Twitter Google+ Facebook Email

Jammer dat er totaal geen privacy meer is. Het is één grote vlakte zonder bosschages. Den dat veel mensen dit niet leuk vinden en andere plekken opzoeken.


Danny   13-05-2013 21:07  Twitter Google+ Facebook Email

Vorige week even heerlijk gelegen daar smiddags. Genoten van het weer en van de mogelijkheid om je even lekker vrij te voelen.

Wat hieronder gezegd wordt, over de stellen die wat meer willen, kan ik niet bevestigen helaas. Ik kom altijd alleen op het linkergedeelte en heb daar nog nooit iets gezien. Zou daar eerlijk gezegd geen probleem mee hebben. Ook niet met de erectie van een vent trouwens, mits men er idd niet mee te koop gaat lopen.
Zelf heb ik daar regelmatig 'last' van en ik geniet er gewoon van. Niemand die je daarmee lastig hoeft te vallen toch?!

Opdringerigheid vind ik wel een bizarre eigenschap overigens. Mannen die heen en weer blijven lopen, liefst zelfs even achter een vrouw blijven staan om te zien wat voor 'vlees' ze in het kuipje 'heeft'... En zelfs niet te beroerd zijn om even bij mijn vlees inspectie te komen verrichten. Jammer jongens. Laten we het leuk houden en maken voor iedereen. Denk dat ik voor vele vrouwen spreek als ik zeg dat dit de reden is om te vertrekken of zelfs helemaal niet meer te komen.

Ik hoop op een hete zomer en op een gezellige drukte.


   05-05-2013 15:49  Twitter Google+ Facebook Email

Al iemand geweest vandaag?
Ray   30-01-2013 08:31  Twitter Google+ Facebook Email

Op Bussloo is het erg mooi!, groot naaktstrand met zelfs een kiosk!

Op warme dagen is het er lekker druk met alle soorten publiek.
Bij de kiosk liggen veel gezinnen, en aan de rechterkant over het algemeen het homo gedeelte en aan de linkerkant de paren die wat meer willen en doen dan zonnen... (gezien vanaf de kiosk met je gezicht naar het water)

Hoop dat je er wat mee kan en dat je deze zomer ook komt genieten van het heerlijke naaktstrand!


Day-Pat   29-01-2013 01:49  Twitter Google+ Facebook Email

Hee Ray!

Bedankt voor informatie.
Hoef ik me daar geen zorgen over te maken.
Maar hoe is het verder daar eigenlijk?
Kwa mannen en vrouwen?
En de leeftijds grens gemiddeld?
En stel dat ik er heen ga waar kan ik dan beste liggen?
Als hetero zijnde.

Alvast bedankt!


Ray   23-01-2013 13:44  Twitter Google+ Facebook Email

Hey Day-pat!

Kom gerust eens kijken op Bussloo! Je zal merken dat je puur aan het genieten bent en dat je van een erectie geen last zult hebben!

Tjha en gebeurd het toch dan is dat de normaalste zaak van de wereld... als je er maar niet mee te koop gaat lopen vind iedereen het prima!

Wachten is op de eerste heerlijke zomerdag!


Day-Pat   21-01-2013 18:37  Twitter Google+ Facebook Email

Hee mensen!

Heb een vraagje!
Heb nog nooit op een naaktstrand gelegen.
Maar lijkt me wel is fijn omdat te doen.
Maar ben alleen bang voor 1 ding.
Dat hij wil gaan groeien.
Is dat een probleem daar?
Of hebben meer mensen daar last van?

Groetjes!


bas   16-10-2012 13:37  Twitter Google+ Facebook Email

Bas en Jos
Afgelopen zomer hebben we voor het eerst naakt gerecreeerd op het naaktstrand van Bussloo. We hebben er geweldig van genoten. Wat een rust op dat naaktstrand. Er hing een heel gemoedige sfeer waar we ons direct thuisvoelden en het naakt zijn was voor ons snel gewend. We gingen al regelmatig naar de sauna.
We hebben op het gedeelte gelegen voor families en hebben geen nare ervaringen gehad.
We gaan er zeker in de toekomst vaker heen. Het is zeker een aanrader, voor de twijfelaars, gewoon doen, super lekker.
wilana   06-09-2012 17:42  Twitter Google+ Facebook Email

joepie zondag... lekker warm, bussloo weer... tijd om lekker te chillen...

iemand nog tips waar ik het beste kan gaan liggen?(mail me dan ff... wilana@live.nl)
lees nogal verschillende reacties... ivm mannen die voor mannen komen, en die wil ik niet in de weg liggen... ;-)
x


Luuk   02-09-2012 07:29  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren voor het eerst op Bussloo geweest. Heerlijk genoten van een rustige middag in de zon.
Ik ga hier zeker vaker komen.


André   29-08-2012 10:31  Twitter Google+ Facebook EmailHoi Bert,

Gewoon gaan man kom op 2012 !!! En je gewoon normaal gedragen mooi boek mee flesje drinken en klaar is Bert

Succes


Bert   28-08-2012 11:59  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi, wil vanmiddag gaan, maar durf niet zo goed, man 35jr, wil niet als gluurder gezien worden of last hebben van mannen, Help?


Leon   28-08-2012 11:22  Twitter Google+ Facebook Email

Ga morgenmiddag, woensdag de 29e, nog even lekker genieten, misschien wel de laatste keer dit jaar.....


Hanne   18-08-2012 10:55  Twitter Google+ Facebook Email

Wij gingen eerder altijd naar de naturistenplek bij de gehandicaptensteiger. Is die er nog. Ik dacht ergens gehoord te hebben dat deze op de schop is gegaan. Wie weet dit?
Groetjes, Hanne


Ray   16-08-2012 07:17  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Karin,

Het is er zeker gezellig! Vaak lekker druk en nooit gekke dingen. Erg afwisselend publiek van jong tot oud.
Vooral bij de kiosk in de buurt is het altijd goed vertoeven.

Volgens mij word het prima weer vandaag, ik ga zoizo even lekker op bussloo genieten.

Misschien tot vanmiddag dan!

Groetjes Ray


karin   15-08-2012 22:03  Twitter Google+ Facebook Email

hallo,
hoe gezellig is het op dit naakstrand en word het morgen wel warm genoeg?
zo ja graag tot morgen dan,
groetjes karinArie   12-08-2012 20:26  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag weer geweest en het was heerlijk weer. Geen rare dingen gezien. Heb trouwens ook ff heerlijk liggen pitten... Ook nog kennis tegengekomen. ''k zag haar kijken: jij hier???? jazeker, al jaren en iedereen is hier toch welkom. Zwemmen was ook heerlijke afkoeling...


gERard!   10-08-2012 22:43  Twitter Google+ Facebook Email

24 graden morgen, nou, ik twijfel om naar Bussloo te gaan. is 24 graden niet een beetje te fris voor een dagje naaktstrand?


R-etje   27-07-2012 20:43  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi allemaal;

Het was afgelopen maandag 24-7-2012 heerlijk op het strandje, zeker in de namiddag/avond toen de zon langzaam onder ging. We lagen op het rustige linker gedeelte. Lekker relaxed met zijn tweeen genieten van een rose-tje en een paar tomaatjes. Niet al te veel kijkers die zich prima op afstand vermaakten en genoten van het mooie uitzicht. Hetty en Freek gezellig dat jullie even kwamen kijken de volgende keer kun je er rustig bij komen zitten achter ons strandtentje er is genoeg lekkers.


babolat   26-07-2012 14:49  Twitter Google+ Facebook EmailHoiHoi

Wij ga morgen denk ik ff lekker voorbakken voor Italië, wie weet komen er nog bekenden

doei

A&N


freek en hetty   24-07-2012 20:14  Twitter Google+ Facebook Email

Het was heerlijk toeven vandaag op de Kuiter. Het is lijkt het veel drukker op het naaktstrand dan op het gewone strand. Zijn wij blij van.

Groetjes Hetty en Freek


gastje   29-05-2012 21:51  Twitter Google+ Facebook Email

Was hier begin mei een tweetal keer, jammergenoeg niet echt mensen rond mijn leeftijd (25), vooral oudere mannen die benadering zochten. Misschien nog eens proberen aangezien ik lees dat er toch ook jongeren komen.


Nico   26-05-2012 19:27  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag hier voor het eerst geweest. Mooi gebied, geen rare wantoestanden, maar gewoon lekker naakt genieten van de elementen. Ons zien ze hier vaker. Vanmiddag gelijk maar even een parkeerabonnement besteld via internet, na 8 x heb je die er uit.


Ray   24-05-2012 09:31  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ga vandaag op bussloo genieten!
Hopen dat ik niet verbrand eerste keer dat mijn gehele lijf weer zon ziet....

Gaar er meer jonge mensen? ben zelf 24


ron36   23-05-2012 09:06  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi allemaal.
Hier ron van 35 uit Arnhem
Gisteren 23-05-2012 op de terugweg van mijn werk maar eens wezen kijken op het naturistenstrand in Bussloo.
Ben al jaren nieuwschierig en wilde het dan toch eens meemaken.

Parkeren is duur maar om zo de gluurders zo veel mogelijk weg te houden is dit voor mij geen probleem.

Na bij de kiosk rechts te zijn gelopen, mijn kleding uit gedaan, en moet eerlijk bekennen dat mijn penis het opmerkte en dus begon te groeien. Maar goed dus snel gaan liggen. Ach het is natuurlijk ook voor hem zijn 1ste keer geheel naakt te zijn bij al die andere mensen.

Mijn indruk van het geheel is super en het publiek varieerde gisteren van jong tot oud, en van dik tot dun.

Wat mij wel echt opviel (*zonder te gluren) dat de meeste naturisten geheel geschoren zijn. Ikzelf trouwens ook.Dit zal geen toeval zijn denk ik.

De kiosk heeft n grote keuze uit drank en eten, en ziet er erg verzorgd uit. Helaas viel het niet bij iedereen goed dat ik mijn zwembroek aantrok toen ik drinken ging halen. Sommige keken echt of ik wel goed snik was. (* kan het me wel voorstellen omdat ik gisteren als man alleen daar was)

Bussloo is wat mij betreft echt n aanrader!! En heeft er n naturist bij.Frank   21-05-2012 12:52  Twitter Google+ Facebook Email

hallo allemaal,

Ik ben een jongen van 26 en heb geen ervaring met naturisme. Maar ik wil aankomende zaterdag naar bussloo gaan om mijn eerste ervaringen op te doen. zijn er nog meer gezellige mensen die dan die kant op gaan?

Hoop wat te lezen van jullie.
Tot zaterdag!


marko   10-05-2012 06:28  Twitter Google+ Facebook Email

Goedemorgen,

Zou graag willen weten of dit naaktstrand nog
aktueel is .
Wanneer kan men daar terecht ??
Zou graag met mijn vrouw naar busloo willen .
Hoor graag nog van u .

Marko


Rooky   07-05-2012 14:17  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi heerlijk plekje om even helemaal tot rust te komen;) Wij komen er regelmatig meestal iets later op de dag. We liggen meestal links als je met je neus het water staat. De families blijven lekker in het midden wat de rust ten goede komt. Flesje rose iets te knabbelen een beetje olie en het feest kan beginnen. Alleen gaande mannen het is geen enkel probleem lekker te komen genieten van de zon en het prachtige uitzicht, maar houd een beetje afstand van stellen en alleengaande dames dat verhoogt de feestvreugde voor iedereen.


Sjons.   02-05-2012 09:30  Twitter Google+ Facebook Email

Ben er 4 a 5 jaar geleden vaak geweest, echt een topper. Mijn nadeel is dat ik afhankelijk ben van het openbaar vervoer. Zo'n 4 a 5 jaar geleden nam ik de trein van Nijverdal naar Apeldoorn, en van uit Apeldoorn nam ik de bus richting Zutpen, die bus heeft/had dan ook een stop halte redelijk dichtbij het naaktstrand. Ongeveer 10 min. lopen. Ik weet niet of dat nog steeds zo is....

Zeker dat ik dit jaar weer een paar keer langs kom!


Bojo   10-07-2011 11:06  Twitter Google+ Facebook Email

This a very nice place! Not only a beach, but big area where you can walk or ride on bicycle. Nice atmosphere, many places where you can stay alone or with a group of another people.


Rob1987   05-07-2011 07:50  Twitter Google+ Facebook Email

Ga hier vandaag weer even heen! heerlijk even genieten van de zon en rust...! Nog meer mensen die vandaag gaan tussen de 20 en 30?

Groetjes Rob


rob1987   28-06-2011 12:00  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo,

Was vandaag aan het fietsen op de race fiets...was oververhit, toen maar even naar het naaktstrand geweest! even lekker zwemmen en afkoelen!

Het is me erg goed bevallen misschien ga ik er wel vaker heen!
beau   03-05-2011 19:22  Twitter Google+ Facebook Email

homonaaktstrand?


rolf   28-04-2011 20:16  Twitter Google+ Facebook Email

Op het naakstrand van Bussloo komen alle leeftijden, op het homonaakstrand meer jongeren. Ga eens een maandagavond naar thermen Bussloo, daar is het dan ook heel gezellig...


beau   26-04-2011 18:23  Twitter Google+ Facebook Email

Hey Hey, Ik ben een Jongeman van 20 en Zou graag keer naar bussloo willen, zijn hier nogmeer jongeren of is het waar dat er veel ouderen liggen. hoor graag reactie van iemand..

groetjes


G O   23-04-2011 08:53  Twitter Google+ Facebook Email

Ben er regelmatig in Busloo komen.Ben alleenstaande hetero naturisten vind fijn en gezellig terrein in Bussloo. Daar is een schone en netjes naaktstrand en lekker om te genieten van de zon. Naturisten zijn vriendelijk elkaar begroeten.


Ewald   09-07-2010 15:57  Twitter Google+ Facebook Email

ben er gisteren geweest samen met een vrouwelijke collega (ja ja, we zijn beide naturisten) en was erg leuk....heerlijk gezwommen en het terrein is erg groot en netjes..ik ga hier vaker komen!!!!


Theo en Atie   04-07-2010 19:58  Twitter Google+ Facebook Email

Helemaal gewellig hoor zo'n strand raad het iedereen aan wie eens naakt gezwommen heeft wil nooit meer anders


erwe   21-08-2009 09:20  Twitter Google+ Facebook Email

nu een paar dagen achter elkaar geweest, wat een heerlijke plek. Genoeg te zien en te beleven. Ga er zondag gauw weer heen.


hans   16-07-2008 08:07  Twitter Google+ Facebook Email

wat is het op de kuiter toch steeds weer heerlijk rustig.en kun je er genieten van de rust.
schoon.netjes,stil.ondanks dat ik een huid aandoening heb. voel ik me niet bekeken ,
wand . ik vind naturisten .een heel tolerant soort mens
die niet kijkt hoe iemand er uit ziet.
op en textiel strandje ben je al snel en attractie .dus als naturist .is bussloo een geweldige plaats om te genieten van de zon

hans .v .h 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend