Wijthmenerplas

Terug  Gastenboek Naaktstrand Wijthmenerplas
Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.
Het gastenboek is niet bedoeld voor het maken van afspraken; deze worden verwijderd! Seksrecreanten zijn niet welkom op de naaktstranden en ook niet in het gastenboek!

Zijn er problemen op het strandje stel dan ook de NFN (Nederlandse Federatie van Naturistenverenigingen) op de hoogte via het speciale e-mailadres strand@nfn.nl.
Zij blijven dan goed op de hoogte wat er speelt en kunnen eventueel contact opnemen met de beheerder van het terrein. Kijk hier voor meer info.

Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox.
(Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund). Maximaal kan 1 bericht per uur worden geplaatst.

Naam:


(Email niet zichtbaar in gastenboek)


Bericht:


Anti Spam code, typ in dit veld tien 


Emiel   07-08-2018 14:39  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi! Ik was er vandaag ook, heel relaxt gehad! Groetjes, Emiel


peter038   29-07-2018 17:50  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi;

Vandaag was mijn eerste bezoek aan een naaktstrand.
Er hing een ontspannen rustige sfeer. Het was even zoeken was voor een aantal jaar geleden dat ik hier in de buurt was.
Het is me 100% me gevallen, dus zeker de moeite waard om hier meer te komen.
Het was netjes en schoon en goed bereikbaar.

mvg


anoniem   23-07-2018 23:36  Twitter Google+ Facebook Email

Dag,
Komen hier ook veel mensen onder de 35??
Of alleen daarboven?
Groetjes.


Positief   21-07-2018 09:26  Twitter Google+ Facebook Email

Even een wat positiever bericht: Ik kom sinds dit jaar wel eens langs op de plas. Hoewel het duidelijk is dat er een vrij grote groep van bekenden is, zorgt dit naar mijn mening voor een ontspannen sfeer.

Nooit het gevoel gehad dat ik niet welkom ben (en dat als eenling man) en tot zover geen last gehad van luidde mensen.


Anoniem   17-07-2018 12:02  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Joop,
Ik denk niet dat veel mensen op jullie eigen groepje na de mening delen dat het normaal is dat mensen hard schreeuwen. Veteraan of niet ook hij heeft zich aan te passen naar de normale normen en waarden die gelden op elk strand. Heel veel mensen op dat strand zijn psychisch beschadigd en ook hun veroorzaken geen overlast. De betreffende heer heeft genoeg verstand om te weten waar hij mee bezig is aangezien hij pas nog luid stond te verkondigen dat hij bewust nooit op het gastenboek kijkt en dat het hem ook geen reet kan schelen wat ze over hem zeggen. En wat Frank ook zegt het is een ons-kent-ons strand waardoor nieuwe mensen dus na 1 keer niet meer terugkomen. Jammer want de vergijzing slaat aardig toe daar. Ik kom hier al 30 jaar en elk jaar is het erger met de overlast. Alcohol maakt meer kapot dat je lief is.Frank   16-07-2018 21:35  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Joop, De ons-kent-ons-sfeer op het strand werpt volgens mij een behoorlijke drempel op voor het persoonlijk aanspreken van personen. Er is een overheersende groep op het strand die er een beetje bezit van neemt en eigen regels vormt. En je dramatiseert het natuurlijk enorm door te beginnen over mensen die "voor ons land gevochten hebben" . Daarnaast heb je helemaal geen bescheiden mening. Je schreeuwt hier net zo hard als die blèrende bevolking die op het strandje af en toe zijn belerende mening vertoont.


Joop   16-07-2018 07:53  Twitter Google+ Facebook Email

Wil toch even reageren op het laatste bericht want ik (en vast en zeker meerdere)hebben een heel andere mening!
Vind het ook een enigszins laffe daad om namens het hele strand achter je scherm bepaalde uitlatingen te doen en onrust te zaaien!
Zo gaan wij Naturisten niet met mensen om,en al helemaal niet met mensen die voor ons land gevochten hebben en mensen die ernstig beschadigd zijn geraakt!
Spreek de persoon gewoon face to face aan ,
dat werkt vaak prima!
We zijn op het strand allemaal gewoon mensen en de een is niet meer dan de andere en likken naar boven en trappen naar onderen al helemaal niet!!
Das mn Bescheiden Mening!


Fam. Spek   29-06-2018 19:41  Twitter Google+ Facebook Email

Ik denk dat we namens bijna het hele strand spreken dat het maar eens afgelopen moet zijn met die groep oudere mensen die luidruchtig aanwezig zijn op het strand terwijl de meerderheid hier komt voor de rust en wil genieten van de natuur. Helaas is dit niet mogelijk want zodra die oudere man uit Kampen met zijn electrische fiets verschijnt is het gedaan met de rust. De groep met wie hij omgaat ergert zich ook aan zijn harde gekletst en het feit dat hij 10 op een dag hetzelfde verteld aan een ieder die hij tegenkomt maar doen even hard met hem mee. De bierzuipende man is dit jaar een stuk rustiger. Complimenten namens het hele strand. Als de Kampenaar zo doorgaat zullen we contact opnemen met het beheer van de plas en een strandverbod aanvragen. Mensen blijven weg vanwege deze luidruchtige man, te zot voor woorden dat 1 persoon dit veroorzaakt en hier niets mee gedaan wordt


Max   06-06-2018 20:21  Twitter Google+ Facebook Email

Helaas de afgelopen 2 ochtenden steeds een man getroffen op het strand die met bandjes en elastieken om zijn lul (met piercingen) loopt te pronken. Verschrikkelijk...


Gerrie   28-05-2018 21:08  Twitter Google+ Facebook Email

In de volksmond heet het naakstrand van de Wythemerplas al lang het "smeerstrandje".Ik heb het zelf meegemaakt dat twee oudere heren vrolijk aan elkaars geslachtsdelen zaten,terwijl families met kleine kinderen op het strand zaten!


Bas   28-05-2018 15:11  Twitter Google+ Facebook Email

Richard wat kan er precies niet aan dan? Er komen inderdaad ook genoeg mensen daarvoor en als dat iets is wat ze allebei willen en ze zorgen dat ze geen overlast veroorzaken, laat ze lekker toch?

Of is het omdat het een man was?Fred   27-05-2018 23:37  Twitter Google+ Facebook Email

Richard, ik denk dat je alleen op een niet zonnige
dag op het naaktstrand was,en dat hij dacht dat je niet kwam zonnen maar voor iets anders.Je nee zal toch wel nee zijn geweest en gebleven?
Jammer dat je deze negatieve reclame hier hebt geplaatst over ons mooie en het fijne naaktstrand.
jammer,jammer!!!Richard   18-05-2018 00:28  Twitter Google+ Facebook Email

Ik was vandaag even lekker aan het uit waaien op het strand, todat een man tegen mij zei dat ik een lekkere pik had en zich af vroeg of ik met hem de bosjes in wou. Mijn antwoord was nee daar kom ik niet voor, volgens hem komen hier heel veel mensen voor. Wie herkent deze man? Hij lijkt eind 60 heeft een snor en is blank. Want dit kan gewoon niet!! Voor de rest is het een heerlijk strandje.


thomas   10-04-2018 12:15  Twitter Google+ Facebook Email

Het toilethuis/douche op het naastgelegen stuk strand wordt verbouwd. Voor foto's zie fb groep: https://www.facebook.com/groups/160671757964190/ van naaktstrand Wijthmenerplas.


thomas   07-04-2018 18:29  Twitter Google+ Facebook Email

Ik zie nu dat er ook een Facebook groep is: 'bezoekers van naaktstrand Wijthmenerplas'.


thomas   07-04-2018 16:06  Twitter Google+ Facebook Email

Aan n aantal bomen in het midden zijn haakjes geschroefd.


Frank   06-01-2018 18:19  Twitter Google+ Facebook Email

Grappig om te denken dat de vaste blatende gasten met hun blikken te zwaar bier zich zouden laten leiden door een artikel in het magazine van de nfn.


Jeroen   06-12-2017 18:13  Twitter Google+ Facebook Email

Deze week las ik in de laatste uit! een bijzonder goed artikel. Hierin wordt de situatie aan onze plas mooi en treffend beschreven. Ik hoop dat alle (vaste) bezoekers van ons strand dit artikel lezen en de positieve boodschap begrijpen. Dat zal de sfeer het komende seizoen goed gaan doen. Ben benieuwd.


samenplezier   18-09-2017 20:50  Twitter Google+ Facebook Email

dit is toch geen dating site


Ralf   31-08-2017 18:56  Twitter Google+ Facebook Email

Is er vandaag nog een vrouw aanwezig die met een jongeman van 22 in contact wil komen?


Johan   30-08-2017 00:21  Twitter Google+ Facebook Email

Erg jammer dat het plezier inderdaad verstoord wordt door een paar mannen die zich het hele strandje lijken te hebben toegeëigend. Luid praten en heen en weer blijven paraderen. Daarbij vliegen je bij tijd en wijlen de jeu de bouleballen om de oren, wat ook weer gepaard gaat met hard gepraat....nee, het verstiert echt het plezier en de rust. Erg jammer!!


Frank   23-08-2017 13:52  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Gert. Bedankt voor je belerende teksten. Hier word ik wijzer van!


Gert (real name)   03-08-2017 15:02  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo Frank,
Ik neem aan dat je Nederlands kunt lezen. Ik schrijf dat ik me er niet aan stoor. Dat is heel wat anders dan het prima vinden.
Dat is dan ook fijn voor je om te weten...Frank   02-08-2017 20:32  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo real name Gert, Ik begrijp de mensen die hieronder schrijven wel. Dat achterlijke heen en weer geloop en dat schreeuwen na teveel sterke halve liters is hinderlijk en storend. Naakt ben je toch iets kwetsbaarder en heb je misschien helemaal geen zin om mensen persoonlijk aan te spreken. Het lijkt soms wel een drankgelag daar op het strand. Naturisme stel ik me wat anders voor. Dat jij dat geblèr en gezuip prima vind is fijn om te weten.


Gert (real name)   01-08-2017 11:49  Twitter Google+ Facebook Email

Met stijgende verbazing en ongenoegen heb ik onderstaande “commentaren” gelezen. Ja, er is inderdaad vaak sprake van luidruchtigheid, hoewel ik me daar persoonlijk niet aan stoor.
Wat ik wel beneden alle peil vind is om de mensen, die het betreft , publiekelijk met namen en beschrijvingen van uiterlijk aan de schandpaal te nagelen. En dan ook nog al dan niet onder een pseudoniem. Hoe diep kun je zinken. Ik kan me voorstellen dat anderen zich ergeren aan de luidruchtigheid, maar dat is nog geen reden om zulke kleingeestige en gefrustreerde stukjes in dit gastenboek te plaatsen. Ik zou de beheerder van deze site willen vragen om stukjes die op een of andere manier verwijzen naar personen onmiddellijk te verwijderen.Zwollywood   19-07-2017 19:25  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag heerlijk rustig totdat Henk, het maatje van René kwam en ze weer luidruchtig aan het converseren waren. Henk is doof en praat zo luid dat iedereen op het strand kan meegenieten. Waarom gaan jullie niet gewoon zitten of liggen in plaats van al surfend van handdoek naar handdoek het strand over te gaan? Andere mensen hebben geen behoefte om met jullie gesprekken mee te kunnen genieten. .....


Guus   18-07-2017 20:27  Twitter Google+ Facebook Email

Helaas blijven de oude mannen luidruchtig aanwezig, ze menen ten onpas hun mening over alles aan iedereen kenbaar te maken (pvv & conservatief). Het is hierdoor niet prettig zonnen meer en ik vindt dat deze kleuters beter kunnen wegblijven. Vooral die met de bierbuik en die met het witte haar klagen over iedereen maar vinden zichzelf helemaal geweldig. Walgelijk en onwenselijk op een plek die voor iedereen moet zijn die zich weet te gedragen als naturist. Ouwehoeren doe je maar aan de bar, niet aan het strand.


Jeroen   07-07-2017 07:08  Twitter Google+ Facebook Email

Wat jammer .... Helaas een bericht om mensen te waarschuwen. Helaas gaat het om een donker gekleurde tengere man. Hij bevestigt veel vooroordelen van mensen. Jammer. Het gaat niet om zijn huidskleur. Het gaat om zijn opvallende irritante gedrag. Hij is vaak aan de plas tot 's avonds laat. Zijn interesse voor vrouwen is groot en hij dringt zich regelmatig op. Helaas valt hij homo's steeds lastig en heeft zelfs met een mes staan zwaaien. De politie weet er van. Hij spreekt andere continue aan op gedrag en zelf zit hij de hele dag te gluren. Zeer bijzonder om te zien hoe een groepje vaste bezoekers met hem omgaat. Het is verstandig om deze man goed in de gaten te houden. Waarschuw op tijd de politie. De beheerder van de plas is geïnformeerd. Er wordt gekeken wat we er tegen kunnen doen. Mannen als hij horen niet thuis op een naturisten terrein. Jammer. Helaas zijn er ook nog steeds te luidruchtige mensen daar. Er wordt zeer hard gepraat, vaak allemaal onzin en gezeur, waar andere naturisten veel last van hebben. Ook het groepje waar mevrouw M bij hoort doet hier aan mee. Corrigeer elkaar nu eens om wat zachter te praten en minder bier te drinken. Naturisten horen met respect met elkaar om te gaan. Het is een mooi plekje. Hier moeten we zuinig op zijn. Jammer dat een klein clubje mensen niet naar zichzelf kunnen kijken en zo kunnen voorkomen aan anderen zich irriteren. Val een ander niet lastig.


Rolfie   06-07-2017 15:13  Twitter Google+ Facebook Email

Ik wil het naaktstrand ook eens gaan proberen, wat is de beste tijd om er heen te gaan om te wennen?


coen   30-06-2017 17:25  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben een van die onbekende mensen ; die door dat dom gezwets er niet meer komt !!!!
Laat het stoppen en we kommen weer !!!


Karel   20-06-2017 19:59  Twitter Google+ Facebook Email

Zoals je hieronder vaker kunt lezen is er een groep oudere mannen die behoorlijk luidruchtig kunnen zijn.
René begint meestal om 11.00 uur ‘s morgen al met bier drinken .Iedereen van deze groep klaagt dat hij te veel drinkt en te luidruchtig is maar ze doen rustig met hem mee en gaan vervolgens tegen de andere bezoekers klagen over hem.
Die hele groep staat letterlijk de hele dag met elkaar te kletsen en dan op zo’n volume dat het hele strand mee kan genieten. Als er wat van word gezegd door de andere mensen krijgen ze een grote mond en beginnen vervolgens tegen iedereen een verhaal op te hangen dat ze niet luidruchtig zijn blabla….
Ze hebben last van elkaar maar gaan er zelf gewoon mee door met roddelen en luidruchtig praten.
Ook klagen ze over de skibaan die misschien 2x per jaar een evenement heeft dat de muziek dan te hard staat maar wat ze zich niet realiseren is dat hun zich misschien 2x per jaar aan die muziek ergeren maar dat het hele strand de rest van het jaar last van hun heeft. Wat is nu erger? Lekkere muziek of steeds naar dat onnozele geklets van die oude kerels te luisteren?
Mannen gedraag jullie zelf, misschien dat er dan weer meer leuke mensen naar dit strand komen want ik weet van tientallen mensen dat die niet meer naar dit strand komen vanwege jullie geschreeuw en gezuip. Ga liggen en geniet van de zon ipv over het strand te paraderen en mensen lastig te vallen.Tim   20-06-2017 08:33  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren weer genoten op het strandje. Helaas wordt het plezier wel enigszins verstoord door dat er een man aardig wat alcohol genuttigd had en mede daardoor erg luidruchtig werd. Hij stond te schreeuwen en te tieren en te razen midden op het strand dat hij wilde sterven voor de vrijheid, over boko haram en Eva Jinek. Deze man was vrij irritant maar vooral vond ik hem heel zielig. Het ging zelfs zover dat op enig moment drie man politie kwam op het strand om hem rustig te krijgen. Deze man komt vaker op het strand en is doorgaans ook altijd luidruchtig, samen met een paar andere mannen. Het verstoord toch echt een beetje de rust en dat is jammer. Verder is het een heel fijn strand waar je heerlijk een tijdje kunt vertoeven. Zoals overal heb je ook hier wel wat mannen die met andere bedoelingen zijn gekomen, maar daar heb ik nog nooit last van gehad.


Dennis   15-06-2017 13:06  Twitter Google+ Facebook Email

Veelal bejaarde mensen.. niks aan voor de jeugd als ik.


Ray   26-05-2017 21:39  Twitter Google+ Facebook Email

Om dat we in de buurt op de camping staan. Ben ik vandaag op de Wijthmenerplas wezen zwemmen.
Het is jammer dat we te ver weg wonen.
Erg mooi niet heel groot. Maar mooi schoon en goed onderhouden
Erg vriendelijke mensen wat er komt
Zeker voor herhaling vatbaar
Ray


Boy 28   24-05-2017 14:15  Twitter Google+ Facebook Email

vandaag voor het eerst geweest, heerlijk strandje, was lekker rustig.
Muziekje op, boekje erbij, wat drinken mee en fijn mensen kijken.

Voor herhaling vatbaar


RL   29-09-2016 21:30  Twitter Google+ Facebook Email

prettig strandje. Vrij klein, maar prima. Wel ontzettend jammer dat er steevast een groepje mannen komen die de fiets zo nodig midden op het veld moeten parkeren en vervolgens erg luidruchtig praten. Het verstoort enorm de rust. Erg jammer!!


JP   18-09-2016 12:32  Twitter Google+ Facebook Email

Over het algemeen een fijn, rustig strandje maar ik met m'n partner lekker kan bijkomen van de drukte van ons leven.
Inderdaad zijn die wat oudere mannen met fiets vaak luidruchtig; dat is jammer.
Maar tja, wat doe je eraan. Ze zijn er al regelmatig op aangesproken.
Drank maakt meer etcetc..


Piet Steen   14-09-2016 19:34  Twitter Google+ Facebook Email

@ mama Loes
Is die mevrouw niet meer aanwezig,die het strand de hele dag op viezeriken controleerden!


Eciruam   14-09-2016 17:38  Twitter Google+ Facebook Email

@mama Loes;

Ik kan me je boosheid heel goed voorstellen.

Wellicht de volgende keer de betreffende man(nen) luidkeels wegsturen en je telefoon pakken en foto's en/of filmpje maken van dit ronduit ongepaste gedrag en aan de politie geven?Ik heb geen idee of de politie er iets mee kan of doet maar door filmen geef je wel een signaal af.


mama Loes   14-09-2016 15:44  Twitter Google+ Facebook Email

Veel berichten staan vol met vragen waarom gezinnen hier niet komen. Ik ben een moeder (29) en kwam afgelopen maandag met mijn 3 jarige dochtertje hier. Binnen enkele minuten lagen er op een meter afstand 4 mannelijke gasten naast me. Ik werd letterlijk lastiggevallen! Dat niet alleen; een oude man 60+ zat heerlijk zich af te trekken terwijl hij naar mn dochtertje keek. Ik kom hier nooit meer terug!!


Marcel   30-08-2016 16:55  Twitter Google+ Facebook Email

Ik kom al jaren op het naaktstrand dus ben het allemaal wel gewend, vandaag voor het eerst hier geweest en was in 1x ff van slag
zoals gezegt ben wel wat gewend naaktheid is mooi maar ach lopen allemaal naakt toch dus daar lag het niet alleen aan.
ik lag kort bij een pracht vrouw kort blond haar pracht lichaam en leuk mooie koppie.
ik ben geen held in contact maken, zeker niet als er dan ook nog een goeie bekende bij haar gaat liggen.
hoop op nog wat mooie dagen dan ga ik zeker weer en hoop haar te treffen.


Frank   27-08-2016 19:17  Twitter Google+ Facebook Email

Heerlijk gelegen bij de plas vandaag. Was gezellig druk en een gemengd publiek. De man met de blikken bier hield zich redelijk gedeisd. Al met al een prima middag gehad.
Heerlijk nazomerweer. Ik hoop dat we nog een paar mooie dagen krijgen.


Richard   17-08-2016 17:04  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag lekker wezen zonnen heerlijk was ook druk


streeploos bruin   05-08-2016 20:51  Twitter Google+ Facebook Email

Van kuddeschaap naar '(opr-)ècht mens'!?

Hoe vol zou 't strand zitten met (hier wel vaker beschreven z.g.n.) gekke mensen als iedereen 't lef en/of zelfvertrouwen/respect zou hebben om altijd lekker helemaal zichzelf te durven te zijn!? Zouden dan mischien de "kuddeschapen" (uit de toon vallen, dus wat) gek zijn!?


streeploos bruin?   29-07-2016 19:56  Twitter Google+ Facebook Email

Streeploos bruin?

Sjah da's 't mooie van 't naaktstrand (ideaal voor), maar alleen maar als je 'wanneer je op je buik of zij gaat liggen je met een of twee benen/knièn wat opgetrokken gaat liggen' anders (tenminste de meeste mensen) krijg je alsnog van die "zebra-billetjes". Nog iets typisch van 't naaktstrand is is dat er aan gluurdertjes (en of afluisteraars aangezien ik in mijn woon/leefomgeving te vaak letterlijk geciteerd (en/of nagedaan) wordt) geen gebrek is, soms stiekum vanuit de bosjes en/of schreeuwend vanaf de overkant. En vooral als je dan uit 't water komt (dames) geven je natte lange haren (en je handen/armen zowiezo) je weinig privacy meer, maar als je je daardoor wat ongemakkelijk voelt wil een handdoekie altijd wel helpen. Een heteroman kan maar beter niet (bijna) meteen aan een vreemde vrouw aanbieden om haar te helpen met insmeren, en zo ook dus eme .E. (ik maakte hem dit meteen duidenlijk maar na verloop van tijd zat ie nog in m'n 'prive sfeer', en eigenlijk nog nadat ik behoorlijk kwaad was geworden),....hij die mijn behoudendheid wat dit betreft zo goed vond, maar waar was dan die van hem!? Hoe heerlijk hier 't liggen bakken in de zon ook is, toch zie ik ook regelmatig ergernis (onderling) om me heen o.a. door soms grote oordelen over soms maar kleine dingetjes/voorvalletjes. Maar wat weet je nou eigenlijk van 't waarom van wat iemand doet!? Vraag 't eens! Verpak 't anders in een grapje al naar gelang de situatie b.v. ; "waarom kijk je zoveel naar mij, ben ik zo knap vandaag?", om 't ijs te breken. Want, wat die ander betreft weet je 't niet maar 't 't alleen maar laten bij 't je blijven ergeren (aan die ander) door je eigen vooroordeel', is zeker niet netjes.
Iedereen zonnige groetjes.


Streeploos bruin?   27-07-2016 17:24  Twitter Google+ Facebook Email

webmaster,

hoe kan je berichten verwijderen? of kan dat helermaal niet? groet, streeploos bruin.


Thomas   22-07-2016 23:02  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi

Ik was vanavond op het strand. Was nog lekker warm en het water gelukkig ook. Ik was niet alleen,er waren nog een paar mensen, waaronder oa 3 koppels.

Er was ook n man, die tegen n boom kwam zitten, gekleed bleef en bleef staren naar de naakte mensen om hem heen. Gelukkig was daar een gekleurde man, die de geklede man, met subtiele bewoordingen, wegjoeg.

Al met al een mooi strand, met soms wat gekke mensen. ;)

Mvg, Thomas
Streeploos bruin   22-07-2016 20:59  Twitter Google+ Facebook Email

Streeploos bruin?

Sjah, da's 't mooie van 't naaktstrand (ideaal voor), maar dan wel alleen als je 'wanneer je op je buik of zij gaat liggen je met een of twee benen wat opgetrokken gaat liggen' want anders (tenminste de meeste mensen) krijg je alsnog van die "zebra-billetjes". Nog iets typisch van 't naaktstrand is is dat er altijd wel gluurdertjes (en/of afluisteraars, omdat ik in m'n woon/leefomgeving te vaak letterlijk geciteerd en/of nagedaan wordt) zijn, soms stiekum vanuit de bosjes en/of schreeuwend vanaf de overkant. Een heteroman kan maar beter niet (bijna) meteen bij een vreemde vrouw aanbieden haar in te smeren, zo ook dus ene .E. (had hem dit meteen duidenlijk gemaakt maar moest na verloop van tijd zelfs kwaad worden om er vanaf te komen). Hij die mijn behoudendheid wat dit betreft zo goed vond, maar waar was dan die van hem!? Hoe heerlijk hier 't bakken in de zon ook is toch merk ik ook regelmatig ergernis (onderling) om me heen, soms door grote oordelen over soms maar kleine dingetjes/voorvalletjes. Maar wat weet je nou eigenlijk over 't 'waarom van wat iemand doet'!? Vraag 't eens! Verpak 't anders in een grapje al naar gelang de situatie .b.v.; "wat kijk je zoveel naar mij , ben ik zo knap vandaag?" dat breekt 't ijs. Want, wat die ander betreft weet je 't niet maar 't 't alleen maar laten bij 't je blijven ergeren (aan die ander) door je eigen vooroordeel', is zeker niet netjes.
Iedereen zonnige groetjes.


Streeploos bruin   22-07-2016 19:24  Twitter Google+ Facebook Email

webmaster, ik heb al een paar keer mijn bericht hier geplaatst maar 't staat er nog steeds niet op hoe kan dat? Groet "iedereen zonnige groetjes".


Anne   19-07-2016 18:42  Twitter Google+ Facebook Email

Dag iedereen.

Sindskort ben ik verhuisd richting Zwolle en moest ik dus een andere locatie zoeken voor het naakt recreëren.
Vandaag maar even uitgeprobeerd.

Ik moet zeggen dat ik me het in sommige verhalen wel kan vinden. Vandaag was de gemiddelde leeftijd echt wel 60+
Nou heb ik hier geen problemen mee hoor, ik ben ook de jongste niet meer.

Ook ik heb me 30 minuten geërgerd aan een groepje mannen waarvan eentje heel erg schreeuwde en overal een mening op had. Maar goed, boek pakken en verder lezen.

Wat ik wel vervelend vond waren de mannen die in een cirkeltje om mij (een vrouw alleen dus) kwamen liggen. Ik koos bewust een vrije ruimte op het gras zodat ik alleen kon liggen. Er was nog ruimte genoeg, maar toch komen ze in je eigen "bubbeltje" liggen. Persoonlijk vond ik dat wat minder. Maar goed, de volgende keer ga ik desnoods iets dichter bij het water liggen.

Het strandje is in vergelijking met de rest van het complex heerlijk rustig. En zeker voor herhaling vatbaar.
Heb zelf geen mannen gezien die met zichzelf bezig waren, maar ik ga ook niet uitgebreid mannen beloeren.

Het zou leuk zijn om meer jongelui van 20-35 te treffen, maar wees reëel. Die moeten waarschijnlijk gewoon werken

Ik weet dat ik er morgen weer ben.


Mike25   28-06-2016 01:20  Twitter Google+ Facebook Email

Tot nu toe ben ik 3x op het strand geweest. Het bevalt mij erg goed, ik geniet van de vrijheid. Ik vraag mij echter af of er ook mensen van mijn leeftijd of 30'ers komen? Tot nu toe heb ik alleen maar oude mannen gezien(met alle respect natuurlijk.


Wim   07-06-2016 00:33  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren op het strandje geweest, het was aardig rustig. Er was plek genoeg en zelfs een jongetje voor mijn zoontje om mee te spelen.
Wat opvalt zijn de mensen die hun fietsen op het gras zetten in plaats van in de stalling en het stemgeluid van een aantal mannelijke bezoekers, wat best wat zachter mag naar mijn idee. Maar ze hebben in ieder geval wat te kletsen!

Het zou naar mijn idee een stuk leuker worden als er meer vrouwen en gezinnen zouden komen. Maar daar is het toch weer net iets te klein voor.


Berry   11-05-2016 13:10  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo Jeroen of hoe jij ook mag heten.
Je heb wel elke keer commentaar om mevrouw M zoals jij haar beschrijft.

Bevalt het je niet wat zij zegt danmoet je gewoon haar dat zeggen.....wel elke keer commentaar leveren maarzelf niets doen.
Als het jou dat niet bevalt dan moet jij gewoon wegblijven .... in grove taal uitgedrukt OPDONDEREN .... En kom nu eens met je eigen naam te voorschijn ... tja dat durf je niet .Patrick   22-04-2016 16:02  Twitter Google+ Facebook Email

Vorig jaar voor het eerst uit de kleren gegaan op een naaktstrand. Iets wat zeker voor herhaling vatbaar is!
Zojuist even een kijkje genomen bij het Wijthmenerplas.
Mooie locatie, maar er is inderdaad veel gekapt.
Er lagen 3 mannen van rond de 40+. 1 van hen ging zelfs met deze frisse temperaturen het water in. Mij nog niet gezien. Hoop dat als het temperatuur omhoog gaat er meer (jongere) mannen en vrouwen komen voor meer gezelligheid.


Frank   13-03-2016 20:33  Twitter Google+ Facebook Email

@Stefan: Ga een keer naar het naaktstrand als het echt lekker weer is en er wat meer mensen zijn.
Kijk of er een gezin is en ga daar in de buurt liggen.
ś avonds zul je vooral mannen aantreffen. Die zijn meestal met zichzelf bezig. Als je dat niets kan schelen kun je ook even aan het begin van de avond gaan.

@Iwan: Overleg met de beheerders of het hek los kan aan de erfgenamenweg. Via het grasveld kun je het strand bereiken. Je zult wel even over het gras moeten met je rolstoel.


Stefan   12-03-2016 17:16  Twitter Google+ Facebook Email

Hey, Ik ben een jongen van 15 en mij lijtk me het gewoon heerlijk om naakt op het strand te liggen en gewoon relaxen, alleen heb ik niemand om met me mee te gaan. (rustig maar ik ben geen over-sexuele puber) is het gewoon normaal om als iemand van mijn leeftijd daar alleen heen te gaan?


Thomas   09-03-2016 15:44  Twitter Google+ Facebook Email

Och jee... Ik liep maandag over het strand en t viel me op dat er zoveel gekapt en gesnoeid is. Het was vast nodig, maar sommige struiken zijn helemaal weg.. Hopelijk groeit alles weer dicht als het blad aan de bomen komt


Iwan   31-10-2015 14:24  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben gehandicapt en las, dat de wijthemerplas niet geschikt is voor gehandicapten met of zonder rolstoel. De afstand van de betaalde parkeerplaats is te ver voor mij en aan de kant van Erfgenamenweg mag je niet staan. Dus ben je als gehandicapte niet welkom op een naturisten strand als deze. Jammer, toch een soort van discirminatie.


Jeroen   27-08-2015 19:43  Twitter Google+ Facebook Email

Van de week weer genoten van ons mooie strandje. De sfeer was zéér ontspannen. Wat de sfeer ten goede kwam was dat mevrouw M. er niet was. Eigenlijk heel bijzonder dat zij zo'n negatieve invloed heeft op de sfeer. Wanneer wordt ze wakker en ziet ze de gevolgen van haar eigen gedag ... Met de mensen om mij heen heb ik genoten van de rust, de schitterende ondergaande zon en het heerlijke zwemwater. Hierbij spreek ik de wens uit dat we met elkaar deze sfeer vasthouden. Het leven is te kort om last te hebben van opdringerige, bemoeizuchtige, niet op zich zelf lettende en te nadrukkelijk aanwezige mede bezoekers als mevrouw M.


Frank   22-08-2015 18:33  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo mensen. Het einde van het seizoen is in zicht. Het is meestal wel erg relaxed aan de plas. Ik zie de groep exhibitionistische mannen wat minder worden. Maar die vrouw die doet alsof alles op het strand haar goedkeuring moet hebben blijft inderdaad nogal aanwezig.
Haar vriendje, opzichtig met flesjes bier in de hand in het water, moest zichzelf kunnen zien. Wat een vertoning af en toe.
Toch is het ook af en toe aandoenlijk. Volwassen mensen zoals mevrouw M die zich eigenlijk geen houding weet te geven. Grow up lady!
Jeroen   16-08-2015 16:17  Twitter Google+ Facebook Email

De laatste week weer meerdere keren aan de plas geweest. Genoten van het mooie weer. Het is en blijft een heel mooi plekje. De waterskibaan geeft zo goed als geen overlast gelukkig. Wat wel jammer blijft is dat er een groepje steeds te nadrukkelijk aanwezig is. Onder leiding van mevrouw M. corrigeren ze steeds anderen en hebben niet door dat hun manier van handelen irritatie oproept. Daarbij vergeten ze op zich zelf te letten. Jammer. Het is de kracht van de groep wat negatief werkt. Helaas gebeurt het dat mensen als mevrouw M die er wat langer komen zich eigenaar gaan voelen en zich daar naar gedragen. Dit is zeer negatief. Het loopt ook altijd niet goed af. Vaak loopt het een keer uit de hand. Met als resultaat dat mevrouw M. niet meer durft te komen. Er zijn mensen die haar bloed wel kunnen ..... Een positief voorbeeld is onze bierdrinkende hard pratende man R. Hij is een stuk rustiger en dat komt de sfeer ten goede. Fijn. Houden zo. Nu maar hopen dat mevrouw M niet meer mobiel loopt te boeken heen en weer lopend in het water, andere corrigeert en zichzelf uitgebreid last masseren, steeds op haar stoeltje kijkt naar mede bezoekers ipv naar het meer kijken of zo en altijd haar fiets plaats op het terrein ipv de stalling .. Wanneer wordt ze wakker ....


Anjan   09-08-2015 09:26  Twitter Google+ Facebook Email

het is wel even ,rijden van drenthe maar het is er mooi en schoon strand ik heb daar genoten in de zon ben en zon aan bidder zo als mannen en vrouwen komen daar hetro bi en gay mensen moeten respecht voor elkaar hebben wat je ge aard heid ook is


Jeroen   04-08-2015 15:48  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren weer genoten aan de plas. Wat een mooie plek waar jong en oud kunnen genieten. Helaas een wielrenner die kwam gluren. En een mevrouw M. (die notabene iedereen loopt te corrigeren op zijn of haar gedrag) die zich door een man (te) uitgebreid liet masseren ... Voor de rest een heerlijke dag en veel gezwommen. De harddravende bierdrinkende man R. was afwezig. Dat scheelt een boel ergenis ....


Aart   17-07-2015 15:15  Twitter Google+ Facebook Email

Wij komen hier regelmatig met onze kinderen. Heerlijk strandje. Inderdaad heb je soms mannen die niet van hun pik af kunnen blijven. Kijk de andere kant op of als het echt hinderlijk wordt zeg ik er wat van.


gerwin   06-07-2015 21:41  Twitter Google+ Facebook Email

vanmiddag voor tweede maal hier gelegen beide keren heerlijk gelegen


geennaam   02-07-2015 19:32  Twitter Google+ Facebook Email

@FH doen wij als Zwollenaren al jaren... Rhederlaag Arnhem (iets verder) is ook goed te doen.. Engelengaarde Meppel kan er ook mee door.. Weinig kinderen in Meppel maar wel goede club mensen.... Bussloo is gewoon t beste hier in de regio...


coen   02-07-2015 17:38  Twitter Google+ Facebook Email

nu een paar keer op het strandje geweest niets bijzonders gezien of gehoord , alleen maar mensen die gewoon in de zon zitten en wat praten . wat mij betreft gewoon een leuk strand Coen


FH   02-07-2015 10:47  Twitter Google+ Facebook Email

Gisteren hadden we het plan om naar Wijthmenerplas te gaan met kinderen. Bleek geen goede ervaring. Ver lopen naar naaktstrand en daar aangekomen geen kinderen en heel veel mannen alleen. enkele vrouwen aanwezig.
Voelden ons er niet op ons gemak.
Toen maar doorgereden naar ons vertrouwde Bussloo. Daar een lekkere middag gehad.


Berry   30-06-2015 09:28  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Koen

Als er iets niet bevalt en niet door de beugel kan dan moet je de persoon hier even op een nette manier hier over aanspreken dat het niet gewenst is .
Het is een naaktstrandje voor iedereen zowel mannen ( He - Ho - Bi ) als vrouwen ( He - Ho - Bi )en gezinnen .... jij zegt nu dat het een vieze homostrand is en dat ze het moeten sluiten .
1 ding wil ik je vertellen dat de mannetjes die aan hun pik zitten te trekken voor 99% hetro mannen zijn.
Je moet niet alle homo's over een kam scheren en zeggen dat homo's vies zijn .
Ik ben zelf ook home en ik douche mij 2x per dag ook ga ik zwemmen in de Wythmenerplas en ik zit niet aan mijn pik te trekken en de homo's die ik ken daar op het strand ook niet .
Op elk naaktstrand is er altijd wel een een of ander figuur die aan zijn pik zit te trekken of wat dan ook .
Tevens valt het mij hier op dat de mensen die hier commentaar leveren een nick name zoals Koen / Danielle of Badeend enz enz enz hebben en niet de echte naam hier durfen te zetten .

PS .. stoor je je aan sommige personen spreek deze erop aan of trek je je kleding aan en vertrek en ga naar het geklede gedeelte .

Dit is mijn uitspraak en hier zult u ermee moeten doen .

Met vriendelijke groet Berry
PS ... dit is mijn echte naamFrank   11-06-2015 17:44  Twitter Google+ Facebook Email

Die meneer die zo hard praat heeft teveel vrije tijd. Bij elk blik bier meer lawaai!!
En die pikketrekkers zitten er iets te vaak. Wel jammer want het is een mooi strandje


Tjipke Tasma (webmaster)   08-06-2015 23:22  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Koen of moet ik je aanspreken met Daniëlle,

Het is een prachtig strandje en als mensen zich misdragen, moet je ze er op aanspreken. Helpt dit niet dan, gelijk de politie bellen. Als de naturisten wegblijven wordt het alleen maar erger. Dus seksrecreanten opgerot.koen   08-06-2015 19:34  Twitter Google+ Facebook Email

Vrijdag ben ik er voor het eerst en het laatst geweest.
Het is een homostrand!!
Sluiten dat vieze homo strand,een schande voor ons mooie Zwolle!!!


Piet Badeend   08-06-2015 11:39  Twitter Google+ Facebook Email

Ter aanvulling op het bericht van Daniëlle:

Ook ik was hier op de 7e aanwezig en heb me eigenlijk nog veel meer lopen ergeren aan dat fatsige figuur die om de 15 minuten met z’n handdoekje om rond liep om de aanwezige vrouwen eens uitgebreid van dichtbij te begluren, om uiteindelijk op minder dan een meter afstand van een blonde dame vlak bij één van de ingangen te gaan liggen. De dame vertrok daarna ook onmiddellijk.

Vriend, als je dit leest, laat je grijze snorfiets eens wat vaker staan en neem eens de fiets, misschien kom je dan nog een leuke dame tegen. Of koop een opblaaspop of zo, maar gedraag je op het strand of blijf weg. Als ik dit weer zie gebeuren spreek ik je er minimaal op aan!

Die spelende man heeft al sinds vorig jaar last van de ziekte Kornikaf, zonder 'm vast te houden valt 'ie er af!


daniëlle   07-06-2015 18:02  Twitter Google+ Facebook Email

Vanmiddag even geweest.
Een mooi naaktstrandje met jammergenoeg vervelende mannetjes.
De 1 zit uren met zijn penis te spelen,en een ander zit zo hard te praten dat je hem op 1 km afstand nog kan verstaan.
Voor de rest is het wel rustig,geen opdringende types.
Je kunt er volgens mij het beste heen gaan als het boven de 25 graden is,dan vallen die nare mannetjes niet zo op!!!


Tjipke Tasma (webmaster)   15-05-2015 15:03  Twitter Google+ Facebook Email

@Claudia Kijk even op de route pagina (de link staat onder de foto boven aan de pagina).

Veel plezier op het strandje.


Claudia   13-05-2015 16:02  Twitter Google+ Facebook Email

Wij zijn net nieuw komen wonen in Zwolle en zouden graag willen weten waar precies het naaktstrand zit/ligt bij de Wijthmenerplas?

Bedankt alvast voor het antwoord!Frank   11-05-2015 21:46  Twitter Google+ Facebook Email

Het is best weer heel gezellig op het strand. Als die meneer die bij elk blik bier luidruchtiger wordt zich nu nog een keer gedeisd houdt is het helemaal fijn.
Maar gelukkig verder weinig foute figuren.
Wordt vast een lekkere zomer op het strand hier.


Gerrit Zwolle   11-05-2015 14:52  Twitter Google+ Facebook Email

Als regelmatig bezoeker kan ik als eerste deze locatie van harte aanbevelen. Er heerst een leuke ongedwongen sfeer. Wat mij opviel vanaf het eerste moment is dat er een bijzondere sociale controle is onderling, maar absoluut niet storend. Gewoon lekker je spullen laten liggen als je het water in wil of even naar toilet moet. Kortom een geweldige plek waar ik dan ook nog vaak hoop te komen.


swolle   13-01-2015 21:27  Twitter Google+ Facebook Email

Gerrit even contact opnemen met http://www.nulzwolle.nl deze mensen komen (kwamen) vaak op het naaktstrand en heb je ook meteen een belangen vereniging te pakken. Tevens zwemmen ze regelmatig en kan je wellicht bij de vrolijkheid een leuk item opnemen?


Gerrit   13-01-2015 13:09  Twitter Google+ Facebook Email

Beste mensen,

Mijn collega en ik maken een item over de waterskibaan op de wythmenerplas. We zijn op zoek naar iemand die ons iets wil vertellen over deze hekele kwestie. Het gaat om een video-item, waarin wordt verteld waarom het voor nudisten niet aantrekkelijk is om deze waterskibaan aan te leggen. En waarom het een inbreuk is op jullie privacy.

Kun jij ons hiermee helpen? Stuur dan een mailtje naar gerritdoelman@gmail.com

Met vriendelijke groeten,

Gerrit Doelman
Richard Verweij
Studenten Hogeschool voor Journalistiek


michel   04-01-2015 23:50  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo ik ben 27 jr en zou het ook wel is mee willen maaken om naar een naakt strand te gaan in almere wie weet er een naakt strand in alnere ps zilverstrand is dicht geen optie en komen er ook mensen van mij leeftijd gr michel


Dennis   08-08-2014 13:05  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben vanmiddag voor het eerst naar een naaktstrand geweest. Ik zag er best tegenop omdat ik pas 24 ben maar ik wou het gevoel van naakt recreëren eens mee maken en het was fantastisch.. Ik werd wel nagekeken natuurlijk maar daar stoorde ik me niet aan.
Ik kom zeker terug het is er heerlijk rustig.

Gr


thomas   04-08-2014 19:20  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Jan

maak je niet druk ik ben 20 en ben tijdje terug voor het eerst geweest mensen kijken je even en dan is het direct weer over.
zijn weinig mensen van die leeftijd maar ja je moet doen wat jij leuk vind en dat heb ik ook gedaan.
iedereen is daar naakt dus je valt niet zo snel op.

succes
als je meer wilt weten horen wij het wel

groetjes


Annoniem   01-08-2014 09:17  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo mensen

Ik zou ook graag daar willen zonnen. Alleen denk ik dat er veel bekijks is? Ik ben 29 jaar komen er mensen van die leeftijd ?

Vrg

Jan


Tedje   30-07-2014 17:23  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag weer naar het strandje geweest. Heerlijk rustig en relaxed. We hebben ons alleen wederom enorm geërgerd aan die ene meneer die de gehele dag met zijn geslachtsdeel zit te spelen. Echt gênant,misschien kickt hij er op als mensen daarom naar hem kijken. We hebben ons wel voorgenomen om hem de volgende keer hier op aan te spreken, vorig jaar waren er veel mensen met kleinere kinderen. Kan me voorstellen dat die daarom misschien niet meer komen.Wat moet je er anders aan doen? Zijn er überhaupt mensen die hem wel eens hierover hebben aangesproken?


Rik   19-07-2014 21:00  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag weer op het strandje geweest. Sfeer was op zich goed, strandje trekt een gemeleerd publiek, man en vrouw en van alle leeftijden. Het strandje is op supermooie dagen zoals vandaag eigenlijk te klein. Wat me er elke keer weer opvalt is dat er midden op het veld aan de waterkant altijd een paar mensen liggen (vaste bezoekers) die doen voorkomen alsof het hele strand van hen is. Complete inventarissen worden meegesjouwd, ze praten op zeer luide toon, constant heen en weer lopen en iedereen in de gaten houden. Dat verstoort de rust, dat vind ik jammer. En die meneer die werkelijk de hele dag ongegeneerd aan zijn geslachtsdeel zat, zelfs met kleine kinderen in de buurt, moet zich DOODSCHAMEN!!!


tanmajl   26-06-2014 19:26  Twitter Google+ Facebook Email

hooi...
bardzo ladna oslonieta drzewkami plaza naprawde polecam...


Twintiger   22-06-2014 23:29  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Anoniem en Victor,

ik heb tot nu toe 1x mee gemaakt dat er even een paar minuutjes een paar pubertjes liepen die naakte mensen heel grappig vonden. Verder niet. Prima veilige sfeer daar.
Victor   22-06-2014 21:16  Twitter Google+ Facebook Email

Ben er nog nooit geweest. Weet niet of er veel mannelijke of vrouwelijke gluurders zijn. Heb een nare ervaring gehad op een andere naaktstrand.


Anoniem   22-06-2014 16:42  Twitter Google+ Facebook Email

Ben binnenkort daar in de buurt. Kan iemand mij zeggen of die vervelende je weet wel wie lawaaimakers daar nog steeds komen ? Anders rijd ik helemaal voor niks daarheen. Dan ga ik wel richting enschede.


jeroen   18-06-2014 12:41  Twitter Google+ Facebook Email

ben laats voor het eerst geweest.
vond het heel spanend, maar als je pad door loopt en je bent op het strand dan valt er een last van je schouwers.
er waren veel mannen, jammer.
dus vrouwen kom naar het strand dat maakt het een stuk gezelliger dan allemaal mannen.

groetjes

jeroen.Twintiger   01-06-2014 19:09  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Joost en Jeffrey,

ik ben zelf 25 en nu een paar keer geweest. Het aantal pottenkijkers valt erg mee. Ik heb 1x meer gemaakt dat mensen die naar het andere strand gingen even voor de lol over het naaktstrand liepen,

Verder zijn de mensen die er komen vriendelijk en beschaafd. Ik ben nog nooit op ongewenste manier door iemand benaderd. De gemiddelde leeftijd is wat aan de hoge kant, maar je hoeft niet bang te zijn voor ongewenste aandacht/verzoeken.

groeten van een 25-jarige bezoeker ;)


Bas   25-05-2014 14:59  Twitter Google+ Facebook Email

@joost: daar hoef je je niet druk om te maken hoor, dat kan altijd een keer gebeuren. Zeker als je voor 't eerst naar naaktstrand gaat ben je er 'bang' voor, dat had ik ook. In praktijk valt het echt reuze mee! Niemand die daar aanstoot aan neemt als je er gewoon normaal mee omgaat. En je kunt altijd op je buik gaan liggen tot 't weer over is. :)

@jeffrey: het is echt een kwestie van een keer doen. De andere bezoekers zijn het bloot al gewend, dus je hoeft je echt niet heel erg bekeken te voelen. Begin anders gewoon in je zwem/onderbroek en na paar minuten zul je je al veel meer op je gemak voelen. De stap om je broek ook uit te doen is dan veel kleiner. En vervolgens is het genieten geblazen! Ik vind een 'normaal' strand echt zoveel minder fijn nu.. ;)

Ik ben nog nooit op dit strandje geweest, maar ziet er leuk uit! Tof ook dat er kennelijk veel jongere bezoekers zijn. Laat het mooie weer maar komen, dan wil ik er zeker een keer heen. :)

Grtjs,

Bas


joost   24-05-2014 19:39  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo ik ben 17 jaar en zou graag is dit strand bezoeken. Nou vraag ik me wel af zijn er veel pottenkijkers en is het erg als je spontaan een erectie krijgt


theo   22-05-2014 15:45  Twitter Google+ Facebook Email

@jeffrey,

ga gewoon vroeg in de ochtend dan is het rustig of is er nog niemand. Je kan dan op je gemak wennen aan het naakt liggen in de natuur. Op het moment dat het drukker wordt ben jij dus al wat gewend en zal het allemaal best meevallen.

succes!


Jeffrey   22-05-2014 00:46  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo.
Ik ben 21 jaar en durf niet zo goed de stap te nemen naar het naaktstrand. Zou graag eens willen omdat het me heerlijk lijkt,
Alleen nu de moed nog! Iemand een tip voor mij?


Robin   19-04-2014 20:00  Twitter Google+ Facebook Email

Hey, nog mensen die morgen paaseieren gaan zoeken morgen? Of zal de wind te koud zijn? Zodra de zon goed schijnt zal ik er te vinden zijn. Versierd en al.

Groetjes,

robin


Ben   02-04-2014 22:30  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ga morgen/overmorgen voor het eerst!! Leuk om te horen dat het ook mensen van mijn leeftijd (22) trekt :)


beginnend naturist   12-03-2014 10:31  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Ruud,

ik ben 25. Natuurlijk is het misschien wat vreemd om een bekende te treffen, maar er is toch niks raars aan naaktrecreatie, mits je dat op plekken doet waar het is toegestaan ;-)
Ik heb tot nu toe een paar mensen van mijn leeftijd gesproken die er ook heen gaan en die zeiden dat je er hooguit even bekeken word door anderen, omdat je wat jonger bent. Maar dat gebeurt toch overal? Als mensen wat moois zien dan kijken ze ;-)


Elmar   11-03-2014 14:44  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo Ruud,

Bekenden zijn net zo bang om bekenden tegen te komen. Met andere woorden, het maakt niet zoveel uit. Als je mensen vriendelijk benaderd dan doen ze ook vriendelijk terug, dit is echt wel een verschil met 'geklede' stranden vind ik.

Groet,
Elmar


Ruud   10-03-2014 19:35  Twitter Google+ Facebook Email

beste Beginnend Naturist

dat snap ik maar ben bang dat ik mensen die ik ken tegen kom. is dat herkenbaar?

en mag ik vragen hoe oud je bent
vind ook lastig omdat ik nog zo jong ben

hoor van jullie
Ruud


Beginnend naturist   09-03-2014 13:08  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Ruud,
ik denk dat je gewoon moet gaan en vooral niet te veel nadenken over andere mensen. Ik ga ook voor de eerste keer binnenkort.


ruud   09-03-2014 11:04  Twitter Google+ Facebook Email

hoi hoi
ik durf niet!!
maar wil wel
iemand tips

ben 20 jaar iemand die mij wil helpen

ruud


William   26-02-2014 00:18  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Melle,
Inderdaad zijn er aan de andere kant meer mensen van mijn leeftijd ;) Maar een stuk minder rust en vrijheid. Maar je wordt er dus niet lastig gevallen of zo?
Zodra het mooi weer is ga ik denk ik maar een poging wagen.

william


melle   23-02-2014 19:26  Twitter Google+ Facebook Email

hi william, ik ben zelf 21 en kom zo nu en dan ook wel eens daar. Veelal wat oudere mensen maar is verder wel rustig, leeftijdsgenoten ben ik nog niet vaak tegengekomen, daarvoor moet je aan de overkant van de plas zijn ;)


William   22-02-2014 04:50  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi allemaal,

Ik ben helemaal nieuw in de wereld van de naaktrecreatie, maar het lijkt me erg bevrijdend. Is het strandje in Zwolle een beetje rustig en fijn om mee te beginnen? Ik ben 25 jaar en merk dat het bij leeftijdsgenoten niet altijd positief wordt opgevat.

Groet,
William


ronald   27-12-2013 19:33  Twitter Google+ Facebook Email

hallo


jaar is bijna afgelopen maar het vriest niet

leuk idee om in de eerste week van januari 2014 een nieuwjaars duik te nemen ?

wie doet er me

laat weten via dit gastenboek

groetjes ronald


andre   09-12-2013 17:15  Twitter Google+ Facebook Email

hey Ruben,

hoi ik ben een jongen van 27 jaar en kom inmiddels al een paar jaar op dit strand.
ik heb het zelfde probleem mijn vriendin wil ook niet mee.
dus ga ik maar alleen naar het strand.
misschien zie ik jou of jullie daar nog een keer!
gr


Gabriel   14-11-2013 03:56  Twitter Google+ Facebook Email

Hoihoi,

ja naaktstrand moet je eens gedaan hebben. t Is wel koud de laatste tijd, ja, maar voelt ook erg bevrijdend..die wind. Al ga ik niet meer het water in, de laatste tijd..dat is me toch echt iets te koud..
Enja..de gestolen kleren, is mij nooit overkomen, maar ik neem altijd een extra set kleren mee, die ik dan ergens aan de zijkant verstop..


ruben   02-11-2013 08:55  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Gabriel,

Nee, ikzelf of samen met mijn vriendin zijn nog niet kunnen gaan.
Nu vind ze het te koud maar ik kan er tegen, tja wat doe je eraan.
Misschien ga ik volgende week wel alleen zonder haar, als mijn kleren maar niet gestolen worden terwijl ik zwem :s
Ik wil het tenslotte het eens beleven.


Gabriel   18-10-2013 01:06  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo ruben,

ben je al/nog gegaan? Alleen of met vriendin?
Ik ondervind niet zo veel last met mensen daar, de gluurders enzo zijn er volgens mij alleen sochtendsvroeg of savonds laat.. Nu trouwens wel koud daar.
Gaan er trouwens nog mensen rond deze tijd van het jaar, of zitten hier geen hardcore-naturisten?

Gabriel


ruben   05-10-2013 06:59  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo iedereen,
Ik ben een jongen van 24 jaar en ik zou graag eens naar het naaktstrandje gaan met mijn vtiendin.
Het zal dan onze 1ste keer zijn maar zij wil het niet graag vanwege ze dat niet vertrouwd.
Heeft er iemand tips om haar toch over te halen?
Ik zou wel graag als we komen er echt niets zal gebeuren.


Laura   30-09-2013 19:33  Twitter Google+ Facebook Email

Ja, ik was er vandaag. Het was wel koud, vooral in het water, maar de zon kwam gelukkig ook even kijken. kGa woensdag weer denk ik


Anoniem   26-09-2013 01:30  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo, zijn er mensen die ook op dr wat koudere dagen hier zijn?


Gabriel   24-09-2013 03:28  Twitter Google+ Facebook Email

@L. Aatmemetrust
Ik heb hem ook gezien. De hele tijd je aan staan kijken, je overal volgen en als je een x in zijn richting kijkt, kijkt ie snel weg... Vreselijk.

Verder is t naaktstrandje wel fijn, grote ruimte, helder water, schone ruimte en strand. En nee, ik ben ook nog niet zo oud (21).Jeroen   19-09-2013 22:44  Twitter Google+ Facebook Email

Beste webmaster. Het bericht van Henk van 16/9 komt niet van mijn ip adres. Dit zal een vergissing zijn. Daarbij hebben we uw advies al lang gedaan. Helaas is er met de genoemde mensen niet te praten. We krijgen zeer asociale antwoorden of ze lopen/zwemmen er bij weg. Typerend is dat ze geen verantwoording nemen voor hun acties. Excuses dat er namen zijn genoemd. Dit is ontstaan n.a.v. een bericht op 6/6. Daar wordt ook een naam door een van de groepsleden (l.) genoemd. Om het zuiver te houden is het goed dat dit bericht ook gewist gaat worden. Hier ga ik het nu echt bij laten. Ik hoop dat ook deze winter tijd snel plaats maakt voor de voorjaars zon. Dat we allemaal weer kunnen genieten met respect voor elkaar. De stukjes zijn gelezen en de boodschap is wel helder zo.


Jeroen   17-09-2013 18:41  Twitter Google+ Facebook Email

Dag Ella,
Bedankt voor een bijzondere reactie. Even voor de helderheid: mijn naam is al vele jaren Jeroen. Wie Henk is weet ik niet. Goed dat je mijn woorden gebruikt. Dan heb je mijn stukje in ieder geval goed gelezen. Ik heb er verder weinig aan toe te voegen. Of toch wel .... Het waren zeker geen beschuldigingen. Het zijn de feiten die we met meerdere personen helaas hebben gezien. Jammer. Hier laat ik het bij. Het leven is te kort om je hier verder drukmeter te maken. Laten we hopen dat de winter kort mag duren en dat we weer gauw in de zon kunnen gaan liggen bruin worden zonder luidruchtige mede naturisten die andere corrigeren en zelf van alles doen wat niet klopt.


Ella   16-09-2013 13:40  Twitter Google+ Facebook Email

Het zou heel prettig zijn als Jeroen/Henk zijn eigen naam hier zou plaatsen wanneer hij een ander wel met voor- en achternaam op deze site plaatst om zijn persoonlijke beschuldigingen te uiten. Bovendien denk ik niet dat het gastenboek bedoeld is voor vuilspuiterij. Om Jeroen/Henks eigen woorden maar eens te gebruiken:"Als iedereen wat meer op zijn/haar eigen gedrag zou letten, blijft het gezellig aan de Whytmenerplas".


henk   11-09-2013 01:21  Twitter Google+ Facebook Email

Waarom worden de meer dan terechte berichten over het gedrag van .. en haar schreeuwgroepje hier weggehaald ? Deze groep zorgt voor overlast en dat moet hier juist vermeld worden, misschien houden ze dan een keer op !

Webmaster:
Beste Henk/Jeroen (dezelfde IP)
Omdat je mensen beschuldigd met naam en toenaam worden de berichten verwijderd. Ga gewoon in gesprek met mensen waarvan je overlast ondervindt.


Richard   05-09-2013 22:54  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag geweest. Was een extraatje op deze zomer. Had niet verwacht er nog te komen dit jaar.

Genoten van het weer. Helaas veel mannen alleen, maar dst was ik vandaag zelf ook.

Heerlijk bijgekleurd, alleen jammer van 1 persoon die als drankbak fungeert. Die persoon die telkens met zeer luide stem iedereen zijn mening en vooral flauwe grappen moet opdringen.

Als die persoon er niet zou zijn had ik, en ook anderen, een prima middag gehad.

Het strandje is te klein voor zulke schreeuwers die de hele dag lopen te zuipen en zeiken.

Verder een prima middag gehad


Frank   29-08-2013 10:29  Twitter Google+ Facebook Email

De zomer loopt op zijn eind. Ik ga 's avonds nog weleens even hierheen om af te koelen. Lekker een duik in het koele water.
Jammer is dat er vaak mannen zijn, veelal in kleermakerszit op hun handdoekje, die om zich heen kijkend aan hun geslacht zitten te trekken. Het is zo'n zielige vertoning. Of medelanders die gekleed in lange broek en overhemd even komen "loeren". Overdag is het publiek gelukkkig veel gemengder.
L. Aatmemetrust   20-08-2013 23:09  Twitter Google+ Facebook Email

Er komt daar een vervelende pedo op een racefiets met blauw racefietstrui met lange mouwen, neemt zijn fiets mee op het terrein, gaat bij je in de buurt zitten en staan en aan zijn zielig geval staan friemelen en je hele tijd aankijken. als je het terrein verlaat uit ergernis komt ie de hele tijd achter je aan fietsen en je opwachten. heeft donkerbruin middelkort haar met lang haar in de nek en een vieze dikke pens.


jer   16-08-2013 14:13  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo,

Een paar weken geleden op een donderdag ben ik gaan zwemmen met een dame, we zouden de volgende dag weer een stukje gaan zwemmen. Maar zijn elkaar misgelopen.... als je dit leest.. reageer eff.
Roos   16-08-2013 03:17  Twitter Google+ Facebook Email

joost.. is anders dan de rest!!


joost   11-08-2013 16:56  Twitter Google+ Facebook Email

beste mensen

ik vraag me af of er ook jongere mensen komen onder de 20.

en op welke dagen zijn er de minste ( rare mensen) ?

groetjes joost


Johan   09-08-2013 00:10  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Irene,

Bedankt voor je berichtje! Het valt me op dat er meer zijn die alleen gaan en jij bevestigt dit dus. Gelukkig dus vrij normaal :)

Wat jou vraag betreft.. Ze mogen er zitten. Maar ik zou het niet prettig vinden, waarschijnlijk zal ik mijzelf ook snel bekeken voelen. Ik had ze er denk ik toch op aangesproken.

Beetje gekke vraag. Maar lijkt je het leuk om elkaar te leren kennen en misschien eens samen te gaan op den duur? Lijkt me toch leuker dan alleen. Je zou me dan een 'persoonlijk bericht' op het nfn forum kunnen sturen. Mijn naam daar is Johan987. Dan kunnen vanaf daar zien of dat misschien wat is.


Irene   05-08-2013 17:53  Twitter Google+ Facebook Email

Beste Johan,

lijkt me prima als je alleen naar het strandje komt om lekker te zwemmen.Doe ik ook omdat ik niemand ken die mee wil. Niks gemerkt van vreemd aangekeken worden.

Vraagje aan allen: zag laatst een groepje mensen die gewoon aangekleed op het naakstrandje lagen. Verder geen last van gehad.
Vraag is dus Moet je naakt zijn? Ik vind het wel de bedoeling want wat doe je daar anders?

wat vinden jullie?Johan   27-07-2013 19:57  Twitter Google+ Facebook Email

Ter verduidelijking, ik bedoelde met met vraag hieronder of er niet gek aangekeken wordt tegen mannen die alleen komen..


Johan   27-07-2013 02:07  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ga wel eens alleen naar dit naaktstrand. Dit aangezien mijn vrienden en vriendin hier niks voor voelen. Maar persoonlijk vind ik het heerlijk, vooral naakt zwemmen.

Mijn vraag is.. Hoe wordt hier tegenaan gekeken? Is dit normaal en gebeurt dit vaker?

Alvast bedankt voor jullie antwoord!

Gr. Johan


Jeroen   22-07-2013 17:03  Twitter Google+ Facebook Email

Dag Bertus,
Tja: goede opmerking. Zeker durf ik dit. Alleeen. Helaas. Dit heb ik gedaan en kreeg zeer asociale antwoorden. En het heeft niets geholpen. Trouwens over roddelen gesproken. Kijk eens goed wie daar mee begon!? Ik ben er nu wel klaar mee. Het leven is te kort om mij verder druk te maken overdit soort minder sociale naturisten. Gelukkig zijn er nog genoeg anderen.


BERTUSS   21-07-2013 23:45  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Jeroen

Ik zou zeggen ,,,,, spreek ze hier dan op aan.... dan weten ze ook wie je bent ..... en hoef je dan hier niet te roddelen .
of durf je dat niet !!
niet gelijk de beheerder er op afsturen ,,, probeer zelf eerst het te oplossen .... dat doe ik ook


nick   18-07-2013 12:24  Twitter Google+ Facebook Email

wie gaat er vndaag heen. ik wil ff de billen bruin krijgen, niet gelukt in spanjeRichard   11-07-2013 21:22  Twitter Google+ Facebook Email

Afgelopen zaterdag en dinsdagavond geweest.
Zoals gezegd voor het eerst.

Redelijk rustig strandje op wat omgevingsgeluiden na. Helaas is het strandje ietwat aan de kleine kant zodat je niet snel verder komt van je handdoek naar het water en terrug. Geen mogelijkheid om even een stukje puur natuur te wandelen. Verder gelukkig wel goed onderhouden en schoon.

Zaterdag overdag heerlijk genoten van de rust. 2 keer heerlijk gezwommen. Alleen een beetje jammer van neen paar gluurders die via het fietspad en of het buurstandje om de hoek lopen te gluren.

Dinsdagavond van 6 tot 8 heerlijk nog wat avondzon meegepakt. Redelijk rustig, maar minder gemengd publiek. Veel mannen alleen (net als ik) . Gelukkigookeen aantal vrouwen.

A.s. Zaterdag weer heen.M   08-07-2013 23:01  Twitter Google+ Facebook Email

Vanmiddag hier geweest, moet zeggen dat ik het behoorlijk druk vond voor een maandag. Een erg gemengd publiek, de onderstaande 'oude mannetjes' gelukkig niet aangetroffen!

@Else34: Mij is geen vete bekend, maar blijkbaar zijn er een paar mensen die elkaar het licht in de ogen niet gunnen of denken dat de wereld om hun draait (helaas).

Gr. M.


Else34   03-07-2013 22:27  Twitter Google+ Facebook Email

Wat een verschillende reacties hier. Alsof er een vete is tussen een aantal mensen.

Ik ken dit strand van vorig jaar en kwam er graag. Wellicht dit weekend weer eens proberen. Ik laat jullie mijn ervaring weten over de sfeer dit jaar, het onderhoud en het soort mensen wat er nu te vinden is. Sommigen kennen mij vast wel :D

Xx Else


Richard   03-07-2013 19:44  Twitter Google+ Facebook Email

Aankomend weekend eindelijk weer eens mooi weer. Dit weekend ga ik dan ook voor het eerrst. Zaterdag en zondag.
Kan iemand aangeven of het een rustigstrandje is? En wat er voor soort mensen komen?
Ben ook benieuwd hoe er tegen piercings aangekeken word. Iemand ervaringen mee op een naaktstrand?

Groet,
Richard


Emiel   01-07-2013 23:01  Twitter Google+ Facebook Email

@Henk
Een beter voorbeeld van een "zielige toestenboord held"had je niet kunnen geven.
Ik kom niet op de Wythmerplas,ik ken ook geen groepjes,die daar komen.
Ik ken de feiten die daar op 06-06-2013 zijn gebeurt.
Maar ja,schrijf je een bericht dat de"zielige toetsenboord held"niet aan staat,dat wordt je naam door het slijk gehaald,zoals in mijn geval.
Emiel   24-06-2013 19:13  Twitter Google+ Facebook Email

De feiten zijn dat op 6 juni j.l. twee oudere heren door de politie zijn meegenomen voor verhoor op verdenking van onzedelijk gedrag op het naaktstrand.Er is ook een foto gemaakt naar strandgasten die er op wezen dat dit een familiestrand is waar geen onzedelijk gedrag past.De "fotograaf" is direct na dit incident vertrokken(hier is melding van gedaan aan de politie).Verder zijn er waarschuwingen uitgedeeld aan heren die vooral in de avonduren komen voor het zoeken naar sekscontacten.
Zolang internet bestaat zijn er "zielige toestenboord helden" die het leuk vinden andere mensen door slijk te halen.Namen worden genoemd ,roddels, leugens en halve waarheden worden dan bij deze namen geschreven.Gre   21-06-2013 10:43  Twitter Google+ Facebook Email

Toen ik 16 jaar geleden voor eerst op dit naakstrand kwam waren er veel gezinnen met kinderen.Het was er altijd gezellig,druk en de kinderen waren soms nadrukkelijk aanwezig.De laatste jaren zijn de gezinnen met kinderen verdwenen.De reden was dat er steeds meer oudere mannen kwamen die de hele dag aan hun geslachtsdeel zitten en klagen over fietsen op het terrein!!!Frank   12-06-2013 12:26  Twitter Google+ Facebook Email

Het meenemen van een fiets op een naturistenstrand is heel wat anders dan het openlijk jezelf bevredigen. Alsof je onzedelijk mag gaan doen omdat iemand anders een fiets meeneemt.
Dat iemand de moed heeft om een ander op zijn gedrag aan te spreken is alleen maar te prijzen. De regelmatige bezoeker van deze locatie weet precies wie zich hier onbehoorlijk gedragen.
Ik groette een bezoeker die bij me in de buurt woont. Maar ik mag niet laten weten aan zijn familie dat hij hier komt.

Frankanoniem   07-06-2013 18:43  Twitter Google+ Facebook Email

ik ben nog nooit op naaktstrand geweest
wel bijna maar toen durfde ik niet meer

ik ben 17 en ik wist van die viespeuken daarom durfde ik ook niet

maar nu ga ik het zeker overwegen.

hoe is het water? qua temperatuur

laat maar weten

groetjes


Lex   06-06-2013 20:35  Twitter Google+ Facebook Email

Ik ben vanmiddag op het naaktstrand geweest.
Er waren 60plus heren die niet alleen voor de zon kwamen maar druk met hun geslachtsdeel bezig waren.
Deze heren zijn aangesproken op hun gedrag,dat dit niet kan op een strand waar iedereen komt.Één van de heren(Jan uit Assendorp)werd agressief.De politie is toen gebeld en was snel ter plaatsen.Politie Zwolle neemt dit serieus(twee viespeuken zijn meegenomen) en gaat voortaan optreden tegen deze vieze mannetjes!CDijk   27-04-2013 14:31  Twitter Google+ Facebook Email

Het mooie weer komt er weer aan, maar heb nog geen antwoord op mijn vraag uit oktober. Kan iemand mij meer vertellen over het publiek dat op dit strandje af komt? Is dat ook gemengd? Zijn er ook wel eens andere kinderen?


g. hoorn   17-10-2012 20:54  Twitter Google+ Facebook Email

Dit weekend wordt het 20 graden zag ik. Gaan er nog leute naar het strandje of is het nu echt te koud?


CDijk   01-10-2012 23:52  Twitter Google+ Facebook Email

Hallo,

Ben van de zomer enkele malen wezen kijken op dit strandje. Maar telkens waren er enkel oudere mannen! Niks mis mee (laat daar geen misverstand over bestaan!), maar niet echt het publiek dat ik zoek... Heb ik net op de verkeerde momenten gekeken? Zijn er op andere momenten meer gemengd gezelschap en vooral ook kinderen (heb zelf namelijk kinderen en voor hen is er niks aan wanneer er enkel wat ouder publiek is en geen kinderen...)?


L   10-09-2012 12:13  Twitter Google+ Facebook Email

heeft er iemand een antraciet teenslipper gevonden op het naaktstrand of op het pad er naar toe op 4 september? ik hoor het graag


L   05-09-2012 11:51  Twitter Google+ Facebook Email

@Dre, Willem, Dinges, Frank, Timo, Koen

Woow wat een hoop jongeren! ik was gisteren op het strand. Erg mooi, intiem, gezellig. Ik was de enige jongeren op dat moment. Wel lagen er een paar jongens op het textielstrand (dus waas je je zwembroek aanhoudt) en keken vaak naar het naaktstrand. Ook lag er een jongen in ene slaapzak met help te pitten. Misschien was één van jullie dat? lijkt me ook lek om met een groepje te gaan. Samen een keer afspreken?


alex   02-09-2012 09:52  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi iedereen,
Ikzelf ben nog nooit naar een naaktstrand geweest maar wil het wel eens doen.
Echter wil mijn vriendin het absoluut niet en mag zelf niet gaanvan haar, hoe kan ik haar overtuigen?
En misschien de angsten tot vertoning laten verminderen?

Ik weet dat er veel mensen op seks uit zijn wat jammer is, er word ook op die manier veel verkracht; in de avond en s'nachts.
Is het in de ochtend ook zo? Of lekker rustig?


Frank   26-08-2012 21:41  Twitter Google+ Facebook Email

Ik begrijp niet dat er bij mooi weer overdag mannen ten overstaan van het publiek met hun geslachtsdeel spelen. Hiermee verpruts je het strand voor een ander. 's Avonds zijn hier alleen mannen en dan kun je een plekje opzoeken zonder dat iemand er last van heeft.


H. Alteveer   15-08-2012 09:49  Twitter Google+ Facebook Email

Op een textielstrand is het zand bedekt met een grote lap geweven stof, textiel genaamd.


frank   14-08-2012 19:32  Twitter Google+ Facebook Email

hallo

ik ben een jonge naakt lief hebben
en wil graag een keer naar naaktstrand wat ik ook ga doen
maar kan een van jullie mij vertellen wat texstielstrand innhoud

hopelijk helpt iemand mij

gr frank


Jan   29-07-2012 19:09  Twitter Google+ Facebook Email

Het is me opgevallen dat veel personen (vooral jonge meisjes)van het naastgelegen textielstrandje op en neer lopen over het naaktstrandje. Mij boeit dat in geen enkel opzicht want van mij mogen ze me bekijken als ze dat willen. Voor de exhibitionisten dus een ideaal strandje
Ik kan me daarin tegen ook voorstellen dat er ook personen zijn die zich daaraan irriteren


andre   18-07-2012 18:06  Twitter Google+ Facebook Email

hey dingen.

als ik zelf ga dan ga ik er meestal met de middag naar toe en dan zijn er al aardig wat mensen.
dingenß   10-07-2012 16:00  Twitter Google+ Facebook Email

Heey iedereen,

Ik zou hier ook best eens heen willen vroeg me alleen af is het in de avond,middag of ochtend drukker ? Of ligt dit puur aan het weer ?


koen   27-06-2012 22:47  Twitter Google+ Facebook Email

@ Timo.

Ikzelf ben er 29. Ik ben ook nog nooit op een naaktstrand geweest. Misschien kunnen we onze krachten bundelen en samen gaan.

Koen


Timo   11-06-2012 11:46  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi,

Ik ben nog nooit op een naaktstrand geweest en ga het liefst niet in mijn eentje. graag ga ik het liefst met iemand die net zo oud is als dat ik ben (20 jaar)


Dinges   03-06-2012 21:04  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Bart

Ja ik zag ook op google maps dat het makkelijker kon :) Volgende keer maar die route nemen. Helaas is het weer nu minder, kan niet wachten tot ik er kan liggen...

Wat betreft het zwemmen daar zou ik zelf als geoefend zwemmer(2 a 3 keer per week training) nooit zover van de kant gaan als het water nog zo koud is. Ik houd het wel lekker bij in de zon liggen :)


frank   03-06-2012 19:00  Twitter Google+ Facebook Email

hallo

ik ben een zeer jong naakt liefhebber(18)maar ben nog nooit op naaktstrand geweest.
is er iemand die weet of er nog meer jongere komen van mijn leeftijd? en heeft iemand tips om voor de eerste keer naar een naaktstrand te gaan?

groetjes


Bart   28-05-2012 19:56  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi Dinges, ik fiets meestal vanuit Zwolle via Herfte naar het naakstrandje. Er is een paadje achter het Sophiaziekenhuis, dan bij Veldhoek de overweg over, stukje langs het spoor en dan rechts weer een spoorwegovergang over. Dan rechtdoor (Valkenbergweg) tot je rechts via Hoekserfpad bij de Wijthmenerplas aankomt. (zie Google maps).

Ik hoorde vanmiddag dat de man die vermist wordt een vaste bezoeker is van het naaktstrandje.
Hou er rekening mee dat de plas op sommige plaatsen erg diep is en het ook nog koud is onder de oppervlakte.


Dinges   28-05-2012 17:06  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag was ik van plan om voor het eerst naakt te gaan zonnen bij de wythnemerplas. Het was een behoorlijke fietstocht en ik ging eerst via de 'hoofdingang' de parkeerplaats maar das geen handige route als fietser. Het viel me op bij de standen en parkeerplaats hoeveel jongeren er waren met harde muziek, rond racen met scooters en showen met auto's... niet mijn soort volk. Na wat rondfietsen vond ik een route om de gewone stranden en parkeerplaats heen (tussen golfbaan door) en kwam ik uiteindelijk bij het naaktstrand. Helaas was deze afgesloten i.v.m. onderzoek :(

Ik zag dat een deel van de naakt recreanten op het textielstrand er vlak naast was gaan liggen.
Maarja ik voelde mij daar niet prettig bij de jongeren in textiel als 'onervaren' en relatief jong(28) persoon.

Uiteindelijk ben ik verderop maar gewoon gaan zonnen maar hoop binnenkort wel op het naaktstrand te kunnen liggen. Zou iemand kunnen aangeven (die er regelmatig komt) als het naaktstrand weer vrijgegeven is? Dat scheelt mij (en wellicht anderen) een fietstocht voor niks ;)


Cees   27-05-2012 20:49  Twitter Google+ Facebook Email

Weet iemand of het strandje morgen open is? Ivm de zoektocht naar een drenkeling in het meer.


willem   21-05-2012 18:10  Twitter Google+ Facebook Email

Hoi dre,

Ik ben willem ook 25 en bezoek ook graag naaktstranden! Kunnen wel een keer samen gaan!

Groeten Willem


Jasper   19-03-2012 18:00  Twitter Google+ Facebook Email

Wie komt morgen lekker zwemmen


dre   16-01-2012 11:56  Twitter Google+ Facebook Email

kan niet wachten tot het weer mooi weer word.
heb echt weer zin om lekker naakt rond te wandelen en lekker bloot te zonnen.
loop nu lekker bloot in huis maar in de natuur is natuurlijk veel lekkerder.
iemand nog goeie ideeen voor deze winter?
gr


ikke   27-09-2011 16:07  Twitter Google+ Facebook Email

afgelopen zondag en maandag weer geweest. Echt heerlijk rustig daar. Aanrader voor mensen die twijfelen. Goede sfeer, goede mix van man, vrouw, jong en oud.
Overdag gedraagt iedereen zich keurig, alleen na 5 uur kan je merken dat er ander publiek komt. Erg jammer gezien ik de laatste zonnestraaltjes ook graag meepik... Als man alleen voel ik me dan niet prettig. Voortaan dus maar 's ochtends vroeg er naar toe, of hopen dat ik gezelschap mee kan krijgen... Overdag zijn de mensen echt aardig en ook wel in voor een praatje. Toppie dus!
Zijn er nog meer mensen die aankomende week nog willen gaan?


dre   25-08-2011 21:18  Twitter Google+ Facebook Email

zelf ben ik een jongen van 25.
ik ben 1 van de weinige jongeren op dit naakt strand.
graag zou ik met leeftijds genoten in contact komen.

gr


Neovo   05-08-2011 21:03  Twitter Google+ Facebook Email

Even een corretie voor de Coordinaten voor het naaktstrand:

52.49570N 6.157920E

De Coordinaten die ik eerder doorgaf zijn verkeerd, en geven het naastgelegen textielstrand aan... :-/

Die van de parkeerplaats klopt wel.

Neovo.

Replay Webmaster
Misschien heb je het gemist, maar er staat ook een hele goede route beschrijving op de site (onder Route)


Neovo   04-08-2011 16:38  Twitter Google+ Facebook Email

Er is inderdaad een parkeerplaats voor de Wytmener plas...

Als je vanuit Zwolle de Ceintuurbaan op rijdt in de richting Raalte...Nijverdal, dan heb je op een gegeven moment een spoortunnel waar je onderdoor gaat.
Na deze spoortunnel neem je de eerste weg linksaf. (Kruizing Ceintuurbaan Oldeneelallee, Je ziet een vracht-overslagcentrum rechts-tegenover de kruizing.)

Vanaf Nijverdal...Raalte rijdt je vanaf de N35 (Heinoseweg) de Ceintuurbaan op,
Daar ga je bij die kruizing (Vracht-overslagcentrum dan Links) Rechtsaf.

Dan rij je de Zalnéweg helemaal uit. (Niet afslaan)
Eerst heb je na een bocht een klijn parkeerplaatsje met een petit restaurant, welke je voorbij gaat.
Dan kom je op een parkeerplaats terecht voor plasbezoekers.

De parkeerplaats in kwestie kan je vinden via Google Earth / Google Maps door de volgende coordinaten in te toetsen:
52.497109N 6.149357E
(Midden van deze parkeerplaats)

Het naaktstrand is via deze manier te vinden op
52.496075N 6.158474E

Neovo.


corne   05-07-2011 15:07  Twitter Google+ Facebook Email

Waar kan je parkeren? laatst kwam ik daar maar op de golclub mocht ik niet parkeren, en verder kon ik niet rijden met de auto vanwege een hoogtebepekende slagboom. Zijn er nog andere terreinen in de buurt?


Neovo   20-06-2011 10:10  Twitter Google+ Facebook Email

Ik kom al op dit naaktstrand vanaf 1996 ofzo.

Voor die tijd aan de Agnietenplas gelegen in nylon, maar van dat water werd ik niet echt vrolijk.
Ook zo'n nylon lap stemt mij niet echt vrolijk...

Een vriend van me raadde me toen de Wythmenerplas aan, vooral het Naaktstrand.
Niet begrijpende waarom nou persé het naaktstrand, heb ik het toch eens geprobeerd.

Sins dien is het voor mij einde Zwembroek!
Heerlijk, Streeploos bruin worden, heerlijk met Zwemmen, en duidelijk een netter strand dan de bekende "textielstranden".
Het water is er heel schoon.
Je kan ruim drie-kwart meter de diepte in kijken, en dan nog je voeten kunnen zien.
Er zwemt ook vis, wat je 'Somers aan het strand kan voelen als klijne tikjes tegen je voeten en benen als je een poos stil staat in het water.

Geen Gettoblasters, Geen puinhoop waar je de voeten in kapot kunt trappen zoals blik en glaswerk, en behoorlijke sociale contrôle.
Je kan rustig naar het toiletgebouw lopen, en bij terugkomst gewoon je spullen nog onaangeroerd aantreffen.

Overdag is het voor iederen een echte aanrader!

'Savonds is dit beter geschikt voor dames en heren die zich niet storen aan een vrijend stelletje ergens in een hoek. (MM / MV / VV / ...)

Ondanks dat er sexkontakten plaatsvinden is de ongeschreven regel duidelijk van kracht dat er overdag, en zolang er vrouwen / gezinnen / kinderen 'savonds nog aanwezig zijn, dat er GEEN sex is toegestaan.

Enkele jaren geleden is de oppervlakte van dit naaktstrandje ruimschoots verdubbeld.
Een deel van het naastgelegen textielstrand is er bij getrokken, en een stevige heg vormt hiervan de afscheiding.

Ik kom er met plezier, en vanwege mijn werk dus vooral 'Smiddags laat tot een eind in de avond.
Ik zie de overgang 'Savonds van familie-vriendelijk tot sex-ontmoetingsplek, en ik stoor mij daar niet aan, zolang er geen gezinnen / kinderen bij zijn.

Ofwel, Overdag een echte aanrader!
'Savonds beter alleen voor die gene die zich niet aan een sexkontakt storen.


andre   02-05-2011 12:34  Twitter Google+ Facebook Email

dre 2-05-2011

ik kom ook geregeld bij de wythemerplas.
zelf ben ik helemaal alleen want mijn vriendin wil niet mee.
toch voel ik mij heel erg op mijn gemak.
mooi rustig plekje waar je zonder schaamte kunt liggen.


J   25-04-2011 00:18  Twitter Google+ Facebook Email

Ook voor het eerst naar de Wythemerplas geweest. Inderdaad een heerlijke plek waar je gerust in je blootje kunt liggen. Vandaag alleen(tot ong. 12.00) morgen mischien samen ernaar toe.Iedereen die daar kwam was er ook inderdaad om gewoon lekker bloot te kunnen zijn, en dat is helaas niet overal zo.


Ikke   19-04-2011 07:28  Twitter Google+ Facebook Email

Gister voor het eerst op een naaktstrand geweest. In het begin zeker onwennig, plekje achteraan opgezocht. Na een uurtje voelde het al lekker vrij en een plekje bij het water in de zon opgezocht. Je voelt je met het uur vrijer, heerlijk! Ik ga hier zeker vaker heen! Heerlijk rustig, geen hangjeugd of lawaai en voornamelijk nette mensen.
Alleen tegen de avond, toen het gros weg was kwamen er wat vieze mannetjes. Toen de boel maar snel opgepakt en naar huis gegaan. Jammer. Ga komende dagen zeker vaker!
Zijn hier meer mensen die hier regelmatig komen?


marko   16-07-2010 16:08  Twitter Google+ Facebook Email

hallo, mijn bedoeling was om aanstaande maandag , 19 juli , naar het naaktstrand te gaan in zwolle. maar zijn er dan meer mensen die dan heengaan. ik hoop spoedig meerte vernemen.
Groetjes marko


Jeroon   01-08-2009 20:05  Twitter Google+ Facebook Email

Vandaag even geweest. Was lekker weer. Niet erg druk, 30 personen denk ik. Gemiddelde leeftijd lag zeker boven de 50 jaar, dat was wel jammer.
90% is man.


balbal   01-06-2009 17:05  Twitter Google+ Facebook Email

balbal >>>


Herman   23-06-2008 16:46  Twitter Google+ Facebook Email

Ben gecharmeerd van dit naaktstrand. Ik herinner me twee nog tamelijk jonge vrouwen, die mij vergezelden. Zij brachten me naar deze prachtige plek, omsloten door groen en water, waar het heerlijk toeven is. Het is er bijzonder schoon en goed onderhouden. Het smalle strandje lans de waterlijn is keurig aangeharkt kortom wat wil je nog meer? Afgelopen zondag - 22-07-08 - werd dat beeld wreed verstoord. Er waren helemaal geen aantrekkelijke vrouwen. Laat staan bloot!

Gelukkig wed mijn uiterst negatieve beeld meer dan goedgemaakt door twee zeer charmante vrouwen, die de halve plas overzwommen, maar jammergenoeg niet bloot. Ik sprak met ze op het naastgelegen textielstrand en ze hebben me beloofd, mij te informeren, wanneer ze er weer zijn. , want dan kom ik - bloot of niet bloot vanzelsprekend ook!Herman 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend